- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
iş müşteri patron ,üçlüsü canımı sıktıydı ,onun etkisi galiba
elfi ,yemek yemedinmi öğlen
eşim aradı gelip alacak beni. duramıyorum bu soğukta. hasta oldum burnum akmaya başladı.
öğlen yedim ama saat 4 te yine acıkıyorum yanımda bişeyde yoktu
ben geliyimm, ama adaçayı isterim boğazımı yumuşatsınhaklısın dilekciğim 28de bitti 9şubatta alayım bakalım deneyelim nasıl olacak
benimde 4çift var 1tanesi topuklu 1tanesi az topuklu 1i düz 1ide scooter yazlık daha çok ama benim bir huyum en çok hangisinde rahat edersem sürekli onu giyerim diğerini giymem
benimde 2 makina çamaşırım var katlanıp yerleşecek ve ütü yapıyorum hadi bana gelin size sıcak sıcak çaydemlerim muhabbet sohbet ederiz
iyi akşamlar kızlar
iyi akşamlar kızlar
ben geliyimm, ama adaçayı isterim boğazımı yumuşatsın
iyi akşamlar elfii, hadi biraz ısın cnm evinde
güle güle giy canımm :)kızlar yeni geldim bende çok sevindim ii olmalarına umarım herşey yolunda gider biran önce kucağına alır yavrusunu..
Hayırlı olsun botlarınız kızlar bende dün kotondan 2 ceket bir bluz aldım 60 tl ye:)normalde 1 bluz fiyatı yani heryer indirim insanın içi kaynıyo almak için ama zor tutuyorum kendimi alamamak için..
ay şu bimdeki sosluğa ihtiyacım var
canım sürekli bişi bulundurman lzım çantanda, sen acıkırsın tabi :26:eşim aradı gelip alacak beni. Duramıyorum bu soğukta. Hasta oldum burnum akmaya başladı.
öğlen yedim ama saat 4 te yine acıkıyorum yanımda bişeyde yoktu
özel günler çayıya şu doğadanın özel günler çayı vardı ya..tam adı nee bulamıyorum hiçbiyerde...
Iki tane çayı var üzerinde kadın resmi olan ...biri form çayı gibi biri de rahatlatıcımı ne..ama özel günler yazıyo demiştiniz sankim :44:
sosluk nerde yaawway şu bimdeki sosluğa ihtiyacım var
hımm tmm ben niyeyse yağdanlık gibi bişi düşündüm hani yemek setlerinin olurya
Eki Görüntüle 337754
ben bunu da hiç kullanabilmiş diilim de gerçi
selam kizlar
nasilsiniz ?
Ben yorgunummmm
uykuyu özledimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?