Sizde sağolun kızlar ....
Evet dilşadın sesi de sabahkinden daha iyi geliyodu ...
Genel olarak durumları iyi şükür ama dilşad anlatırken "yaşasa bile 2 ay kalacak" dedi ... Bu cümle aklıma takıldı , yazmıcaktım ama yazdım şimdi
Ama ben onu duymadım sayıyorum ...
sağol tatlımçok canım çekti bi kara dokunamadım diye için sızlamıştı valla o kadar da kalın giyindim yine hasta oldum bademciklerimi aldırıcam heralde çok sık şişiyolar allah korusun kalp romatizması yapıyo bu bademcik iltahabı sağlık ocağındaki aile hekimimiz gerek yok küçük bademciklerim çok iri değiller diyo ama ben çocukluğumdan beri bunu çekiyorum hemen şişip iltahaplanıyo...bidesi doğum kontrol hapı verdiler dün sağlık ocağında ücretsizmiş her ay gel al dediler emin olamadım kullanıp kullanmamakta eczacımıza sordum kullan bence dedi bilemedim....adı reginon daha önce duymadım şimdi onu araştırıcam bakalım etkiler neler kıllanma kilo artışı filan yapıyomu...
sağol kuzum iyi dileklerin için....
EVET BEN DE OKUMADIM SAYIYORUM, ÇOOK İYİ OLUCAK MİNİK KEREM
yaaaa :18::18::18:
ayyy özgecim hakkaten sen de test yapsana haftasonunu bekleme çok heyecanlı
işallah yacıcak canım aklımıza kötüsünü getirmeyelim e o 2 ay çok zor onun için canını bi parçası orda kalacak
canım iyi doktora git canım bademciklerin için ilacıda araştır canım hemen kullanma
HEH BUNUN AYNISINI DENEDİM BEN DE, ÇOK SEVİMLİ BU AMA ALMADIM.. BİRAZ YAŞIMA YAKIŞTIRMADIM GALİBA
BENİMKİLER BUNLAR UZUN ÇİZMEYİ DE 1 HAFTA ÖNCE FELAN ALMIŞTIM, DÜN DE BU İKİSİNİ ALDIM.
TABA OLAN ÇOK NET ÇIKMAMIŞ, RENGİ BÖYLE ÇOK CIRT TABA BEN SEVDİM :))
Eki Görüntüle 337565 Eki Görüntüle 337566 Eki Görüntüle 337567
canım güle güle kullan hepsi farklı güzelmiş
bilioum zaten gördüğüm modeller
bende yılbaşında şunu almıştım
Eki Görüntüle 337580
ilacı araştırdım memnun olan çok bi kaç kişide kıllanma olmuş sadece off kıllarımdan bıktım zaten...
bademcik için hiç doktor tanımıyorum napsam bilemedim eşimde aldıralım kurtul diyo....
diloş sen bu ayın döngüsüne göre başladınmı epiye...benim bacaklarımda çıkmadı bile ilk alternatif bana uygundu...ayın 13sinde aldım hala tertemiz sadece bi kaç seyrek tüycük var...
dilekciğim sende güle güle giy çizmeni
dilek sen bu ayın döngüsüne göre başladınmı epiye...benim bacaklarımda çıkmadı bile ilk alternatif bana uygundu...ayın 13sinde aldım hala tertemiz sadece bi kaç seyrek tüycük var...
saol canım
bende almak istemioum aslında ama o tüylü için arkadaş başımın etini yedi
her zaman alırsın ayda 2-3 tane alırsın bana gelince şöyle de böyle de dır dır yani
eşime söledim çünkü kartımda da limit kalmamış 40 liram bile kalmamış kartta
adam bu ay maaşta sorunlu dedi nası alıyım die düşünüodum
eşim senin arkanda aslan gibi kocan var al dediii dedim
kuzum ben 21 ocakta almıştım şuan bişi yok zati
aycangülle konuştum
9 şubat 1 alternatif ama ben zaten 10şubatta regl olmalıyım
birde bir hafta sonra dio 16 şubatta
ama 2 alternatif 20li tarihlerde olur yine onu beklicem bakalım
25i falan olursa hem gelmiş olur tüycükler
ben çene için iğneliye gidim dioum 16 şubatta saat vercek mi bu ay bilmioum ama günü tutturmakta önemli çalışan için saate uymak çok zor
canımmmmmmmmmm süper süper süperrrr İzmir'e iki bebiş gidiyorsunuz yaniiiii, yaaaa gerçekten çok sevindim adaşımmmay kıyamam kıza bak ya bizi de düşünürmüş, sabah sabah aramış.
