bana hep kızmış gibi geliyor dilekçim ama hangisi olursa olsun çok sevineceğim
ay çok güzel yaa haydi bkalım inşallah hayata da tutunur sağlıkla da gelişir kilo alır ufaklık
gözün aydın canım
Canım yaa çok iyi anlıyorum seni bu uzun uzun yazdıklarında bazı bölümlerde kendi kocamı görür gibi oldum ben de, daha geçen gün ağla zırla konuşmuştum kendisi ile bazen kaba saba davranıyorsun ama bu tavırların beni çok üzüyor, uzatmamak için ertesi gün her şey normalmiş gibi davranıyorum dedim, onda da beni kırıp üzdüğü zaman bir özür dileme bir yanıma gelme yok ağlarken istersem kendimi paralayım yok duvar gibi durur içerde. Bir de daha da sinirlenir beni sakinleştireceğine. Geçn hafta omuzlarım çok ağrıyordu masaj yapmasını rica etmiştim 1 dakika ovdu ovmadı sertçe üfff çok yoruldum dedi, ben de alındım iyi tamam diye gitmeye çalışırken o ağrıyan yerimden bir tutup çekti sertçe ay nası canım yandı ona ağlamaya başladım nası davrandığını bilmiyorsun diye. Sonra özür bile dilemedi. ben artık alıştım senin triplerine ağlamalarına diyor bana ben de bunlar beni ve evliliğimize bakışımı yıpratıyor ama sen farkında değilsin diyorum "bir şey olmaz bunlardan beni değiştirmeye çalışma" diyor... Yani annelerimizin evlilik diye anlattığı zordur dediği bu bölümlermiş diyorum ben de bazen. O kadar farklıydı ki evlenmeden önce her şey. Gözümde bi damla yaş görse dayanamam yapma derdi, çok daha özenli ilgiliydi. İnşallah bebikim geldiğinde biraz değişir güzelleşir dünyam. O yüzden seni iyi anlıyorum aydancım yıpranmanı, yorulmanı, bazen gelecek görememeni.. Ama her şeye rağmen kocam ve severek evlendim diye düşünüyorum iyi yönlerine odaklanmaya çalışıyorum ama bazen çok zor oluyor. İnşallah mddi sıkıntı çekmeden halledersiniz bu iş olayını. Erkekler maaş ve para iş konusunda çok hassaslar.
zuzu çok geçmiş olsun nekk senin de eşine çok geçmiş olsun cnmmm bir an önce göstermek lazım böyle şeyleri ama hep ihmal ediyoruz işte....
cnmmm ben kız gibi hissediyorummm, aslında bana herkesin çocuğu kızmış gibi geliyor da...büyümüştür şimdi bıdıkkk
saol bilgiler baya faydalı oldu, takip ediim ben o zaman
gözün aydınnnnninş. Diloşun bebeği de çıkacak
aydancım dilek çok doğru söylemiş sağlıktan senden önemli hiçbi şey yok hayatta. eşin fazla bencillik yapıyor ama arkasında kendince sebepleri vardır heralde(umarım), inş. düzelir yaa, bilmiyorum belki de kendi evinize çıkmanız onu biraz daha düzene sokar mı, sonuçta daha farklı sorumlulukları olacak o zaman :26:
Sağol ayşam...
Lux şaşırdım eşine ya, sen hamişsin daha çok düşmesi lazım üstüne :26: Ama üzülme ,işte herkesin yapısı farklı ,kimi belli eder kimi etmez ...
Aydan senin bünyen zayıf, bide içine atıyosun iyice hasta oluyosun ...
luxxorcum bende senin anlattıklarında kendimi gördüm valla bende ağlayayım hiç umursamaz eşim anca bayıldığımda panikliyo ben ağlyınca çok bayılıyorumda psikolojik...çok zormuş evlilik ama sabır...sevmek güzel şey herşey düzelir allahın izniyle bazen birtek bnm kocam böyleymiş gibi geliyo ama değilmiş....umarım hepimiz için herşey çok güzel olur...luxxorum bebğin uğuruyla gelicek inanıyorum...bilmiyorum cnm bende anlamıyorumkiben kendinin asistanıyım milletin değilki..kullanıyorum izin öğlen arası..
