2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

günaydın canım
valla kuzum vermişim yani 1. gün tartılamamıştım dün tartım çalıştı baktım 57,8
1,5 gitmiş yani
bugün haşlanmış brokoli
havuç japon turbu
kırmızı biber tere domates salatalık
fırında kabak ve havuç yicem tüm gün
az önce bunlardan 3er tane yiyerek kahvaltıyı tamamladım
bi şiştim ki sorma

bu arada bebiş ve ablanın durumuna sevindim. Allah sağlıklarını hiç bozmasın hayatta en önemlisi bu.
aile ile oturma olayı kendi annen olduğu için bi bakıma ii
ama yine evde başbaşa kudurma olaylarında yedim içtim dağıttım durumları pek yok
gerçi üst katta siz olcaksınız da
hayırlısı tatlım ya

günaydın kızlar..
nerde bu hamişler dilşatta yok elfide acaba kardan dolayı çıkamadılarmı..

günaydın kızlar.

dilek gerçekten işe yaramasına sevindim canım. kaldı 3 gün. sık dişini canım. umarım geri almazsın, diyet bittikten sonra da yediklerine dikkat etmen lazım.

özgecim gerçekten altlı üstlü de olsa aileyle yaşamak çok ciddi bir karar ama eminim zaten siz bunları düşünmüşsünüzdür. ayrıca eşinin askerlik olayı falan kötüymüş senin için. o sırada en azından ailenle olmak iyi olacaktır.

nekimmm ayakkabılarını güle güle giy canım. eşinin ayakkabılara da üzüldüm. böyle soğuk havalarda daha çok dikkat etmek gerekiyor. bırakmayın kapının önüne ayakkabılarınızı artık.

Hastaneden çıksın canım eklerim resimlerini.. Mecbur alıcak canım lazım sonuçta ayakkabıda..

kızlaaarrrr müjdemi isterrrimmmmm

Nolduu...?

Sağol canım Amin...
Bu saydıklarını ben yesem kilo alırım heralde Normalde yediğim sabah kahvaltı yapmıyorum öğlen bi porsiyon kızartma yiyorum turşu ve mayonez 2 gündür sadece
Akşamda normal ev yemekleri işte sebze yemeği falan aralarda da bişe yemiyorum.

dilşad doğum yapmış kızlar, dün geceee

sezeryanla olmuş, ... kilo 900 gr dedi ama kilosunu anlayamadım dışardaydım rüzgardan çok yormak istemedim bide, bitkin ve yorgun konuşuyodu kıyamam sen şimdi dinlen ben sonra arıcam seni dedim kapadık

çok dikkat ederim bundan sonra da, işte etrafta hırsız olması ürpertiyor beni :105:

ay nasıl yani yaaaaa :s içim çızz etti böyle
neden ama nasıl yani, 7. ayındamıydı ki diloşun daha çok vardı zamanıı
nolmuş ki bebişe de sezeryana almışlar :26:

26 haftalık :26: 28 de 7 aylık oluyo dimmi
ay inşallah bebişin sağlığı çok çok iyidir, diloşun da tabi :26:

ay nasıl yani yaaaaa :s içim çızz etti böyle
neden ama nasıl yani, 7. ayındamıydı ki diloşun daha çok vardı zamanıı
nolmuş ki bebişe de sezeryana almışlar :26:

evet şok oldummm , ne dedim ne sordum zor hatırlıyom şuan... şaka yapıyo sandım
iyiyiz dedi...uzatmadım öğleden sonra arıcam iyice konuşcam

Neee???
Daha erken değilmiydi kaç aylıktı kiiii 900 gr değildir zuzum 2.900 yada 1.900 dür.
Ay merak ettim şimdi yaa nasıl olmuş dilşad nasıl diye.:18:.
...
Yarenaycım evet canım düşünüyoruz ama bakıcaz durumlara göre hayırlısı olsun bizim adımıza..

