2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

dilekcim ben o diyeti okumuştum da, sabah neyle başlıyorsan akşama kadar onu yiceksin mesela akşam brokoli havuç yiceksen sabah listende de o olacak di mi?
ben de doğumdan sonra sıkı bi diyete gircem hamilelik öncesi aldığım kiloları da vermem lazım. 63 kilo da mutluyum ben. 73 le hamile kaldım
yaz bitmeden 62-63 e düşmem lazım.

titreşimli kemer bende de var ama benm topum yok hamile kaldığımı öğrenene kadar akşamları eşimle didişiyorduk ben takcam ben takcam die, şimdi o da takmıyor :)

:) sağol grip 3 gündür

işte dediğin gibi herkes bir değil ..dilşadınki sölediğim şeye müsait, yanisi umursamamış müsait olduğu halde, oyüzden dilşada yıkılır bu ödeme işi

:) sağol grip 3 gündür

işte dediğin gibi herkes bir değil ..dilşadınki sölediğim şeye müsait, yanisi umursamamış müsait olduğu halde, oyüzden dilşada yıkılır bu ödeme işi

Hadi yaa kendi derdime düştüm ya bende kaç gündür o yüzden okuyamadım demekkii.. Şimdi nasıl? Geçmiş olsun tekrardan..
Evet dediğim gibi kişiden kişiye, aradaki diyaloğa, gidişata göre değişebilir..

:13: :13: 1 buçuk yıldır ilk kez doğalgazımız elektrğimiz kesildi önceden çok güzel takip ediyordu, şimdilik bişe demedim dükkanın tadilatıyla uğraştı etti yoğundu kafası die, ama bi daha olursa

zuzum geçmiş olsun grip yatıp dinlenmeden geçmez bol bol dinlennmeye bak fırsat buldukça bir de bu sıralar meyvelere yüklenin. Ben bu kışı hiç hasta olmadan geçiriyorum çok ilginç :)))

topun nasıl? büyük boylardan olanlardan mı yoksa küçük top mu? top büyükse hiç onla boğuşma lastikle yapılan hareketler çok daha etkileyici; özellikle hundred :)))
orta boy benimki ama mekik ve şınar cekioum ben onunla gayet ii aramız yani rahat edioum kasıldığımı anlıoum ben 15 gün düzenli kullanmıştım faydasını gördüm inş yine mücadele edioum

canım kemeri ben düğünden önce yapmıştım karnım dümdüz olmuştu ne güzel ama şimdi
bizim aramızda da var galiba hamilelik sonrası kilolarını vermeye calışanlar
birde dukan diyeti varmış 4 evreden oluşuo
dr.dukan yabancı bi adam dün ona mail attım kilonuz normal dedi nesi normalse
neyse tam gaz devam etmeliyim çok rahatsızım göbeğimden ve 59 olduğumu hiç düşünmüodum görünce

Kızlar zayıflama kemeri gerçekten etki ediyormu?
Benim zaten külom çok değil 57, Bikaç kilo göbek bölgesi ve yanlarda fazlam var.. Eğer etkilyse alırım ben yaa yeter ki verim şu göbeği..

kemer hkkında beni de aydınlatın kızlar nasıl faydalı oluyor mu? alsam ben de annemle dönüşümlü kullanırım aslında.

Kızlar zayıflama kemeri gerçekten etki ediyormu?
Benim zaten külom çok değil 57, Bikaç kilo göbek bölgesi ve yanlarda fazlam var.. Eğer etkilyse alırım ben yaa yeter ki verim şu göbeği..
bencede etkili kuzum ama düzenli kullanıldığı taktirde ben düğünümden önce her akşam düzenli yarım saat kullandım ve düzdü göbeğim geçen balayı fotolarında da fark ettim
ama bu yaz kavun vari bi toparlak mevcuttu yani

kemer hkkında beni de aydınlatın kızlar nasıl faydalı oluyor mu? alsam ben de annemle dönüşümlü kullanırım aslında.

canım bende şundan var etkili olduğunu düşünüoum ama özgeye de dediğim gibi düzenli kullanımda aslında tv izlerken takcan 1 saat en yüksekte yapıoum çıplak tende göbeğim kızarıo ısınıo yağları yakıoum sanırım

Hadi yaa kendi derdime düştüm ya bende kaç gündür o yüzden okuyamadım demekkii.. Şimdi nasıl? Geçmiş olsun tekrardan..
..