yok cnm bırakmıyorda fırsat bulabilirsem sağmaya çalışıyorum..
aydancım luxxorunda dediği gibi ne yazıkki erkekler en azından benim kocamda böle maalesf bazen çok düşüncesiz,duygusuz olabiliyorlar bu şekilde yaşamayı öğrenmek zorundayız ne yazıkki çok zor olsada..
ya çoğu erkek bu şekilde slında.benim eşim de çok sinirlidir, bazen soru soruyor mesela, hı diyorum ama hı derken de nası oluosa o anda ne dediğini anlıyorum ve cevap veriyorum. allaaaaaaah yıkıyor ortalığı, neymiş anladığım halde neden hı diyormuşum.bundan bile olayçıkarabiliyor bazen işte, ama cnm ben alışamıcam hiçbir zaman bunu biliyorum duymayayım diyorum bir iki, üçüncüde çıldırıyorum
benimki de konuşurum bişiler sorarım cevap vermez hayatım duyuyo musun derim bikaç kez söyledikten sonra bu sefer de o da on kez cevap vermiş gibi bağırır EVET DUYDUMM diye. E cevap versene o zaman derim böyle garip gurip huylarDemekki üç aşağı beş yukarı hepsi aynı
kızlar hepinize çok tşk ederim dualarınızı eksik etmeyin bizden.
bugün bebeğimizin nüfus cüzdanını aldı eşim, doktorumuzu da aradık beklemediğimiz kadar ii gidiyor kendi nefes almaya başladı diye söyledi.
hepinizi öpüyorum.
canım benim yaa, ben eminim çok iyi olucak herşeykızlar hepinize çok tşk ederim dualarınızı eksik etmeyin bizden.
bugün bebeğimizin nüfus cüzdanını aldı eşim, doktorumuzu da aradık beklemediğimiz kadar ii gidiyor kendi nefes almaya başladı diye söyledi.
hepinizi öpüyorum.
luxxorcum bende senin anlattıklarında kendimi gördüm valla bende ağlayayım hiç umursamaz eşim anca bayıldığımda panikliyo ben ağlyınca çok bayılıyorumda psikolojik...çok zormuş evlilik ama sabır...sevmek güzel şey herşey düzelir allahın izniyle bazen birtek bnm kocam böyleymiş gibi geliyo ama değilmiş....umarım hepimiz için herşey çok güzel olur...luxxorum bebğin uğuruyla gelicek inanıyorum...sağolun kızlar hepinizden allah razı olsun içim rahatladı
evet hepsi aynı....aman hepsi aynı be canım uyuzlar işte uyuzzzzzzzzz :)))
aydancım rahatlamana sevindim, istediğin zaman anlat cnm yeter ki içine atma biriktikçe daha kötü oluyor
hepinizi öpüyorum.
hepinizi öpüyorum.
Lux şaşırdım eşine ya, sen hamişsin daha çok düşmesi lazım üstüne :26: Ama üzülme ,işte herkesin yapısı farklı ,kimi belli eder kimi etmez ...
Aydan senin bünyen zayıf, bide içine atıyosun iyice hasta oluyosun ...
aman hepsi aynı be canım uyuzlar işte uyuzzzzzzzzz :)))
aydancım rahatlamana sevindim, istediğin zaman anlat cnm yeter ki içine atma biriktikçe daha kötü oluyor
hepinizi öpüyorum.
katılıoum bende
lxxorcum sen zaten hamilesin omuz sıkma falan neymiş yapıştır bi tane ben öyle yapıoum iyice çıldırıo
tehdit edio ayağını denk al dioumoda bende çok gergin sinirli tipleriz ama 1 dk sonra bakmışsın
hacı naptın yaa modlarında birbirimize gülüouz buda hoş diil aslında ama en azından küsüp zamanımın üzgün geçmesinden iyi
aydancım senin bünyen gerçekten zayıf ve çok hassassın kendine çok daha fazla dikkat etmen gerekio
bak Allah korusun belki okumamışsındır ama benim eltim tüm bu eş hayat çocuk sorunlarını çözümleyemeyip kendini yıprattı ve bi gün durduk yere yüz felçi geçirdi
Allah herkesi böle kötü hastalıklardan korusun bunu kendine çok ii bakman için söledim tamam mı kuzu
ayrıca istediğin zaman yaz içine atma kimselere anlatılmıo bilirim aile anne baba kardeşe anlatılmıo yani
evt canım eğer biraz daha iyiysen bende çok sevindim. Erkekler geç olgunlaşıo sabır geçecek bu zamanlar
hepinizi öpüyorum.
