sende saol canımdoğru diyorsun canım belki de yaşadıklarımız bizi daha güçlü kılıyor umarım dediğin gibi olur. Bence çok doğru bir bakış açısı yakalamışsın bir kadın her zaman kendi ayakları üstünde durabilmeli ve güçlü olmalıAllah kardeşine de sizler gibi aile vermiş çok şükür. Sağol
---
ay ben de yaşamak istiyorum bunlarıııııı
bak işte tüm bunları düşünerek hayatta en önemli şeyin kendi sağlığın olduğu unutmageçmiş olsun kuzum eltine bilmiyordum...allah hepimizi kötü hastalıklardan korusun doğru söylüyorsun tatlım bünyem zayıf çok hemde bnm anne tarafıma kanser ırsi annemin anneannesini teyzemi annemi kanserden kaybettim korkuyorum hep en ufak hastalık bni yatağa düşürüyo allah korusun büyük bişi olsa...düşünmek bile istemiorum...
doğru diyorsun canım belki de yaşadıklarımız bizi daha güçlü kılıyor umarım dediğin gibi olur. Bence çok doğru bir bakış açısı yakalamışsın bir kadın her zaman kendi ayakları üstünde durabilmeli ve güçlü olmalıAllah kardeşine de sizler gibi aile vermiş çok şükür. Sağol
tesekkürler zuzucan
evet uykusuz her geceeee
Gece uyanmalari olmasa cok güzel ama iste o gece kalkmak beni bitiriyor
dilşad ile konuştum :102:
sesi biraz kısık geliodu tabi (sanki normalde biliomuşum gibi)
sancısı varmış biraz yatıomuş
bebişi sordum
az önce dr ile konuşmuşlar
gözlerinde sorun varmış ama geçmiş makinaya bağlıymış ama şimdi kendi kendine nefes alabiliomuş
dr bizde bu kadar beklemioduk demiş
hayata tutunmaya çalışıo dio dilşad
bende dedim güçlü bi bebek olacak inşallah
Allah yardımcısı olsun çok uzatmadım yormak istemedim evde kalabalık gibiydi
hepinize de çok selamı var
kızlar hepinize çok tşk ederim dualarınızı eksik etmeyin bizden.
bugün bebeğimizin nüfus cüzdanını aldı eşim, doktorumuzu da aradık beklemediğimiz kadar ii gidiyor kendi nefes almaya başladı diye söyledi.
hepinizi öpüyorum.
Kızlaarr size güzel bi haberim varr bebek bugün çıkıyor küvözden eve getiriyorlar yeğenimi ay çokk sevindimmDarısı kerem yeğenimizee
evet kuzum daha dikkatli olucam güç alıyorum sizden valla allah razı olsun kızlar hepinizden....sende saol canım
---
allah sana da yaşatsın canım sağlıcaklı zamanlıca dioum dilşadın olayından sonra
bak işte tüm bunları düşünerek hayatta en önemli şeyin kendi sağlığın olduğu unutma
hep dikkat et kendine
allahın izniyle tatlım sende tadıcaksın o günleri....doğru diyorsun canım belki de yaşadıklarımız bizi daha güçlü kılıyor umarım dediğin gibi olur. Bence çok doğru bir bakış açısı yakalamışsın bir kadın her zaman kendi ayakları üstünde durabilmeli ve güçlü olmalıAllah kardeşine de sizler gibi aile vermiş çok şükür. Sağol
harika bi fikir tatlım bencede bugün cuma gecesi ya ben her cuma gecesi okumaya çalışıyorum yarında kandil süper olur...bu güzel haberlere çoooook sevindim. Allah'ım Kerem yeğenimize güç kuvvet versin. minicik elleri, kocaman yüreğiyle sıkıca tutunsun hayata inşallah.
canım çok güzel bir haber bugeçmiş olsun diyelim, darısı Kerem yeğenimize inşallah.
Kızlar bu arada yarın akşam kandil, hep beraber birbirimiz için dua edip bir Yasin okuyalım diyorum ben. toplu dua şeysi
bu güzel haberlere çoooook sevindim. Allah'ım Kerem yeğenimize güç kuvvet versin. minicik elleri, kocaman yüreğiyle sıkıca tutunsun hayata inşallah.
canım çok güzel bir haber bugeçmiş olsun diyelim, darısı Kerem yeğenimize inşallah.