aaaa çok şaşırdım, inşallah ikisi de sağlıklıdır. dün akşam çıkarken sancılarım var, kötüleşirsem doktora gideriz diyordu ya. bi de hep erken doğum olursa evim temiz olsun falan dediydi. ay kızın içine doğmuş demekki gerçekten. Allah analı babalı büyütsün yeğenimizi inşallah

ayy inanmıyorum şok oldum resmen ya dün sancısı vardıya zaten 7 aylık doğan bebeğin 8 ayda doğana göre yaşama şansı daha yüksekmiş büyük ihtimal küvözde kalır şimdi o umarım iyilerdir yaa haber alırsanız yazın mutlaka kızlar..

Neee???
Daha erken değilmiydi kaç aylıktı kiiii 900 gr değildir zuzum 2.900 yada 1.900 dür.
Ay merak ettim şimdi yaa nasıl olmuş dilşad nasıl diye.:18:.
...
..

canım sadece 900 gr değil zaten noktanokta koydum oraya, kaç dediğini hatırlamıyom şuan ya 1,900 ya 2,900 işte

sonra arıcam ,şimdi aramk istemiyorum yorgundu çinkim

canım yaa, bizi düşünmüş haberdar ediyo

İYİ BİLE 900 GR, 26.HAFTADA ORTALAMA 760 GR OLUYOMUŞ KİLOLARI BEBEKLERİN
Kİ ZATEN SON AY EN ÇOK KİLO ALIRLAR ÖZGEM
İNŞ ÇOK İYİDİRLER

evet o da öle dedi, dünkü sancılardan

valla ya, içine doğmuş

Ay bende çok şaşırdım yaa şok oldum resmen sevinsek mi üzülsek mi anlamadım... Allah korusun ikisin de evet 7 aylık doğanlar var zaten ya 7.ay olması gerekiyor yada 9.ay inşallah iyilerdir..

İYİ BİLE 900 GR, 26.HAFTADA ORTALAMA 760 GR OLUYOMUŞ KİLOLARI BEBEKLERİN
Kİ ZATEN SON AY EN ÇOK KİLO ALIRLAR ÖZGEM
İNŞ ÇOK İYİDİRLER
Aaa öylemi yaa yavrum benim ufacık şimdii.. Küvözdedir zaten bebek noluyo bu bebeklere yaa kardeşiminde erken oldu ya normalden havalardan mı soğuktanmı neden böyle
Zuzu senden haber bekliyoruz öğlen ara :105:

Aaa öylemi yaa yavrum benim ufacık şimdii.. Küvözdedir zaten bebek noluyo bu bebeklere yaa kardeşiminde erken oldu ya normalden havalardan mı soğuktanmı neden böyle
Zuzu senden haber bekliyoruz öğlen ara :105:
BEN DE NETTEN ÖYLE BİLİYORUM CANIM, ÖYLE OKURUM ARADA BİZ DE HAMİŞ OLUCAZ YA İNŞ
BAK BURDA DA VAR
Fetal Kilo Arlk Boy Uzunluk Tahmini lm Bebek Kilosu hesaplama Arlk bebek Boyu Hesaplama Doum Kilosu Tahmini Zayf kk Gelimemi Ksa Kse cce Bebek ri Kilolu Obez Bebek
ALLAHIM KORUSUN İKİSİNİ DE, ZUZU MUTLAKA HABERDAR ET BİZİ CANIM..
"BANA HEP ERKEN DOĞUM YAPICAKMIŞIM GİBİ GELİYO" DERDİ CANIM YAA

ay inanmıyorum şoktayım. dün sancım var deyince içimden geçti aslında inş erken olmaz dedim ama hep dilşadında içine doğmuştu evi erken temizlemesi falan.. geçenlerde kontrole gittiğinde bebeğim 700 gr olmuş demişti 900 gr doğrudur. ay allahım sen yardım et ikisine. şaşkınlık içindeyim gözlerim doldu korktum bi an (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…