AHH CANIM AH karısı çalışmadığı için anlamazki gerizekalıay senin şu gıcık müdürü parçalamak lazım ya. ne demek herkesten sonra onun çıkması gerekir!!! ya bunun kendi eşi, çocuğu falan yok mu seduşum? bu kadar düşüncesiz olabilir mi insan ya...
işteeee kar gören bir masum İzmirli dahaarkadaşlar foto paylaşmış, muhteşem görünüyor her zamanki gibi İzmirimmmm
merak etme canım erkekler pek seviyor bebiş denemelerinibenimki nazla başlamıştı ama sonrasını pek sevdi. dün akşam da bana soruyor bundan sonra rahat devam etcez di mi korunmaya gerek yok falan die bebişe sevinirken bunu nasıl düşünebiliyor anlamadım ama neyse
öyle şey mi olur yaaa 9a kadar ne işin var senin orda!!!!
bence çağırınca da aynen açıklamanı yap, normalde kaçta çıkıyorsun cnm? "çoğu zaman burdakiler 9da falan çıkıyor o kadar bekleyemezdim bebeğimi emzirmem lazımdı çıkmak zorunda kaldım" diye açıkla bence durumunu
süperrrr, daha önceleri de yağar mıydı zuzu oraya kar? :26:
günaydın kızlar, sabah sabah canım sıkıldı yaa dün müdür şehir dışındaydı bende 6 da çıktım 5.30 da şöförüyle konuştum daha gelmez dedi ben çıkmışım 15 dk. sonra o gelmiş sinirlenmiş nerde diye soruşturmasını alacam demiş ben yokken herkesten sonra onun çıkması gerekir demiş millet 8.30 9 a kadar kalıyo ben onlarımı bekleyim yani küçück bebeğim evde off birazdan çağırır beni napacam yaa..
canım benim de İzmir'deki tüm arkadaşlarım kar sevinci yaşıyorsizin oraya da o kadar gelmesi normaldir.
ya burda karda yok kar yağsa hava yumuşar ama dondurucu soğuk her yer :18:
Bu arada ben hala regl olmadım
AHH CANIM AH karısı çalışmadığı için anlamazki gerizekalı(
o çıktıktan sonra çıkıyorum canım normaldeanlamzki o düşüncesiz insan nasıl savunacam kendimi bilmiyorum
senin soruna gelince canım bebek için annenin ovülasyon dönemi var hani adetin 14-18. günü falan ama bu herkeste değişir bunun için testler var eğer o döneme rast gelirse bebiş olur..
sanırım gaza geldim evetama eşim istedi ben ağzımı bile açmamıştım, hastayım die günlerdir yanaşamıodu, dün de gece gelicek diebiliodum saat 5 te bi baktım gelmişşş, süpriz yaptım sana dioo
gerçi şöle bişi oldu, dün kayınvalidemlere çıktım 5 dk, eşimin teyzeleri ve halası vardı, eltimin bebişe de k.valide bakıo ya o da ordaydıı, sıkıştırdılar beni yap yap yap die, bunu söledim akşam eşime,o da yapalım mı dedi yap dedim oldu bittiii
acaba sende de bi durumlar mı varrr
ahahaaaaaahala neyin derdinde yaaaa
siz izmir kar falan diyince bi hevesle perdeyi açıp dışarı baktım ama hüsrannn, burda hiçbişi yok
AHH CANIM AH karısı çalışmadığı için anlamazki gerizekalı(
o çıktıktan sonra çıkıyorum canım normaldeanlamzki o düşüncesiz insan nasıl savunacam kendimi bilmiyorum
senin soruna gelince canım bebek için annenin ovülasyon dönemi var hani adetin 14-18. günü falan ama bu herkeste değişir bunun için testler var eğer o döneme rast gelirse bebiş olur..
kuzum sizin oraya inmesi zor zaten biraz ya. sizin oraya da inerse bilki Türkiye'nin geri kalanı dondu"yap dedim oldu bitti" harikasın ya
yok yok o seninki dayak istiyor, düşüncesiz herif. tayini falan çıkma ihtimali yok mu bu herifin yaaa
canım geçmiş olsun eşine, bol bol portakal yesin, sıcak su torbası yaparsın bu gece onunla uyur. inş daha iyi olur :)Günaydın Kızlar
dün akşam 6 da evdeydim hemen bi çorba yaptım bişeylerde vardı evde yedik sonra ben 7 de yattım taa sabah 7 de uyandım. gece 3 te bi uyandım eşim inliyor gibiydi seslendim sırtım çok kötü dedi. Dün tam 5 saat yolda kalmış arabaya zincir takmış yine çıkmamış yardım çağırmış ayakları su içinde kalmış çok hastaydı dün. Sırtına krem sürdüm geri yattım.
