2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

kızlar bencede artık sizde fazla beklemeyin nekim hadi sendee alini çabuk tut:))

Son düzenleme:

Allah gonlune göre verdi kuzum senin ve eşinin
bebek size kısmet şans getirsin izmirde
ev iş maddiyat her konu da inşallah canım çok sevindim gercekten

maşallah canım sana çok hızlısın işallah canım hayırlısıyla izmirine aile kavuşursun bebeğinide sağlıklı bir şekilde büyütüp kucağına alırsın

eşinede zaman geçmez artık

ay benim bilem ağzım kulaklarımda, eşini düşünemiyom

ay nasıl babana söledin kız :)) ben söleyemem heralde ,utanırım ne bilimm :26:

amin canım, darısı isteyen herkesin başına inşallah.

dün akşam biraz atışmıştık onunla, işi hala bırakmadı diye. aramıcaktım aslında akşam sorarsa söylicektim ama dayanamadım. telde baba mı olcam şimdi ben diyip durdu canım şuan evleri falan toparlamak lazım. düşünmüyorum kan testi yaptırmayı. Allah'ım inşallah sağlıklı bir hamilelik ve doğum nasip eder. İzmir'e gidince doktora giderim doğrudan, eğer herşey normal giderse.

doğru diyosun canım izmirde gidersin 5 gün kalmış ama kendine çok dikkat et ev toparlarken ağır flan kaldırma

zaten normalde de çok ağır kaldırmam ben, canım tatlıdır biraz benim eşim de dikkat eder, kaldırtmaz birşey zaten.elimden geldiğince ben de dikkat ederim.

canım yaa inan çok sevindim tüylerim ürperdi resmen allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin:))

saol canım ya, inanamıyorum hala. ağzım kulaklarımda resmen

1'de gelip yazarım kızlar şimdi dışarı çıkıoum
dışarda rahat rahat konuşurum
dönüşte hemen yazarım

Allah gonlune göre verdi kuzum senin ve eşinin
bebek size kısmet şans getirsin izmirde
ev iş maddiyat her konu da inşallah canım çok sevindim gercekten

amin canım inşallah.

amin canım inşallah. ben ona dün akşam demiştim, bırak artık işi diye. yok para lazım falan dedi bırakmadı. şimdi akşam olmak bilmez ona

ay benim bilem ağzım kulaklarımda, eşini düşünemiyom

ay nasıl babana söledin kız :)) ben söleyemem heralde ,utanırım ne bilimm :26:

inan ben de hep utanırım diyordum ama bu mutluluk ve heyecanla bir çırpıda söyleyiveriyor insan. ben anneme söyledim ilk, o söyledi babama. sonra babam tebrik etmek için aldı teli. ne kadarlık falan dedi işte. laf arasında kaynadı gitti heyecandan utanmak aklına bile gelmiyor inan.

özge hamişsen sen tom bomba olursun zaten sen de bi test yap bence seninle satlarımız aynı çünkü.

Bende hamileymişimm düşünsene oladabilirr hala regl olmadımm

ahahha olabilüüü
test yapsana hadi hadihadiiii

:) evet doğrudur canım, şuan o duyguyu yaşamadığım için böle konuşuyom ....
senin gibi olurum belkide

ben yemeğe kaçarrr byss

kızlar açlıktan düşüp bayılıcam sabah kalktım elime laptobu aldım kursada gitmedim kar yağıyo soğuk diye kahvaltıda yapmadım haber üzerine haber bi karnımı doyurayım geleyim

kızlar açlıktan düşüp bayılıcam sabah kalktım elime laptobu aldım kursada gitmedim kar yağıyo soğuk diye kahvaltıda yapmadım haber üzerine haber bi karnımı doyurayım geleyim

ya valla ben de heyecandan yemedim birşey. gidip kahvaltı yapayım ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…