2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

arıyorum, bekleyin ......

nigar
öğlen kotona gittim
1 al 2. %50ydi
tüylü krem botu beğendik arkadaşla 60 tl dio

iki tane alcaz yani 45 tl oluo

şuda siyahinin fotosu

bu iki haber karşısında hüngür hüngür ağladım kızlar acayip duygulandım burda çok güzel dostuklar yakaladığımıza inanıyorum.... iyiki varsınız....
dilşad ve bebeği inşallah iyidir....merakla haberlerini bekliyorum ayşam senide tebrik ediyorum izmir ve bebeğin sana çok iyi gelicek inanıyorum uğurun geliyo hadi hayırlısı....çok mutlu oldum....

dün topiğe giremedim eşim evdeydi dün çok kar yağdı diye şirket tatil vermiş...bende çok kötü hastalandım yine yatak döşek yatıyorum....:2::2:dünden önceki gece eşim eve geelince dışarı kar oynamaya çıktık kuzenleri filabda geldi 2 saate yakın dışarda kaldım kaydık poşetlerle çok eğlenceliydi ama şimdi acısı çıkyo benden eşim bidaha yasak sana dışarı çıkmak hemen hasta oldun dedi kzıdı bana...

tel. eşininnmiş, şarjı bitmiş kendi telinin ..

çıkış işlemlerini yapıyolarmış ... dr 1 gün daha kal demiş ama bizimki eve gitmek istemiş ...

bebiş de küvezdeymiş, en az 2 ay kalcakmış erken olduğu için ....
bi rahatsızlığı varmı dedim, var gibiydi ama şimdi dr iyi demiş , 900 grmış..maşallah saçları varmış :) ama bi damla bişey diyo

bebek kanala girmemiş 6,5 saat uğraşmışlar , sonra sezeryana almışlar ...keşke beklemeden sezeryana alsalardı, çok iyiyim şuan dedi

evde gir mutlaka habersiz bırakma bizi dedim

zuzu dilşadı arayıp bize de haber verdigin için sağol

inşallah dilşad iyidir bebeği de sağlıklıdır.

Hadi hayırlısı bakim dilşadın iyi olmasına sevindim.. Bebeğin 2 ay küvözde kalması kötü Onu bırakıp eve gelmek de. Ama yapıcak bişe yok sağlıkları yerinde ya o yeter...

iyi haberler verdiğin için teşekkürler zuzum...dilşadn iyi olmasına çok sevindim bebişinde tabisi...şok bi güne uyanmışız.... allahım nazarlardan saklasın....

arzucum saol yaa
ii oldu aradığımız
ama ben üzüldüm yaa bi kötü oldum bebiş orda kalcak git git gel sağlıkları ii olsun gerisi sorun diil tabi de
içim sızladı yaa

iyi olmasına çok sevindim içimiz rahatladı işallah bebiş küvezde kaldığı süre kendini toparlar çabucak iyileşir 9 ayı dolana kadar küvezde besleyecektir maşallah saçlarıda varmış ha dilşadda hergün hasteneye gidip gelir aklı hep hastanede olacak

arzucum saol yaa
ii oldu aradığımız
ama ben üzüldüm yaa bi kötü oldum bebiş orda kalcak git git gel sağlıkları ii olsun gerisi sorun diil tabi de
içim sızladı yaa

canım daha çok küçüktür bebeiş evde bakamazlarki hastane kalması gerekir allahım sabır versin dilşada 2ay boyunca gidip gelecek bebiş iyi sağlıklı olsunda ona katlanılır

aydancığım sanada çok geçmiş olsun canım aman dikkat et sen niye karda oynuyosun kendini biliyosun bağışıklık sistemin zayıf hemen hastalanıyosun daha yeni iyileştin zaten benimde canım istiyor oynamak ama kendi huyumu biliyorum oynarsam çok fena hasta olurum

Bende hamileymişimm düşünsene oladabilirr hala regl olmadımm

ayyy özgecim hakkaten sen de test yapsana haftasonunu bekleme çok heyecanlı

olsun tatlım ya su akar yolunu bulur demişler hem bebişler kısmetiyle geliyor inan ki her şeyi yoluna koyarsın ama sakın izmire gidince evdi eşyaydı derken yorma kendini olur mu?
AMA BORCUNUZ YOK, EN ÖNEMLİSİ BU CANIM. BORÇLAR KORKUTUYOR BENİ, ÇALIŞAMAYINCA ÖDEYEMİYCEM..ÖYLE İŞTE, BAKALIM..HAYIRLI ZAMANDA İNŞ

sizin ne borcunuz var nigarcım?

