2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

çok geçmiş olsun yarenim,ayşecim ve zuzuşum..
luxxorcum iyiym valla koşturmaca hayatımız:)

Canım bende bazen yatırmışımdır soğukta elektriksiz oturmaktan iyidir..
Ama sizin durum farklı yanında eleman var diyosun fırsatı varken ihmal ettiği için haklısın...

dışarı çıkıp gezcez arkadaşlar ev kur açılmıştı orayı turlayalım dedik iş bizi çok bunaltıo bu aralar

aa kapatmadım ki canım ben :26: eski telimmi var acaba sende..

birde burayı düşün elfimm :105: sıcak bişiler iç, ısın

aa ben hep sürüyorum :26: solumak daha tehlikelidir bence, hem burun içine değil kenarına böyle..

hani ne bilim belkim hastalık felan unutturmuştur küslüğü, kırgınlığı :/

kızlar geçen hft trenyolunda yüzük vardı ya çift parmağa takılan taşlı kartal onu arıoum yine denk gelirseniz sitelerde hbr verin olur mu
ben görersem söylerim
ya trenyolunda addax varmış yine baktım da mağaza fiyatından 2-3 tl daha fazla hepsi birde 50'den 22,99a indi dio sahtekarlar zaten mağazada 20 tl
böyle böyle cezbediyolar bizi işte 59 dan 29 a düşmüş deyip hücuuum

Bilmem canım herşeyden olabilir :/

Aynennn... Kadın o raddeye gelmiş sebebi var tabikii...
Bebişi çok merak ediyorum bi de özledim ben yaa :105:Hiç Görmeden özlemek böyle bişi...
ay ben çatlardımmmm şimdiye :122:

Yok canım kaza olmadı hiç bide aynen havalar soğuk, banyo için yapmıyoruz bazen Ben evhamlıyım hep olmasa bile ya olduysa derim :/
Hadi inş. iyi geçer ablanın tedavisi canım.. Hiç bişe kalmadıı son 6
uff şu havalardan dolayı peşpeşe 3 gecedir eşime "hayırr" diyorum ve sonra da üzülüyorum, sırtını dönüp uyuyo.. kıyamıyorum da ama banyo yaparsam bu soğukta uyanamam sabah :101:

bizim de şofben sorunundan son ayımız nerdeyse kardeş kardeş geçti. hala da öyle. Allah'tan haftada en az 2 gün güneş çıkıyor da güneş enerjisinden faydalanıyoruz. o yüzden İzmir'e dönüp evimizi kurmaya daha çooook sabırsızlanıyoruz

Bugün foto çekecekler akşam olsa diye haycanlanıyorumm..
Zaten izin alcam 5 te çıkıcam eşim annemlere yakın bi ev daha bulmuş, dublex müstakil.. Ona bakıcaz sonrada erken erken oraya gidicez..
Artık taşınmayı bende istiyorum kardeşime bebişe yakın oluyum diye

teyze olunca değişti durumlar desene

ben ablamın yanına gidiyorum kızlar. sabah annemle konuşmuştum konuşmaz olaydım. telaş yaptı aradı beni az önce bağırıyor niye gitmiyorsun ablanın yanına, yanında olman lazım diyor. bi de takmış ben yarın öbür gün gözümü kapatırsam siz kalcanız başbaşa, birbirinize sahip çıkın diyo. çok evde oturdu herhalde soğuklarda bunalmış iyice. kötü kötü konuşup durdu. bi varsak İzmir'e de hepimiz rahatlasak ya. neyse kızlar kaçtım ben.

tekrar geçmiş olsun canım, ablanın iyi olmasına sevindim..

bir daha unutmaz işte.. bizde faturaları hep eşim yatırıyo ama ben uyarıyorum yatır diye :)

Allah gönlünüze göre versin canım inşallah

Son düzenleme:
canım ben de her gün hatırlatıyordum nerdeyse, zaten o yüzden bana bişe demeye hakkı yok ya.

Son düzenleme:
aa kapatmadım ki canım ben :26: eski telimmi var acaba sende..
belkide kargonun üstüne yazmıştın o var işte
off kötü yaa bizimde kombide bi bozukluk var bu ara nerdeyse soğuk suyla yıkanıouz çok zor oluo valla
bu arada ablana geçmiş olsun tatlım yazamamıştım

off haşlanmış tavuk yiyip duruoum sabahtan beri
şekersiz çay başka hiç bişi yok

hımm du ben sana yenisini gönderiyim bugün :))

evden mi getiriyosun canım yemeklerini?

geçmiş olsun zuzum eşine

sağol canım , aradım eve gelmiş, önce dr gitmiş ..Allah tan ciğerlere inmemiş grip ama ağır geçiriyosun demiş dr...şimdi evde (annesinde) dinleniyor ..

