yarenim ben de tebrik etmiştim önceki sayfalarda, hani cevap yazmadın diye demiyorum.. bişi yazmadı diye düşünme diye belki görmedinözge hamişsen sen tom bomba olursun zatensen de bi test yap bence seninle satlarımız aynı çünkü.
ahahhaolabilüüü
test yapsana hadi hadihadiiii
özge hamişsen sen tom bomba olursun zatensen de bi test yap bence seninle satlarımız aynı çünkü.
bende tam onu diyecektim özgem ayşeyle özge regl olmamıştı ayşe hamile acaba özgede mi hamile ne istiyorsan allahım onu versin canım hkkında hayırısı olsun
ayy ne meraksızsın kız yapsana bi test..
ay kıyamam kıza bak ya bizi de düşünürmüş, sabah sabah aramış.
kızlarrr bu arada bir bebişimiz dünyaya geldi, bir bebişimiz de ana rahmine düşmüş, ben hamileyimmmmmmmmsabah sabah test yaptım dayanamadım. ikinci çizgi gayet görülür bir şekilde çıktı. İzmir'e bebişimizle gidiyoruzzzzzz
benim de daha soru işaretlerim var canım, ama eşim nisanda diyor bakalım bebek nezaman gelirse tabii :))aslında azınlık degilmişiz yine baya varmışız ama sanırım sen ve nektar istiyorsunuz ben bi süre daha böyle devam :)))
yarenim ben de tebrik etmiştim önceki sayfalarda, hani cevap yazmadın diye demiyorum.. bişi yazmadı diye düşünme diye belki görmedin
..
kızlar dilek aramış numara kapalıymış.
2. numarayı da arayamıyorum belki eşinindir "internetten arkadaşıyım" diyememd iyo.
zuzu istersen sen ara, beni bu numaradan aradı dilşad durumunu merak ettim de, belki o yeni hattıdır da olabilir yani
ay yine bi şok ve yine bi duygulanma. çok ama çok sevindim yarenim. içim bi tuhaf oldu ya. çok mutlu oldum Emir Bebek
Kızlarr sanmıyorum ben yaa onu esprisine dedim de, yinede haftasonuna olmazsam yapıcam test
benim de daha soru işaretlerim var canım, ama eşim nisanda diyor bakalım bebek nezaman gelirse tabii :))
AMA BORCUNUZ YOK, EN ÖNEMLİSİ BU CANIM. BORÇLAR KORKUTUYOR BENİ, ÇALIŞAMAYINCA ÖDEYEMİYCEM..ÖYLE İŞTE, BAKALIM..HAYIRLI ZAMANDA İNŞbenim kadar soru işareti olan kimse olamaz herhalde canım ama bebiş ayrı bir sevinç veriyor inan. ben de daha ev yok, eşya yok, iş yok düşünsene soru işaretleriniama hiçbiri şuan gözümde değil. sadece hamileliğimin ve doğumun sağlıklı geçmesini diliyorum. geri kalan herşeyi idare edebilirim.
aslında azınlık degilmişiz yine baya varmışız ama sanırım sen ve nektar istiyorsunuz ben bi süre daha böyle devam :)))
2 gündür benide merak etmişsini sağolun kızlar
işler çok yoğun daldım işlere. 2 hafta böyle yoğun geçecek ama geçmişi okuyorum.
cevap yazamıyorum kusura bakmayın
benim de daha soru işaretlerim var canım, ama eşim nisanda diyor bakalım bebek nezaman gelirse tabii :))
2 gündür benide merak etmişsini sağolun kızlar
işler çok yoğun daldım işlere. 2 hafta böyle yoğun geçecek ama geçmişi okuyorum.
cevap yazamıyorum kusura bakmayın
canım iyi olda işlerini yap sürekli oluyosunya 2 gündür olmayınca havalarda fena merak ettik
yollar çok fena. Bugün geç geldik zaten yolda kaldık araba kaydı ucuz atlattık. akşama nasıl gidicez bilmiyoruz
hamilelere ve engelli olanlara izin yok muydu bugün?
Malesef yine memurlar için geçerli o
sanki özel sektörde çalışanlar insan degil de başka bir şeysinirlerim bozuldu
yollar çok fena. Bugün geç geldik zaten yolda kaldık araba kaydı ucuz atlattık. akşama nasıl gidicez bilmiyoruz
verilmiş sadakanız varmış canım eşim benide göndermedi hava çok soğuk biizm buralarda bile baya kar var sen kendine ve bebişine dikkat et allahım herkesi korusun şu havada araba kullananlarıda korusun işallah hayırlısyla akşamda dönersiniz
Az önce patronun kardeşine sinir oldum yaa..İşyerinde bizim büyük klimamız var bunlar hep hava soğuk olsa bile kapatırlar klimayı biraz çalıştırıp elektrik fazla gelmesin diye.. Neyse işte bugünde klimanın filtresini çıkarmışlar yıkıcaklardı.. çıkardılar yıkadılar falan klimayı kapattılar normal olarak.. ama sonra filtreyi taktılar, takana diyor ki "tak tak üşümesinler" abisine bakarak gülüyorlar.. sigara içerler içeri pis pis kokar sonra havalandırmak için kapıyı pencereyi açarlar biz üşürüz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?