2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

oo dublex müstakil süpermişş inş. güzeldir
Evet canım dublex seçmemizin nedenide annem babam ve erkek kardeşimle yaşıcaz eğer taşınırsak.. öyle karar aldık..
Annemlerde boşyere kira vermesin diye ama kesin bişe yok ev müsait olması lazım üstlü altlı gibi bizim yatak odamız banyomuz yukarda olmalı bakacağız artık..

Afiyet olsun

36
1,68
m
Senin ayakların büyükmüş boyna zuzuş

ivit
37 olsaydı barim

oww,birliktemi yaşıcaksınız .... çok önemli bi karar bence bu :26:

oww,birliktemi yaşıcaksınız .... çok önemli bi karar bence bu :26:
Evet canım ama ilerisini düşününce bi süre idare edelim diyoruz birbirimizi annemde pek taraftar değil ama bakıcaz zaten herkes çalışıyor kardeşimde okuyor..
Eşimin daha askerliği var tecilliydi bu yüzden düşünüyoruz birazda ben tek kalmayım diye

hmm anladım ,hayırlıysa beri hayırsızsa geri olsun

hmm anladım ,hayırlıysa beri hayırsızsa geri olsun

Amin zuzum
Şimdi kardeşimle konuştum, bebeğe süt vermeye gitmişlerdi hastaneye bebeğin enfeksiyonu geçmiş ateşi yok serumdan da çıkarmışlar sadece antibiyotik veriliyormuş yinede ne olur olmaz diye küvözde tutuyorlarmış..
Çok sevindim iyi haberlere, resimlerini ve videosunu da çekmişler ayy hadi geç yarım saat geçççç

kızlar bana hamur tarifiniz varsa versenize öceki yaptığımı bulamadım

gözünüz aydın özgeciğim işallah bebiş çabucak iyileşir

kızlar bana hamur tarifiniz varsa versenize öceki yaptığımı bulamadım

gözünüz aydın özgeciğim işallah bebiş çabucak iyileşir

Sağol zeynepcim... Bak ben bunu buldum bana yapılabilir geldi...

Börek tarifi...
Malzemesi :
1 kg. Un
1 kahve fincanı sıvı yağ
tuz
ılık su
hamurdan hazırlanmış yuvarlak kravayları yapıştırmak için, bir paket eritilmiş
tereyağı veya margarin ile 3-4 kaşık sıvı yağ karıştırılarak eritilir
[h=3]Yapılışı :[/h]Derin bir kapta un, tuz, sıvı yağ ve ılık su ile hamur tutulur. Güzelce yoğrulur. Kulak memesi yumuşaklığında, pürüzsüz bir hamur hazırlanır ve 40 dakka üstü örtülü olarak bekletilir. Tekrar yoğrulur... ( Hamuru ortadan kesip, kesitinde büyük delikler varsa, delikler kayboluncaya kadar tekrar yoğrulur . )
Sonra hamur 2' ye ayrılır.
Bir kısmından 16-20 küçük topaklar yapıp, una bastırılıp oklavayla, süt fincanı tabağı büyüklüğünde kravaylar ( yuvarlaklar) açılır.
Teker teker kravayları alıp üstüne 1 kaşık yağla yağlanır, elle veya oklavayla yavaş yavaş büyütülerek üst üste yapıştırılır. Hamurun ikinci bölümü de aynı şekilde hazırlanır. Hazırlanan birinci hamur yağlanmış bir tepsiye serilir. Hamurun kenarları tepsinin dışına iki parmak kadar taşmalı. Börek harcını koymadan önce serilmiş yufkanın üzerine kızdırılmış yağ gezdirilir. Börek harcı yayılır... Üzerine 16-20 topaklardan yapılan diğer yufka hamuruyla örtülür.
Böreğin kenarları yağ sürülerek elin iki parmağı ile bükülerek şekillendirilir. Kalan tereyağını yeniden kızdırıp, tepsideki böreğin üzerine gezdirilir.

iyi akşamlar kızlar size. ben biraz mutfağa gireyim. soğuktan birşey yapasım gelmiyor bütün gün ya...

sağol canım evet yapılabilir

hımm askerlik varsa evet düşünülebilir canım, ama yine de ailelere okadar yakın olmak kolay bişi değil.. inş hep iyi taraflarını görürüsünüz :)))

özel ve çokta anlamlı diil sadece takım sembolü olarak hem eşimde çok beğendi onunda önemi var tabii
ayyy beşiktaşlı mısınız siz de :119: süper :13:

çok şükür

..
Günaydın herkese
fırtına var burda, kar dize kadar neredeyse ama geldik
bir çok servis gelemiyor, çok az kişiyiz.. bakalım napıcaz bugün

günaydın kızlarrr

bugün her nekaaaa uyuz uyuz gelsem de işe
içimde şöyle bi mutluluk var
tartıldım 57,8 çıktı
çok sevindim
59,3tüm 2gün patates tavuk yedim
bugün sebzeler daha çok işe yarar die düşünüoum
yarın yoğurt oda etkili olur inş
cumayada meyve 3 gün daha aç kalcam yani
umarım 55 olur cmt

diğer hafta da annemle yapcaz

aaaa 2 günde okadar farketmiş mi yaa afferim sana
ama aynı tartıda mı tartıldın?
..
dün koton o heyecanla gittim ki kampanyayı kaldırmışlar
nasılll sinir oldum, keşke bir önceki gün alsaydım diye
Şimdi bi ayakkabı alana ikinci %50 indirimli yapmışlar.
Ama aldım yine de, tabi 20 tl zarar ettim ama napim, eşim al dedi..
60 veren 80 de verir dedi gitti benim 80 tl :/
ve şimdi çooook suçlu hissediyorum kendimi
eşimin ayakkabılarını o güzelim kar botlarını kapı önünden, paspastan çalmışlar
sinirimden çatladım dün gece
bi baktık yok.. bu kışta ayakkabısız kaldı yaa kuzum nasıl üzüldüm ona (

aaa çok üzüldüm yaa bu zamanda bu karda buzda insafsızlık yani
sende güle güle kullan kuzum kotonun sitesinde varsa bize fotolarını ekle de bakalım

ben aynı tartıda tartıldım beklemioum böle bi sonuç ama görünce biraz daha hırs yaptım yani

sağol canım evet yapılabilir
Yaptın mı canım?

Evet canım ciddi bi karar olduğunu bizde biliyoruz ama bakıcaz durumlara göre hareket edicez kendi annemler olduğu için sorun yaşamam diye düşünüyorum zaten uymadı ayrılırız kiracıyız çünkü
Gördümm ben bebişimiziii çok tatlıı annesine benziyo genel olarak ağzı falan da babaya :))
Kardeşimde çok şükür çok iyi gördüm salona gelip bizle oturdu.. kucağına laptop alıp trendyola bile baktık yanisi
Bu arada fenerbahçeliyim bende

Dilekcim hakketten verdinmi okadar yaa ay 3 gün sonra 55 olursan olurum valla :)) Ben 2 kilo versem yeter bana.. 2 günlük yapılabiliyor mu pekim

Günaydın herkeseee

Son düzenleme:
saol tatlım
telefonuma çekmiştim eklim onları, hazır şimdi iş de yapmıyoruz.
eşiem diyorum aynı ayakkabıyı git al diye inatlaşıyo almam felan
maşallah bebişinizee foto da görürüz inş yakın zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…