kızlarrr bu arada bir bebişimiz dünyaya geldi, bir bebişimiz de ana rahmine düşmüş, ben hamileyimmmmmmmmsabah sabah test yaptım dayanamadım. ikinci çizgi gayet görülür bir şekilde çıktı. İzmir'e bebişimizle gidiyoruzzzzzz
yaa kapalı alanlarda sigara içmek yasak diil mi nasıl izin veriliyor denetim falan olmuyor mu hiç orada? ya da sen şikayet et bu ne yaaa öyle şey mi olur yasaksa herkese yasak diil mi bu sigaraAz önce patronun kardeşine sinir oldum yaa..İşyerinde bizim büyük klimamız var bunlar hep hava soğuk olsa bile kapatırlar klimayı biraz çalıştırıp elektrik fazla gelmesin diye.. Neyse işte bugünde klimanın filtresini çıkarmışlar yıkıcaklardı.. çıkardılar yıkadılar falan klimayı kapattılar normal olarak.. ama sonra filtreyi taktılar, takana diyor ki "tak tak üşümesinler" abisine bakarak gülüyorlar.. sigara içerler içeri pis pis kokar sonra havalandırmak için kapıyı pencereyi açarlar biz üşürüz..
aydancım çok geçmiş olsun yaaa, keşke o kadar uzun kalmasaydınız dışarda, senin bünyen hassas sen de biliyorsunbu iki haber karşısında hüngür hüngür ağladım kızlar acayip duygulandım burda çok güzel dostuklar yakaladığımıza inanıyorum....iyiki varsınız....
dilşad ve bebeği inşallah iyidir....merakla haberlerini bekliyorum ayşam senide tebrik ediyorum izmir ve bebeğin sana çok iyi gelicek inanıyorum uğurun geliyo hadi hayırlısı....çok mutlu oldum....
dün topiğe giremedim eşim evdeydi dün çok kar yağdı diye şirket tatil vermiş...bende çok kötü hastalandım yine yatak döşek yatıyorum....:2::2:dünden önceki gece eşim eve geelince dışarı kar oynamaya çıktık kuzenleri filabda geldi 2 saate yakın dışarda kaldım kaydık poşetlerle çok eğlenceliydi ama şimdi acısı çıkyo benden eşim bidaha yasak sana dışarı çıkmak hemen hasta oldun dedi kzıdı bana...
saolsun zeynep aradı söyledi az önce şimdi burda da okudum en azından ikisi de iyi, içim rahatladı çok şükür. canım yaa minicik o daha şimdiiiii, dilşadın sütü gelse emzirebilirler mi ki? ya da biberonla falan...nasıl beslenecek acaba?:26:tel. eşininnmiş, şarjı bitmiş kendi telinin ..
çıkış işlemlerini yapıyolarmış ... dr 1 gün daha kal demiş ama bizimki eve gitmek istemiş ...
bebiş de küvezdeymiş, en az 2 ay kalcakmışerken olduğu için ....
