2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

selam kızlar

dilşad doğum yapmış

umarım bebeği de kendisi de iyidir

dilek hemen kilo farkı başlamış baya sıkı yapıyorsun sanırım.

doğru diyosun canım kurstayken sorun olmaz ama eve gelince herşeyi yiyorum evde zor olur vazgeçtim

Dileek, bebeği sezaryanla hemen almalarının sebebi neymiş onu da sor

tmm kuzum başka neler sormalıyım ben pek bilmediğim için nie aldılar küvezde mi
ne kadar kalcak herhangi bi tehlike var mı
senin ağrın falan varmı gibi şeyler sorim dimi?

bebek kaç kilo doğmuş onuda teğit edelim 900 gr mı ??

nezman çıkıcak eve... bisürü bisürü sor ....

nekin dediğinide sor ...

:)

canm belkim uyuyodur..gece yapmış ya doğumu ,sabah beni 7,44 de aramış duymadıydım sonra 9 da aradı ... uyuyodur belki şuan

ay kıyamam kıza bak ya bizi de düşünürmüş, sabah sabah aramış.

kızlarrr bu arada bir bebişimiz dünyaya geldi, bir bebişimiz de ana rahmine düşmüş, ben hamileyimmmmmmmm sabah sabah test yaptım dayanamadım. ikinci çizgi gayet görülür bir şekilde çıktı. İzmir'e bebişimizle gidiyoruzzzzzz

ay inanmıyorum yaa çok güzel haber bu yarenaycım valla karışık duygular içine girdik desene, dilşadın doğumu endişesi, senin bebiş haberin Allah tamamına erdirsin canım analı babalı inşallah. İlk 3 ay çok dikkat et kendine. Bu arada dilşadın suyu mu azaldı da aldılar apar topar acaba?

Neeeeee????
Ay bugün kaçıncı şok oluşumm tüylerim kalktı resmennn gerçekten mi yaaaa... Ay hayırlı olsun ozaman yarenimmm :)) Yinede kan testi yaptıracaksın dimi..

ay bugün şoklardayım

yarenim tebriklerr, çok çokkk sevindim canım.... gözünüz aydın hayırlı olsunnnn

yarenay tebrik ederim inşallah sağlıkla kucağına alırsın.

Dilekk giderek azınlık oluyoruz

Neeeeee????
Ay bugün kaçıncı şok oluşumm tüylerim kalktı resmennn gerçekten mi yaaaa... Ay hayırlı olsun ozaman yarenimmm :)) Yinede kan testi yaptıracaksın dimi..

ay bugün şoklardayım

yarenim tebriklerr, çok çokkk sevindim canım.... gözünüz aydın hayırlı olsunnnn

teşekkürler kızlar. sabah daha erken diye çok düşündüm ama sonra ne olur ki yap gitsin dedim. ablama gösterdim testi, kan testi yaptırmana gerek yok bu bariz belli dedi. İzmir'e gidince doktora gitcem, hem o zamana kadar kese de görünür hayırlısıyla. eşimi aradım şok oldu. kendinize iyi bakın diyor, akşam olmaz ona şimdi :)))

aaaay çok sevindim canım hadi gözünüz aydın izmire bebişle gidiliyor ordakilerede tam bir süpriz olacak

tmm kuzum başka neler sormalıyım ben pek bilmediğim için nie aldılar küvezde mi
ne kadar kalcak herhangi bi tehlike var mı
senin ağrın falan varmı gibi şeyler sorim dimi?
kuzu, doktorlar durumu hakkında ne diyomuş? nekadar kalıcak? bebişin sağlık durumunu sor iyice canım..
yarenimmmm :119: :119: çoook sevindim, duygulandımmm
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

eşin de çok mutlu olmuştur hayırlısıyla gelsin bebiş bence kan testi yaptır canım çünkü o değerin artışı da önemli 5 günün mü kalmıştı izmire gitmeden? bugün ve 2 gün sonra bir daha yaptır en azından artışını görürsün doktora onunla gidersin derim ben. HCG değerinin artışı önemli çünkü

yok mu dilşadı arayan ne zaman arayacaksınız

doğru diyosun canım izmirde gidersin 5 gün kalmış ama kendine çok dikkat et ev toparlarken ağır flan kaldırma

AYYY inanmıyorum yaa ne güzel bi haber valla benimde tüylerim ürperdi çok sevindim canım benim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin allahım:))

yarenay tebrik ederim inşallah sağlıkla kucağına alırsın.

Dilekk giderek azınlık oluyoruz

saol canım, inşallah

aaaay çok sevindim canım hadi gözünüz aydın izmire bebişle gidiliyor ordakilerede tam bir süpriz olacak

ay ben dayanabilir miyim kız, annemleri aradım az önce babama dedim bak iki kızınız da hamile olarak geliyor, hemen bırakın sigaraları, torunlarınızı düşünün. babam diyor hemen bırakıyorum
Allah'ım sağ salim kavuşturur inşallah hem ailemize, hem bebişlerimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…