sinemcim gözünüz aydın canım ...
nasılsınız ikinizde...
uykusuz geceler başladı dimmi :s
hepinizi öpüyorum.
senin gibi güçlü durabilmeyi isterdim bu gibi durumlarda dilekcim ben hemen ağlarım kavga ederken bile hemen ağlamaya başlıyorum nefret ediyorum bu huyumdan
tesekkürler ZuzuCan
Evet uykusuz her geceeee
gece uyanmalari olmasa cok güzel ama iste o gece kalkmak beni bitiriyor
geçmiş olsun kuzum eltine bilmiyordum...allah hepimizi kötü hastalıklardan korusun doğru söylüyorsun tatlım bünyem zayıf çok hemde bnm anne tarafıma kanser ırsi annemin anneannesini teyzemi annemi kanserden kaybettim korkuyorum hep en ufak hastalık bni yatağa düşürüyo allah korusun büyük bişi olsa...düşünmek bile istemiorum...katılıoum bende
lxxorcum sen zaten hamilesin omuz sıkma falan neymiş yapıştır bi tane ben öyle yapıoum iyice çıldırıo
tehdit edio ayağını denk al dioumoda bende çok gergin sinirli tipleriz ama 1 dk sonra bakmışsın
hacı naptın yaa modlarında birbirimize gülüouz buda hoş diil aslında ama en azından küsüp zamanımın üzgün geçmesinden iyi
aydancım senin bünyen gerçekten zayıf ve çok hassassın kendine çok daha fazla dikkat etmen gerekio
bak Allah korusun belki okumamışsındır ama benim eltim tüm bu eş hayat çocuk sorunlarını çözümleyemeyip kendini yıprattı ve bi gün durduk yere yüz felçi geçirdi
Allah herkesi böle kötü hastalıklardan korusun bunu kendine çok ii bakman için söledim tamam mı kuzu
ayrıca istediğin zaman yaz içine atma kimselere anlatılmıo bilirim aile anne baba kardeşe anlatılmıo yani
evt canım eğer biraz daha iyiysen bende çok sevindim. Erkekler geç olgunlaşıo sabır geçecek bu zamanlar
luxxorum bende öyleyim hemen çeşmeleri açarım hiç dayanamam çata çat kavgada edemem o yüzden....senin gibi güçlü durabilmeyi isterdim bu gibi durumlarda dilekcim ben hemen ağlarım kavga ederken bile hemen ağlamaya başlıyorum nefret ediyorum bu huyumdan
tesekkürler ZuzuCan
Evet uykusuz her geceeee
gece uyanmalari olmasa cok güzel ama iste o gece kalkmak beni bitiriyor
bende çok ağlarım ki sen her halta ağlarım tvde bişi olsun ben başlarım hemen
eskiden eşimle kavgalarımızda ağlardım oda kıyamam sakın ağlama derdi hala derde o öyle yapınca sarılırdı ya barışırdım şimdi çekil sana ihtiyacım yok sinirimden ağlıoum dioum kendim silioum gözyaşımı
1 yılda öyle çok değiştim ki sana anlatamam
kişilere tepkin düşüncem davranışım herşey değişti yani
güçlü olmak zorundayım Allah uzun ömür versin ama annemle babam olmasa eşimle sorunlu olabilirim ve engelli bi kardeşim var hayatta ikimiz kalcaz bunun için hep çalışıp başarmamaya yılmamaya çalışıoum
eşim benim gibi diil o kadar zıttız ki birbirimize bu yüzden birbirimizi çekiouz galiba
seninde bebeğin dünyaya gelince ayakları daha sağlam bascaksın hayattaki en büyük desteğin o olcak ve mutlulugun
ay ben de yaşamak istiyorum bunlarııııııcnm ilka zamanlar zor geçiyor birde gazı varsa o bitiriyo insanı işte 1.5 saatte bir kalkardı benim minik kuşum büyüdükçe azalıyor ama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?