2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

AMA BORCUNUZ YOK, EN ÖNEMLİSİ BU CANIM. BORÇLAR KORKUTUYOR BENİ, ÇALIŞAMAYINCA ÖDEYEMİYCEM..ÖYLE İŞTE, BAKALIM..HAYIRLI ZAMANDA İNŞ

borcumuz yok canım çok şükür. mümkün olduğu kadar kenara atabilelim diye 1,5 yıldır eşim de ben de doğru düzgün üstümüze başımıza hiç birşey almadık desem yeridir. bekarlığımda giydiğim ne varsa onlar var hala dolabımda. sadece bayramda gittiğimde aldığımız 3-4 kot pantolon var farklı o kadar. şimdi gidince ev almak için biriktirdiklerimizin yarısı gidecek hem ev eşyası, hem giyim kıyafete. artık takmıyorum ama. sağlığımız yerinde olsun da 3 yıl sonra değil 10 yıl sonra ev sahibi olalım. vardır bizim de bir yerde nasibimiz inşallah. siz de biran önce borçları bitirip rahat bir nefes alırsınız inşalah canım, Allah hepimizin yardımcısı olsun.

insan olarak görmüyorlar bizi

canım benim o asıl işverenlerin insafsızlığı, seni insan olarak görmemesinden değil yani, kendi insanlığının yokluğundan kaynaklı.

saol aydancım, inşallah sağlıkla ve şansla gelir. ah canım acık dikkat etsen kendine bu havalarda. karda eğlenmesi güzel ama senin bünyen çok zayıf. doktor takviye vitamin falan vermiyor mu sana? ben her kış başı doktora giderdim, onlar da bana kafadan 2 farklı vitamin verirlerdi çok şükür son yıllarda gerek kalmadı, toparlandım bayağı.

diloşun ve Kerem bebeğin iyi olmasına sevindim. küvözde kalması zor olacak tabii ama gelişimini tamamlayabilmesi için şart bu. inşallah Kerem sağlıkla çıkar küvözden de annesinin sıcacık kollarına kavuşur biran önce.

olsun tatlım ya su akar yolunu bulur demişler hem bebişler kısmetiyle geliyor inan ki her şeyi yoluna koyarsın ama sakın izmire gidince evdi eşyaydı derken yorma kendini olur mu?

yok canım şükür İzmir'de bizi bekleyen çok kişi var. herkes bir ucundan tutsa bana iş kalmaz zaten eşim de çok titrer şimdi üstüme, dün ablamın evine süpürge tuttum telefonda kızıyo bana niye yapıyorsun hamilesin sen diye sanki 9 ay bizim evi o süpürecek annem de titrer üstüme, bünyen zayıf senin diye. ablam da Nisan'da doğumunu sağlıkla atlatırsa inşallah, herkes benim gözüme bakar eminim. evin nanemolla ve nazlı küçük kızıyım çünkü ben

canımmmmmmmmmm süper süper süperrrr İzmir'e iki bebiş gidiyorsunuz yaniiiii, yaaaa gerçekten çok sevindim adaşımmm

evet tatlım babişkoma dedim bak baba 2 kızın da duble geliyor, sigarayı bırakın artık. bizi düşünmüyorsanız torunlarınızı düşünün. o da diyor tamam kızım ben hemen bırakıyorum bak bugünden sonra içmicem bakalım tutabilecek mi sözünü, pek sanmıyorum ya.

aynı tarihlerde yapcaz o zaman yarenaya hbr vercem ben oda tesadüfen ocak alternatifini tutturmuştu

ay evet beni de haberdar edin, tutturabilirsem ben de kuaföre o tarihte alayım randevuyu. hoş İzmir'de arkadaşım olduğu için eve bile çağırır günü tuttururum ben

selam kizlar

nasilsiniz ?

Ben yorgunummmm

uykuyu özledimmm

sinemmmm canım nasılsınız? uykusuz geceler zor oluyor değil mi? yok mu Elvin Ali'nin fotosu, yeğenimizi görsek bi

kızlar ben dün öğleden sonra ablama gittim. toparlanacak birşeyler vardır diye. gittim baktım eniştemle tartışmış, eniştem çocukları alıp parka gitmiş, bizimki de süpürge tutuyor etrafa. dedim napıyon sen ver bana. ortalığı süpürdüm biraz. sonra hava güzel geldi gözümüze, biraz yürüyüşe çıktık. sonra eve gelip birşeyler yedik. biraz dinlenip akşam için börek yaptık 3 tepsi akşam eşim de oraya geldi. 10 gibi evimize geçtik. eniştem de diyo sen hamile olduğunu söyleseydin ben süpürgeyi alırdım senden. bundan sonra dikkat etcen kendine. çok ilginç bir duygu ya. kim birşey dese gülümsemekten alamadım kendimi. eşim de şömine başında sandalyede oturuyorduk, dedim ağrıdı burda her yanım. kalktı tekli koltuğu çekti bana, gel karıcım sen rahat otur diye. eniştem de "len şimdiden kötü örnek olma" diyo. baya eğlendik, güldük. çok güzel bir gündü.

