2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

yok canım 63 ben de normal oluyor. 73 le hamile kaldım. o yüzden hamilelik öncesi aldığım kiloları da verip 63 olmam lazım dedim.

yok canım 63 ben de normal oluyor. 73 le hamile kaldım. o yüzden hamilelik öncesi aldığım kiloları da verip 63 olmam lazım dedim.

hımm şimdi anladım, fotolarda o kadar kilolu görünmüyorsun, ondan şaşırdım. boyun kaç canım?

sağol canım ..

napalım ama çok soğuk
bu haftayı es geçcez ..
BEN BU AKŞAMI DA ES GEÇERSEM İSYAN ÇIKACAK EVDE DU BAKALIM
CANIM FIRINDA KABAK SÜPER OLUYO, ZEYTİN YAĞ İLE HARMANLA, TUZLA YAĞLI KAĞIT ÜZZERİNDE TABİSİ FIRINA AT.. AMA HAVUÇ YAPMADIM, NASIL OLUR BİLMİYORUM

BEN DE İSTİYORUMM, KAÇA ALMIŞTIN BUNU DİLEK

BİZDE DE HEP KISIK İZLENİR, AY NASIL DAYANIYOLAR Kİ O SESE..
BAZEN ZAPP YAPARKEN BAŞKA KANALLARIN SESİ FARKLI ÇIKIYO YÜKSEK OLUYO YA ONA BİLE GICIK OLUYORUM BEN

Hu huuu kızlaaaaaar
NABER BURCUU
HAMİŞ FOTON MU BU SAĞDAKİ CANIM, ÇIKMIŞ BAYAA GÖBİŞ

yaa siz benim göbeğimi görün bide yaa( 4 aylık hamile göbeğim var 4 kilom kaldı vermem gereken hepsi göbekte yaa nezman gidecek acaba(

akşama kocişe ıspanaklı gözleme yapıcam hamurunuda kendim açıcam ıspankalrım sirkeli suya koydum çok çamurlu

kocişle dün tam olarak barıştık sen çok fena bişesin diyor .kızdığı şeyde benim ona bakışımmış mısırı doldurup geldiğimde o nasıl bakıştı diyor.ben eve gelince sana yük olmasın diye kendim hazırlıyorum atıştırıyorum bişeler diyor.sana onu yap bunu yap da demiyorum diyor.bende elimden geldiğince yapıyorum dedim .yaptığım şakalarla iyice dolmuş.bana artık hiçbişe yapmanı istemiyorum ütüde yapma yemekte yapma ben herşeyimi yaparım dedi.dedim ben evdeyim yapmak zorundyım kim yapacak başka hem isteyerek yapıyorum zorla ypmıyorum dedim.yapma istemiyorum dedi tamam dedim yapmam.banada sinir geldi .madem öyle bende cüzdanımdaki paraları bıraktım .bunlar ne diyor para dedim benim ihtiyacım yok sana lazım olur dedim paraları fırlattı yere sonra kendi kaldırdı .pazar günü işe gitti ne zamn gelicen diye aradım geç gelirim dedi bende evde olmam dışarıda olurum dedim kapattım.geri aradı bende başka biriyle konuşuyodum.dün aradı kurstan gelmiştim geldinmi diye aradım dedi dışarı çok fena dedi geldim evdeyim dedim kolay gelsin dedim kapattım.akşamda zile basıyor açtım gülüyor.içeri girdi.hoşgeldin dedim pas vermedim odaya geçtim oda geldi oturdu baktı noldu niye bakıyosun dedim yok bişe dedi.yanına gittim montunu ver asayım dedim elleri yüzü kıpkırmızı donmuş sonra kolunu açtı hemen yerimi aldım .sen çok tatlısın ama uyuzsunda diyor .akşmda 12de geçtik yatağa özlemişim srılıp yattık .inceden incden içimi işledin diyor dışarıda olucam dediğimde ve paraları bıraktığımda .bana bidaha tavır yapma gıcık gıcıkta konuşma dedim

