bi tane benim başımda var
pervane açıo sağ tarafıma felç gelcek pislik herif yüzünden
dilşada hala ulaşamadım kızlar
yarenim ben de tebrik etmiştim önceki sayfalarda, hani cevap yazmadın diye demiyorum.. bişi yazmadı diye düşünme diye belki görmedin
..
kızlar dilek aramış numara kapalıymış.
2. numarayı da arayamıyorum belki eşinindir "internetten arkadaşıyım" diyememd iyo.
zuzu istersen sen ara, beni bu numaradan aradı dilşad durumunu merak ettim de, belki o yeni hattıdır da olabilir yani
dilşad doğum yapmış kızlar, dün geceee
sezeryanla olmuş, ... kilo 900 gr dedi ama kilosunu anlayamadım dışardaydım rüzgardançok yormak istemedim bide, bitkin ve yorgun konuşuyodu kıyamam sen şimdi dinlen ben sonra arıcam seni dedim kapadık
ay kıyamam kıza bak ya bizi de düşünürmüş, sabah sabah aramış.
kızlarrr bu arada bir bebişimiz dünyaya geldi, bir bebişimiz de ana rahmine düşmüş, ben hamileyimmmmmmmmsabah sabah test yaptım dayanamadım. ikinci çizgi gayet görülür bir şekilde çıktı. İzmir'e bebişimizle gidiyoruzzzzzz
tel. eşininnmiş, şarjı bitmiş kendi telinin ..
çıkış işlemlerini yapıyolarmış ... dr 1 gün daha kal demiş ama bizimki eve gitmek istemiş ...
bebiş de küvezdeymiş, en az 2 ay kalcakmışerken olduğu için ....
bi rahatsızlığı varmı dedim, var gibiydi ama şimdi dr iyi demiş , 900 grmış..maşallah saçları varmış :) ama bi damla bişey diyo
bebek kanala girmemiş 6,5 saat uğraşmışlar , sonra sezeryana almışlar ...keşke beklemeden sezeryana alsalardı, çok iyiyim şuan dedi
evde gir mutlaka habersiz bırakma bizi dedim
çıkış işlemlerini yapıyolarmış ... dr 1 gün daha kal demiş ama bizimki eve gitmek istemiş ...
bi rahatsızlığı varmı dedim, var gibiydi ama şimdi dr iyi demiş , 900 grmış..maşallah saçları varmış :) ama bi damla bişey diyo
bebek kanala girmemiş 6,5 saat uğraşmışlar , sonra sezeryana almışlar ...keşke beklemeden sezeryana alsalardı, çok iyiyim şuan dedi
arzucum saol yaa
ii oldu aradığımız
ama ben üzüldüm yaa bi kötü oldum bebiş orda kalcak git git gel sağlıkları ii olsun gerisi sorun diil tabi de
içim sızladı yaa
Bende hamileymişimm düşünsene oladabilirr hala regl olmadımm
benim kadar soru işareti olan kimse olamaz herhalde canım ama bebiş ayrı bir sevinç veriyor inan. ben de daha ev yok, eşya yok, iş yok düşünsene soru işaretleriniama hiçbiri şuan gözümde değil. sadece hamileliğimin ve doğumun sağlıklı geçmesini diliyorum. geri kalan herşeyi idare edebilirim.
AMA BORCUNUZ YOK, EN ÖNEMLİSİ BU CANIM. BORÇLAR KORKUTUYOR BENİ, ÇALIŞAMAYINCA ÖDEYEMİYCEM..ÖYLE İŞTE, BAKALIM..HAYIRLI ZAMANDA İNŞ
bu iki haber karşısında hüngür hüngür ağladım kızlar acayip duygulandım burda çok güzel dostuklar yakaladığımıza inanıyorum....iyiki varsınız....
dilşad ve bebeği inşallah iyidir....merakla haberlerini bekliyorum ayşam senide tebrik ediyorum izmir ve bebeğin sana çok iyi gelicek inanıyorum uğurun geliyo hadi hayırlısı....çok mutlu oldum....
