ay kıyamam kıza bak ya bizi de düşünürmüş, sabah sabah aramış.
kızlarrr bu arada bir bebişimiz dünyaya geldi, bir bebişimiz de ana rahmine düşmüş, ben hamileyimmmmmmmmsabah sabah test yaptım dayanamadım. ikinci çizgi gayet görülür bir şekilde çıktı. İzmir'e bebişimizle gidiyoruzzzzzz
nisanda canım inşallah, gerçi ben hala gelgit yaşıyorum ama kısmetkızlar bencede artık sizde fazla beklemeyin nekim hadi sendee alini çabuk tut:))
saol canım, inşallah
ay ben dayanabilir miyim kız, annemleri aradım az öncebabama dedim bak iki kızınız da hamile olarak geliyor, hemen bırakın sigaraları, torunlarınızı düşünün. babam diyor hemen bırakıyorum
Allah'ım sağ salim kavuşturur inşallah hem ailemize, hem bebişlerimize.
teşekkürler kızlar. sabah daha erken diye çok düşündüm ama sonra ne olur ki yap gitsin dedim. ablama gösterdim testi, kan testi yaptırmana gerek yok bu bariz belli dedi. İzmir'e gidince doktora gitcem, hem o zamana kadar kese de görünür hayırlısıyla. eşimi aradım şok oldu. kendinize iyi bakın diyor, akşam olmaz ona şimdi :)))
ay ben dayanabilir miyim kız, annemleri aradım az öncebabama dedim bak iki kızınız da hamile olarak geliyor, hemen bırakın sigaraları, torunlarınızı düşünün. babam diyor hemen bırakıyorum
Allah'ım sağ salim kavuşturur inşallah hem ailemize, hem bebişlerimize.
kuzu, doktorlar durumu hakkında ne diyomuş? nekadar kalıcak? bebişin sağlık durumunu sor iyice canım..
yarenimmmm :119: :119: çoook sevindim, duygulandımmm
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
eşin de çok mutlu olmuşturhayırlısıyla gelsin bebiş bence kan testi yaptır canım çünkü o değerin artışı da önemli 5 günün mü kalmıştı izmire gitmeden? bugün ve 2 gün sonra bir daha yaptır en azından artışını görürsün doktora onunla gidersin derim ben. HCG değerinin artışı önemli çünkü
yok mu dilşadı arayan ne zaman arayacaksınız
doğru diyosun canım izmirde gidersin 5 gün kalmış ama kendine çok dikkat et ev toparlarken ağır flan kaldırma
canım yaa inan çok sevindim tüylerim ürperdi resmen allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin:))
Bende hamileymişimm düşünsene oladabilirr hala regl olmadımmay bugün bidaha şok olursam düşer bayılırım
Allah gonlune göre verdi kuzum senin ve eşinin
bebek size kısmet şans getirsin izmirde
ev iş maddiyat her konu da inşallah canım çok sevindim gercekten
maşallah canım sana çok hızlısın işallah canım hayırlısıyla izmirine aile kavuşursun bebeğinide sağlıklı bir şekilde büyütüp kucağına alırsın
eşinede zaman geçmez artık
ay benim bilem ağzım kulaklarımda, eşini düşünemiyom
ay nasıl babana söledin kız :)) ben söleyemem heralde ,utanırımne bilimm :26:
Dilekk giderek azınlık oluyoruz
Bende hamileymişimm düşünsene oladabilirr hala regl olmadımm
evt ya herkes hamiş çocuklu bizi dışlamaya başlıcaklar
damsız alınmıo misali çocusuz giriş yok die
Bende hamileymişimm düşünsene oladabilirr hala regl olmadımm
inan ben de hep utanırım diyordum ama bu mutluluk ve heyecanla bir çırpıda söyleyiveriyor insan. ben anneme söyledim ilk, o söyledi babama. sonra babam tebrik etmek için aldı teli. ne kadarlık falan dedi işte. laf arasında kaynadı gittiheyecandan utanmak aklına bile gelmiyor inan.
özge hamişsen sen tom bomba olursun zatensen de bi test yap bence seninle satlarımız aynı çünkü.
dilek alemsin güldürdün beni
burayada çocuksuz almayacaklar kimle kaldı sen ,filiz,özge,nigar,arzu bide ben baka varmı
kızlar açlıktan düşüp bayılıcam sabah kalktım elime laptobu aldım kursada gitmedim kar yağıyo soğuk diye kahvaltıda yapmadım haber üzerine haber bi karnımı doyurayım geleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?