- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
Kızlaarr size güzel bi haberim varr bebek bugün çıkıyor küvözden eve getiriyorlar yeğenimi ay çokk sevindimmDarısı kerem yeğenimizee
eşin hiç destek alan bi insan diil manevi destek çok önemli senle güzelce konuşsa ortak kararlar alsanır hem o hem sen kendini daha ii hissetceksiniz.o beni boğma evden soğutma dedikçe daha çok kahroluyorum o yüzden artık böle ama bnmde bardağımı taşırırsa çeker giderim hiç acımam...kendi eden kendi bulur....
evt ama peynirde yioum valla yanına çeri domtiste getirdim :26: yağsız tuysuz peyniri ezip yumurtayla çırptım sözde omlet yaptım süt ürünleri işteBUGÜN YOĞURT GÜNÜN MÜ?
tatlım gözünüz aydın kavuşuosun bebişeKızlaarr size güzel bi haberim varr bebek bugün çıkıyor küvözden eve getiriyorlar yeğenimi ay çokk sevindimmDarısı kerem yeğenimizee
canım okadar yorma bünyeni :26:eşin hiç destek alan bi insan diil manevi destek çok önemli senle güzelce konuşsa ortak kararlar alsanır hem o hem sen kendini daha ii hissetceksiniz.
Anne babada kendileri böle karar vermiş deyip karışmıcaklar
eşin son zamanlarda çok daha gergin galiba paylaşamadığı başka sıkıntılarımı var acaba:44:
Evt ama peynirde yioum valla yanına çeri domtiste getirdim :26: Yağsız tuysuz peyniri ezip yumurtayla çırptım sözde omlet yaptım süt ürünleri işte
dün 400 gr almışım çok üzüldüm bugün arkadaş ile konuştum sebze ödem yapar o yüzden moralini bozma devam et dedi
ama bi taraftan soğuk halsiz düşmeye başladım ısınamıoum da
tatlım gözünüz aydın kavuşuosun bebişe
inşallah darısı eve çıkmayı bekleyen tüm bebeklere olsun
iyiyim tatlım sağol sen nasılsın? Herkes yemeğe gitmiş galiba
dilşad ile konuştum :102:
sesi biraz kısık geliodu tabi (sanki normalde biliomuşum gibi)
sancısı varmış biraz yatıomuş
bebişi sordum
az önce dr ile konuşmuşlar
gözlerinde sorun varmış ama geçmiş makinaya bağlıymış ama şimdi kendi kendine nefes alabiliomuş
dr bizde bu kadar beklemioduk demiş
hayata tutunmaya çalışıo dio dilşad
bende dedim güçlü bi bebek olacak inşallah
Allah yardımcısı olsun çok uzatmadım yormak istemedim evde kalabalık gibiydi
hepinize de çok selamı var
Kızlaarr size güzel bi haberim varr bebek bugün çıkıyor küvözden eve getiriyorlar yeğenimi ay çokk sevindimmDarısı kerem yeğenimizee
güle güle kullan bebekim...
..
