2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

o beni boğma evden soğutma dedikçe daha çok kahroluyorum o yüzden artık böle ama bnmde bardağımı taşırırsa çeker giderim hiç acımam...kendi eden kendi bulur....
eşin hiç destek alan bi insan diil manevi destek çok önemli senle güzelce konuşsa ortak kararlar alsanır hem o hem sen kendini daha ii hissetceksiniz.
anne babada kendileri böle karar vermiş deyip karışmıcaklar
eşin son zamanlarda çok daha gergin galiba paylaşamadığı başka sıkıntılarımı var acaba:44:

BUGÜN YOĞURT GÜNÜN MÜ?
evt ama peynirde yioum valla yanına çeri domtiste getirdim :26: yağsız tuysuz peyniri ezip yumurtayla çırptım sözde omlet yaptım süt ürünleri işte
dün 400 gr almışım çok üzüldüm bugün arkadaş ile konuştum sebze ödem yapar o yüzden moralini bozma devam et dedi
ama bi taraftan soğuk halsiz düşmeye başladım ısınamıoum da

Kızlaarr size güzel bi haberim varr bebek bugün çıkıyor küvözden eve getiriyorlar yeğenimi ay çokk sevindimm Darısı kerem yeğenimizee
tatlım gözünüz aydın kavuşuosun bebişe
inşallah darısı eve çıkmayı bekleyen tüm bebeklere olsun

canım okadar yorma bünyeni :26:
Kepekli galeta al onlar tok tutar hemde kalorisi çok düşük :44:

iyiyim tatlım sağol sen nasılsın? Herkes yemeğe gitmiş galiba

evet:) bende iyim sağol.

maşallah maşallahh

Kızlaarr size güzel bi haberim varr bebek bugün çıkıyor küvözden eve getiriyorlar yeğenimi ay çokk sevindimm Darısı kerem yeğenimizee

gözünüz aydın canımm

..

dilekkkk birden yükleniyosun bünyene ....okarda abartma yaa... sadece sabahları sıkı yap kahvaltını ... ekmeği kes...porsiyonu azalt tamm işte ...bu ne kamptamısın

..
UNN.. SİPARİŞLERİM GELDİ YUMUŞATICI VE ANTİBAKTERİYEL EL YIKAMA JELİİ
BEBEK ELDİVENLERİ DE KARGOLANMIŞ ONLAR DA GELİR :))
güle güle kullan bebekim...
o istiyo ki o nasıl isterse öyle olsun bende onu destekliyim hiç hayaım bence bu böyle değil böle olsun demiyim demeye kalkarsamda bağırmaya çağırmaya biyerleri yumruklamaya başlıyo kes sesini yeter filan diyo boğma beni soğutma şu genç yaşımda evlilikten diyo bi kaç kere bnm kolumu morarttı sıkarak ayrılmak istediğimi söyledim o zamanda, bebek gibi ağladı konuşalım dedi konuştuk hallolmuş gibi kapattık konuyu hiç bir sıkıntısını ne benle ne ailesiyle paylaşıyo hiç eleştiriye gelemiyo hayatım şunu böle yapalım demeye gelmiyo hep bildiğini okuyo ben bazen çok yoruluyorum onu pışpışlamaktan bazen geleceğimiz yokmuş gibi geilyo annesiyle babası 3 senedir ayrılar babası despot bi adammış en küçük bnm eşim hep abileri ve babası arasında kalmış anneside ayrı bi garip insan evin içine girmedikten sonra bilemiyo hiç bişeyi....ama iyiykende çok iyi bi insan beni şımartır sever acayip ilgi gösterir mutlu etmek için çok uğraşır ama bi anda neye kızdığını bile anlamazsın...belki ayrı eve çıkınca rahatlar oda evin sorumluluğunu alırsa daha özgür olur diye düşünüyorum...bazen çok çıkmaza sürükleniyorum bizim evliliğimiz normalde başlamadı ki 9 ay ben onlarda yaşadım sonra düğünümüz oldu herşey çok ani oldu bnm ailemle ilgili o kadar çok problemim vardı li burdakileri görmeye bile zamanım olmadı kızlar eşimi çok seviyorum ama bazende nefret ediyoru ondan gerçekten böle gırtlağına bile yapışabilirmişim gibi geliyo o kadar delirtiyo beni bide senin yüzünden demeye başladı bnm bu sinirlerim senin yüzünden ben napıyosam ona sevgiliyken bile gereksiz triplere kaprislere girmedim bazen tükenmiş hissediyorum kendimi...
ohhhh anlattım rahatladım.......kimseye anlatamıyorum bu içimdekileri

