2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

dilekciğim ozamn bu tüğ işlerini bu ay ya 9şubatta yada 16sında yapmalıyız ben bekleyeyim ozaman

evt zeynebim tarihler bu ama bi de 20li tarihler olcak ben yine yazarım
krem uygulayın bi süre diolar yumuşasın yaparken kökünden gelsin die aklında olsun hergün az da olsa krem sür

teşekkür ederim ayşamm
Nasıldı pazar? Güzel şeyler var mıydı?

ayy sosyete pazarına gitcektim aslında daaaa, hava buzzzz :18::18:vazgeçtim zaten saf gibi bi de babet giymişim bugün sabah sersemliğiyle ayaklarım dondu eve gelene kadar.bizim mahallede normal meyve sebze pazarı kuruluo bugün oraya gittim iki üç bişey aldım eve koştum hemen

Kızlar bugün trendyol olabilir haberiniz olsun :))

yaaaaaa eşime şu sanal kart şeysinden yaptırtmalıyımmmm bu arada biz aslında baya battık yaaa, annem arabayı sattı kayınpeder aldı, eşim ve abisi 1000er tl babalarına yardım ettiler. dün de arıtıcı taktırdık su, ona da 350 tl gitti ayyy gitti paracıklarrrr

dilek eklediğin son çizmeye benzer bir çizmeyi yaklaşık 1.5 ay önce incide gördüm 110 liraya geliyordu cimriliğim tuttu parama kıyamadım almadım

sen iyi günlerde giy
tesekkurler canım bu da kotonda 89du sanırım 59a indirmişler hemen kaptım

güle güle kullan dilekcim ve de nekkk senin alıntını uutmuşum çok güzeller hepsiii
tesekkur ederim canım

bnde 9 unda olmalıyım kuzum 2.alternatif uyucak bnada...
aynı tarihlerde yapcaz o zaman yarenaya hbr vercem ben oda tesadüfen ocak alternatifini tutturmuştu

kısmet işte canım senin aldığında çok hoş ama bende aldım ama kayar buzda die giyemioum ki 2 kere giydim

hataylı varsa künefe bilgisi alcaktım hazır kızartılmış isticektim bana kargolar mı die
orda hem daha ucuz hem daha güzel

benimde eşimde hep öyle söyler ama ben artık kendiliğimden vazgeçmeyi öğrenioum ona söleyip almak zorunda bırakmıoum adamı
kış dönemi zaten iş yok faturalar tavan yapıo ve bi ton kıyafetim ayakkabım varken ona duyurmayım dioum
kıyamıo al die hep zarar valla kendinin bir tane botu var
benim ......... eğer akşam o tüylüde alırsam 13. etcek sadece çizme yani olcak gibi diil utanıoum

Ayşam bence de kaldır o babatleri, anam düşününce bile ürperdimm
Ben ince tabanlı çizme bile giymiyorum çook soğuk, ayaklarını üşütme aman ha..
Birde hastasın babetle gez
ben dün akşam al demesi için aradım, al dedi aldım şimdi de üzülüyorum. biliyorum arayınca asla "alma" demiyceğini.
öyle işte, ben de öğrendim kendimi durdurmayı. Daha az alışveriş yapıyorum artık

alisha babetle mi gezilir bu havada? gerçi burasıyla orası aynı değildir ama yayanken giyme babetleri araçla bir yere gideceğiniz zaman giy. Millet facebooka bugün ün sıcaklığını eklemiş -22 yazıyordu sabah

dilek 13 çift çizme mi naptın sen öyle? Onları nereye sığdırıyorsun?

kızlar yeni geldim bende çok sevindim ii olmalarına umarım herşey yolunda gider biran önce kucağına alır yavrusunu..

hayırlı olsun botlarınız kızlar bende dün kotondan 2 ceket bir bluz aldım 60 tl ye:)normalde 1 bluz fiyatı yani heryer indirim insanın içi kaynıyo almak için ama zor tutuyorum kendimi alamamak için..

evt zeynebim tarihler bu ama bi de 20li tarihler olcak ben yine yazarım
krem uygulayın bi süre diolar yumuşasın yaparken kökünden gelsin die aklında olsun hergün az da olsa krem sür

krem uygularım ama tam anlamadım reglin bittikten sonramı benim 28 ocakta bitti şubattai 20lili tarihtemi alıcam

kızmayın banaaaaa :18::18::18:ay ne biliim sabah perdeyi açtım baktım hava güneşli, bi de eşim bırakcaktı sabah, bi de geç kaldık, elime ne geçtiyse onu giydim babeti giymesi kolay ya

benim sadice 3 çiftcik çizmem var ben de istiyorum 13 çifffffft

benimde 1 topuklu çizmem, 1 düz ama altı kalın baya motorcu çizmesi gibi çizmem, 1 botum 1 tanede kapalı akkabım var kışa

başkada almam, idare ediyorum bunlarla.. ama çanta alıcam ...belki c.ertesi yada p.ertesi hastaneye gidicez başka bi ilçeye özele... orda bi çantacı var bikere hoşuma gitmişti çantaları, o aklımda, gidip ordan alıcam :))

arayıp sorunca alma demiolar tabi bizde bundan faydalanıouz

dilek 13 çift çizme mi naptın sen öyle? Onları nereye sığdırıyorsun?
babam gömme ayakkabılık yaptırmıştı ve bir tane de evlenirken aldın yatak odası gardrobu dışında 3 kapaklı bekarlık dolabımı da verdi sen anca sığarsın kızım die -ki evet zorlanıoum bile sığmakta.

krem uygularım ama tam anlamadım reglin bittikten sonramı benim 28 ocakta bitti şubattai 20lili tarihtemi alıcam
kuzum senin alıncak durumdaysa regliyi yeni atlattın zaman uygun 9unda alabilirsin o zamana kadar sür kremini yumuşaklık olsun
zaten 2.yi beklersen hastalığına denk gelir yine :26:

daha güzelleri senin olsun arkadaşım

nie bunaldın zuzum

bol havadisli bi gün geçirdik bak
neyse ki herkes ii
bunaltma kendi
eğlenceli bişiler yap
test bulda yapalım

bende sinirden ağlıcam şimdi acıktım üşüyorum klima çalışmıyor bi çalışıyor bi duruyor yarım parmaklı eldivenle duruyorum sırtımda şal. ayaklarım buz gibi

Bakkala gidemedim suzandan çizi aldım

eşim 2 de çıkmış ama işleri varmış onları hallediyor aradım konuşamadık araba kayıyo sonra konuşalım dedi keşke gelip beni alsa

iş müşteri patron ,üçlüsü canımı sıktıydı ,onun etkisi galiba

elfi ,yemek yemedinmi öğlen

haklısın dilekciğim 28de bitti 9şubatta alayım bakalım deneyelim nasıl olacak

benimde 4çift var 1tanesi topuklu 1tanesi az topuklu 1i düz 1ide scooter yazlık daha çok ama benim bir huyum en çok hangisinde rahat edersem sürekli onu giyerim diğerini giymem

benimde 2 makina çamaşırım var katlanıp yerleşecek ve ütü yapıyorum hadi bana gelin size sıcak sıcak çaydemlerim muhabbet sohbet ederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…