UNN.. SİPARİŞLERİM GELDİ YUMUŞATICI VE ANTİBAKTERİYEL EL YIKAMA JELİİ
BEBEK ELDİVENLERİ DE KARGOLANMIŞ ONLAR DA GELİR :))
o istiyo ki o nasıl isterse öyle olsun bende onu destekliyim hiç hayaım bence bu böyle değil böle olsun demiyim demeye kalkarsamda bağırmaya çağırmaya biyerleri yumruklamaya başlıyo kes sesini yeter filan diyo boğma beni soğutma şu genç yaşımda evlilikten diyo bi kaç kere bnm kolumu morarttı sıkarak ayrılmak istediğimi söyledim o zamanda, bebek gibi ağladı konuşalım dedi konuştuk hallolmuş gibi kapattık konuyu hiç bir sıkıntısını ne benle ne ailesiyle paylaşıyo hiç eleştiriye gelemiyo hayatım şunu böle yapalım demeye gelmiyo hep bildiğini okuyo ben bazen çok yoruluyorum onu pışpışlamaktan bazen geleceğimiz yokmuş gibi geilyo annesiyle babası 3 senedir ayrılar babası despot bi adammış en küçük bnm eşim hep abileri ve babası arasında kalmış anneside ayrı bi garip insan evin içine girmedikten sonra bilemiyo hiç bişeyi....ama iyiykende çok iyi bi insan beni şımartır sever acayip ilgi gösterir mutlu etmek için çok uğraşır ama bi anda neye kızdığını bile anlamazsın...belki ayrı eve çıkınca rahatlar oda evin sorumluluğunu alırsa daha özgür olur diye düşünüyorum...bazen çok çıkmaza sürükleniyorum bizim evliliğimiz normalde başlamadı ki 9 ay ben onlarda yaşadım sonra düğünümüz oldu herşey çok ani oldu bnm ailemle ilgili o kadar çok problemim vardı li burdakileri görmeye bile zamanım olmadı kızlar eşimi çok seviyorum ama bazende nefret ediyoru ondan gerçekten böle gırtlağına bile yapışabilirmişim gibi geliyo o kadar delirtiyo beni bide senin yüzünden demeye başladı bnm bu sinirlerim senin yüzünden ben napıyosam ona sevgiliyken bile gereksiz triplere kaprislere girmedim bazen tükenmiş hissediyorum kendimi...eşin hiç destek alan bi insan diil manevi destek çok önemli senle güzelce konuşsa ortak kararlar alsanır hem o hem sen kendini daha ii hissetceksiniz.
anne babada kendileri böle karar vermiş deyip karışmıcaklar
eşin son zamanlarda çok daha gergin galiba paylaşamadığı başka sıkıntılarımı var acaba:44:
Sağol aydancım... Amin..inşallah tatlım ben kocamı biliyorum çok olgun zannedersin ama çocuk gibidir...daha çok olgunlaşması lazım çok........
ayyy canım çok sevindim....amin tatlım inşaallah kerem bebekte biran önce toparlanır ve çıkar küvözden....
..
UNN.. SİPARİŞLERİM GELDİ YUMUŞATICI VE ANTİBAKTERİYEL EL YIKAMA JELİİ
BEBEK ELDİVENLERİ DE KARGOLANMIŞ ONLAR DA GELİR :))
Gidicez canım evetHadi gözünüz aydın canım. Akşam gidersin artık yanına.
tatlım gözünüz aydın kavuşuosun bebişe
inşallah darısı eve çıkmayı bekleyen tüm bebeklere olsun
Sağol canımmgözünüz aydın canımm
canım okadar yorma bünyeni :26:
Kepekli galeta al onlar tok tutar hemde kalorisi çok düşük :44:
evet:) dilekkkkbirden yükleniyosun bünyene ....okarda abartma yaa... sadece sabahları sıkı yap kahvaltını ... ekmeği kes...porsiyonu azalt tamm işte ...bu ne kamptamısın
ya kızlar çok rahatsızlık duymaya başlamıştım kendimden iyice bırakmıştım kendimi çok yiouz maalesef evde abur cubur hiç eksik olmuo hft sonları cmt akşamları bi sofra kuruouz eşimle cipsler yemişler çiğ köfteler kızartmalar içki de oluoAmin dilekcim... gerçekten orda bırakıp eve gelmek çok zor...Dilek yorma kendini canım çok zorlanıyorsan birazcık meyve falan ye 1kg vermede 750gr ver bişe olmaz..
