dilekciğim ozamn bu tüğ işlerini bu ay ya 9şubatta yada 16sında yapmalıyız ben bekleyeyim ozaman
teşekkür ederim ayşamm
Nasıldı pazar? Güzel şeyler var mıydı?
Kızlar bugün trendyol olabilir haberiniz olsun :))
ossun cnmm dilek ve zeynep aradılarrr
tesekkurler canım bu da kotonda 89du sanırım 59a indirmişler hemen kaptımdilek eklediğin son çizmeye benzer bir çizmeyi yaklaşık 1.5 ay önce incide gördüm 110 liraya geliyordu cimriliğim tuttu parama kıyamadım almadım
sen iyi günlerde giy
tesekkur ederim canımgüle güle kullan dilekcim ve de nekkk senin alıntını uutmuşum çok güzeller hepsiii
aynı tarihlerde yapcaz o zaman yarenaya hbr vercem ben oda tesadüfen ocak alternatifini tutturmuştubnde 9 unda olmalıyım kuzum 2.alternatif uyucak bnada...
inanmıyorummmBen bunun aynısını aynı rengini aldım ama sonra iade edip o laciyi aldım.
Defosu vardıve bayılmıştım bu çizmeye 1 saat benim oldu sadece
güle güle giy canım
miray hataylıydıNoldu ki? :)
ehehehBenim eşimde hep öyle der Iyi ki varlar ya :))
ben dün akşam al demesi için aradım, al dedi aldım şimdi de üzülüyorum. biliyorum arayınca asla "alma" demiyceğini.benimde eşimde hep öyle söyler ama ben artık kendiliğimden vazgeçmeyi öğrenioum ona söleyip almak zorunda bırakmıoum adamı
kış dönemi zaten iş yok faturalar tavan yapıo ve bi ton kıyafetim ayakkabım varken ona duyurmayım dioum
kıyamıo al die hep zarar valla kendinin bir tane botu var
benim .........Eğer akşam o tüylüde alırsam 13. Etcek sadece çizme yani olcak gibi diil utanıoum
evt zeynebim tarihler bu ama bi de 20li tarihler olcak ben yine yazarım
krem uygulayın bi süre diolar yumuşasın yaparken kökünden gelsin die aklında olsun hergün az da olsa krem sür
arayıp sorunca alma demiolar tabi bizde bundan faydalanıouzben dün akşam al demesi için aradım, al dedi aldım şimdi de üzülüyorum. biliyorum arayınca asla "alma" demiyceğini.
öyle işte, ben de öğrendim kendimi durdurmayı. Daha az alışveriş yapıyorum artık
babam gömme ayakkabılık yaptırmıştı ve bir tane de evlenirken aldın yatak odası gardrobu dışında 3 kapaklı bekarlık dolabımı da verdi sen anca sığarsın kızım die -ki evet zorlanıoum bile sığmakta.dilek 13 çift çizme minaptın sen öyle? Onları nereye sığdırıyorsun?
kuzum senin alıncak durumdaysa regliyi yeni atlattın zaman uygun 9unda alabilirsin o zamana kadar sür kremini yumuşaklık olsunkrem uygularım ama tam anlamadım reglin bittikten sonramı benim 28 ocakta bitti şubattai 20lili tarihtemi alıcam
kızmayın banaaaaa :18::18::18:ay ne biliim sabah perdeyi açtım baktım hava güneşli, bi de eşim bırakcaktı sabah, bi de geç kaldık, elime ne geçtiyse onu giydim babeti giymesi kolay ya
benim sadice 3 çiftcik çizmem var ben de istiyorum 13 çifffffft
içim sıkıntılı niyeyse ,hayır olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?