bugün de işyerine gitcez hesap kesmeye ve evrakları tamamlamaya. çok az kaldı gidiyoruz cidden ya

Günaydın Kızlar

dün akşam 6 da evdeydim hemen bi çorba yaptım bişeylerde vardı evde yedik sonra ben 7 de yattım taa sabah 7 de uyandım. gece 3 te bi uyandım eşim inliyor gibiydi seslendim sırtım çok kötü dedi. Dün tam 5 saat yolda kalmış arabaya zincir takmış yine çıkmamış yardım çağırmış ayakları su içinde kalmış çok hastaydı dün. Sırtına krem sürdüm geri yattım.

günaydın kızlarrrrrr erkenciyim bugündersim 11.30da, ama alarmı 8.50ye kurmuşum uyandım uykumu almışım heralde bi daha uyuyamadım.

kızlarrrrrrrr bişi sölicemmmmmmbiz dün ilk bebek çalışması girişimimizi yaptıkkkkkkk o da nerden çıktı diceksiniz ay ne biliiimmm, eşim deneyelim mi dedi, dene dedim

şimdi sorum sizeee: benim normalde h.sonu adet olmam lazım,sat 11 ocak, 25 günde bir falan oluyorum. diyelim ki dünkü tuttu, ben h.sonu yine de adet görürüm dimi çünkü şurda 2-3gün var:26:
cnm benim çok seviniyorum senin adına, her şey gönlünce olsun inş.şurda bikaç önce neler konuşuyorduk şimdi nasıl oldu baksana, İzmir'e dönme kararı aldınız bi anda, artı bir de bebişle inş. çok çok çok mutlu olucaksınızzz

tüh yaaaa çok kötü olmuş çok geçmiş olsun eşine elfii off çok zor gerçekten bu havalrda yollarda mahsur kalmak, inş. bi an önce bitse şu soğuklar, hiç sevmiyorummmm hala hastayım hala hastayım yeterrrrr

dilekkk bu arada dün künefe sayıklıyordun ya, akşam haberlerde izledim, kışın vücudu sıcak tutmak için yenmesi gereken en iyi şey künefeymişşş ayy yapılışını falan gösteriolardı nasıl canım çekti

günaydınnnn

yarenim güldürdün beni yaa

elfim geçmiş olsun eşine ...

kızlarr bizim evin oraya kar yağıyodu sabah lapa lapa :)) heryer beyaz, yollar arabalar
ama işyerime geldim butarafa çok az yağıyo incecik, düştüğü gibi su oluyo

ayşam hayırlısı canım ...

valla güzel bi konuya parmak bastın ama bilmiyom hiçç

günaydın kızlar

donuoum ben soğuktan ankara ayaz berbat derecede soğuk

elfim eşine çok geçmiş olsun kötü üşütmüştür yaa 5 saat

canım ya dün tvlerde izledik hep, İstanbul'un yarısı trafikte berbat haldeydi. çok şükür kazasız belasız atlatmış eşin, inşallah biran önce sağlığına da kavuşur. aslında bu dönem için en azından sen rapor alamaz mısın?

adaşımmm çok saol canım. inşallah herşeyin hayırlısı oluyordur. 2012 çok şanslı ve hızlı bir giriş oldu benim hayatımda. umarım hep böyle gider.

bebiş çalışmalarına başlamanıza da çooooook sevindim eğer adetine 2-3 gün varsa hamile kalma olasılığın çok düşük tatlım. senin arası baya azmış ya. normalde 28 gün ile 35 gün arası olur diye biliyorum ama 25 ilk defa duydum. ayda 2 kere regl olduğun mu oluyor senin :44::44: sen bu ay regl olursun. diğer ay adetten 1,5 hafta sonra falan korunmadan ilişkiye girerseniz daha yüksek olur şansın

günaydın kızlar, sabah sabah canım sıkıldı yaa dün müdür şehir dışındaydı bende 6 da çıktım 5.30 da şöförüyle konuştum daha gelmez dedi ben çıkmışım 15 dk. sonra o gelmiş sinirlenmiş nerde diye soruşturmasını alacam demiş ben yokken herkesten sonra onun çıkması gerekir demiş millet 8.30 9 a kadar kalıyo ben onlarımı bekleyim yani küçück bebeğim evde off birazdan çağırır beni napacam yaa..