o istiyo ki o nasıl isterse öyle olsun bende onu destekliyim hiç hayaım bence bu böyle değil böle olsun demiyim demeye kalkarsamda bağırmaya çağırmaya biyerleri yumruklamaya başlıyo kes sesini yeter filan diyo boğma beni soğutma şu genç yaşımda evlilikten diyo bi kaç kere bnm kolumu morarttı sıkarak ayrılmak istediğimi söyledim o zamanda, bebek gibi ağladı konuşalım dedi konuştuk hallolmuş gibi kapattık konuyu hiç bir sıkıntısını ne benle ne ailesiyle paylaşıyo hiç eleştiriye gelemiyo hayatım şunu böle yapalım demeye gelmiyo hep bildiğini okuyo ben bazen çok yoruluyorum onu pışpışlamaktan bazen geleceğimiz yokmuş gibi geilyo annesiyle babası 3 senedir ayrılar babası despot bi adammış en küçük bnm eşim hep abileri ve babası arasında kalmış anneside ayrı bi garip insan evin içine girmedikten sonra bilemiyo hiç bişeyi....ama iyiykende çok iyi bi insan beni şımartır sever acayip ilgi gösterir mutlu etmek için çok uğraşır ama bi anda neye kızdığını bile anlamazsın...belki ayrı eve çıkınca rahatlar oda evin sorumluluğunu alırsa daha özgür olur diye düşünüyorum...bazen çok çıkmaza sürükleniyorum bizim evliliğimiz normalde başlamadı ki 9 ay ben onlarda yaşadım sonra düğünümüz oldu herşey çok ani oldu bnm ailemle ilgili o kadar çok problemim vardı li burdakileri görmeye bile zamanım olmadı kızlar eşimi çok seviyorum ama bazende nefret ediyoru ondan gerçekten böle gırtlağına bile yapışabilirmişim gibi geliyo o kadar delirtiyo beni bide senin yüzünden demeye başladı bnm bu sinirlerim senin yüzünden ben napıyosam ona sevgiliyken bile gereksiz triplere kaprislere girmedim bazen tükenmiş hissediyorum kendimi...
ohhhh anlattım rahatladım.......kimseye anlatamıyorum bu içimdekileri
kendine dikkat et dilekcim böle tek yönlü diyetler hiç iyi değil....ya kızlar çok rahatsızlık duymaya başlamıştım kendimden iyice bırakmıştım kendimi çok yiouz maalesef evde abur cubur hiç eksik olmuo hft sonları cmt akşamları bi sofra kuruouz eşimle cipsler yemişler çiğ köfteler kızartmalar içki de oluo
hft içide geç yiyince kış günü gezemioum da şiştim yani böle hızlı vermek istedim
acaba bu akşam kaç basarım tartı da
o zaten bahaneleridir senin yüzünden böle oldum sen yapıosun beni çıldırtıosun ben artık hiç takmıoum kendi gelip yine yanaşıo
kolumu morarttı bi yerleri yumrukluo demen beni biraz endişeye düşürdü :26: sinirlerine hakim olması gerek
umarım senin düşündüğün gibi kendi evi olup sorumlulugu tamamen kendisi üstlenince düzelir
kendine dikkat et dilekcim böle tek yönlü diyetler hiç iyi değil....
sinir hakimiyeti yok eşimde....bilmiyorum napıcaz böyle...mesela bebek düşündük bi ara ama onun bu sinirli halleri bni şüpheye düşürdü...ona bu konuda güvenmiyorum açıkcası şu ayrı evimiz olsun ozaman görücem....bazen bn napıyorum diyorum....bnmde tahmmülüm kalmadı artık sonra bana değiştin diyo evet değiştim artık ondan çok kendimi düşünüyoru bazı şeyleri çok fazla kırdı ve yıprattı eğer kendini toplamazsa ve daha kötü olursa ayrılabilirim bilmiyorum önceden böle şeyler aklımın ucuna bile gelmezdi kolay değil asla ama o böyle yaptıkça resmen sevgimden sabrımdan yiyiyo tükendim bazı şeylere karşı büyük hayal kırıklığına uğrattı bni bazı şeylerde hani dmek istediğim kolumu morartması...bnim için çok büyük bi yara asla affetmicem bu konuda yüzünede dedim asla bekleme bu konuda seni affetmemi hiç bi şekilde hak etmiyorum çünkü o şekilde davranmasını hiç bi şekilde....ben onu ne ailesine karşı nede bi başkasına asla küçük düşürmedim en kötü kavga ettiğimizde bile yüzümü yıkayıp ailesinin yanına gülerek çıktım ona surat asmadım ailesinin yanında...allahım çıkar yol gösterir inşallah....
