2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

aa bizim burda yok öle bişibencede çok iyiymiş cnm..

aa bizim burda yok öle bişibencede çok iyiymiş cnm..
aa tüm kotonlarda olması lazım ama :/
inş 36 kalmıştır tabi, hiç bulamıyorum ben ayak numaramı yaa.. Herkes hücüm etmiş olabilir.. Ben bile hava şartlarına aldırmadan gidip alıcam baksana, ah şu kadınların ayakkabı aşkı

Evt ama numaralari kalmamis ki bazilarinin eşi bile yok

çok uygun valla, biz geçen hafta aldık bana eşimin yan komşu dükkanından :) %70 indirim yazıyor 55 e aldık bir taneyi.

dilekkk yağ koymak tuz atmak yok sebzeyeee

36 mı giyiyorsun canım, maşallah o boya ne kibar ayacıkların varmış? ben 38 giyiyordum hamilelikte 39 aldım 3 ayakkabıyı da demekki artıkın 39 oldu. demişlerdi zaten 1 numara büyür ve öyle kalır die.

Havuç önce hşlanır heralde dimmi :26:

Dimi yanii, çok gıcık sormaaa

..

Enkiiii Eşinle barışmana sevindim canım Ve köften nasıl oldu :)

sağol canım sende gel buyur akşma ama aslında pekte marifetli değilim işten çıktıktan sonra yapmaya bşladım daha çok pek ev ortamında kalmadığım için bildiğimiide unutmuştum şimdi isteyerek yaptığım için ilk seferde bile lezzetli oluyor yemekler.benim eşim börek hastasıdır öle yufkaylada kandıramam illa açma ister

Aaa çok iyi kampanya canım acaba bi kadın bi erkek alsak oluomu :/
Dilekcim fiyat çok iyi araştırdım da ortalama 60 arası fiyatlar..

Son düzenleme:

Havuç önce hşlanır heralde dimmi :26:

Dimi yanii, çok gıcık sormaaa

..

Enkiiii Eşinle barışmana sevindim canım Ve köften nasıl oldu :)

nigarcığım maşallah sana ayakkabı aşkın bu soğukta bilee önde sezon sonu indirimler çok var bende gitmek istiyorum alışveriş merkezine çoğu yerde indirimler var hem de çok güzel şeyler

sağol zuzum köftemin tadı güzel olmuştu ama hafif suluydu bulgur katmama rağmen pazar akşamı eşime yaptıklarımı yemiyosun ama açsan dolapta bişeler var mercimek köftesi yapmıştım yersen al dedim sabah bi baktım uzun borcam vardı onu doldurmuştum sadece 5 köfte kalmıştı dün dyorum yedinmi hepsini döküldüler çöpe attım diyor mideye indirmiş

Evt ama numaralari kalmamis ki bazilarinin eşi bile yok
aa bizde öyle değil, hepsi askıda çifti ile.. ve çok düzenli reyon

evet 36 ma büyümesin yaa benim 37 mi oluxak onca 36 ayakkabımı giyemiycemmii :44:

Bende ayakım 38 :)
boyum 1,62
beden s / m

36
1,68
m
senin ayakların büyükmüş boyna zuzuş

Aaa çok iyi kampanya canım acaba bi kadın bi erkek alsak oluomu :/
Dilekcim fiyat çok iyi araştırdım da ortalama 60 arası fiyatlar..
bilmiyorum ama sanırsam kadın ayakkaplar için geçerlii

canım servisle orda incem, evime yürüme yolu 10 dk, minibüsle 2 dk :)) yoksa ben de gitmem tabi uzak yerlere

ya şu markafoninin saçmalığına bak sabah kızıma kanzdan bişe aldım şimdide kendime bişe beğendim dedim ikisinin kargosunu birleştirim olmaz her marka için ayrı kargo diyolar ne saçmalık
nekim valla ayakların küçücükmüş bende 38-39 giyiyorum hamileyken 40 bile aldım ama şuan eski halinde..

ii akşamlar kızlar sancılarım artıyor bir an önce eve gidip yatayım, eşim geçmezse hastaneye geçeriz dedi.ii akşamlar.

ozaman yakınmış canım ben uzak sandım böyle indirimleri takip etmek lazım sana şimdiden kolay gelsin

maalesef öyle canım 5 ayrı markadan 5 ürün al kargolarını ayrı ayrı ödüyosun :/ saçmalık evet

ii akşamlar kızlar sancılarım artıyor bir an önce eve gidip yatayım, eşim geçmezse hastaneye geçeriz dedi.ii akşamlar.
canım ne oldu :26: sancın mı var? nezaman başladı?

kuzum o yüzük diil
kartal istioum ben taş kaplı tamamı
bu melek kanatları aslında güzel ama onun anlamı olacak benim için

cnmm aynısını bana da verdi doktor kullanamıyorum ama, kullandıktan bikaç saat sonra burnumun içi yanyor acıyor, yan etkisi galiba.şimdi eşim su ısıtıo yine vicks yapıcam
oo dublex müstakil süpermişş inş. güzeldir
cnm geçmiş olsun tekrardan
kuzum o yüzük diil
kartal istioum ben taş kaplı tamamı
bu melek kanatları aslında güzel ama onun anlamı olacak benim için

neymiş bakim anlamı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…