Yaptın mı canım?
Evet canım ciddi bi karar olduğunu bizde biliyoruz ama bakıcaz durumlara göre hareket edicez kendi annemler olduğu için sorun yaşamam diye düşünüyorum zaten uymadı ayrılırız kiracıyız çünkü
Gördümm ben bebişimiziii çok tatlııannesine benziyo genel olarak ağzı falan da babaya :))
Kardeşimde çok şükür çok iyi gördüm salona gelip bizle oturdu.. kucağına laptop alıp trendyola bile baktık yanisi
Bu arada fenerbahçeliyim bende
Dilekcim hakketten verdinmi okadar yaa ay 3 gün sonra 55 olursanolurum valla :)) Ben 2 kilo versem yeter bana.. 2 günlük yapılabiliyor mu pekim
Günaydın herkeseee
ay ne müjdesiiiikızlaaarrrr müjdemi isterrrimmmmm
Hastaneden çıksın canım eklerim resimlerini.. Mecbur alıcak canım lazım sonuçta ayakkabıda..saol tatlım
telefonuma çekmiştim eklim onları, hazır şimdi iş de yapmıyoruz.
eşiem diyorum aynı ayakkabıyı git al diye inatlaşıyo almam felan
maşallah bebişinizeefoto da görürüz inş yakın zamanda
kızlaaarrrr müjdemi isterrrimmmmm
Sağol canım Amin...günaydın canım
valla kuzum vermişim yani 1. gün tartılamamıştım dün tartım çalıştı baktım 57,8
1,5 gitmiş yani
bugün haşlanmış brokoli
havuç japon turbu
kırmızı biber tere domates salatalık
fırında kabak ve havuç yicem tüm gün
az önce bunlardan 3er tane yiyerek kahvaltıyı tamamladım
bi şiştim ki sorma
bu arada bebiş ve ablanın durumuna sevindim. Allah sağlıklarını hiç bozmasın hayatta en önemlisi bu.
aile ile oturma olayı kendi annen olduğu için bi bakıma ii
ama yine evde başbaşa kudurma olaylarında yedim içtim dağıttım durumları pek yok
gerçi üst katta siz olcaksınız da
hayırlısı tatlım ya
çok dikkat ederim bundan sonra da, işte etrafta hırsız olması ürpertiyor beni :105:günaydın kızlar.
dilek gerçekten işe yaramasına sevindim canım. kaldı 3 gün. sık dişini canım. umarım geri almazsın, diyet bittikten sonra da yediklerine dikkat etmen lazım.
özgecim gerçekten altlı üstlü de olsa aileyle yaşamak çok ciddi bir karar ama eminim zaten siz bunları düşünmüşsünüzdür. ayrıca eşinin askerlik olayı falan kötüymüş senin için. o sırada en azından ailenle olmak iyi olacaktır.
nekimmm ayakkabılarını güle güle giy canım. eşinin ayakkabılara da üzüldüm. böyle soğuk havalarda daha çok dikkat etmek gerekiyor. bırakmayın kapının önüne ayakkabılarınızı artık.
ay nasıl yani yaaaaa :sdilşad doğum yapmış kızlar, dün geceee
sezeryanla olmuş, ... kilo 900 gr dedi ama kilosunu anlayamadım dışardaydım rüzgardançok yormak istemedim bide, bitkin ve yorgun konuşuyodu kıyamam sen şimdi dinlen ben sonra arıcam seni dedim kapadık
ay nasıl yani yaaaaa :siçim çızz etti böyle
neden ama nasıl yani, 7. ayındamıydı ki diloşun daha çok vardı zamanıı
nolmuş ki bebişe de sezeryana almışlar :26:
dilşad doğum yapmış kızlar, dün geceee
sezeryanla olmuş, ... kilo 900 gr dedi ama kilosunu anlayamadım dışardaydım rüzgardançok yormak istemedim bide, bitkin ve yorgun konuşuyodu kıyamam sen şimdi dinlen ben sonra arıcam seni dedim kapadık
Neee???
Daha erken değilmiydi kaç aylıktı kiiii 900 gr değildir zuzum 2.900 yada 1.900 dür.
Ay merak ettim şimdi yaa nasıl olmuş dilşad nasıl diye.:18:.
...
..
İYİ BİLE 900 GR, 26.HAFTADA ORTALAMA 760 GR OLUYOMUŞ KİLOLARI BEBEKLERİNNeee???
Daha erken değilmiydi kaç aylıktı kiiii 900 gr değildir zuzum 2.900 yada 1.900 dür.
Ay merak ettim şimdi yaa nasıl olmuş dilşad nasıl diye.:18:.
...
Yarenaycım evet canım düşünüyoruz ama bakıcaz durumlara göre hayırlısı olsun bizim adımıza..
aaaa çok şaşırdım, inşallah ikisi de sağlıklıdır. dün akşam çıkarken sancılarım var, kötüleşirsem doktora gideriz diyordu ya. bi de hep erken doğum olursa evim temiz olsun falan dediydi. ay kızın içine doğmuş demekki gerçekten. Allah analı babalı büyütsün yeğenimizi inşallah
ayy inanmıyorum şok oldum resmen ya dün sancısı vardıya zaten 7 aylık doğan bebeğin 8 ayda doğana göre yaşama şansı daha yüksekmiş büyük ihtimal küvözde kalır şimdi o umarım iyilerdir yaa haber alırsanız yazın mutlaka kızlar..
Aaa öylemi yaa yavrum benim ufacık şimdii.. Küvözdedir zaten bebek noluyo bu bebeklere yaa kardeşiminde erken oldu ya normalden havalardan mı soğuktanmı neden böyleİYİ BİLE 900 GR, 26.HAFTADA ORTALAMA 760 GR OLUYOMUŞ KİLOLARI BEBEKLERİN
Kİ ZATEN SON AY EN ÇOK KİLO ALIRLAR ÖZGEM
İNŞ ÇOK İYİDİRLER
BEN DE NETTEN ÖYLE BİLİYORUM CANIM, ÖYLE OKURUM ARADA BİZ DE HAMİŞ OLUCAZ YA İNŞAaa öylemi yaa yavrum benim ufacık şimdii.. Küvözdedir zaten bebek noluyo bu bebeklere yaa kardeşiminde erken oldu ya normalden havalardan mı soğuktanmı neden böyle
Zuzu senden haber bekliyoruz öğlen ara :105:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?