canım kendini yıpratma hayatta hiç bişi için değmez evet onlar eşlerimiz beraber gülüp ağlayıp yatıp uyuyup yiyip içtiğimiz insanlar hayatlarımızı birleştiriouz ama kendinden daha değerli bişi yok senin sağlığın herşeyden önce gelir.
kabullenmek bi yere kadarki mücadelen sonrasında daha fazla uzaklaştığını farkedio insan umursamazlıkta çözüm diil
karşılıklı konuşup fedakarlık yaparak değişim göstermek gerekio bunu biz kadın olarak daha çok yapıouz tabiki ve karşılık alamadğımız zamanlarda hep üzüntülerimiz su yüzüne çıkıo
ara ara bende uzaklaşıoum soğudum die düşünüoum aslında bunun cvbı hayır ama içimdeki kırgınlık bekleyip karşılık alamadığım durum benim kendi içime kapanmama neden oluo
senin şuan ki öfken umursamazlığında bundan bu sevmediğin anlamına gelmio tabi ama ne yapsam boş die düşünüosun sen sonuna kadar haklısın canım
ev işiniz bir an önce belirlenir inşallah ve sen kafandaki ayrılık düşüncesine iyice kapılmadan huzurlu evinde çok daha mutlu olursun inşallah.
bana hep kızmış gibi geliyor dilekçim ama hangisi olursa olsun çok sevineceğimayy hadi hayırlısı senin içinden ne geçio cinsiyet
:
dilşad ile konuştum :102:
sesi biraz kısık geliodu tabi (sanki normalde biliomuşum gibi)
sancısı varmış biraz yatıomuş
bebişi sordum
az önce dr ile konuşmuşlar
gözlerinde sorun varmış ama geçmiş makinaya bağlıymış ama şimdi kendi kendine nefes alabiliomuş
dr bizde bu kadar beklemioduk demiş
hayata tutunmaya çalışıo dio dilşad
bende dedim güçlü bi bebek olacak inşallah
Allah yardımcısı olsun çok uzatmadım yormak istemedim evde kalabalık gibiydi
hepinize de çok selamı var
kerem bebek hayata dört elle sarıldı belli ki çok sevindirici bi haber bu allahımın izniyle dahada toparlanıcak....
günaydın kızlar bugün çok daha kötüyüm...boğazım çok ağrıyo yutkunamıyorum ateşimde düşmedi öle yatıyorum....geceleri hiç uyuyamıyorum kaç gündür uyku tutmuyo 3e 4e kadar yatakta debeleniyorum...
bide dün eşim işten çıkma kararı almış 800 lira maaş alıyo zaten 50 lira park cezası filan kesmişlerdi geçen ay zaten az alıyorum eve 500 veriyorum geri kalan yetmiyo bize babamın yanına döncem yine diyo önce sigortan var balım bak ben hep hasta oluyorum doktora para vermiyoruz dedim babamın yanında işçi gözükürüm filan dedi bnde üstüne varmadım...her yere eşimi gönderiyolar onun işi teklif hazırlamak ama tahsilatlara proje sunumlara hep onu gönderiyolar sabahtan akşama kadar altında araba ordan oraya trafikte cebelleşiyo oda haklı her şeyden kesinti yapıyolar çok bi maaş alıyomuş gibi bi yandanda kalsın istiyorum iş yerinde sigorta yemek hem ilerde yükselir belkim daha gireli 6 ay oldu ama eşim hiç laf söylemeye gelmiyo hemen sinirleniyo bağırıyo sinirleniyo çok fena hemde yeter kes diyorum sus diyorum demeye başlıyo bazen benim kocam bumu ya diyorum o derece...dün annesi oğlum çıkma işten babanın yanında bölük bölük para alıcaksın onun bereketi olmaz dedi annesinede bağırdı kavga etti baya bende kayınvalideme anne ne kafana takıyosun bırak ya ben artık hiç laf söz söyleyip kendimi yorup yıpratmıyorum sabahlara kadar ağlamıyorum elbet yaptığı hataların farkına varıcak bırak bir müsibet bin nasihattan iyidir biyerde kafasına dank edicek ne beni ne seni ne abilerini ne babasını dinliyo bırak burnunun dikine gitsin istediğini yapsın ben usandır artık onun sinirinden bağırıp çağırmasından bi yerleri yumruklamasaından kendi haline bırak sen neyi söyledinde yaptı ben neyi söyledimde yaptı anca höt höt bağırsın biz niye kendimizi üzelim yaptığı hatalarla olgunlaşıcak o bizim dememizle olmuyo bırak kafasına koyduysa yapsın dedim bana öle bi bakışı vardı ki dövcek sandım valla ben anneyim sözüm dinlenicek dedi bende sözünü geçirebiliyosan buyur anne git geçir ama kendini boşuna üzüp hasta diceksin benden söylemesi dedim gitti odaya konuşak için eşimle ağlaya ağlaya döndü sonra ben dedim anne konuşulmaz diye sana dedim zaten benim sözüm hiç dinlenmesin dedi hiç karışmıyorum artık hiç karışmıyorum eşime çareyi bunda buldum o beni boğma evden soğutma dedikçe daha çok kahroluyorum o yüzden artık böle ama bnmde bardağımı taşırırsa çeker giderim hiç acımam...kendi eden kendi bulur....
