2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

AHH CANIM AH karısı çalışmadığı için anlamazki gerizekalı(

o çıktıktan sonra çıkıyorum canım normaldeanlamzki o düşüncesiz insan nasıl savunacam kendimi bilmiyorum
senin soruna gelince canım bebek için annenin ovülasyon dönemi var hani adetin 14-18. günü falan ama bu herkeste değişir bunun için testler var eğer o döneme rast gelirse bebiş olur..

süperrrr, daha önceleri de yağar mıydı zuzu oraya kar? :26:

yok canım nerdeee...

en son ben ilkokula gidiyodum azıcık yağdı, öğlen güneşten eridi gitti...ta ozamndan buzamn işte
ama burda durdu artık yok kar mar...bizim evin olduğu semtte nasıldır bilmiyom şimdi

canım benim de İzmir'deki tüm arkadaşlarım kar sevinci yaşıyor sizin oraya da o kadar gelmesi normaldir.

evet, dikiliyede yağıyomuş :)

ya burda karda yok kar yağsa hava yumuşar ama dondurucu soğuk her yer :18:

ankarada nasıl kar yok yaa :26:

Bu arada ben hala regl olmadım

teessssstttttt

anladım cnm biliyorum o ovülasyon tarihlerine biara netten bakmıştım dediğin gibi adet bittikten 1 hafta sonraya falan denk gelio yaklaşık olarak. peki yani o ovülasyon dönemleri dışında olan ilişkilerde hiç hamile kalınmaz mı yani, ya da şans çok mu düşük? zaten bu adetim bi geçsin onu takip edicem bii dahaki sefere

kuzum sizin oraya inmesi zor zaten biraz ya. sizin oraya da inerse bilki Türkiye'nin geri kalanı dondu "yap dedim oldu bitti" harikasın ya

yok yok o seninki dayak istiyor, düşüncesiz herif. tayini falan çıkma ihtimali yok mu bu herifin yaaa

2 gece önce dışarıya fener tutarak uçuşan bikaç kar taneciğini görebildik ama

Yarenimmm :)) çok güzel bir heyecan yaşıyosun darısı bize inş
hep böyle mutlu olursun inş
canım geçmiş olsun eşine, bol bol portakal yesin, sıcak su torbası yaparsın bu gece onunla uyur. inş daha iyi olur :)
sen de dikkat et kendine..

başladı senin müdür kabusun inş canını sıkmaz canım :/

ayşam bence de tutma şansı çok düşük, ama madem başlamışsınız bebiş çalışmalarına bir sonraki ay olur inş
folik asite başla hemen

Bu arada ben hala regl olmadım
yaa özgem seni de hamişler tarafına yolluouz acaba
zuzu test yap die baskı yapmış mıydı hatırlamıoum :44:
o hemen test yap die delirir yaa
ne zaman yapcaksın artık vakti geldi sanırım

dün akşam da bana soruyor bundan sonra rahat devam etcez di mi korunmaya gerek yok falan die bebişe sevinirken bunu nasıl düşünebiliyor anlamadım ama neyse
bak bak bak
geçenki muhabbete döndü tadını alınca die kaynatmıştık yaa aklıma o geldi

adam 2 laf bekliomuş zaten hoppp

ayşam bence de tutma şansı çok düşük, ama madem başlamışsınız bebiş çalışmalarına bir sonraki ay olur inş
folik asite başla hemen
ben de pek ihtimal vermiom zaten cnm. ok bugün eczane denk gelirse alayım. belli bi markası var mı ki :44:

künefeyle ilgili yazdıklarımı okudun mu dilek yaaa bu arada sesim dün tlf.da karga gibi çıkmış olabilir kusura bakma burnum tıkalı+boğazım ağrıo

mynetteki habere şok oldum sarımsaklı denizi buz tutmuş, oha çüşünüz yanii

cnm ben o günlerde olur diye biliyorum takip sende..

yarenim maalesf yok öle bişe
nekim maalsef evt yine başladık off diyorum sadece(

kızlar yaa
akşam kuzeyim nasıldı çaldı söledi yine bi harikaydı
o hep harika

bir sürü markası var galiba, eczaneden tavsiye ederler ama canım onlara güvenebiliriz

amin canım, Allah'ım hepimize sağlıkla annelik duygusunu tattırsın inşallah.

aynen öyle canım ya. benim de aklıma geldi o muhabbet, güldüm kendi kendime

özgem gerçekten ya, yapsana bi test. varsa da erken haberin olur

künefeyle ilgili yazdıklarımı okudun mu dilek yaaa bu arada sesim dün tlf.da karga gibi çıkmış olabilir kusura bakma burnum tıkalı+boğazım ağrıo

hımm okudum alıntıda yapmıştım kaybolmuş
evde yapılabilceğini sanmıoum
A101 de hazırı var
fırında pişiriosun şerbeti döküosun anneme söledim almış ama fırında 40 dk pişirince içinin peyniri resmen taş olmuş
birde migrosta hazır kızartılmış satılıo üstüne şerbet döküosun
ama ben en çok madonunkine bayılıoum şahane

acaba sende de bi durumlar mı varrr
yaa özgem seni de hamişler tarafına yolluouz acaba
zuzu test yap die baskı yapmış mıydı hatırlamıoum :44:
o hemen test yap die delirir yaa
ne zaman yapcaksın artık vakti geldi sanırım

Dilekcim zuzuyu görmüyomusun benle kavga ediyo
Kızlar hafta sonuna kadar olmazsam söz yapıcam dedim hafta sonuna bişi kalmadı..
Ben kendimi biliyorum geçen ayda kaç gün gecikti KISMETTT

ben kaçıyorum kızlarrr , hazırlanayım yavaştan. hava nasıl ki acaba üfffff kesin buzzzzdur kalın ve boğazlı giymekten bunaldımmmmmmm

hmm evet özge... ama bi dr görünsene heray neden gecikiyokii...

kızlar bende c.ertesi dr gidicem ... dr den sonra gel dedi ,uyuz yaa..zaten c.ertesi ,öğlene kadar hastanede olucam ,yok illa gelcem
dizlerimi göstertcem, ağrıuyolar bide çok ağrıdığı zaman geriyorum bacağımı, dizim kütür kütür ötüyo :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…