- 28 Mayıs 2010
- 7.093
- 23
- 158
zuzu geçmiş olsun canım eşine.. Neyi vardı ben kaçırmışmıyım :/
bu arada yoo ben bikaç kere yatırdım hep ben yatırmıyorum eşim yatırır şimdide mesela, bizde kim müsaitse o yatırır aslında ama müsait olupta yatırmazsa cıngar çıkartırımkişiden kişiye değişiyo demekki..
:) sağol grip 3 gündür
işte dediğin gibi herkes bir değil ..dilşadınki sölediğim şeye müsait, yanisi umursamamış müsait olduğu halde, oyüzden dilşada yıkılır bu ödeme işi
orta boy benimki ama mekik ve şınar cekioum ben onunla gayet ii aramız yani rahat edioumtopun nasıl? büyük boylardan olanlardan mı yoksa küçük top mu? top büyükse hiç onla boğuşma lastikle yapılan hareketler çok daha etkileyici; özellikle hundred :)))
dilekcim ben o diyeti okumuştum da, sabah neyle başlıyorsan akşama kadar onu yiceksin mesela akşam brokoli havuç yiceksen sabah listende de o olacak di mi?
ben de doğumdan sonra sıkı bi diyete gircem hamilelik öncesi aldığım kiloları da vermem lazım. 63 kilo da mutluyum ben. 73 le hamile kaldım
yaz bitmeden 62-63 e düşmem lazım.
zuzum geçmiş olsun grip yatıp dinlenmeden geçmez bol bol dinlennmeye bak fırsat buldukça bir de bu sıralar meyvelere yüklenin. Ben bu kışı hiç hasta olmadan geçiriyorum çok ilginç :)))
Kızlar zayıflama kemeri gerçekten etki ediyormu?
Benim zaten külom çok değil 57, Bikaç kilo göbek bölgesi ve yanlarda fazlam var.. Eğer etkilyse alırım ben yaa yeter ki verim şu göbeği..
bencede etkili kuzum ama düzenli kullanıldığı taktirde ben düğünümden önce her akşam düzenli yarım saat kullandım ve düzdü göbeğim geçen balayı fotolarında da fark ettimKızlar zayıflama kemeri gerçekten etki ediyormu?
Benim zaten külom çok değil 57, Bikaç kilo göbek bölgesi ve yanlarda fazlam var.. Eğer etkilyse alırım ben yaa yeter ki verim şu göbeği..
kemer hkkında beni de aydınlatın kızlar nasıl faydalı oluyor mu? alsam ben de annemle dönüşümlü kullanırım aslında.
Hadi yaa kendi derdime düştüm ya bende kaç gündür o yüzden okuyamadım demekkii.. Şimdi nasıl? Geçmiş olsun tekrardan..
..
zuzum geçmiş olsun grip yatıp dinlenmeden geçmez bol bol dinlennmeye bak fırsat buldukça bir de bu sıralar meyvelere yüklenin. Ben bu kışı hiç hasta olmadan geçiriyorum çok ilginç :)))
Bi kere tanıtımını yapıyorlardı denedim 10 dkda kızardı kaşınmaya başladı bu iyi bişe çünkü içerisindeki yağlar harekete geçiyor ve belli bi süreden sonra yakılıyor.. O kaşınma hissi çok kötü bi tek..bencede etkili kuzum ama düzenli kullanıldığı taktirde ben düğünümden önce her akşam düzenli yarım saat kullandım ve düzdü göbeğim geçen balayı fotolarında da fark ettim
ama bu yaz kavun vari bi toparlak mevcuttu yani
canım bende şundan var etkili olduğunu düşünüoum ama özgeye de dediğim gibi düzenli kullanımda aslında tv izlerken takcan 1 saat en yüksekte yapıoum çıplak tende göbeğim kızarıo ısınıo yağları yakıoum sanırım
Eki Görüntüle 336908
canım bizim burda soğan markette 29 kr, patates 50 kr (iri), benm de boyum 168.gelirkende pazar vardı ama fazla kimse yoktu açmamışlar sergileri markettede indirim vardı bugün 60kuruş soğan patates 1tl portakal onlardan aldım geldim
benimde kilo vermem gerek 70 kiloyum.1.69da boyum ama özellikle göbişim var hiç yoktu ama kürtajdan sonra kaldı o 2ay farketmeden çok kilo aldım veremiyorumd kan ilacı kullnıyorum B12 ve folik asit bunlar iştah açıyor .hamur işi yemem fazla sebze tüketirim ama eşim akşam geldiğinde abur cubur yiyor onunla bende yiyorum o mahvetti beni.bende ayzın veririm diye umut ediyorum.
dilşadcığım maşllh sabırlıymışın ben soğuğ hayatta dayanamam.
neden faturalarınızı otomotik ödeme talimatıyla ödemiyosunuz .biizmki otomatik ödemede karttan ödeniyor
:) önemli değil canım ,dün bikere dedim hasta diye, bugün de hastalıktan söz edilince tekrarladım sadece
valla öğlen yemeğimi yedim ilacımı içicem dedi... aramıyorum uyuyodur diye..
sağol canım...
..
ya kızlar eşimle telde konuşurken, annesinde yatıyo ya..odadan acayip gürültülü tv sesi geliyodu ..dedim annemdesin galiba tv sesinden belli oluyo..evet sorma dedii..e kıstırsana dedim hasta değilmisin sabah başım çatlıyo diyodun dedim, kıstırcam dedi :)
ya hakkaten okadar çok gürültülü dinliyoki k.peder, kaynanamda alışmış artık....
yemin ederim dün ağlıcaktım beynim zonkladı kulaklarım uyuştu okadar çok sesli dinliyo tvyi( sırf bu yüzden yemekten sonra kaçmak istiyorum, oturmak istemiyorum çünkü bikere desen kıs diye, bi kısıyo, 5dk sonra unutuyo gene son ses açıyı tvyi, öle alışmış
ve bazen eşimde yapıyo evde, bağırıyorum ona, baban gibi olma kıs şunu.... mutfaktan falan sesleniyom duymuyo sesten, kavga ediyorum bende ozamanonlarla otura otura eşimde öle alışcakk :18:
dilekcim ben o diyeti okumuştum da, sabah neyle başlıyorsan akşama kadar onu yiceksin mesela akşam brokoli havuç yiceksen sabah listende de o olacak di mi?
ben de doğumdan sonra sıkı bi diyete gircem hamilelik öncesi aldığım kiloları da vermem lazım. 63 kilo da mutluyum ben. 73 le hamile kaldım
yaz bitmeden 62-63 e düşmem lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?