2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

özge hamişsen sen tom bomba olursun zaten sen de bi test yap bence seninle satlarımız aynı çünkü.
yarenim ben de tebrik etmiştim önceki sayfalarda, hani cevap yazmadın diye demiyorum.. bişi yazmadı diye düşünme diye belki görmedin
..
kızlar dilek aramış numara kapalıymış.
2. numarayı da arayamıyorum belki eşinindir "internetten arkadaşıyım" diyememd iyo.
zuzu istersen sen ara, beni bu numaradan aradı dilşad durumunu merak ettim de, belki o yeni hattıdır da olabilir yani

ahahha olabilüüü
test yapsana hadi hadihadiiii

özge hamişsen sen tom bomba olursun zaten sen de bi test yap bence seninle satlarımız aynı çünkü.

bende tam onu diyecektim özgem ayşeyle özge regl olmamıştı ayşe hamile acaba özgede mi hamile ne istiyorsan allahım onu versin canım hkkında hayırısı olsun

ayy ne meraksızsın kız yapsana bi test..

Kızlarr sanmıyorum ben yaa onu esprisine dedim de, yinede haftasonuna olmazsam yapıcam test

ay yine bi şok ve yine bi duygulanma. çok ama çok sevindim yarenim. içim bi tuhaf oldu ya. çok mutlu oldum

Son düzenleme:

yok kuzum gördüm, hatta cevap verdim ama sen atladın galiba. dilşad'dan güzel haberleri bekliyoruz inşallah.

ay yine bi şok ve yine bi duygulanma. çok ama çok sevindim yarenim. içim bi tuhaf oldu ya. çok mutlu oldum Emir Bebek

Kızlarr sanmıyorum ben yaa onu esprisine dedim de, yinede haftasonuna olmazsam yapıcam test

normalde böyle dengesizlikleri olur mu reglinin canım? yani 33-35 güne uzadığı olur muydu?

benim de daha soru işaretlerim var canım, ama eşim nisanda diyor bakalım bebek nezaman gelirse tabii :))

benim kadar soru işareti olan kimse olamaz herhalde canım ama bebiş ayrı bir sevinç veriyor inan. ben de daha ev yok, eşya yok, iş yok düşünsene soru işaretlerini ama hiçbiri şuan gözümde değil. sadece hamileliğimin ve doğumun sağlıklı geçmesini diliyorum. geri kalan herşeyi idare edebilirim.

2 gündür benide merak etmişsini sağolun kızlar

işler çok yoğun daldım işlere. 2 hafta böyle yoğun geçecek ama geçmişi okuyorum.

cevap yazamıyorum kusura bakmayın

AMA BORCUNUZ YOK, EN ÖNEMLİSİ BU CANIM. BORÇLAR KORKUTUYOR BENİ, ÇALIŞAMAYINCA ÖDEYEMİYCEM..ÖYLE İŞTE, BAKALIM..HAYIRLI ZAMANDA İNŞ

ya 26 hafta 6.5 ay yapmıyormu? Daha çok erkendi yaaa dilşadı arayan oldumu? çok merak ediyorum

işler çok yoğun daldım işlere. 2 hafta böyle yoğun geçecek ama geçmişi okuyorum.

canım iyi olda işlerini yap sürekli oluyosunya 2 gündür olmayınca havalarda fena merak ettik

benim de daha soru işaretlerim var canım, ama eşim nisanda diyor bakalım bebek nezaman gelirse tabii :))

benim soru işaretim filan yok ama maddi durumumu düzeltmem şart önce. Büyüklerin dışında evde daha gündeme bile getirilmiyor bu konu .

kolay gelsin kendine ve bebeğe dikkat et fazla yorma kendini.

Az önce patronun kardeşine sinir oldum yaa.. İşyerinde bizim büyük klimamız var bunlar hep hava soğuk olsa bile kapatırlar klimayı biraz çalıştırıp elektrik fazla gelmesin diye.. Neyse işte bugünde klimanın filtresini çıkarmışlar yıkıcaklardı.. çıkardılar yıkadılar falan klimayı kapattılar normal olarak.. ama sonra filtreyi taktılar, takana diyor ki "tak tak üşümesinler" abisine bakarak gülüyorlar.. sigara içerler içeri pis pis kokar sonra havalandırmak için kapıyı pencereyi açarlar biz üşürüz..

yollar çok fena. Bugün geç geldik zaten yolda kaldık araba kaydı ucuz atlattık. akşama nasıl gidicez bilmiyoruz

verilmiş sadakanız varmış canım eşim benide göndermedi hava çok soğuk biizm buralarda bile baya kar var sen kendine ve bebişine dikkat et allahım herkesi korusun şu havada araba kullananlarıda korusun işallah hayırlısyla akşamda dönersiniz

İnşallah canım..

bi tane benim başımda var
pervane açıo sağ tarafıma felç gelcek pislik herif yüzünden

dilşada hala ulaşamadım kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…