:) önemli değil canım ,dün bikere dedim hasta diye, bugün de hastalıktan söz edilince tekrarladım sadece
valla öğlen yemeğimi yedim ilacımı içicem dedi... aramıyorum uyuyodur diye..

zuzum geçmiş olsun grip yatıp dinlenmeden geçmez bol bol dinlennmeye bak fırsat buldukça bir de bu sıralar meyvelere yüklenin. Ben bu kışı hiç hasta olmadan geçiriyorum çok ilginç :)))

sağol canım...

..

ya kızlar eşimle telde konuşurken, annesinde yatıyo ya..odadan acayip gürültülü tv sesi geliyodu ..dedim annemdesin galiba tv sesinden belli oluyo..evet sorma dedii..e kıstırsana dedim hasta değilmisin sabah başım çatlıyo diyodun dedim, kıstırcam dedi :)
ya hakkaten okadar çok gürültülü dinliyoki k.peder, kaynanamda alışmış artık....
yemin ederim dün ağlıcaktım beynim zonkladı kulaklarım uyuştu okadar çok sesli dinliyo tvyi ( sırf bu yüzden yemekten sonra kaçmak istiyorum, oturmak istemiyorum çünkü bikere desen kıs diye, bi kısıyo, 5dk sonra unutuyo gene son ses açıyı tvyi, öle alışmış

ve bazen eşimde yapıyo evde, bağırıyorum ona, baban gibi olma kıs şunu.... mutfaktan falan sesleniyom duymuyo sesten, kavga ediyorum bende ozaman onlarla otura otura eşimde öle alışcakk :18:

merhaba kızlar

sabah kursa geç gittim eşim göndermedi hava soğuk kar yağıyo dedi yok gidicem dedim bekle beraber gideriz dedi .gelirkende pazar vardı ama fazla kimse yoktu açmamışlar sergileri markettede indirim vardı bugün 60kuruş soğan patates 1tl portakal onlardan aldım geldim

zuzum eşine geçmiş olsun

ayşeciğim sana ve babana geçmiş olsun .dikkat et kendine bir burun spreyi al benimde tıkanıyor burnum yatarken ağzım açık uyurdum.sprey ldım sıkıyorum iyi geliyor.

benimde kilo vermem gerek 70 kiloyum.1.69da boyum ama özellikle göbişim var hiç yoktu ama kürtajdan sonra kaldı o 2ay farketmeden çok kilo aldım veremiyorumd kan ilacı kullnıyorum B12 ve folik asit bunlar iştah açıyor .hamur işi yemem fazla sebze tüketirim ama eşim akşam geldiğinde abur cubur yiyor onunla bende yiyorum o mahvetti beni.bende ayzın veririm diye umut ediyorum.

dilşadcığım maşllh sabırlıymışın ben soğuğ hayatta dayanamam.

neden faturalarınızı otomotik ödeme talimatıyla ödemiyosunuz .biizmki otomatik ödemede karttan ödeniyor

Bi kere tanıtımını yapıyorlardı denedim 10 dkda kızardı kaşınmaya başladı bu iyi bişe çünkü içerisindeki yağlar harekete geçiyor ve belli bi süreden sonra yakılıyor.. O kaşınma hissi çok kötü bi tek..
Dilekk nerden aldın canım bi de fiyat nedir kafaya koydum gibi yaza kadar yaparım azar azar muhakkak etkisi olur.. :13:

canım bizim burda soğan markette 29 kr, patates 50 kr (iri), benm de boyum 168.
yeni evliyken otomatik ödemedeydi 10 bin liranın üstünde para olduğu halde hesapta para yeterli değildir die yatmamıştır dediler, bizde kızdık iptal ettik.

Zuzu bizimkilerde tam tersi hiç tv izlemezler ben sıkılırım hep
Canım eşin aynı benim eşim gibi olmuş ona 3 şişe serum takıldı da kendine öyle gelebilmişti..
Dinlenmek, uyku, bol c vitamini çözümü, ve serum takılabilrse çok iyi geliyor..
bu virüs grip gibi ama değil canım sabah tv de izledim adı beta virüsü en az 3 gün sürüyor diyordu.. Muhtemelen benim eşimde öyleydi..

diloşşş burda bir karışıklık var sanki, 63 le hamile kaldın di mi, 73'le değil yani. ben şuan 60-61 gibiyim ama bana 55-56 yakışıyor, fazlası gözümü yoruyor. hoşuma gitmiyor. yanlarım ve göbişim şişti özellikle. ama diyet yapamıyorum ben, hiç irade yok o konuda. İzmir'e dönünce halk oyunları veya kocişi kandırabilirsem salsaya devam etmek istiyorum. hareketle yakıyorum ben çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…