sen nasılsın, dün yetişemedim sana

bencede hiççç karışma, biraz sorumluluk/yük alsın ...
bikere ödedinmi hep sen ödersin

dilekçim bu tek gıda diyetleri çok zararlı canım yaa keşke yapmasan metabolizmayı hepten bozuyorsun sonra verdiğinin misliyle alınıyor kilolar yine de sen bilirsin. Daha dengeli diyetler var yani 5 günde 5 kilo vermektense 5 kiloyu 1 ayda versen nolur ki:26:

çok geçmiş olsun yarenim,ayşecim ve zuzuşum..
luxxorcum iyiym valla koşturmaca hayatımız:)

sağol canım ..

uff şu havalardan dolayı peşpeşe 3 gecedir eşime "hayırr" diyorum ve sonra da üzülüyorum, sırtını dönüp uyuyo.. kıyamıyorum da ama banyo yaparsam bu soğukta uyanamam sabah :101:

napalım ama çok soğuk
bu haftayı es geçcez ..

selam kızlar nasılsınız arada giriyorum ne doğru dürüst okuyabiliyorum ne de yazabiliorum. Şubat ayını bir atlatayım başka bir şey istemiyorum 3 haftadır hiç evde yemek pişirmiyoruz hep ananede yiyip içiyoruz o hallediyor sağolsun.

dilek diyete başlamışsın umarım iyi olur ama tek yönlü beslenme zor olmuyor mu ? bir fark var mı tartıda? eğer fırsatın oluyorsa egzersizle de desteklersen daha iyi sonuç alabilirsin.

Sabah radyoda dinledim yüksek kesimlerde doğalgaz basıncı düşüyormuş eğer sıcak su doğalgazla oluyorsa düşük basınçtan olabilir,

luxxor bebeğin cinsiyeti belli oldu mu? isim nolacak?

hımm du ben sana yenisini gönderiyim bugün :))
evden mi getiriyosun canım yemeklerini?
evt tatlım akşamları hazırlayıp saklama kabına koyuoum çaylarımı da alıoum tüm gün yeşil çay ne getirdiysem o
anneme gittim dün kadın ben rejimin die yemek yapmamış
ama aksilik komşu geldi babam düştüğü için üzülmüş çünkü o kadının otoparktan çıkmasına yardım ederken düşmüş babam
kadında çok üzüldüm dedi kek börek yapmış ayy dumanlar üstünde :18: ama yemedim hemen eve inip fırında pattis yaptım bomboş onu yedim
yarında brokoli yapcam bi de kabak ve havuç yapim fırında dioum olur dimi o ikisi fırında.

sağol canım , aradım eve gelmiş, önce dr gitmiş ..Allah tan ciğerlere inmemiş grip ama ağır geçiriyosun demiş dr...şimdi evde (annesinde) dinleniyor ..
eşine çok geçmiş olsun canım hastalık kötü ama kışın kurtulmak çok zor çevrende mutlaka birileri hasta

kuzum ilk defa böle diyet yapıoum 1 ay boyunca yapamam sıkılırım ben geçen hft dikkat etmeye çalıştım şekere ekmeğe yeme saatine ama baktım yok yani gerçekten çok tüketioum yemek ve abur cubur
bunu denemek istedim kkda zaten kızlarla yapıouz 8 kişi falan dün pattis gününde 1 kg verenler olmuş ben tartılmadım tartım bozulmuş cmt çalışan alet dün çalışmadı
bitene kadar tartılmayım dioum cmt sabah tartılırım

daha önceden de yapanlar olmuş geri almamışlar 3 kişi falan kendimi 5 gün sıkıyım akşamları da spor yapıoum
sonrasında da daha dikkatli olmaya çalışcam
biraz ara verip sonra 1 hft da annemle yapcaz hatunda bu hft benle başlıcaktı kardeşimin okulu tatil geziolar ya şimdi pasta börek ikramlarını yiyemem sonra başlayım dedi

Zuzu geçmiş olsun canım eşine.. neyi vardı ben kaçırmışmıyım :/

Bu arada yoo ben bikaç kere yatırdım hep ben yatırmıyorum eşim yatırır şimdide mesela, bizde kim müsaitse o yatırır aslında ama müsait olupta yatırmazsa cıngar çıkartırım kişiden kişiye değişiyo demekki..

canım mrh iiyiz sende neler var?

ben pilates topu ile boğuşuoum ayakta göbek eritme egzersizleri yapıoum işte
birde titreşimli kemerim var ondan faydalanıoum aslında mekik aleti istioum ama :26:

canım mrh iiyiz sende neler var?

ben pilates topu ile boğuşuoum ayakta göbek eritme egzersizleri yapıoum işte
birde titreşimli kemerim var ondan faydalanıoum aslında mekik aleti istioum ama :26:

topun nasıl? büyük boylardan olanlardan mı yoksa küçük top mu? top büyükse hiç onla boğuşma lastikle yapılan hareketler çok daha etkileyici; özellikle hundred :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…