Dilek de uyumazdı eminim
..
Kotonda kampanya var bir ayakkabı alana 1 tane bedava
bu akşam gidip 50 tl ye bi bot var onu alcam yanına da bitane dolgu topuk bordo bot var onu alırım yada laci topuksuz oxford mu alsam 50 tl iki ayakkabıya çok iyi değil mi kızlar
Eşimden kaptım dün akşam parasını, kıyamadı bana
aa tüm kotonlarda olması lazım ama :/aa bizim burda yok öle bişibencede çok iyiymiş cnm..
Dilek de uyumazdı eminim
..
bu akşam gidip 50 tl ye bi bot var onu alcam yanına da bitane dolgu topuk bordo bot var onu alırım yada laci topuksuz oxford mu alsam 50 tl iki ayakkabıya çok iyi değil mi kızlar
Dilek de uyumazdı eminim
..
36 mı giyiyorsun canım, maşallah o boya ne kibar ayacıkların varmış? ben 38 giyiyordum hamilelikte 39 aldım 3 ayakkabıyı da demekki artıkın 39 oldu. demişlerdi zaten 1 numara büyür ve öyle kalır die.aa tüm kotonlarda olması lazım ama :/
inş 36 kalmıştır tabi, hiç bulamıyorum ben ayak numaramı yaa.. Herkes hücüm etmiş olabilir.. Ben bile hava şartlarına aldırmadan gidip alıcam baksana, ah şu kadınların ayakkabı aşkı
ben bu akşamı da es geçersem isyan çıkacak evde du bakalım
Canım fırında kabak süper oluyo, zeytin yağ ile harmanla, tuzla yağlı kağıt üzzerinde tabisi fırına at.. Ama havuç yapmadım, nasıl olur bilmiyorum
Bizde de hep kısık izlenir, ay nasıl dayanıyolar ki o sese..
Bazen zapp yaparken başka kanalların sesi farklı çıkıyo yüksek oluyo ya ona bile gıcık oluyorum ben
tmm kuzum az bi yağ ile yapmak zorundayım havucuda deneyim şansıma
ben özgeye de söledim o foto eklediğim kemer 40 tl
ben araştırıyım bi sana yarın bişi sölerim marka fiyat nerden alcağını falan
zeynebim sende pek marifetlisinbende bayılırım ıspanaklı gözlemeye ama tavuga devam
yaaa
aa tüm kotonlarda olması lazım ama :/
inş 36 kalmıştır tabi, hiç bulamıyorum ben ayak numaramı yaa.. Herkes hücüm etmiş olabilir.. Ben bile hava şartlarına aldırmadan gidip alıcam baksana, ah şu kadınların ayakkabı aşkı
dilekkk yağ koymak tuz atmak yok sebzeyeee
Aaa çok iyi kampanya canım acaba bi kadın bi erkek alsak oluomu :/Dilek de uyumazdı eminim
..
aa tüm kotonlarda olması lazım ama :/
Havuç önce hşlanır heralde dimmi :26:
Dimi yanii, çok gıcık sormaaa
..
EnkiiiiEşinle barışmana sevindim canım Ve köften nasıl oldu :)
aa bizde öyle değil, hepsi askıda çifti ile.. ve çok düzenli reyonEvt ama numaralari kalmamis ki bazilarinin eşi bile yok
evet 36çok uygun valla, biz geçen hafta aldık bana eşimin yan komşu dükkanından :) %70 indirim yazıyor 55 e aldık bir taneyi.
dilekkk yağ koymak tuz atmak yok sebzeyeee
36 mı giyiyorsun canım, maşallah o boya ne kibar ayacıkların varmış? ben 38 giyiyordum hamilelikte 39 aldım 3 ayakkabıyı da demekki artıkın 39 oldu. demişlerdi zaten 1 numara büyür ve öyle kalır die.