Günaydııııııınnnnn,

İzmir'de kar vaaaaaaaarrrrrrrrr bugüüüüüüüüüüüüünnnnnnn kızlarrrrrr

evet cnm benim hep böyleydi kendimi bildim bileli, düzenli gelir bi iki gün sarkar en fazla, ve 25 günde bir olur ortalama. ben de şu bikaç gün sora adet görürüm diye düşünüyorum dün eşimde dedim zaten bugün yapsak bile tutma şansı çok düşük die, neyse bikaç kez daha deneriz nası olsa hayat ona güzel

canım benim de İzmir'deki tüm arkadaşlarım kar sevinci yaşıyor sizin oraya da o kadar gelmesi normaldir.

günaydın kızlar

donuoum ben soğuktan ankara ayaz berbat derecede soğuk

elfim eşine çok geçmiş olsun kötü üşütmüştür yaa 5 saat

günaydın canım.

öyle şey mi olur yaaa 9a kadar ne işin var senin orda!!!!

bence çağırınca da aynen açıklamanı yap, normalde kaçta çıkıyorsun cnm? "çoğu zaman burdakiler 9da falan çıkıyor o kadar bekleyemezdim bebeğimi emzirmem lazımdı çıkmak zorunda kaldım" diye açıkla bence durumunu

ayyyyyy inanmıoum hayırlısı olsun canım
ama soruyu bilmioum :44:
kızlarr bizim evin oraya kar yağıyodu sabah lapa lapa :)) heryer beyaz, yollar arabalar
ama işyerime geldim butarafa çok az yağıyo incecik, düştüğü gibi su oluyo
ya burda karda yok kar yağsa hava yumuşar ama dondurucu soğuk her yer :18:

ayşam hayırlısı canım ...
valla güzel bi konuya parmak bastın ama bilmiyom hiçç
evt bilen biri cvp versin tecrübeli hamişlerimiz yada anneler

Günaydın herkesee

Elfim geçmiş olsun eşine..
Yarenaycım hadi az kaldı canım çok güzel duygular içindesindir şimdi..
Ayşam öyle miii ay sende dün gaza geldin bence burda hadi hayırlısıı..
Bu arada ben hala regl olmadım

ay senin şu gıcık müdürü parçalamak lazım ya. ne demek herkesten sonra onun çıkması gerekir!!! ya bunun kendi eşi, çocuğu falan yok mu seduşum? bu kadar düşüncesiz olabilir mi insan ya...

Günaydııııııınnnnn,

İzmir'de kar vaaaaaaaarrrrrrrrr bugüüüüüüüüüüüüünnnnnnn kızlarrrrrr

işteeee kar gören bir masum İzmirli daha arkadaşlar foto paylaşmış, muhteşem görünüyor her zamanki gibi İzmirimmmm

merak etme canım erkekler pek seviyor bebiş denemelerini benimki nazla başlamıştı ama sonrasını pek sevdi. dün akşam da bana soruyor bundan sonra rahat devam etcez di mi korunmaya gerek yok falan die bebişe sevinirken bunu nasıl düşünebiliyor anlamadım ama neyse

Sağolun kızlar eşim sabah iyiydi. demin konuştum daha iyiyim dedi. bugün öğleden sonra şiddetli kar yağışından bahsediyolar şimdilik kar yok.

Yarencim bugün işe gelmicektim baktım kar yağmıyor sokaklarda erimeye başlamış geldim ama öğleden sonra çok yağarsa yarın gelmem onun için bugünde yoğun çalışıcam.

ayyyyyy inanmıoum hayırlısı olsun canım
ama soruyu bilmioum :44:

ya burda karda yok kar yağsa hava yumuşar ama dondurucu soğuk her yer :18:

evt bilen biri cvp versin tecrübeli hamişlerimiz yada anneler

sanırım gaza geldim evet ama eşim istedi ben ağzımı bile açmamıştım, hastayım die günlerdir yanaşamıodu, dün de gece gelicek diebiliodum saat 5 te bi baktım gelmişşş, süpriz yaptım sana dioo

gerçi şöle bişi oldu, dün kayınvalidemlere çıktım 5 dk, eşimin teyzeleri ve halası vardı, eltimin bebişe de k.valide bakıo ya o da ordaydıı, sıkıştırdılar beni yap yap yap die, bunu söledim akşam eşime,o da yapalım mı dedi yap dedim oldu bittiii

acaba sende de bi durumlar mı varrr

ahahaaaaaa hala neyin derdinde yaaaa

siz izmir kar falan diyince bi hevesle perdeyi açıp dışarı baktım ama hüsrannn, burda hiçbişi yok

bikaç kez daha deneriz nası olsa hayat ona güzel

off nası aksilik olmuş yaa
uyuz adam ne bekliomuş ki ya 9a kadar nası durcan
bilio yani durumunu bu özel bişi ve hakların daha farklı
sölersin gidip bebeğimi almam gerekiodu süt vermem gerekiodu die
gerçi o adam ne kadar anlar ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…