Sağol aydancım... Amin..

..
UNN.. SİPARİŞLERİM GELDİ YUMUŞATICI VE ANTİBAKTERİYEL EL YIKAMA JELİİ
BEBEK ELDİVENLERİ DE KARGOLANMIŞ ONLAR DA GELİR :))

Benim siparişler iptal olmuştu İade etmişler parasını da

Hadi gözünüz aydın canım. Akşam gidersin artık yanına.
Gidicez canım evet kısmetse eve de bakmaya gidicez akşam..

tatlım gözünüz aydın kavuşuosun bebişe
inşallah darısı eve çıkmayı bekleyen tüm bebeklere olsun

Amin dilekcim... gerçekten orda bırakıp eve gelmek çok zor... Dilek yorma kendini canım çok zorlanıyorsan birazcık meyve falan ye 1kg vermede 750gr ver bişe olmaz..
gözünüz aydın canımm
Sağol canımm

canım okadar yorma bünyeni :26:
Kepekli galeta al onlar tok tutar hemde kalorisi çok düşük :44:

evet:) dilekkkk birden yükleniyosun bünyene ....okarda abartma yaa... sadece sabahları sıkı yap kahvaltını ... ekmeği kes...porsiyonu azalt tamm işte ...bu ne kamptamısın

Amin dilekcim... gerçekten orda bırakıp eve gelmek çok zor... Dilek yorma kendini canım çok zorlanıyorsan birazcık meyve falan ye 1kg vermede 750gr ver bişe olmaz..
ya kızlar çok rahatsızlık duymaya başlamıştım kendimden iyice bırakmıştım kendimi çok yiouz maalesef evde abur cubur hiç eksik olmuo hft sonları cmt akşamları bi sofra kuruouz eşimle cipsler yemişler çiğ köfteler kızartmalar içki de oluo
hft içide geç yiyince kış günü gezemioum da şiştim yani böle hızlı vermek istedim
acaba bu akşam kaç basarım tartı da

o zaten bahaneleridir senin yüzünden böle oldum sen yapıosun beni çıldırtıosun ben artık hiç takmıoum kendi gelip yine yanaşıo
kolumu morarttı bi yerleri yumrukluo demen beni biraz endişeye düşürdü :26: sinirlerine hakim olması gerek
umarım senin düşündüğün gibi kendi evi olup sorumlulugu tamamen kendisi üstlenince düzelir

kendine dikkat et dilekcim böle tek yönlü diyetler hiç iyi değil....

sinir hakimiyeti yok eşimde....bilmiyorum napıcaz böyle...mesela bebek düşündük bi ara ama onun bu sinirli halleri bni şüpheye düşürdü...ona bu konuda güvenmiyorum açıkcası şu ayrı evimiz olsun ozaman görücem....bazen bn napıyorum diyorum....bnmde tahmmülüm kalmadı artık sonra bana değiştin diyo evet değiştim artık ondan çok kendimi düşünüyoru bazı şeyleri çok fazla kırdı ve yıprattı eğer kendini toplamazsa ve daha kötü olursa ayrılabilirim bilmiyorum önceden böle şeyler aklımın ucuna bile gelmezdi kolay değil asla ama o böyle yaptıkça resmen sevgimden sabrımdan yiyiyo tükendim bazı şeylere karşı büyük hayal kırıklığına uğrattı bni bazı şeylerde hani dmek istediğim kolumu morartması...bnim için çok büyük bi yara asla affetmicem bu konuda yüzünede dedim asla bekleme bu konuda seni affetmemi hiç bi şekilde hak etmiyorum çünkü o şekilde davranmasını hiç bi şekilde....ben onu ne ailesine karşı nede bi başkasına asla küçük düşürmedim en kötü kavga ettiğimizde bile yüzümü yıkayıp ailesinin yanına gülerek çıktım ona surat asmadım ailesinin yanında...allahım çıkar yol gösterir inşallah....

