2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

gunaydın kızlar

dilşaddan tekrar haber var mı ??

burası çooook soğuk sabah -19 dereceydi gökyüzünde uçuşan bir şeyler var ışıl ışıl parlıyor güneşte ama kar değil buz taneleri gibiydi. Keşke buraya da kar yağsa da hava ısınsa

Alisha ovulasyon döneminde bile korunmasız ilişkilerde gebelik oranı %25 tir , seninkinin tutma ihtimali çok çok düşük.

bol senin müdür neden böyle ya? Ne demek herkes çıktıktan sonra sen çıkacaksın? sen süt izni kullanmıyor musun?

geçmiş olsun zuzum, mutlaka git doktora..
ben de eşime randevu almaya çalışıcam bugün onun da dizi çok ağrıyo :105:

ya donuoum resmen uyuşuyorum
ben de bugün ısınamıyorum, içim titriyo resmen

geçmiş olsun zuzum, mutlaka git doktora..
Ben de eşime randevu almaya çalışıcam bugün onun da dizi çok ağrıyo :105:

Ben de bugün ısınamıyorum, içim titriyo resmen

gidicem canım ...

Eşin neden şikayetçi dizinden, geçmiş olsun

..

Nescafe iç, ben sabah içmezsem ellerim hiç ısınmıyo ...öle bardağı tutuyom azda olsa kendine geliyo ellerim

Selam kızlar Yarın bebeğimizi görmeye gidiyoruz 1 aydır görmüyordum büyümüştür baya cinsiyetin belli olma ihtimali de çok yüksek

canım çok geçmiş olsun nedir bu istanbulun çilesi yaa:26:

canım sadece ovu. dönemine getirirseniz bebek olur diğer türlü tesadüfen o ay 2 kez yumurtluyorsan ve başka bir ovulasyon dönemi ise olabilir ama ihtimali ok düşük senin adet döngün 25 günde bir ise adet olduğun gün saymaya başlayacaksın 1 diye adetinin 10-11. günü senin muhtemelen ovu. günlerin olabilir o günlerini ovu. testleri ile önce tesbit edersen işiniz daha kolay olur. O günden 3 gün önce başlayarak 1er gün ara ile öneriliyor olasılığı arttırmak için yani O-3, O-1, O+1 ve O+3. günler (ovulasyon-3 gibi)Umarım yardımcı olmuşumdur ama teferruatlı işte planlı gebelik olacaksa

canım benim yaa ne anlayışsız bir adam bu başka bir işe geçme şansın yok mu bolcum yaa pis adam. Bebişine kim bakıyor? Süt olayını nasıl hallediyorsun sağıyor musun?

gelir yine, milla butiğini takip ederiz

gidicem canım ...

Eşin neden şikayetçi dizinden, geçmiş olsun

..

Nescafe iç, ben sabah içmezsem ellerim hiç ısınmıyo ...öle bardağı tutuyom azda olsa kendine geliyo ellerim
ağrısı var onun da zuzum, sanki dizimdeki kemiğim kırılmış da etime batıyomuş gibi bi batma hissi diyo
inş alabilirim randevu da gider kontrole, çok ihmal etti :/
..
çay içtim ısındım azcık, yemekte de balık varmış

ağrısı var onun da zuzum, sanki dizimdeki kemiğim kırılmış da etime batıyomuş gibi bi batma hissi diyo
Inş alabilirim randevu da gider kontrole, çok ihmal etti :/

oda benim gibi desene, benimde uzun zamandır var şikayetim ...
Ama benim oşekilde batma değil, yorunluk sankim biton çimento taşımışım dizimde gibi, öle bi ağrı :26:

Bende öğleden sonra alıcam ... Inş önemli bişeyi yoktur ...

..

Iyi öğlenler herkese, afiyet olsunn

Selam kızlar Yarın bebeğimizi görmeye gidiyoruz 1 aydır görmüyordum büyümüştür baya cinsiyetin belli olma ihtimali de çok yüksek
ayy hadi hayırlısı senin içinden ne geçio cinsiyet

gelir yine, milla butiğini takip ederiz
---
inş alabilirim randevu da gider kontrole, çok ihmal etti
ya günlerdir her yerde soruoum bulamadım bi türlü yok yani
olanda taşlı diil
---
eşine çok geçmiş olsun kıyamam anlattığına göre kötü bi acıdır yaa
iyice zaman kaybetmeden gitsin bari

iyiyim tatlım sağol sen nasılsın? Herkes yemeğe gitmiş galiba
yaa sorma ne yemek ne yemek
yoğurt yioum ya boş boş şuanda offf

dilşad ile konuştum :102:

sesi biraz kısık geliodu tabi (sanki normalde biliomuşum gibi )
sancısı varmış biraz yatıomuş
bebişi sordum
az önce dr ile konuşmuşlar
gözlerinde sorun varmış ama geçmiş makinaya bağlıymış ama şimdi kendi kendine nefes alabiliomuş
dr bizde bu kadar beklemioduk demiş
hayata tutunmaya çalışıo dio dilşad
bende dedim güçlü bi bebek olacak inşallah

Allah yardımcısı olsun çok uzatmadım yormak istemedim evde kalabalık gibiydi
hepinize de çok selamı var

