2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

luxxorcum bende senin anlattıklarında kendimi gördüm valla bende ağlayayım hiç umursamaz eşim anca bayıldığımda panikliyo ben ağlyınca çok bayılıyorumda psikolojik...çok zormuş evlilik ama sabır...sevmek güzel şey herşey düzelir allahın izniyle bazen birtek bnm kocam böyleymiş gibi geliyo ama değilmiş....umarım hepimiz için herşey çok güzel olur...luxxorum bebğin uğuruyla gelicek inanıyorum...sağolun kızlar hepinizden allah razı olsun içim rahatladı

benimki de konuşurum bişiler sorarım cevap vermez hayatım duyuyo musun derim bikaç kez söyledikten sonra bu sefer de o da on kez cevap vermiş gibi bağırır EVET DUYDUMM diye. E cevap versene o zaman derim böyle garip gurip huylar Demekki üç aşağı beş yukarı hepsi aynı

aman hepsi aynı be canım uyuzlar işte uyuzzzzzzzzz :)))

aydancım rahatlamana sevindim, istediğin zaman anlat cnm yeter ki içine atma biriktikçe daha kötü oluyor

kızlar hepinize çok tşk ederim dualarınızı eksik etmeyin bizden.
bugün bebeğimizin nüfus cüzdanını aldı eşim, doktorumuzu da aradık beklemediğimiz kadar ii gidiyor kendi nefes almaya başladı diye söyledi.
hepinizi öpüyorum.

Dilşadcımm hoşgeldin canımm çok geçmiş olsun.. Bebişin durumuna çok sevindim..
İkinizi en kısa sürede bekliyoruz aramıza.. Dikkat edin kendinize..

canım benim yaa, ben eminim çok iyi olucak herşey
sürekli dua ediyorum ki bebişine de sana da..

canım yaa hah şöyle boşver valla olup olup geçiyo bu dönemler hakkımızda hayırlısı hepimizin

aydancım rahatlamana sevindim, istediğin zaman anlat cnm yeter ki içine atma biriktikçe daha kötü oluyor
evet hepsi aynı....ayşam sağol valla çok iyi geldiniz bana....

canımmmmmmmmm dualarımız sizinle allahın izniyle küvözdende çıkıcak en yakın zamanda oğluşun çok güçlü tıpkı senin gibi çok öpüyorum seni...kendine iyi bak

MAŞALLAH KEREM BEBİKİMİZEE

katılıoum bende
lxxorcum sen zaten hamilesin omuz sıkma falan neymiş yapıştır bi tane ben öyle yapıoum iyice çıldırıo
tehdit edio ayağını denk al dioum oda bende çok gergin sinirli tipleriz ama 1 dk sonra bakmışsın
hacı naptın yaa modlarında birbirimize gülüouz buda hoş diil aslında ama en azından küsüp zamanımın üzgün geçmesinden iyi

aydancım senin bünyen gerçekten zayıf ve çok hassassın kendine çok daha fazla dikkat etmen gerekio
bak Allah korusun belki okumamışsındır ama benim eltim tüm bu eş hayat çocuk sorunlarını çözümleyemeyip kendini yıprattı ve bi gün durduk yere yüz felçi geçirdi
Allah herkesi böle kötü hastalıklardan korusun bunu kendine çok ii bakman için söledim tamam mı kuzu

ayrıca istediğin zaman yaz içine atma kimselere anlatılmıo bilirim aile anne baba kardeşe anlatılmıo yani

evt canım eğer biraz daha iyiysen bende çok sevindim. Erkekler geç olgunlaşıo sabır geçecek bu zamanlar

canım benim gözün aydın hepimizin kalbi kerem bebekle hiç kötü düşünmeyin komando o annesi baksana nasıl mücadele ediyor çok şükür Allah'ım daha da iyi etsin

senin gibi güçlü durabilmeyi isterdim bu gibi durumlarda dilekcim ben hemen ağlarım kavga ederken bile hemen ağlamaya başlıyorum nefret ediyorum bu huyumdan

maşallah ona dualarımız sizinle sende kendine çok dikkat et emi

dilşatcım çok sevindim canım ii olmasına umarım biran önce büyürde kucağına alabilrisn canım..

senin gibi güçlü durabilmeyi isterdim bu gibi durumlarda dilekcim ben hemen ağlarım kavga ederken bile hemen ağlamaya başlıyorum nefret ediyorum bu huyumdan

bende çok ağlarım ki sen her halta ağlarım tvde bişi olsun ben başlarım hemen

eskiden eşimle kavgalarımızda ağlardım oda kıyamam sakın ağlama derdi hala derde o öyle yapınca sarılırdı ya barışırdım şimdi çekil sana ihtiyacım yok sinirimden ağlıoum dioum kendim silioum gözyaşımı

1 yılda öyle çok değiştim ki sana anlatamam
kişilere tepkin düşüncem davranışım herşey değişti yani
güçlü olmak zorundayım Allah uzun ömür versin ama annemle babam olmasa eşimle sorunlu olabilirim ve engelli bi kardeşim var hayatta ikimiz kalcaz bunun için hep çalışıp başarmamaya yılmamaya çalışıoum
eşim benim gibi diil o kadar zıttız ki birbirimize bu yüzden birbirimizi çekiouz galiba

seninde bebeğin dünyaya gelince ayakları daha sağlam bascaksın hayattaki en büyük desteğin o olcak ve mutlulugun

tesekkürler ZuzuCan

Evet uykusuz her geceeee

gece uyanmalari olmasa cok güzel ama iste o gece kalkmak beni bitiriyor

cnm ilka zamanlar zor geçiyor birde gazı varsa o bitiriyo insanı işte 1.5 saatte bir kalkardı benim minik kuşum büyüdükçe azalıyor ama..

geçmiş olsun kuzum eltine bilmiyordum...allah hepimizi kötü hastalıklardan korusun doğru söylüyorsun tatlım bünyem zayıf çok hemde bnm anne tarafıma kanser ırsi annemin anneannesini teyzemi annemi kanserden kaybettim korkuyorum hep en ufak hastalık bni yatağa düşürüyo allah korusun büyük bişi olsa...düşünmek bile istemiorum...
luxxorum bende öyleyim hemen çeşmeleri açarım hiç dayanamam çata çat kavgada edemem o yüzden....
tesekkürler ZuzuCan

Evet uykusuz her geceeee

gece uyanmalari olmasa cok güzel ama iste o gece kalkmak beni bitiriyor

canımm allahım seni ve bebeğini nazarlardan saklasın tebrik ediyorum....
bu uykusuzluklar tatlı hatıralar olucak sana elvin alimiz büyüyordur her geçen gün sen nasılsın ağrın sızın var mı

doğru diyorsun canım belki de yaşadıklarımız bizi daha güçlü kılıyor umarım dediğin gibi olur. Bence çok doğru bir bakış açısı yakalamışsın bir kadın her zaman kendi ayakları üstünde durabilmeli ve güçlü olmalı Allah kardeşine de sizler gibi aile vermiş çok şükür. Sağol

cnm ilka zamanlar zor geçiyor birde gazı varsa o bitiriyo insanı işte 1.5 saatte bir kalkardı benim minik kuşum büyüdükçe azalıyor ama..
ay ben de yaşamak istiyorum bunlarıııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…