Kızlar bu arada yarın akşam kandil, hep beraber birbirimiz için dua edip bir Yasin okuyalım diyorum ben. toplu dua şeysi
bu güzel haberlere çoooook sevindim. Allah'ım Kerem yeğenimize güç kuvvet versin. minicik elleri, kocaman yüreğiyle sıkıca tutunsun hayata inşallah.
ben bu aralar mümkün olduğunca okumaya çalışıyorum, bu akşam da okuyayım yarın da okurum hepimiz için kerem bebiş içinüşüyoruummmm üşüyoruummm
Burnum buz gibi
Amin...Sağol yarenaycımmÇok sevindim yaa çıkıcam 5,30gibi gitcem görmeye bebişi
Aa kandilmi yarın evet bende banyo yapıp abdest aliyim dua okuyalımm..
Bu arada nasıl gidiyor hamişlik
seni titrettim hbr vercektim geri dönmedin bana
dua olayı bende tamamdır hatta yarın oruç mu tutsam zaten aç gezioum
ayy zuzuu sağol canm aminn
grşrs kızlar
yarenaycım gözün aydın canım rabbm hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
dilşadddd çok sevindim canım maşallah ikinize deee, tez zamanda kucağına da alıcaksın inşallahhhhhkızlar hepinize çok tşk ederim dualarınızı eksik etmeyin bizden.
bugün bebeğimizin nüfus cüzdanını aldı eşim, doktorumuzu da aradık beklemediğimiz kadar ii gidiyor kendi nefes almaya başladı diye söyledi.
hepinizi öpüyorum.
biz de aynen çok zıtız çoğu şeyde anlaşamıyoruz ben A derim o B der, walla elimden tek gelen duymamak mümkün olduğu kadar.bende çok ağlarım ki sen her halta ağlarım tvde bişi olsun ben başlarım hemen
eskiden eşimle kavgalarımızda ağlardım oda kıyamam sakın ağlama derdi hala derde o öyle yapınca sarılırdı ya barışırdım şimdi çekil sana ihtiyacım yok sinirimden ağlıoum dioum kendim silioum gözyaşımı
1 yılda öyle çok değiştim ki sana anlatamam
kişilere tepkin düşüncem davranışım herşey değişti yani
güçlü olmak zorundayım Allah uzun ömür versin ama annemle babam olmasa eşimle sorunlu olabilirim ve engelli bi kardeşim var hayatta ikimiz kalcaz bunun için hep çalışıp başarmamaya yılmamaya çalışıoum
eşim benim gibi diil o kadar zıttız ki birbirimize bu yüzden birbirimizi çekiouz galiba
seninde bebeğin dünyaya gelince ayakları daha sağlam bascaksın hayattaki en büyük desteğin o olcak ve mutlulugun
birazdaha sabret canım o günler gelince öle zevkli gelmiyo insana ama:))
aydancım bende senin gibiyim çok içime atarım kimseyle konuşamam aslında hiç ii bir huy değil bu içe atmak bu huyumuzdan vazgeçmeliyiz bende çok zarar veriyoruz çünkü..
canım ii akşamlar dikkat et kendineiyi akşamlar herkese
ağzına yüreğine sağlık canımben bu aralar mümkün olduğunca okumaya çalışıyorum, bu akşam da okuyayım yarın da okurum hepimiz için kerem bebiş için
canım hayırlısı gidip evini de bulursun inşallah ii bi dr da bebişine de baktırırsın umarım hiç bi sorun çıkmaz.canım valla İzmir için heyecanım ikiye katlandı. biran önce hem memleketime kavuşayım hem de hayırlısıyla keseyi göreyim, doktor da onaylasın istiyorum hamileliğimi. önce ev mi arayım, bebişim için doktora mı gideyim bilemiorum yaaa
bu arada elfiş nerde ya, o hangi folik asiti kullanıyormuş. ben neye göre alcam bu folik asiti???
aynen ya aklımdan bile geçmeyen şekilde anlıo kurduğum cümleyi bende onunkini öyleymişbiz de aynen çok zıtız çoğu şeyde anlaşamıyoruz ben A derim o B der, walla elimden tek gelen duymamak mümkün olduğu kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?