2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

öğleni bekliyorum canlarım... merak etmeyin arıcam hepsini öğrenicem ...

ay şok oldum sabah, özge gibi bi "neee" diyişim varki :26: biyandan konuşuyom, anlamaya çalışıyorum dediğini, diğer yandan kafamdan sesler geliyo şakamı falan diye :111:

şok oldum yaaa
kız içine doğmuş gibi ev falan temizledi daha zaman olmasına rağmen ama yokmuş baksana
dün sancım var diyerek gitmişti
zuzum bana noyu özelden yollar mısın canım

bebiş 900 gram mı dedin
bilen bişi yazsın kilosu az dimi?

ayyy nası panik olmuşlardır yaa ailesi eşi
k.validesi

hmm bende anlamadıydım ..demek sadece 900 gr olabiliyomuş da :18:

korkma elfim senn

dilek tabisi isteyene yollucam nosunu ,
sen arıcakmısın, sen arıcaksan ben bugün aramıyım, şimdi hepimiz tek tek aramasın ... yarın ararım ben ozaman..aramak isteyen varsa eğer ...nasılsa ben duydum sesini :102:

dimi tek tek arayıp yormayalımmı :44:

kayınvalidesi mii
Düşsün diyen kadın, beddua da etmiştir o Ay aklıma geldi şimdiii
ben de aramak istiyorum, ama aramiycam.
Evet 1 kişi arasa yeter, akrabaları yakınları arar zaten yormayalım.

kayınvalidesi mii

Bencede düşşün diyen kadın merakta etmez zaten
Kızlar bi kişi arasın bencede şuan yorgundur zaten zor konuşur daha da yorulmasın.. Biz haberini burdan alırız nasılsa..

canım yaa, bizi düşünmüş haberdar ediyo
kuzum ya kıyamam
İYİ BİLE 900 GR, 26.HAFTADA ORTALAMA 760 GR OLUYOMUŞ KİLOLARI
inşallah iyilerdir nekim ya :18:

Ay bende çok şaşırdım yaa şok oldum resmen sevinsek mi üzülsek mi anlamadım... Allah korusun ikisin de evet 7 aylık doğanlar var zaten ya 7.ay olması gerekiyor yada 9.ay inşallah iyilerdir..
aynen yaa çok tuhaf duygulara kapıldım ne kadar benimsemişiz birbirimizi yaa duygularımız çok içten.

"BANA HEP ERKEN DOĞUM YAPICAKMIŞIM GİBİ GELİYO" DERDİ CANIM YAA
kalbi ne kadar temizmiş yaa hep kendini öyle ayarlamıştı zaten

kayınvalidesi mii

Bencede düşşün diyen kadın merakta etmez zaten
Kızlar bi kişi arasın bencede şuan yorgundur zaten zor konuşur daha da yorulmasın.. Biz haberini burdan alırız nasılsa..

kaynana konusunda hemfikirim

şimdi toplu mesaj atcam size nosunu .... isterseniz dilek arasın, öğrensin iice ,bizden de selam sölesin ...kızlar arıcak sonra seni desin

maşallah dilekciğim 1.5kilo vermişsin acaba bendemi denesem ama boğazımı tutabilirmiyim bide sonrası var

güle güle giy canım ayakkabılarını eşinin ayakkabılarrı kötü olmuş ayakkabılarını içeri alsana ben dışarda bırakmam hiç.

özgeciğim yaptım güzel olmuştu ama hamurlar biraz daha ince olsa daha güzel olurmuş.kardeşine bebişe sevindim .ev için işallah sizin için hayırlısı olur olmadı eşin askere gidp gelene kadar o şekilde oturursunuz askerden sonra farklı eve taşınırsınız

zuzum şok oldum işallah bebişte dilşadta iyidir .tüylerim diken diken oldu.ama hep diyodu içime doğuyor erken doğum yapıcam diye evim temiz olsun diye iişallah bir problem yoktur demekki dün akşam sancısı çok oldu bişeler olmuşki sezeryan olmuş.
zuzum numarasını özelden gönderirmisin bende ararım ama bugün yarın değil biraz daha toparlasın öyle ararım

dilek, nek, özge, elfi ... gönderdim size topla :) geldimi

enki sanada yollayım tamm

nası yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii doğurmuş mu dilşaddd

ay şok oldum yaaaaa, kıza zaten dün diyordu sancılarım arttı gidiyim diye. ah canım yaaaaaaa

inş. ikisi de iyilerdir. üff çok merak ettim kim aırcak. benim şimdi çıkmam lazım anneme gidicem ordan pazara gidicez falan üf yaaaa, bedava mesj.ları olan biri bana mesJLA haber verebilir mi numaramı özelden yollasamm??

canım yolla ben seni arar hbr veririm öğlen

dilek, nek, özge, elfi ... gönderdim size topla :) geldimi

enki sanada yollayım tamm

geldi kuzum öğlen arıcam yarımda falan

tmm dilek ara sen...

ama herşeyi sor en baştan olurmuu

yemekten sonra hemen yaz ama olurmu, çatlatma bizi

maşallah dilekciğim 1.5kilo vermişsin acaba bendemi denesem ama boğazımı tutabilirmiyim bide sonrası var
canım evde olduğun için zor olabilir ben akşam daha çok zorlanıouum eve gidince işte sorun yokta

kaynana konusunda hemfikirim
şimdi toplu mesaj atcam size nosunu .... isterseniz dilek arasın, öğrensin iice ,bizden de selam sölesin ...kızlar arıcak sonra seni desin

ben aramak istioum da bekleyim öğleni demiştim
zuzu uyuodur deyince
arayım mı şimdi siz bilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…