başladı senin müdür kabusungünaydın kızlar, sabah sabah canım sıkıldı yaa dün müdür şehir dışındaydı bende 6 da çıktım 5.30 da şöförüyle konuştum daha gelmez dedi ben çıkmışım 15 dk. sonra o gelmiş sinirlenmiş nerde diye soruşturmasını alacam demiş ben yokken herkesten sonra onun çıkması gerekir demiş millet 8.30 9 a kadar kalıyo ben onlarımı bekleyim yani küçück bebeğim evde off birazdan çağırır beni napacam yaa..
ayşam bence de tutma şansı çok düşük, ama madem başlamışsınız bebiş çalışmalarına bir sonraki ay olur inşevet cnm benim hep böyleydi kendimi bildim bileli, düzenli gelir bi iki gün sarkar en fazla, ve 25 günde bir olur ortalama. ben de şu bikaç gün sora adet görürüm diye düşünüyorum dün eşimde dedim zaten bugün yapsak bile tutma şansı çok düşük die, neyse bikaç kez daha deneriz nası olsa hayat ona güzel
yaa özgem seni de hamişler tarafına yolluouz acabaBu arada ben hala regl olmadım
bak bak bakdün akşam da bana soruyor bundan sonra rahat devam etcez di mi korunmaya gerek yok falan diebebişe sevinirken bunu nasıl düşünebiliyor anlamadım ama neyse
adam 2 laf bekliomuş zaten hopppsanırım gaza geldim evetama eşim istedi ben ağzımı bile açmamıştım, hastayım die günlerdir yanaşamıodu, dün de gece gelicek diebiliodum saat 5 te bi baktım gelmişşş, süpriz yaptım sana dioo
gerçi şöle bişi oldu, dün kayınvalidemlere çıktım 5 dk, eşimin teyzeleri ve halası vardı, eltimin bebişe de k.valide bakıo ya o da ordaydıı, sıkıştırdılar beni yap yap yap die, bunu söledim akşam eşime,o da yapalım mı dedi yap dedim oldu bittiii
ben de pek ihtimal vermiom zaten cnm. ok bugün eczane denk gelirse alayım. belli bi markası var mı ki :44:ayşam bence de tutma şansı çok düşük, ama madem başlamışsınız bebiş çalışmalarına bir sonraki ay olur inş
folik asite başla hemen
yaa özgem seni de hamişler tarafına yolluouz acaba
zuzu test yap die baskı yapmış mıydı hatırlamıoum :44:
o hemen test yap die delirir yaa
ne zaman yapcaksın artık vakti geldi sanırım
bak bak bak
geçenki muhabbete döndü tadını alınca die kaynatmıştık yaa aklıma o geldi
adam 2 laf bekliomuş zaten hoppp
anladım cnm biliyorum o ovülasyon tarihlerine biara netten bakmıştım dediğin gibi adet bittikten 1 hafta sonraya falan denk gelio yaklaşık olarak. peki yani o ovülasyon dönemleri dışında olan ilişkilerde hiç hamile kalınmaz mı yani, ya da şans çok mu düşük? zaten bu adetim bi geçsin onu takip edicem bii dahaki sefere
o hep harikakızlar yaa
akşam kuzeyim nasıldı çaldı söledi yine bi harikaydı
bir sürü markası var galiba, eczaneden tavsiye ederler ama canım onlara güvenebilirizben de pek ihtimal vermiom zaten cnm. ok bugün eczane denk gelirse alayım. belli bi markası var mı ki :44:
künefeyle ilgili yazdıklarımı okudun mudilek yaaa bu arada sesim dün tlf.da karga gibi çıkmış olabilir kusura bakma burnum tıkalı+boğazım ağrıo
Yarenimmm :)) çok güzel bir heyecan yaşıyosundarısı bize inş
hep böyle mutlu olursun inş
canım geçmiş olsun eşine, bol bol portakal yesin, sıcak su torbası yaparsın bu gece onunla uyur. inş daha iyi olur :)
sen de dikkat et kendine..
başladı senin müdür kabusuninş canını sıkmaz canım :/
ayşam bence de tutma şansı çok düşük, ama madem başlamışsınız bebiş çalışmalarına bir sonraki ay olur inş
folik asite başla hemen
bak bak bak
geçenki muhabbete döndü tadını alınca die kaynatmıştık yaa aklıma o geldi
adam 2 laf bekliomuş zaten hoppp
teessssstttttt
künefeyle ilgili yazdıklarımı okudun mudilek yaaa bu arada sesim dün tlf.da karga gibi çıkmış olabilir kusura bakma burnum tıkalı+boğazım ağrıo
acaba sende de bi durumlar mı varrr
Dilekcim zuzuyu görmüyomusun benle kavga ediyoteessssstttttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?