2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

işallah yacıcak canım aklımıza kötüsünü getirmeyelim e o 2 ay çok zor onun için canını bi parçası orda kalacak

canım iyi doktora git canım bademciklerin için ilacıda araştır canım hemen kullanma

aydan sanada geçmiş olsun ....

ay bugün bitürlü ısınamadım :/ halen ğşüyorum..titreme geliyo arada :2:

canım güle güle kullan hepsi farklı güzelmiş
bilioum zaten gördüğüm modeller
bende yılbaşında şunu almıştım

ilacı araştırdım memnun olan çok bi kaç kişide kıllanma olmuş sadece off kıllarımdan bıktım zaten...
bademcik için hiç doktor tanımıyorum napsam bilemedim eşimde aldıralım kurtul diyo....
diloş sen bu ayın döngüsüne göre başladınmı epiye...benim bacaklarımda çıkmadı bile ilk alternatif bana uygundu...ayın 13sinde aldım hala tertemiz sadece bi kaç seyrek tüycük var...

Eki Görüntüle 337580

canım güle güle giy çizmelerini hepside çok güzelmiş ya gördükçe benimde alışveriş yapasım geliyor ama sonrada kendimi durduruyorum boş yere para harcamayayım diyorum

dilekciğim sende güle güle giy çizmeni

bende çok üşüoum hiçte halim yok gıda yetersizliğinden herhalde

yaa bu arada hataylı olan orda oturan yoktu dimi aramızda:44:

canım özel hastanelerin kbb bölümleri var yakınlarda varsa gidebilirsin ben benim doktoru çok seviyorum iyi bir doktor

şu ay döngüsü nerdeydi cnım hangi konuda bende ona göre yapayım deneyeyim

maşallah 7 ziyaretçi 3 üye kalmışız

dilekciğim sende güle güle giy çizmeni

saol canım
bende almak istemioum aslında ama o tüylü için arkadaş başımın etini yedi
her zaman alırsın ayda 2-3 tane alırsın bana gelince şöyle de böyle de dır dır yani
eşime söledim çünkü kartımda da limit kalmamış 40 liram bile kalmamış kartta
adam bu ay maaşta sorunlu dedi nası alıyım die düşünüodum

eşim senin arkanda aslan gibi kocan var al dedi ii dedim

dilek sen bu ayın döngüsüne göre başladınmı epiye...benim bacaklarımda çıkmadı bile ilk alternatif bana uygundu...ayın 13sinde aldım hala tertemiz sadece bi kaç seyrek tüycük var...

kuzum ben 21 ocakta almıştım şuan bişi yok zati
aycangülle konuştum
9 şubat 1 alternatif ama ben zaten 10şubatta regl olmalıyım
birde bir hafta sonra dio 16 şubatta
ama 2 alternatif 20li tarihlerde olur yine onu beklicem bakalım
25i falan olursa hem gelmiş olur tüycükler

ben çene için iğneliye gidim dioum 16 şubatta saat vercek mi bu ay bilmioum ama günü tutturmakta önemli çalışan için saate uymak çok zor

allah razı olsun kocalarımızdan hem bay hem bayan çalışınca insan rahat oluyor ama kadınlar aldığı paradan fazlasını harcıyor hiç bitmiyor eksiklerimiz allahım onlara güç kuvvet versin

dilekciğim ozamn bu tüğ işlerini bu ay ya 9şubatta yada 16sında yapmalıyız ben bekleyeyim ozaman

acomert doğum kontrol haplarının kıl foliküllerini zayıflatma etkisi oldugundan kıllanma degil aksine kılların geç uzamasına neden olur. Bademcik konusuna gelince iyi bir kbb uzmanına görünmeni tavsiye ederim bu konuyu pek bilmiyorum ama bademcikleri aldırınca sonuçta o bademcikler şişmeyecek ama başka yerlerdeki (koltuk altı kasık bölgeleri gibi) lenf bezleri şişmez mi?

dilek eklediğin son çizmeye benzer bir çizmeyi yaklaşık 1.5 ay önce incide gördüm 110 liraya geliyordu cimriliğim tuttu parama kıyamadım almadım

sen iyi günlerde giy

canımmmmmmmmmm süper süper süperrrr İzmir'e iki bebiş gidiyorsunuz yaniiiii, yaaaa gerçekten çok sevindim adaşımmm
yaa kapalı alanlarda sigara içmek yasak diil mi nasıl izin veriliyor denetim falan olmuyor mu hiç orada? ya da sen şikayet et bu ne yaaa öyle şey mi olur yasaksa herkese yasak diil mi bu sigara
aydancım çok geçmiş olsun yaaa, keşke o kadar uzun kalmasaydınız dışarda, senin bünyen hassas sen de biliyorsun inş. çabuk atlatırsın cnmm
saolsun zeynep aradı söyledi az önce şimdi burda da okudum en azından ikisi de iyi, içim rahatladı çok şükür. canım yaa minicik o daha şimdiiiii, dilşadın sütü gelse emzirebilirler mi ki? ya da biberonla falan...nasıl beslenecek acaba?:26:

güle güle kullan dilekcim ve de nekkk senin alıntını uutmuşum çok güzeller hepsiii

yaa bu arada hataylı olan orda oturan yoktu dimi aramızda:44:
eşimin teyzesi orda çokk güzelmiş ama bn daha gtmedim blkim bu yaz gderiz....
http://www.kadinlarkulubu.com/isten...sorunumuza-pencereden-bakmayi-oneriyorum.html
hangi alternatif regl sonrasına gliyosa onu tercih ediyosun kuzum...
bnde 9 unda olmalıyım kuzum 2.alternatif uyucak bnada...
bende öyle biliyorum tatlım ama bu ilacım prespektüsündede araştırmalarımdada kıl problemi olduğu söylüyordu gözüm korktu valla...
iyi bi kbb bulmam lazım bademciklerini aldıranlar genelde faranjitten şikayetçi oluyolar onun dışında bi şikayet duymadım normalde narkoz almak istemiyrum korkuyorum ama bunların yarardan çok zararı var bana her 3 4 haftada bir şişiyolar ve artık antibiyotikler bünyemi yoruyolar...

Eki Görüntüle 337580
inanmıyorummm Ben bunun aynısını aynı rengini aldım ama sonra iade edip o laciyi aldım.
Defosu vardı ve bayılmıştım bu çizmeye 1 saat benim oldu sadece
güle güle giy canım

saol zeynomm

Yaa bu arada hataylı olan orda oturan yoktu dimi aramızda:44:
miray hataylıydı Noldu ki? :)

eheheh Benim eşimd e hep öyle der Iyi ki varlar ya :))

allah razı olsun kocalarımızdan hem bay hem bayan çalışınca insan rahat oluyor ama kadınlar aldığı paradan fazlasını harcıyor hiç bitmiyor eksiklerimiz allahım onlara güç kuvvet versin
aminnn :))
evet benim maaş olayım tıpkı böyle, hep bir bölümünü kendime harcarım Sonra da vijdan azabı çekiyorum

teşekkür ederim ayşamm
Nasıldı pazar? Güzel şeyler var mıydı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…