canım işten güçten parasızlıktan değil, gişeler onun dükkanına 100 mt, ihmallikten. alışsın yatırması gerektiğini blsin sorumluluk alsın, elime alıştırmak istemiyorum. tamam ben de çekiyorum kesildiği gün ama sadece gece uykuda geçio, bi alışırsa hep benden bekler ödememi, şimdi utanan o.
aa kapatmadım ki canım ben :26: eski telimmi var acaba sende..ayrıca ben akşam nigarı aradım tlf kapalıydı filizi aradım açmadı snr msj atmış duymadım die ben msjı okuduğumda saat geç olmuştu onada tekrar dönemedim
dedim arzunun numarası olsa arardım aydanı arayamadım eşi vardır die
nigarın eşi geç gelio benimki de geç gelio ya o yüzden konuşuruz demiştim ama kısmet olmadı işte
birde burayı düşün elfimm :105: sıcak bişiler iç, ısınGünaydın kızlar bende demin geldim işe. yollarda perişan oldum servis çıkamamış eşimin beni bıraktığı yerden alıyor servis beni. Eşimi aradım geri döndü aldı beni kayınvalidemin oraya bıraktı servis gelince ordan aldı beni. o kadar bekledim sinir oldum yollarda yaa.
aa ben hep sürüyorum :26: solumak daha tehlikelidir bence, hem burun içine değil kenarına böyle..günaydın herkesee. eşim bugün çalışmıyor uyucam ben sen abimlerle git dedi, onlarla geldim biraz erken gelmiş oldum ama olsun kociş uyusun ne zamandır uykusuz
saol nekimmmvicks aldım dün sıcak suya koyup buharını soludum biraz açtı ama sonra yine tıkandı ( burnunuza sürmeyin yazıyor diye sürmedim ben :26:
bizimki de benim hasta olmamdan şikayetçi, artık iyileş de bi doya doya randevu yapalım ya dio dünakşam erkenden uyumuşum, 1e doğru geldi eve, yanıma yattı sırnaştık azcık özledk ya walla birbirimizi :))
hani ne bilim belkim hastalık felan unutturmuştur küslüğü, kırgınlığı :/ben de bu ay antibiyotik kullandığım için düzenim bozulursa diye korkuyorum. normalde h.sonu olmam lazım inş. h.içine sarkmaz yaa dersler falan çok zor oluyor ağrıyla((
bu arada cnm annem babanın yanına hiç gitmiyor konuşmuyorlar ki zaten.
ben görersem söylerimkızlar geçen hft trenyolundayüzük vardı ya çift parmağa takılan taşlı kartal onu arıoum yine denk gelirseniz sitelerde hbr verin olur mu
böyle böyle cezbediyolar bizi işte 59 dan 29 a düşmüş deyip hücuuumya trenyolunda addax varmış yine baktım da mağaza fiyatından 2-3 tl daha fazla hepsi birde 50'den 22,99a indi dio sahtekarlar zaten mağazada 20 tl
ay ben çatlardımmmm şimdiye :122:Bilmem canım herşeyden olabilir :/
Aynennn... Kadın o raddeye gelmiş sebebi var tabikii...
Bebişi çok merak ediyorum bi de özledim ben yaa :105:Hiç Görmeden özlemek böyle bişi...
uff şu havalardan dolayı peşpeşe 3 gecedir eşime "hayırr" diyorum ve sonra da üzülüyorum, sırtını dönüp uyuyo.. kıyamıyorum da ama banyo yaparsam bu soğukta uyanamam sabah :101:Yok canım kaza olmadı hiç bide aynen havalar soğuk, banyo için yapmıyoruz bazenBen evhamlıyım hep olmasa bile ya olduysa derim :/
Hadi inş. iyi geçer ablanın tedavisi canım.. Hiç bişe kalmadıı son 6
Bugün foto çekecekler akşam olsa diye haycanlanıyorumm..ay ben çatlardımmmm şimdiye :122:
uff şu havalardan dolayı peşpeşe 3 gecedir eşime "hayırr" diyorum ve sonra da üzülüyorum, sırtını dönüp uyuyo.. kıyamıyorum da ama banyo yaparsam bu soğukta uyanamam sabah :101:
Bugün foto çekecekler akşam olsa diye haycanlanıyorumm..
Zaten izin alcam 5 te çıkıcam eşim annemlere yakın bi ev daha bulmuş, dublex müstakil.. Ona bakıcaz sonrada erken erken oraya gidicez..
Artık taşınmayı bende istiyorum kardeşime bebişe yakın oluyum diye
tekrar geçmiş olsun canım, ablanın iyi olmasına sevindim..az önce konuştum ablamla. çıkmış doktorun yanından. 2 dikiş atmışlar. biraz ağrısı varmış. eve geçiyorlar şimdi. ben de gün içinde uğrarım yine. son 6, sabır sabır
bu arada adaşımmmm ya çok geçmiş olsun sana da babana da. ikiniz de biran önce sağlığınıza kavuşursunuz inşallah.
avea'da genç tarife iyiymiş inceledim biraz. 25 yaşın altında 2 kişi bulursak tamamdır bu işvodafone da inceleyim bakalım.
evet luxxor cum bi de elektirk yok çay kahve yapıyım desem yapamam, tv izleyelim desek yok :) lavaboya bile gidemedim sabahı bekledim :)
keşke kalsaydık annenlerde ya da ablanlarda diyor. yook dedim üşü de aklın başına gelsin :)
Allah gönlünüze göre versin canım inşallahBugün foto çekecekler akşam olsa diye haycanlanıyorumm..
