- 28 Eylül 2007
- 6.202
- 2
- 681
- 41
AMA BORCUNUZ YOK, EN ÖNEMLİSİ BU CANIM. BORÇLAR KORKUTUYOR BENİ, ÇALIŞAMAYINCA ÖDEYEMİYCEM..ÖYLE İŞTE, BAKALIM..HAYIRLI ZAMANDA İNŞ
borcumuz yok canım çok şükür. mümkün olduğu kadar kenara atabilelim diye 1,5 yıldır eşim de ben de doğru düzgün üstümüze başımıza hiç birşey almadık desem yeridir. bekarlığımda giydiğim ne varsa onlar var hala dolabımda. sadece bayramda gittiğimde aldığımız 3-4 kot pantolon var farklı o kadar. şimdi gidince ev almak için biriktirdiklerimizin yarısı gidecek hem ev eşyası, hem giyim kıyafete. artık takmıyorum ama. sağlığımız yerinde olsun da 3 yıl sonra değil 10 yıl sonra ev sahibi olalım. vardır bizim de bir yerde nasibimiz inşallah. siz de biran önce borçları bitirip rahat bir nefes alırsınız inşalah canım, Allah hepimizin yardımcısı olsun.
insan olarak görmüyorlar bizi
canım benim o asıl işverenlerin insafsızlığı, seni insan olarak görmemesinden değil yani, kendi insanlığının yokluğundan kaynaklı.
bu iki haber karşısında hüngür hüngür ağladım kızlar acayip duygulandım burda çok güzel dostuklar yakaladığımıza inanıyorum....iyiki varsınız....
dilşad ve bebeği inşallah iyidir....merakla haberlerini bekliyorum ayşam senide tebrik ediyorum izmir ve bebeğin sana çok iyi gelicek inanıyorum uğurun geliyo hadi hayırlısı....çok mutlu oldum....
dün topiğe giremedim eşim evdeydi dün çok kar yağdı diye şirket tatil vermiş...bende çok kötü hastalandım yine yatak döşek yatıyorum....:2::2:dünden önceki gece eşim eve geelince dışarı kar oynamaya çıktık kuzenleri filabda geldi 2 saate yakın dışarda kaldım kaydık poşetlerle çok eğlenceliydi ama şimdi acısı çıkyo benden eşim bidaha yasak sana dışarı çıkmak hemen hasta oldun dedi kzıdı bana...
saol aydancım, inşallah sağlıkla ve şansla gelir. ah canım acık dikkat etsen kendine bu havalarda. karda eğlenmesi güzel ama senin bünyen çok zayıf. doktor takviye vitamin falan vermiyor mu sana? ben her kış başı doktora giderdim, onlar da bana kafadan 2 farklı vitamin verirlerdi
tel. eşininnmiş, şarjı bitmiş kendi telinin ..
çıkış işlemlerini yapıyolarmış ... dr 1 gün daha kal demiş ama bizimki eve gitmek istemiş ...
bebiş de küvezdeymiş, en az 2 ay kalcakmışerken olduğu için ....
bi rahatsızlığı varmı dedim, var gibiydi ama şimdi dr iyi demiş , 900 grmış..maşallah saçları varmış :) ama bi damla bişey diyo
bebek kanala girmemiş 6,5 saat uğraşmışlar , sonra sezeryana almışlar ...keşke beklemeden sezeryana alsalardı, çok iyiyim şuan dedi
evde gir mutlaka habersiz bırakma bizi dedim
diloşun ve Kerem bebeğin iyi olmasına sevindim. küvözde kalması zor olacak tabii ama gelişimini tamamlayabilmesi için şart bu. inşallah Kerem sağlıkla çıkar küvözden de annesinin sıcacık kollarına kavuşur biran önce.
olsun tatlım ya su akar yolunu bulur demişler hem bebişler kısmetiyle geliyor inan ki her şeyi yoluna koyarsın ama sakın izmire gidince evdi eşyaydı derken yorma kendini olur mu?
yok canım şükür İzmir'de bizi bekleyen çok kişi var. herkes bir ucundan tutsa bana iş kalmaz zaten
canımmmmmmmmmm süper süper süperrrr İzmir'e iki bebiş gidiyorsunuz yaniiiii, yaaaa gerçekten çok sevindim adaşımmm
evet tatlım
aynı tarihlerde yapcaz o zaman yarenaya hbr vercem ben oda tesadüfen ocak alternatifini tutturmuştu
ay evet beni de haberdar edin, tutturabilirsem ben de kuaföre o tarihte alayım randevuyu. hoş İzmir'de arkadaşım olduğu için eve bile çağırır günü tuttururum ben
selam kizlar
nasilsiniz ?
Ben yorgunummmm
uykuyu özledimmm
sinemmmm canım nasılsınız? uykusuz geceler zor oluyor değil mi? yok mu Elvin Ali'nin fotosu, yeğenimizi görsek bi
kızlar ben dün öğleden sonra ablama gittim. toparlanacak birşeyler vardır diye. gittim baktım eniştemle tartışmış, eniştem çocukları alıp parka gitmiş, bizimki de süpürge tutuyor etrafa. dedim napıyon sen ver bana. ortalığı süpürdüm biraz. sonra hava güzel geldi gözümüze, biraz yürüyüşe çıktık. sonra eve gelip birşeyler yedik. biraz dinlenip akşam için börek yaptık 3 tepsi
bugün de işyerine gitcez hesap kesmeye ve evrakları tamamlamaya. çok az kaldı gidiyoruz cidden ya