bi rahatsızlığı varmı dedim, var gibiydi ama şimdi dr iyi demiş , 900 grmış..maşallah saçları varmış :) ama bi damla bişey diyo
bebek kanala girmemiş 6,5 saat uğraşmışlar , sonra sezeryana almışlar ...keşke beklemeden sezeryana alsalardı, çok iyiyim şuan dedi
evde gir mutlaka habersiz bırakma bizi dedim
saol canım
her zaman alırsın ayda 2-3 tane alırsın bana gelince şöyle de böyle de dır dır yani
eşim senin arkanda aslan gibi kocan var al dediii dedim
eşimin teyzesi orda çokk güzelmiş ama bn daha gtmedim blkim bu yaz gderiz....bende çok üşüoum hiçte halim yok gıda yetersizliğinden herhalde
yaa bu arada hataylı olan orda oturan yoktu dimi aramızda:44:
http://www.kadinlarkulubu.com/isten...sorunumuza-pencereden-bakmayi-oneriyorum.htmlcanım özel hastanelerin kbb bölümleri var yakınlarda varsa gidebilirsin ben benim doktoru çok seviyorum iyi bir doktor
şu ay döngüsü nerdeydi cnım hangi konuda bende ona göre yapayım deneyeyim
maşallah 7 ziyaretçi 3 üye kalmışız
bnde 9 unda olmalıyım kuzum 2.alternatif uyucak bnada...kuzum ben 21 ocakta almıştım şuan bişi yok zati
aycangülle konuştum
9 şubat 1 alternatif ama ben zaten 10şubatta regl olmalıyım
birde bir hafta sonra dio 16 şubatta
ama 2 alternatif 20li tarihlerde olur yine onu beklicem bakalım
25i falan olursa hem gelmiş olur tüycükler
ben çene için iğneliye gidim dioum 16 şubatta saat vercek mi bu ay bilmioum ama günü tutturmakta önemli çalışan için saate uymak çok zor
bende öyle biliyorum tatlım ama bu ilacım prespektüsündede araştırmalarımdada kıl problemi olduğu söylüyordu gözüm korktu valla...acomert doğum kontrol haplarının kıl foliküllerini zayıflatma etkisi oldugundan kıllanma degil aksine kılların geç uzamasına neden olur. Bademcik konusuna gelince iyi bir kbb uzmanına görünmeni tavsiye ederim bu konuyu pek bilmiyorum ama bademcikleri aldırınca sonuçta o bademcikler şişmeyecek ama başka yerlerdeki (koltuk altı kasık bölgeleri gibi) lenf bezleri şişmez mi?
dilek eklediğin son çizmeye benzer bir çizmeyi yaklaşık 1.5 ay önce incide gördüm 110 liraya geliyordu cimriliğim tuttu parama kıyamadım almadım
sen iyi günlerde giy
inanmıyorummmcanım güle güle kullan hepsi farklı güzelmiş
bilioum zaten gördüğüm modeller
bende yılbaşında şunu almıştım
Eki Görüntüle 337580
saol zeynommcanım güle güle giy çizmelerini hepside çok güzelmiş ya gördükçe benimde alışveriş yapasım geliyor ama sonrada kendimi durduruyorum boş yere para harcamayayım diyorum
dilekciğim sende güle güle giy çizmeni
miray hataylıydıbende çok üşüoum hiçte halim yok gıda yetersizliğinden herhalde
Yaa bu arada hataylı olan orda oturan yoktu dimi aramızda:44:
ehehehsaol canım
eşim senin arkanda aslan gibi kocan var al dediIi dedim
aminnn :))allah razı olsun kocalarımızdan hem bay hem bayan çalışınca insan rahat oluyor ama kadınlar aldığı paradan fazlasını harcıyor hiç bitmiyor eksiklerimizallahım onlara güç kuvvet versin
teşekkür ederim ayşammcanımmmmmmmmmm süper süper süperrrr izmir'e iki bebiş gidiyorsunuz yaniiiii, yaaaa gerçekten çok sevindim adaşımmm
Yaa kapalı alanlarda sigara içmek yasak diil mi nasıl izin veriliyor denetim falan olmuyor mu hiç orada? Ya da sen şikayet et bu ne yaaa öyle şey mi olur yasaksa herkese yasak diil mi bu sigara
Aydancım çok geçmiş olsun yaaa, keşke o kadar uzun kalmasaydınız dışarda, senin bünyen hassas sen de biliyorsunInş. çabuk atlatırsın cnmm
saolsun zeynep aradı söyledi az önce şimdi burda da okudum en azından ikisi de iyi, içim rahatladı çok şükür. Canım yaa minicik o daha şimdiiiii, dilşadın sütü gelse emzirebilirler mi ki? Ya da biberonla falan...nasıl beslenecek acaba?:26:
Güle güle kullan dilekcim ve de nekkk senin alıntını uutmuşum çok güzeller hepsiii
ay ayşam ben seni arıcaktım kaynadı arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?