- 28 Mayıs 2010
- 7.093
- 23
- 158
diloşşş burda bir karışıklık var sanki, 63 le hamile kaldın di mi, 73'le değil yani. ben şuan 60-61 gibiyim ama bana 55-56 yakışıyor, fazlası gözümü yoruyor. hoşuma gitmiyor. yanlarım ve göbişim şişti özellikle. ama diyet yapamıyorum ben, hiç irade yok o konuda. İzmir'e dönünce halk oyunları veya kocişi kandırabilirsem salsaya devam etmek istiyorum. hareketle yakıyorum ben çünkü.
yok canım 63 ben de normal oluyor. 73 le hamile kaldım. o yüzden hamilelik öncesi aldığım kiloları da verip 63 olmam lazım dedim.
hımm şimdi anladım, fotolarda o kadar kilolu görünmüyorsun, ondan şaşırdım. boyun kaç canım?
BEN BU AKŞAMI DA ES GEÇERSEM İSYAN ÇIKACAK EVDE DU BAKALIMsağol canım ..
napalım ama çok soğuk
bu haftayı es geçcez ..
CANIM FIRINDA KABAK SÜPER OLUYO, ZEYTİN YAĞ İLE HARMANLA, TUZLA YAĞLI KAĞIT ÜZZERİNDE TABİSİ FIRINA AT.. AMA HAVUÇ YAPMADIM, NASIL OLUR BİLMİYORUMevt tatlım akşamları hazırlayıp saklama kabına koyuoum çaylarımı da alıoum tüm gün yeşil çay ne getirdiysem o
anneme gittim dün kadın ben rejimin die yemek yapmamış
ama aksilik komşu geldi babam düştüğü için üzülmüş çünkü o kadının otoparktan çıkmasına yardım ederken düşmüş babam
kadında çok üzüldüm dedi kek börek yapmış ayy dumanlar üstünde :18: ama yemedim hemen eve inip fırında pattis yaptım bomboş onu yedim
yarında brokoli yapcam bi de kabak ve havuç yapim fırında dioum olur dimi o ikisi fırında.
eşine çok geçmiş olsun canımhastalık kötü ama kışın kurtulmak çok zor çevrende mutlaka birileri hasta
kuzum ilk defa böle diyet yapıoum 1 ay boyunca yapamam sıkılırım ben geçen hft dikkat etmeye çalıştım şekere ekmeğe yeme saatine ama baktım yok yani gerçekten çok tüketioum yemek ve abur cubur
bunu denemek istedim kkda zaten kızlarla yapıouz 8 kişi falan dün pattis gününde 1 kg verenler olmuş ben tartılmadım tartım bozulmuş cmt çalışan alet dün çalışmadı
bitene kadar tartılmayım dioum cmt sabah tartılırım
daha önceden de yapanlar olmuş geri almamışlar 3 kişi falan kendimi 5 gün sıkıyım akşamları da spor yapıoum
sonrasında da daha dikkatli olmaya çalışcam
biraz ara verip sonra 1 hft da annemle yapcaz hatunda bu hft benle başlıcaktı kardeşimin okulu tatil geziolar ya şimdi pasta börek ikramlarını yiyemem sonra başlayım dedi
BEN DE İSTİYORUMM, KAÇA ALMIŞTIN BUNU DİLEKbencede etkili kuzum ama düzenli kullanıldığı taktirde ben düğünümden önce her akşam düzenli yarım saat kullandım ve düzdü göbeğim geçen balayı fotolarında da fark ettim
ama bu yaz kavun vari bi toparlak mevcuttu yani
canım bende şundan var etkili olduğunu düşünüoum ama özgeye de dediğim gibi düzenli kullanımda aslında tv izlerken takcan 1 saat en yüksekte yapıoum çıplak tende göbeğim kızarıo ısınıo yağları yakıoum sanırım
Eki Görüntüle 336908
BİZDE DE HEP KISIK İZLENİR, AY NASIL DAYANIYOLAR Kİ O SESE..:) önemli değil canım ,dün bikere dedim hasta diye, bugün de hastalıktan söz edilince tekrarladım sadece
valla öğlen yemeğimi yedim ilacımı içicem dedi... aramıyorum uyuyodur diye..
sağol canım...