Ay sevindim canım yaa inşallah en kısa sürede sağlıklarına kavuşup gelirler yanımıza ana-oğul

A.Selam

Maşallaha bebişine minicik ama sımsıkı tutunuyor

kerem bebek hayata dört elle sarıldı belli ki çok sevindirici bi haber bu allahımın izniyle dahada toparlanıcak....

günaydın kızlar bugün çok daha kötüyüm...boğazım çok ağrıyo yutkunamıyorum ateşimde düşmedi öle yatıyorum....geceleri hiç uyuyamıyorum kaç gündür uyku tutmuyo 3e 4e kadar yatakta debeleniyorum...
bide dün eşim işten çıkma kararı almış 800 lira maaş alıyo zaten 50 lira park cezası filan kesmişlerdi geçen ay zaten az alıyorum eve 500 veriyorum geri kalan yetmiyo bize babamın yanına döncem yine diyo önce sigortan var balım bak ben hep hasta oluyorum doktora para vermiyoruz dedim babamın yanında işçi gözükürüm filan dedi bnde üstüne varmadım...her yere eşimi gönderiyolar onun işi teklif hazırlamak ama tahsilatlara proje sunumlara hep onu gönderiyolar sabahtan akşama kadar altında araba ordan oraya trafikte cebelleşiyo oda haklı her şeyden kesinti yapıyolar çok bi maaş alıyomuş gibi bi yandanda kalsın istiyorum iş yerinde sigorta yemek hem ilerde yükselir belkim daha gireli 6 ay oldu ama eşim hiç laf söylemeye gelmiyo hemen sinirleniyo bağırıyo sinirleniyo çok fena hemde yeter kes diyorum sus diyorum demeye başlıyo bazen benim kocam bumu ya diyorum o derece...dün annesi oğlum çıkma işten babanın yanında bölük bölük para alıcaksın onun bereketi olmaz dedi annesinede bağırdı kavga etti baya bende kayınvalideme anne ne kafana takıyosun bırak ya ben artık hiç laf söz söyleyip kendimi yorup yıpratmıyorum sabahlara kadar ağlamıyorum elbet yaptığı hataların farkına varıcak bırak bir müsibet bin nasihattan iyidir biyerde kafasına dank edicek ne beni ne seni ne abilerini ne babasını dinliyo bırak burnunun dikine gitsin istediğini yapsın ben usandır artık onun sinirinden bağırıp çağırmasından bi yerleri yumruklamasaından kendi haline bırak sen neyi söyledinde yaptı ben neyi söyledimde yaptı anca höt höt bağırsın biz niye kendimizi üzelim yaptığı hatalarla olgunlaşıcak o bizim dememizle olmuyo bırak kafasına koyduysa yapsın dedim bana öle bi bakışı vardı ki dövcek sandım valla ben anneyim sözüm dinlenicek dedi bende sözünü geçirebiliyosan buyur anne git geçir ama kendini boşuna üzüp hasta diceksin benden söylemesi dedim gitti odaya konuşak için eşimle ağlaya ağlaya döndü sonra ben dedim anne konuşulmaz diye sana dedim zaten benim sözüm hiç dinlenmesin dedi hiç karışmıyorum artık hiç karışmıyorum eşime çareyi bunda buldum o beni boğma evden soğutma dedikçe daha çok kahroluyorum o yüzden artık böle ama bnmde bardağımı taşırırsa çeker giderim hiç acımam...kendi eden kendi bulur....

İNŞ SENİN DE ÖNEMLİ BEŞEYİN YOKTUR

SAOL KUZU
BUGÜN YOĞURT GÜNÜN MÜ?

A.SELAM..
BEN DE KEREM BEBİŞİN ÇOK SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE ÇIKACAĞINI HİSSEDİYORUM ORDAN
DUALARIM ONLARLA..

CANIM HAYIRLISI NEYSE O OLUR İNŞ..
MADEM DİNLEMİYOR KİMSEYİ, DEDİĞİN GİBİ KENDİ HALİNE BIRAKIN UMARIM YANLIŞ KARARLAR ALMAZ ..

Kızlaarr size güzel bi haberim varr bebek bugün çıkıyor küvözden eve getiriyorlar yeğenimi ay çokk sevindimm Darısı kerem yeğenimizee

CANIM HAYIRLISI NEYSE O OLUR İNŞ..
MADEM DİNLEMİYOR KİMSEYİ, DEDİĞİN GİBİ KENDİ HALİNE BIRAKIN UMARIM YANLIŞ KARARLAR ALMAZ ..
inşallah tatlım ben kocamı biliyorum çok olgun zannedersin ama çocuk gibidir...daha çok olgunlaşması lazım çok........
Kızlaarr size güzel bi haberim varr bebek bugün çıkıyor küvözden eve getiriyorlar yeğenimi ay çokk sevindimm Darısı kerem yeğenimizee

ayyy canım çok sevindim....amin tatlım inşaallah kerem bebekte biran önce toparlanır ve çıkar küvözden....

..
UNN.. SİPARİŞLERİM GELDİ YUMUŞATICI VE ANTİBAKTERİYEL EL YIKAMA JELİİ
BEBEK ELDİVENLERİ DE KARGOLANMIŞ ONLAR DA GELİR :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…