Zaten izin alcam 5 te çıkıcam eşim annemlere yakın bi ev daha bulmuş, dublex müstakil.. Ona bakıcaz sonrada erken erken oraya gidicez..
Artık taşınmayı bende istiyorum kardeşime bebişe yakın oluyum diye
belkide kargonun üstüne yazmıştın o var işteaa kapatmadım ki canım ben :26: eski telimmi var acaba sende..
off kötü yaa bizimde kombide bi bozukluk var bu ara nerdeyse soğuk suyla yıkanıouz çok zor oluo vallabizim de şofben sorunundan son ayımız nerdeyse kardeş kardeş geçti. hala da öyle. Allah'tan haftada en az 2 gün güneş çıkıyor da güneş enerjisinden faydalanıyoruz. o yüzden İzmir'e dönüp evimizi kurmaya daha çooook sabırsızlanıyoruz
hımm du ben sana yenisini gönderiyim bugün :))belkide kargonun üstüne yazmıştın o var işte
off kötü yaa bizimde kombide bi bozukluk var bu ara nerdeyse soğuk suyla yıkanıouz çok zor oluo valla
bu arada ablana geçmiş olsun tatlım yazamamıştım
evden mi getiriyosun canım yemeklerini?off haşlanmış tavuk yiyip duruoum sabahtan beri
şekersiz çay başka hiç bişi yok
geçmiş olsun zuzum eşine
bahsettim mi bilmiyorum 2 hafta önce de doğalgazımız kesilmiştiiş çıkışı eve gittim ki, yook. tel de kızdım korka korka eve gelmiş, akşam vakti gişeler kapalı, açtramamış, napalım hayatım evlilik hali her şey olur dedim. tel de kızdın ya, yine kızacaksın sandım dedi. napalım dedim, tartışsak nolcak? gece salona yatak falan yaptı elektirkli sobayı yaktı yatana kadar. hiç bişeye ellemedim hazırladı yedrdi yatırdı ama şimdi daha kötü elektirk yok, kombi de yok, tv, ketıl ocak hiç bişe yok yine bişe demedim, bi daha olmıcak dio, istersen olsun ya alıştık artık dedim.
canım işten güçten parasızlıktan değil, gişeler onun dükkanına 100 mt, ihmallikten. alışsın yatırması gerektiğini blsin sorumluluk alsın, elime alıştırmak istemiyorum. tamam ben de çekiyorum kesildiği gün ama sadece gece uykuda geçio, bi alışırsa hep benden bekler ödememi, şimdi utanan o.
off haşlanmış tavuk yiyip duruoum sabahtan beri
şekersiz çay başka hiç bişi yok
çok geçmiş olsun yarenim,ayşecim ve zuzuşum..
luxxorcum iyiym valla koşturmaca hayatımız:)
uff şu havalardan dolayı peşpeşe 3 gecedir eşime "hayırr" diyorum ve sonra da üzülüyorum, sırtını dönüp uyuyo.. kıyamıyorum da ama banyo yaparsam bu soğukta uyanamam sabah :101:
evt tatlım akşamları hazırlayıp saklama kabına koyuoum çaylarımı da alıoum tüm gün yeşil çay ne getirdiysem ohımm du ben sana yenisini gönderiyim bugün :))
evden mi getiriyosun canım yemeklerini?
eşine çok geçmiş olsun canımsağol canım , aradım eve gelmiş, önce dr gitmiş ..Allah tan ciğerlere inmemiş grip ama ağır geçiriyosun demiş dr...şimdi evde (annesinde) dinleniyor ..
kuzum ilk defa böle diyet yapıoum 1 ay boyunca yapamam sıkılırım ben geçen hft dikkat etmeye çalıştım şekere ekmeğe yeme saatine ama baktım yok yani gerçekten çok tüketioum yemek ve abur cuburdilekçim bu tek gıda diyetleri çok zararlı canım yaa keşke yapmasan metabolizmayı hepten bozuyorsun sonra verdiğinin misliyle alınıyor kilolar yine de sen bilirsin. Daha dengeli diyetler var yani 5 günde 5 kilo vermektense 5 kiloyu 1 ayda versen nolur ki:26:
sağol canım , aradım eve gelmiş, önce dr gitmiş ..Allah tan ciğerlere inmemiş grip ama ağır geçiriyosun demiş dr...şimdi evde (annesinde) dinleniyor ..
bencede hiççç karışma, biraz sorumluluk/yük alsın ...
bikere ödedinmi hep sen ödersin
selam kızlar nasılsınız
dilek diyete başlamışsın umarım iyi olur ama tek yönlü beslenme zor olmuyor mu ? bir fark var mı tartıda? eğer fırsatın oluyorsa egzersizle de desteklersen daha iyi sonuç alabilirsin.
canım mrh iiyiz sende neler var?
ben pilates topu ile boğuşuoum ayakta göbek eritme egzersizleri yapıoum işte
birde titreşimli kemerim var ondan faydalanıoum aslında mekik aleti istioum ama :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?