..
ya kızlar eşimle telde konuşurken, annesinde yatıyo ya..odadan acayip gürültülü tv sesi geliyodu ..dedim annemdesin galiba tv sesinden belli oluyo..evet sorma dedii..e kıstırsana dedim hasta değilmisin sabah başım çatlıyo diyodun dedim, kıstırcam dedi :)
ya hakkaten okadar çok gürültülü dinliyoki k.peder, kaynanamda alışmış artık....
yemin ederim dün ağlıcaktım beynim zonkladı kulaklarım uyuştu okadar çok sesli dinliyo tvyi( sırf bu yüzden yemekten sonra kaçmak istiyorum, oturmak istemiyorum çünkü bikere desen kıs diye, bi kısıyo, 5dk sonra unutuyo gene son ses açıyı tvyi, öle alışmış
ve bazen eşimde yapıyo evde, bağırıyorum ona, baban gibi olma kıs şunu.... mutfaktan falan sesleniyom duymuyo sesten, kavga ediyorum bende ozamanonlarla otura otura eşimde öle alışcakk :18:
NABER BURCUUHu huuu kızlaaaaaar
HAMİŞ FOTON MU BU SAĞDAKİ CANIM, ÇIKMIŞ BAYAA GÖBİŞ
akşama kocişe ıspanaklı gözleme yapıcam hamurunuda kendim açıcam ıspankalrım sirkeli suya koydum çok çamurlu
kocişle dün tam olarak barıştık sen çok fena bişesin diyor .kızdığı şeyde benim ona bakışımmış mısırı doldurup geldiğimde o nasıl bakıştı diyor.ben eve gelince sana yük olmasın diye kendim hazırlıyorum atıştırıyorum bişeler diyor.sana onu yap bunu yap da demiyorum diyor.bende elimden geldiğince yapıyorum dedim .yaptığım şakalarla iyice dolmuş.bana artık hiçbişe yapmanı istemiyorum ütüde yapma yemekte yapma ben herşeyimi yaparım dedi.dedim ben evdeyim yapmak zorundyım kim yapacak başka hem isteyerek yapıyorum zorla ypmıyorum dedim.yapma istemiyorum dedi tamam dedim yapmam.banada sinir geldi .madem öyle bende cüzdanımdaki paraları bıraktım .bunlar ne diyor para dedim benim ihtiyacım yok sana lazım olur dedim paraları fırlattı yere sonra kendi kaldırdı .pazar günü işe gitti ne zamn gelicen diye aradım geç gelirim dedi bende evde olmam dışarıda olurum dedim kapattım.geri aradı bende başka biriyle konuşuyodum.dün aradı kurstan gelmiştim geldinmi diye aradım dedi dışarı çok fena dedi geldim evdeyim dedim kolay gelsin dedim kapattım.akşamda zile basıyor açtım gülüyor.içeri girdi.hoşgeldin dedim pas vermedim odaya geçtim oda geldi oturdu baktı noldu niye bakıyosun dedim yok bişe dedi.yanına gittim montunu ver asayım dedim elleri yüzü kıpkırmızı donmuş sonra kolunu açtı hemen yerimi aldım .sen çok tatlısın ama uyuzsunda diyor .akşmda 12de geçtik yatağa özlemişim srılıp yattık .inceden incden içimi işledin diyor dışarıda olucam dediğimde ve paraları bıraktığımda .bana bidaha tavır yapma gıcık gıcıkta konuşma dedim
gider bebeyim, daha çok yeni doğum yaptın :)yaa siz benim göbeğimi görün bide yaa( 4 aylık hamile göbeğim var 4 kilom kaldı vermem gereken hepsi göbekte yaa nezman gidecek acaba (
yskışmış canım, zaten senin dudaklarına bayılıyorummevet nektarcım, ama o gün çok şişmiştim ankaraya gittiğimiz günün akşamüstüsü :) yol da baya şişkinliğim oldu ama tabii artık o kadar var hemen hemen. Inkar yok :)
bugün nek e elleşmeyin akşama işi var, yorulmasın bize laf yetiştirip
afferim sana üzerine gidip nazlasaydın hala tavır yapıyor olabilirdi, yada diğer kavgada aynısını yapardı (başka kavga olmasın tabi de).. çok sevindim canım barışmanızaakşama kocişe ıspanaklı gözleme yapıcam hamurunuda kendim açıcam ıspankalrım sirkeli suya koydum çok çamurlu