o istiyo ki o nasıl isterse öyle olsun bende onu destekliyim hiç hayaım bence bu böyle değil böle olsun demiyim demeye kalkarsamda bağırmaya çağırmaya biyerleri yumruklamaya başlıyo kes sesini yeter filan diyo boğma beni soğutma şu genç yaşımda evlilikten diyo bi kaç kere bnm kolumu morarttı sıkarak ayrılmak istediğimi söyledim o zamanda, bebek gibi ağladı konuşalım dedi konuştuk hallolmuş gibi kapattık konuyu hiç bir sıkıntısını ne benle ne ailesiyle paylaşıyo hiç eleştiriye gelemiyo hayatım şunu böle yapalım demeye gelmiyo hep bildiğini okuyo ben bazen çok yoruluyorum onu pışpışlamaktan bazen geleceğimiz yokmuş gibi geilyo annesiyle babası 3 senedir ayrılar babası despot bi adammış en küçük bnm eşim hep abileri ve babası arasında kalmış anneside ayrı bi garip insan evin içine girmedikten sonra bilemiyo hiç bişeyi....ama iyiykende çok iyi bi insan beni şımartır sever acayip ilgi gösterir mutlu etmek için çok uğraşır ama bi anda neye kızdığını bile anlamazsın...belki ayrı eve çıkınca rahatlar oda evin sorumluluğunu alırsa daha özgür olur diye düşünüyorum...bazen çok çıkmaza sürükleniyorum bizim evliliğimiz normalde başlamadı ki 9 ay ben onlarda yaşadım sonra düğünümüz oldu herşey çok ani oldu bnm ailemle ilgili o kadar çok problemim vardı li burdakileri görmeye bile zamanım olmadı kızlar eşimi çok seviyorum ama bazende nefret ediyoru ondan gerçekten böle gırtlağına bile yapışabilirmişim gibi geliyo o kadar delirtiyo beni bide senin yüzünden demeye başladı bnm bu sinirlerim senin yüzünden ben napıyosam ona sevgiliyken bile gereksiz triplere kaprislere girmedim bazen tükenmiş hissediyorum kendimi...
ohhhh anlattım rahatladım.......kimseye anlatamıyorum bu içimdekileri
cnmmm ben kız gibi hissediyorummm, aslında bana herkesin çocuğu kızmış gibi geliyor da...Selam kızlarYarın bebeğimizi görmeye gidiyoruz 1 aydır görmüyordum büyümüştür baya cinsiyetin belli olma ihtimali de çok yüksek
canım sadece ovu. dönemine getirirseniz bebek olur diğer türlü tesadüfen o ay 2 kez yumurtluyorsan ve başka bir ovulasyon dönemi ise olabilir ama ihtimali ok düşük senin adet döngün 25 günde bir ise adet olduğun gün saymaya başlayacaksın 1 diye adetinin 10-11. günü senin muhtemelen ovu. günlerin olabilir o günlerini ovu. testleri ile önce tesbit edersen işiniz daha kolay olur. O günden 3 gün önce başlayarak 1er gün ara ile öneriliyor olasılığı arttırmak için yani O-3, O-1, O+1 ve O+3. günler (ovulasyon-3 gibi)Umarım yardımcı olmuşumdur ama teferruatlı işte planlı gebelik olacaksa
gunaydın kızlar
dilşaddan tekrar haber var mı ??