Son düzenleme:

canım kendini yıpratma hayatta hiç bişi için değmez evet onlar eşlerimiz beraber gülüp ağlayıp yatıp uyuyup yiyip içtiğimiz insanlar hayatlarımızı birleştiriouz ama kendinden daha değerli bişi yok senin sağlığın herşeyden önce gelir.
kabullenmek bi yere kadarki mücadelen sonrasında daha fazla uzaklaştığını farkedio insan umursamazlıkta çözüm diil
karşılıklı konuşup fedakarlık yaparak değişim göstermek gerekio bunu biz kadın olarak daha çok yapıouz tabiki ve karşılık alamadğımız zamanlarda hep üzüntülerimiz su yüzüne çıkıo
ara ara bende uzaklaşıoum soğudum die düşünüoum aslında bunun cvbı hayır ama içimdeki kırgınlık bekleyip karşılık alamadığım durum benim kendi içime kapanmama neden oluo
senin şuan ki öfken umursamazlığında bundan bu sevmediğin anlamına gelmio tabi ama ne yapsam boş die düşünüosun sen sonuna kadar haklısın canım
ev işiniz bir an önce belirlenir inşallah ve sen kafandaki ayrılık düşüncesine iyice kapılmadan huzurlu evinde çok daha mutlu olursun inşallah.

amin tatlım inşallah...yakınımda kimse yok derdimi anlatabileceğim ailemle paylaşamam mesela bunları ben evlenicem dedim çünkü onlar karşıydılar...kardeşlerim yanımda değiller gerçi onlarada anlatmazdım heralde kayınvalidemle paylaşıyodum ilk zamanlar o zaman baktım oğluna cephe aldı eşimde bni aileme karşı küçük düşürme kimseye hiç bişyini anlattığını duymayayım dedi ondanda vaz geçtim bi siz varsınız...her zamanda böle anlatmak istemiyorum ne biliyim kafa şişirme gibi geliyo bna içime attıkça patlıyorum sanırım evet onu çok seviyorum ama yoruluyorumda...allah gönlümüze ferahlık versin....

ayy hadi hayırlısı senin içinden ne geçio cinsiyet
:
bana hep kızmış gibi geliyor dilekçim ama hangisi olursa olsun çok sevineceğim

ay çok güzel yaa haydi bkalım inşallah hayata da tutunur sağlıkla da gelişir kilo alır ufaklık

gözün aydın canım

Canım yaa çok iyi anlıyorum seni bu uzun uzun yazdıklarında bazı bölümlerde kendi kocamı görür gibi oldum ben de, daha geçen gün ağla zırla konuşmuştum kendisi ile bazen kaba saba davranıyorsun ama bu tavırların beni çok üzüyor, uzatmamak için ertesi gün her şey normalmiş gibi davranıyorum dedim, onda da beni kırıp üzdüğü zaman bir özür dileme bir yanıma gelme yok ağlarken istersem kendimi paralayım yok duvar gibi durur içerde. Bir de daha da sinirlenir beni sakinleştireceğine. Geçn hafta omuzlarım çok ağrıyordu masaj yapmasını rica etmiştim 1 dakika ovdu ovmadı sertçe üfff çok yoruldum dedi, ben de alındım iyi tamam diye gitmeye çalışırken o ağrıyan yerimden bir tutup çekti sertçe ay nası canım yandı ona ağlamaya başladım nası davrandığını bilmiyorsun diye. Sonra özür bile dilemedi. ben artık alıştım senin triplerine ağlamalarına diyor bana ben de bunlar beni ve evliliğimize bakışımı yıpratıyor ama sen farkında değilsin diyorum "bir şey olmaz bunlardan beni değiştirmeye çalışma" diyor... Yani annelerimizin evlilik diye anlattığı zordur dediği bu bölümlermiş diyorum ben de bazen. O kadar farklıydı ki evlenmeden önce her şey. Gözümde bi damla yaş görse dayanamam yapma derdi, çok daha özenli ilgiliydi. İnşallah bebikim geldiğinde biraz değişir güzelleşir dünyam. O yüzden seni iyi anlıyorum aydancım yıpranmanı, yorulmanı, bazen gelecek görememeni.. Ama her şeye rağmen kocam ve severek evlendim diye düşünüyorum iyi yönlerine odaklanmaya çalışıyorum ama bazen çok zor oluyor. İnşallah mddi sıkıntı çekmeden halledersiniz bu iş olayını. Erkekler maaş ve para iş konusunda çok hassaslar.