çok geçmiş olsun acomertcim umarım hemen atlatırsın bu aralar salgınmış bi de

sağol zuzum haber verdiğin iyi oldu, bildiğin erken doğum yapmış kızcağız ya inşallah bebeğinin sağlığı da günden güne iyi gider. Acaba böyle bir durumda sütü gelir mi ki dilşadın erken ya? aslında anne sütü alabilse bebecik ne iyi olurdu

iyi olmalarına çok sevindim ya. git gel yapacak hastaneye sürekli. biraz zor işi. ama bebek iyi olsunda dilşad ta iyi olsun gerisi boş

Sizde sağolun kızlar ....

Evet dilşadın sesi de sabahkinden daha iyi geliyodu ...

Genel olarak durumları iyi şükür ama dilşad anlatırken "yaşasa bile 2 ay kalacak" dedi ... Bu cümle aklıma takıldı , yazmıcaktım ama yazdım şimdi
Ama ben onu duymadım sayıyorum ...

sağol tatlım çok canım çekti bi kara dokunamadım diye için sızlamıştı valla o kadar da kalın giyindim yine hasta oldum bademciklerimi aldırıcam heralde çok sık şişiyolar allah korusun kalp romatizması yapıyo bu bademcik iltahabı sağlık ocağındaki aile hekimimiz gerek yok küçük bademciklerim çok iri değiller diyo ama ben çocukluğumdan beri bunu çekiyorum hemen şişip iltahaplanıyo...bidesi doğum kontrol hapı verdiler dün sağlık ocağında ücretsizmiş her ay gel al dediler emin olamadım kullanıp kullanmamakta eczacımıza sordum kullan bence dedi bilemedim....adı reginon daha önce duymadım şimdi onu araştırıcam bakalım etkiler neler kıllanma kilo artışı filan yapıyomu...

sağol kuzum iyi dileklerin için....

nigar
öğlen kotona gittim
1 al 2. %50ydi
tüylü krem botu beğendik arkadaşla 60 tl dio

iki tane alcaz yani 45 tl oluo

şuda siyahinin fotosu
Eki Görüntüle 337548
HEH BUNUN AYNISINI DENEDİM BEN DE, ÇOK SEVİMLİ BU AMA ALMADIM.. BİRAZ YAŞIMA YAKIŞTIRMADIM GALİBA
BENİMKİLER BUNLAR UZUN ÇİZMEYİ DE 1 HAFTA ÖNCE FELAN ALMIŞTIM, DÜN DE BU İKİSİNİ ALDIM.
TABA OLAN ÇOK NET ÇIKMAMIŞ, RENGİ BÖYLE ÇOK CIRT TABA BEN SEVDİM :))

CANIM DİKKAT ETSENE DAHA YENİ İYİLEŞTİN GEÇMİŞ OLSUN..

İYİ OLMALARINA ÇOK SEVİNDİM, DİLOŞA KIZDIM AZICIK DAHA 1 GÜN KALSAYMIŞ BARİ NİYE EVE GİTCEM DİYE TUTTURMUŞ Kİ :26:

sizin ne borcunuz var nigarcım?
KREDİ BORCU CANIM, DÜĞÜN EŞYA FELAN HERŞEYİ BİZ KENDİMİZ YAPTIĞIMIZ İÇİN ONU ÖDÜYORUZ
EVET BEN DE OKUMADIM SAYIYORUM, ÇOOK İYİ OLUCAK MİNİK KEREM

yaaaa :18::18::18:

bende okumamış sayıyorum tatlım... dilşadda bebişte çok sağlıklı olucak eminim...
nekim sağolll bıktım valla hastalanmaktan....
hala akıllanmadım ama dışarsı pamuk gibi gözüküyo 50 cm den fazla kar var hasta olmasam atıcak kendimi dışarı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…