burası çooook soğuk sabah -19 dereceydigökyüzünde uçuşan bir şeyler var ışıl ışıl parlıyor güneşte ama kar değil buz taneleri gibiydi. Keşke buraya da kar yağsa da hava ısınsa
Alisha ovulasyon döneminde bile korunmasız ilişkilerde gebelik oranı %25 tir , seninkinin tutma ihtimali çok çok düşük.
bol senin müdür neden böyle ya? Ne demek herkes çıktıktan sonra sen çıkacaksın? sen süt izni kullanmıyor musun?
Selam kızlarYarın bebeğimizi görmeye gidiyoruz 1 aydır görmüyordum büyümüştür baya cinsiyetin belli olma ihtimali de çok yüksek
canım çok geçmiş olsun nedir bu istanbulun çilesi yaa:26:
canım sadece ovu. dönemine getirirseniz bebek olur diğer türlü tesadüfen o ay 2 kez yumurtluyorsan ve başka bir ovulasyon dönemi ise olabilir ama ihtimali ok düşük senin adet döngün 25 günde bir ise adet olduğun gün saymaya başlayacaksın 1 diye adetinin 10-11. günü senin muhtemelen ovu. günlerin olabilir o günlerini ovu. testleri ile önce tesbit edersen işiniz daha kolay olur. O günden 3 gün önce başlayarak 1er gün ara ile öneriliyor olasılığı arttırmak için yani O-3, O-1, O+1 ve O+3. günler (ovulasyon-3 gibi)Umarım yardımcı olmuşumdur ama teferruatlı işte planlı gebelik olacaksa
canım benim yaa ne anlayışsız bir adam bubaşka bir işe geçme şansın yok mu bolcum yaa pis adam. Bebişine kim bakıyor? Süt olayını nasıl hallediyorsun sağıyor musun?
zuzu çok geçmiş olsun nekk senin de eşine çok geçmiş olsun cnmmm bir an önce göstermek lazım böyle şeyleri ama hep ihmal ediyoruz işte....
cnmmm ben kız gibi hissediyorummm, aslında bana herkesin çocuğu kızmış gibi geliyor da...büyümüştür şimdi bıdıkkk
saol bilgiler baya faydalı oldu, takip ediim ben o zaman
gözün aydınnnnninş. Diloşun bebeği de çıkacak
aydancım dilek çok doğru söylemiş sağlıktan senden önemli hiçbi şey yok hayatta. eşin fazla bencillik yapıyor ama arkasında kendince sebepleri vardır heralde(umarım), inş. düzelir yaa, bilmiyorum belki de kendi evinize çıkmanız onu biraz daha düzene sokar mı, sonuçta daha farklı sorumlulukları olacak o zaman :26:
Sağol ayşam...
Lux şaşırdım eşine ya, sen hamişsin daha çok düşmesi lazım üstüne :26: Ama üzülme ,işte herkesin yapısı farklı ,kimi belli eder kimi etmez ...
Aydan senin bünyen zayıf, bide içine atıyosun iyice hasta oluyosun ...
luxx bence de kız senin minişin, elfişinki de kız bence
sağlıkla gelsinler inş
yeni fotosunu koyarım artık teyzeleribişi değil canım biz 9 ay uğraştığımız için prof. olacaktım nerdeyse bu konuda
evet canım iyiyken iyi Allah razı olsun bu dediğim sürekli olmuyor ama olduğunda da çok kötü hissediyorum sanırım git gide bu kadar duygusal bakmamayı öğreneceğim bu yaşadıklarımıza o nasıl unutup gidiyorsa ben de biriktirmemeye başlayacağım kimbilir ne zamanEn kötüsü de baksanıza hepimiz evleneli en fazla 2 sene oldu, hani 30-40 yıllık evli olursun anlicam. kızıyorum erkeklere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?