zuzu çok geçmiş olsun nekk senin de eşine çok geçmiş olsun cnmmm bir an önce göstermek lazım böyle şeyleri ama hep ihmal ediyoruz işte....

cnmmm ben kız gibi hissediyorummm, aslında bana herkesin çocuğu kızmış gibi geliyor da... büyümüştür şimdi bıdıkkk

saol bilgiler baya faydalı oldu, takip ediim ben o zaman

gözün aydınnnnn inş. Diloşun bebeği de çıkacak

aydancım dilek çok doğru söylemiş sağlıktan senden önemli hiçbi şey yok hayatta. eşin fazla bencillik yapıyor ama arkasında kendince sebepleri vardır heralde(umarım), inş. düzelir yaa, bilmiyorum belki de kendi evinize çıkmanız onu biraz daha düzene sokar mı, sonuçta daha farklı sorumlulukları olacak o zaman :26:

Sağol ayşam...

Lux şaşırdım eşine ya, sen hamişsin daha çok düşmesi lazım üstüne :26: Ama üzülme ,işte herkesin yapısı farklı ,kimi belli eder kimi etmez ...

Aydan senin bünyen zayıf, bide içine atıyosun iyice hasta oluyosun ...

bilmiyorum cnm bende anlamıyorumki ben kendinin asistanıyım milletin değilki..kullanıyorum izin öğlen arası..

yok cnm bırakmıyorda fırsat bulabilirsem sağmaya çalışıyorum..

aydancım luxxorunda dediği gibi ne yazıkki erkekler en azından benim kocamda böle maalesf bazen çok düşüncesiz,duygusuz olabiliyorlar bu şekilde yaşamayı öğrenmek zorundayız ne yazıkki çok zor olsada..

luxx bence de kız senin minişin, elfişinki de kız bence
sağlıkla gelsinler inş

yeni fotosunu koyarım artık teyzeleri bişi değil canım biz 9 ay uğraştığımız için prof. olacaktım nerdeyse bu konuda

evet canım iyiyken iyi Allah razı olsun bu dediğim sürekli olmuyor ama olduğunda da çok kötü hissediyorum sanırım git gide bu kadar duygusal bakmamayı öğreneceğim bu yaşadıklarımıza o nasıl unutup gidiyorsa ben de biriktirmemeye başlayacağım kimbilir ne zaman En kötüsü de baksanıza hepimiz evleneli en fazla 2 sene oldu, hani 30-40 yıllık evli olursun anlicam. kızıyorum erkeklere

ya çoğu erkek bu şekilde slında.benim eşim de çok sinirlidir, bazen soru soruyor mesela, hı diyorum ama hı derken de nası oluosa o anda ne dediğini anlıyorum ve cevap veriyorum. allaaaaaaah yıkıyor ortalığı, neymiş anladığım halde neden hı diyormuşum.bundan bile olayçıkarabiliyor bazen işte, ama cnm ben alışamıcam hiçbir zaman bunu biliyorum duymayayım diyorum bir iki, üçüncüde çıldırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…