36Bende ayakım 38 :)
boyum 1,62
beden s / m
bilmiyorum ama sanırsam kadın ayakkaplar için geçerliiAaa çok iyi kampanya canım acaba bi kadın bi erkek alsak oluomu :/
Dilekcim fiyat çok iyi araştırdım da ortalama 60 arası fiyatlar..
canım servisle orda incem, evime yürüme yolu 10 dk, minibüsle 2 dk :)) yoksa ben de gitmem tabi uzak yerlerenigarcığım maşallah sana ayakkabı aşkın bu soğukta bilee önde sezon sonu indirimler çok var bende gitmek istiyorum alışveriş merkezine çoğu yerde indirimler var hem de çok güzel şeyler
sağol zuzum köftemin tadı güzel olmuştu ama hafif suluydu bulgur katmama rağmen pazar akşamı eşime yaptıklarımı yemiyosun ama açsan dolapta bişeler var mercimek köftesi yapmıştım yersen al dedim sabah bi baktım uzun borcam vardı onu doldurmuştum sadece 5 köfte kalmıştı dün dyorum yedinmi hepsini döküldüler çöpe attım diyormideye indirmiş
aa bizde öyle değil, hepsi askıda çifti ile.. ve çok düzenli reyon
evet 36ma büyümesin yaa benim 37 mi oluxak onca 36 ayakkabımı giyemiycemmii :44:
36
1,68
m
senin ayakların büyükmüş boyna zuzuş
bilmiyorum ama sanırsam kadın ayakkaplar için geçerlii
canım servisle orda incem, evime yürüme yolu 10 dk, minibüsle 2 dk :)) yoksa ben de gitmem tabi uzak yerlere
maalesef öyle canımya şu markafoninin saçmalığına bak sabah kızıma kanzdan bişe aldım şimdide kendime bişe beğendim dedim ikisinin kargosunu birleştirim olmaz her marka için ayrı kargo diyolar ne saçmalık
nekim valla ayakların küçücükmüş bende 38-39 giyiyorumhamileyken 40 bile aldım ama şuan eski halinde..
canım ne oldu :26: sancın mı var? nezaman başladı?ii akşamlar kızlar sancılarım artıyor bir an önce eve gidip yatayım, eşim geçmezse hastaneye geçeriz dedi.ii akşamlar.
canım dikkat et kendineii akşamlar kızlar sancılarım artıyor bir an önce eve gidip yatayım, eşim geçmezse hastaneye geçeriz dedi.ii akşamlar.
dileeek
trendyol
Atelier Petites Pierres
o yüzük dimmi o alttan 2. sıradaki
cnmm aynısını bana da verdi doktor kullanamıyorum ama, kullandıktan bikaç saat sonra burnumun içi yanyor acıyor, yan etkisi galiba.şimdi eşim su ısıtıo yine vicks yapıcamiyi bebiş teyzesi naapsın içerde takılıyo öyle kımıl kımıl
ay canım yaa alıversene bir burun spreyi ben çok tıkalı olduğumda ondan yazdırırdım doktora illiadin merck en iyisi ama en fazla 3 gün kullanıyorsun fazlası alışkanlık yapıyormuş. Çok işe yarıyor yine de ve bir kez sıkınca 6 saat filan açık kalıyor. Ben de sinir olurum burnum tıkanınca asabileşirim
geçmiş olsun zuzum eşine
günaydın canımgüne iyi başlamamışsın elficim ama inşallah iyi gider
günaydın canım nasılsın?
sağol dilşadcım
ay iyi ki akşama kadar oyalanmışsınız bir de erken gitseniz iyice üşüyecektiniz o soğukta
oo dublex müstakil süpermişş inş. güzeldirBugün foto çekecekler akşam olsa diye haycanlanıyorumm..
Zaten izin alcam 5 te çıkıcam eşim annemlere yakın bi ev daha bulmuş, dublex müstakil.. Ona bakıcaz sonrada erken erken oraya gidicez..
Artık taşınmayı bende istiyorum kardeşime bebişe yakın oluyum diye
cnm geçmiş olsun tekrardanteyze olunca değişti durumlar desene
ben ablamın yanına gidiyorum kızlar. sabah annemle konuşmuştum konuşmaz olaydım. telaş yaptı aradı beni az önce bağırıyor niye gitmiyorsun ablanın yanına, yanında olman lazım diyor. bi de takmış ben yarın öbür gün gözümü kapatırsam siz kalcanız başbaşa, birbirinize sahip çıkın diyo. çok evde oturdu herhalde soğuklarda bunalmış iyice. kötü kötü konuşup durdu. bi varsak İzmir'e de hepimiz rahatlasak ya. neyse kızlar kaçtım ben.
kuzum o yüzük diil
kartal istioum ben taş kaplı tamamı
bu melek kanatları aslında güzel ama onun anlamı olacak benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?