kocişle dün tam olarak barıştık sen çok fena bişesin diyor .kızdığı şeyde benim ona bakışımmış mısırı doldurup geldiğimde o nasıl bakıştı diyor.ben eve gelince sana yük olmasın diye kendim hazırlıyorum atıştırıyorum bişeler diyor.sana onu yap bunu yap da demiyorum diyor.bende elimden geldiğince yapıyorum dedim .yaptığım şakalarla iyice dolmuş.bana artık hiçbişe yapmanı istemiyorum ütüde yapma yemekte yapma ben herşeyimi yaparım dedi.dedim ben evdeyim yapmak zorundyım kim yapacak başka hem isteyerek yapıyorum zorla ypmıyorum dedim.yapma istemiyorum dedi tamam dedim yapmam.banada sinir geldi .madem öyle bende cüzdanımdaki paraları bıraktım .bunlar ne diyor para dedim benim ihtiyacım yok sana lazım olur dedim paraları fırlattı yere sonra kendi kaldırdı .pazar günü işe gitti ne zamn gelicen diye aradım geç gelirim dedi bende evde olmam dışarıda olurum dedim kapattım.geri aradı bende başka biriyle konuşuyodum.dün aradı kurstan gelmiştim geldinmi diye aradım dedi dışarı çok fena dedi geldim evdeyim dedim kolay gelsin dedim kapattım.akşamda zile basıyor açtım gülüyor.içeri girdi.hoşgeldin dedim pas vermedim odaya geçtim oda geldi oturdu baktı noldu niye bakıyosun dedim yok bişe dedi.yanına gittim montunu ver asayım dedim elleri yüzü kıpkırmızı donmuş sonra kolunu açtı hemen yerimi aldım .sen çok tatlısın ama uyuzsunda diyor .akşmda 12de geçtik yatağa özlemişim srılıp yattık .inceden incden içimi işledin diyor dışarıda olucam dediğimde ve paraları bıraktığımda .bana bidaha tavır yapma gıcık gıcıkta konuşma dedim
sevindim canım, ben daha önce barışmışsınızdır diye tahmin etmiştim. Bakışına mı takılmışGözlerinden ateş mi çıkarttın kız akşam sıcak sıcak uyumak evliliğin en güzel anı bence
enkidu barışmanıza sevindim canımm
sevindim canım, ben daha önce barışmışsınızdır diye tahmin etmiştim. bakışına mı takılmışgözlerinden ateş mi çıkarttın kız akşam sıcak sıcak uyumak evliliğin en güzel anı bence
yaa siz benim göbeğimi görün bide yaa( 4 aylık hamile göbeğim var 4 kilom kaldı vermem gereken hepsi göbekte yaa nezman gidecek acaba (
Kesinnlikleee Hep derim eşime gece kollarında yatarken "işte en huzur bulduğum an, en mutlu olduğum yer"
gider bebeyim, daha çok yeni doğum yaptın :)
yskışmış canım, zaten senin dudaklarına bayılıyorumm
koltukta uyuya kalmazsam işim var evet:$
afferim sana üzerine gidip nazlasaydın hala tavır yapıyor olabilirdi, yada diğer kavgada aynısını yapardı (başka kavga olmasın tabi de).. çok sevindim canım barışmanıza
Kesinnlikleee Hep derim eşime gece kollarında yatarken "işte en huzur bulduğum an, en mutlu olduğum yer"
yakışmış canım, zaten senin dudaklarına bayılıyorumm
koltukta uyuya kalmazsam işim var evet:$
Bi kere tanıtımını yapıyorlardı denedim 10 dkda kızardı kaşınmaya başladı bu iyi bişe çünkü içerisindeki yağlar harekete geçiyor ve belli bi süreden sonra yakılıyor.. O kaşınma hissi çok kötü bi tek..
Dilekk nerden aldın canım bi de fiyat nedir kafaya koydum gibi yaza kadar yaparım azar azar muhakkak etkisi olur.. :13:
E uyuma artık, bana sorsan ııh uyumam dileğe de sor bakiim
Benm de en sevdiğim annn
tmm kuzum az bi yağ ile yapmak zorundayım havucuda deneyim şansımaCANIM FIRINDA KABAK SÜPER OLUYO, ZEYTİN YAĞ İLE HARMANLA, TUZLA YAĞLI KAĞIT ÜZZERİNDE TABİSİ FIRINA AT.. AMA HAVUÇ YAPMADIM, NASIL OLUR BİLMİYORUM
BEN DE İSTİYORUMM, KAÇA ALMIŞTIN BUNU DİLEK
zeynebim sende pek marifetlisinakşama kocişe ıspanaklı gözleme yapıcam hamurunuda kendim açıcam ıspankalrım sirkeli suya koydum çok çamurlu
e uyuma artık, bana sorsan ııh uyumam dileğe de sor bakiim
benm de en sevdiğim annn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?