ay inanmıyorum şoktayım. dün sancım var deyince içimden geçti aslında inş erken olmaz dedim ama hep dilşadında içine doğmuştu evi erken temizlemesi falan.. geçenlerde kontrole gittiğinde bebeğim 700 gr olmuş demişti 900 gr doğrudur. ay allahım sen yardım et ikisine. şaşkınlık içindeyim gözlerim doldu korktum bi an(
kayınvalidesi miişok oldum yaaa
Kız içine doğmuş gibi ev falan temizledi daha zaman olmasına rağmen ama yokmuş baksana
dün sancım var diyerek gitmişti
zuzum bana noyu özelden yollar mısın canım
bebiş 900 gram mı dedin
bilen bişi yazsın kilosu az dimi?
Ayyy nası panik olmuşlardır yaa ailesi eşi
k.validesi
ben de aramak istiyorum, ama aramiycam.dilek tabisi isteyene yollucam nosunu ,
sen arıcakmısın, sen arıcaksan ben bugün aramıyım, şimdi hepimiz tek tek aramasın ... Yarın ararım ben ozaman..aramak isteyen varsa eğer ...nasılsa ben duydum sesini :102:
Dimi tek tek arayıp yormayalımmı :44:
Bencede düşşün diyen kadın merakta etmez zatenkayınvalidesi mii
Düşsün diyen kadın, beddua da etmiştir oAy aklıma geldi şimdiii
ben de aramak istiyorum, ama aramiycam.
Evet 1 kişi arasa yeter, akrabaları yakınları arar zaten yormayalım.
kuzum ya kıyamamcanım yaa, bizi düşünmüş haberdar ediyo
inşallah iyilerdir nekim ya :18:İYİ BİLE 900 GR, 26.HAFTADA ORTALAMA 760 GR OLUYOMUŞ KİLOLARI
aynen yaa çok tuhaf duygulara kapıldım ne kadar benimsemişiz birbirimizi yaa duygularımız çok içten.Ay bende çok şaşırdım yaa şok oldum resmen sevinsek mi üzülsek mi anlamadım... Allah korusun ikisin de evet 7 aylık doğanlar var zaten ya 7.ay olması gerekiyor yada 9.ay inşallah iyilerdir..
kalbi ne kadar temizmiş yaa hep kendini öyle ayarlamıştı zaten"BANA HEP ERKEN DOĞUM YAPICAKMIŞIM GİBİ GELİYO" DERDİ CANIM YAA
kayınvalidesi mii
Düşsün diyen kadın, beddua da etmiştir oAy aklıma geldi şimdiii
ben de aramak istiyorum, ama aramiycam.
Evet 1 kişi arasa yeter, akrabaları yakınları arar zaten yormayalım.
Bencede düşşün diyen kadın merakta etmez zaten
Kızlar bi kişi arasın bencede şuan yorgundur zaten zor konuşur daha da yorulmasın.. Biz haberini burdan alırız nasılsa..
günaydın kızlarrr
bugün her nekaaaa uyuz uyuz gelsem de işe
içimde şöyle bi mutluluk var
tartıldım 57,8 çıktı
çok sevindim
59,3tüm 2gün patates tavuk yedim
bugün sebzeler daha çok işe yarar die düşünüoum
yarın yoğurt oda etkili olur inş
cumayada meyve 3 gün daha aç kalcam yani
umarım 55 olur cmt
diğer hafta da annemle yapcaz
aaaa 2 günde okadar farketmiş mi yaaafferim sana
ama aynı tartıda mı tartıldın?
..
dün koton o heyecanla gittim ki kampanyayı kaldırmışlar
nasılll sinir oldum, keşke bir önceki gün alsaydım diye
Şimdi bi ayakkabı alana ikinci %50 indirimli yapmışlar.
Ama aldım yine de, tabi 20 tl zarar ettim ama napim, eşim al dedi..
60 veren 80 de verir dedi gitti benim 80 tl :/
ve şimdi çooook suçlu hissediyorum kendimi
eşimin ayakkabılarını o güzelim kar botlarını kapı önünden, paspastan çalmışlar
sinirimden çatladım dün gece
bi baktık yok.. bu kışta ayakkabısız kaldı yaa kuzum nasıl üzüldüm ona(
Yaptın mı canım?
Evet canım ciddi bi karar olduğunu bizde biliyoruz ama bakıcaz durumlara göre hareket edicez kendi annemler olduğu için sorun yaşamam diye düşünüyorum zaten uymadı ayrılırız kiracıyız çünkü
Gördümm ben bebişimiziii çok tatlııannesine benziyo genel olarak ağzı falan da babaya :))
Kardeşimde çok şükür çok iyi gördüm salona gelip bizle oturdu.. kucağına laptop alıp trendyola bile baktık yanisi
Bu arada fenerbahçeliyim bende
Dilekcim hakketten verdinmi okadar yaa ay 3 gün sonra 55 olursanolurum valla :)) Ben 2 kilo versem yeter bana.. 2 günlük yapılabiliyor mu pekim
Günaydın herkeseee
dilşad doğum yapmış kızlar, dün geceee
sezeryanla olmuş, ... kilo 900 gr dedi ama kilosunu anlayamadım dışardaydım rüzgardançok yormak istemedim bide, bitkin ve yorgun konuşuyodu kıyamam sen şimdi dinlen ben sonra arıcam seni dedim kapadık
ayy hadi arayın merak ettim ben yaa öğleni beklemeyin..
canım yolla ben seni arar hbr veririm öğlennası yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii doğurmuş mu dilşaddd
ay şok oldum yaaaaa, kıza zaten dün diyordu sancılarım arttı gidiyim diye. ah canım yaaaaaaa
inş. ikisi de iyilerdir. üff çok merak ettim kim aırcak. benim şimdi çıkmam lazım anneme gidicem ordan pazara gidicez falan üf yaaaa, bedava mesj.ları olan biri bana mesJLA haber verebilir mi numaramı özelden yollasamm??
dilek, nek, özge, elfi ... gönderdim size topla :) geldimi
enki sanada yollayım tamm
canım evde olduğun için zor olabilir ben akşam daha çok zorlanıouum eve gidince işte sorun yoktamaşallah dilekciğim 1.5kilo vermişsin acaba bendemi denesem ama boğazımı tutabilirmiyim bide sonrası var
dilek tabisi isteyene yollucam nosunu ,
sen arıcakmısın, sen arıcaksan ben bugün aramıyım, şimdi hepimiz tek tek aramasın ... yarın ararım ben ozaman..aramak isteyen varsa eğer ...nasılsa ben duydum sesini :102:
dimi tek tek arayıp yormayalımmı :44:
kaynana konusunda hemfikirim
şimdi toplu mesaj atcam size nosunu .... isterseniz dilek arasın, öğrensin iice ,bizden de selam sölesin ...kızlar arıcak sonra seni desin
ayşambenim mesaj hakkım yokk
ama vodofonsan ararım
canım yolla ben seni arar hbr veririm öğlen
geldi kuzum öğlen arıcam yarımda falan
tmm dilek ara sen...
ama herşeyi sor en baştan olurmuu
yemekten sonra hemen yaz ama olurmu, çatlatma bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?