dün topiğe giremedim eşim evdeydi dün çok kar yağdı diye şirket tatil vermiş...bende çok kötü hastalandım yine yatak döşek yatıyorum....:2::2:dünden önceki gece eşim eve geelince dışarı kar oynamaya çıktık kuzenleri filabda geldi 2 saate yakın dışarda kaldım kaydık poşetlerle çok eğlenceliydi ama şimdi acısı çıkyo benden eşim bidaha yasak sana dışarı çıkmak hemen hasta oldun dedi kzıdı bana...
sağol tatlımaydancığım sanada çok geçmiş olsun canım aman dikkat et sen niye karda oynuyosunkendini biliyosun bağışıklık sistemin zayıf hemen hastalanıyosun daha yeni iyileştin zaten benimde canım istiyor oynamak ama kendi huyumu biliyorum oynarsam çok fena hasta olurum
ayyy özgecim hakkaten sen de test yapsana haftasonunu bekleme çok heyecanlı
olsun tatlım ya su akar yolunu bulur demişler hem bebişler kısmetiyle geliyor inan ki her şeyi yoluna koyarsın ama sakın izmire gidince evdi eşyaydı derken yorma kendini olur mu?
sizin ne borcunuz var nigarcım?
çok geçmiş olsun acomertcimumarım hemen atlatırsın bu aralar salgınmış bi de
sağol zuzum haber verdiğin iyi oldu, bildiğin erken doğum yapmış kızcağız ya inşallah bebeğinin sağlığı da günden güne iyi gider. Acaba böyle bir durumda sütü gelir mi ki dilşadın erken ya? aslında anne sütü alabilse bebecik ne iyi olurdu
HEH BUNUN AYNISINI DENEDİM BEN DE, ÇOK SEVİMLİ BU AMA ALMADIM.. BİRAZ YAŞIMA YAKIŞTIRMADIM GALİBAnigar
öğlen kotona gittim
1 al 2. %50ydi
tüylü krem botu beğendik arkadaşla 60 tl dio
iki tane alcaz yani 45 tl oluo
şuda siyahinin fotosu
Eki Görüntüle 337548
CANIM DİKKAT ETSENE DAHA YENİ İYİLEŞTİNbu iki haber karşısında hüngür hüngür ağladım kızlar acayip duygulandım burda çok güzel dostuklar yakaladığımıza inanıyorum....iyiki varsınız....
dilşad ve bebeği inşallah iyidir....merakla haberlerini bekliyorum ayşam senide tebrik ediyorum izmir ve bebeğin sana çok iyi gelicek inanıyorum uğurun geliyo hadi hayırlısı....çok mutlu oldum....
dün topiğe giremedim eşim evdeydi dün çok kar yağdı diye şirket tatil vermiş...bende çok kötü hastalandım yine yatak döşek yatıyorum....:2::2:dünden önceki gece eşim eve geelince dışarı kar oynamaya çıktık kuzenleri filabda geldi 2 saate yakın dışarda kaldım kaydık poşetlerle çok eğlenceliydi ama şimdi acısı çıkyo benden eşim bidaha yasak sana dışarı çıkmak hemen hasta oldun dedi kzıdı bana...
İYİ OLMALARINA ÇOK SEVİNDİM, DİLOŞA KIZDIM AZICIK DAHA 1 GÜN KALSAYMIŞ BARİ NİYE EVE GİTCEM DİYE TUTTURMUŞ Kİ :26:tel. eşininnmiş, şarjı bitmiş kendi telinin ..
KREDİ BORCU CANIM, DÜĞÜN EŞYA FELAN HERŞEYİ BİZ KENDİMİZ YAPTIĞIMIZ İÇİN ONU ÖDÜYORUZsizin ne borcunuz var nigarcım?
EVET BEN DE OKUMADIM SAYIYORUM, ÇOOK İYİ OLUCAK MİNİK KEREMSizde sağolun kızlar ....
Evet dilşadın sesi de sabahkinden daha iyi geliyodu ...
Genel olarak durumları iyi şükür ama dilşad anlatırken "yaşasa bile 2 ay kalacak" dedi ... Bu cümle aklıma takıldı , yazmıcaktım ama yazdım şimdi
Ama ben onu duymadım sayıyorum ...
Sizde sağolun kızlar ....
Genel olarak durumları iyi şükür ama dilşad anlatırken "yaşasa bile 2 ay kalacak" dedi ... Bu cümle aklıma takıldı , yazmıcaktım ama yazdım şimdi
Sizde sağolun kızlar ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?