evet nektarcım, ama o gün çok şişmiştim ankaraya gittiğimiz günün akşamüstüsü :) yol da baya şişkinliğim oldu ama tabii artık o kadar var hemen hemen. inkar yok :)
bugün nek e elleşmeyin akşama işi var, yorulmasın bize laf yetiştirip

sevindim canım, ben daha önce barışmışsınızdır diye tahmin etmiştim. bakışına mı takılmış gözlerinden ateş mi çıkarttın kız akşam sıcak sıcak uyumak evliliğin en güzel anı bence

yaa siz benim göbeğimi görün bide yaa( 4 aylık hamile göbeğim var 4 kilom kaldı vermem gereken hepsi göbekte yaa nezman gidecek acaba(
gider bebeyim, daha çok yeni doğum yaptın :)

yskışmış canım, zaten senin dudaklarına bayılıyorumm
koltukta uyuya kalmazsam işim var evet :$
afferim sana üzerine gidip nazlasaydın hala tavır yapıyor olabilirdi, yada diğer kavgada aynısını yapardı (başka kavga olmasın tabi de).. çok sevindim canım barışmanıza

Kesinnlikleee Hep derim eşime gece kollarında yatarken "işte en huzur bulduğum an, en mutlu olduğum yer"

Son düzenleme:
enkidu barışmanıza sevindim canımm

sağol canım

yok canım ben dayanamayıp söylenince bu hareketleri yapınca dahada sinirlenmiş çok inat .bakışıma manalı ve ters bakmıştım işe yaramış.evet canım o anı çok seviyorum misss gibi.

seduşumm gider canım o da, kilo dediğin nedir ki? çoğu gitmiş azcıııı kalmış, hem eminim o da sana çooook yakışıyordur

Kesinnlikleee Hep derim eşime gece kollarında yatarken "işte en huzur bulduğum an, en mutlu olduğum yer"

aynennn canım

evet olabilirdi canım sağol işallah

e uyuma artık, bana sorsan ııh uyumam dileğe de sor bakiim
benm de en sevdiğim annn

kuzum ben almadım teyzemden çalmıştım geride vermedim
o fotosunu eklediğim 40 tl
internetten alabilirsin bence gittigidiyorrrr dan pilates topumuzu falan ordan almıştık bizde

E uyuma artık, bana sorsan ııh uyumam dileğe de sor bakiim
Benm de en sevdiğim annn
Dilek de uyumazdı eminim
..
Kotonda kampanya var bir ayakkabı alana 1 tane bedava
bu akşam gidip 50 tl ye bi bot var onu alcam yanına da bitane dolgu topuk bordo bot var onu alırım yada laci topuksuz oxford mu alsam 50 tl iki ayakkabıya çok iyi değil mi kızlar

Eşimden kaptım dün akşam parasını, kıyamadı bana

CANIM FIRINDA KABAK SÜPER OLUYO, ZEYTİN YAĞ İLE HARMANLA, TUZLA YAĞLI KAĞIT ÜZZERİNDE TABİSİ FIRINA AT.. AMA HAVUÇ YAPMADIM, NASIL OLUR BİLMİYORUM

BEN DE İSTİYORUMM, KAÇA ALMIŞTIN BUNU DİLEK
tmm kuzum az bi yağ ile yapmak zorundayım havucuda deneyim şansıma
ben özgeye de söledim o foto eklediğim kemer 40 tl
ben araştırıyım bi sana yarın bişi sölerim marka fiyat nerden alcağını falan

akşama kocişe ıspanaklı gözleme yapıcam hamurunuda kendim açıcam ıspankalrım sirkeli suya koydum çok çamurlu
zeynebim sende pek marifetlisin bende bayılırım ıspanaklı gözlemeye ama tavuga devam

e uyuma artık, bana sorsan ııh uyumam dileğe de sor bakiim
benm de en sevdiğim annn

yaaa

valla yok kızlar ya pek yakıştığı sölenemez koca göbek ortada kıyafetlerde olmuyo doğru dürüst zatenbende şu kemeri deneyip bak,im akşamları bizim cadıdan fırsat kalırsa..
bu arada bencede sarılıp yatmak çook güzel..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…