2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

sende saol canım
---
allah sana da yaşatsın canım sağlıcaklı zamanlıca dioum dilşadın olayından sonra

bak işte tüm bunları düşünerek hayatta en önemli şeyin kendi sağlığın olduğu unutma
hep dikkat et kendine

birazdaha sabret canım o günler gelince öle zevkli gelmiyo insana ama:))

aydancım bende senin gibiyim çok içime atarım kimseyle konuşamam aslında hiç ii bir huy değil bu içe atmak bu huyumuzdan vazgeçmeliyiz bende çok zarar veriyoruz çünkü..

bu güzel haberlere çoooook sevindim. Allah'ım Kerem yeğenimize güç kuvvet versin. minicik elleri, kocaman yüreğiyle sıkıca tutunsun hayata inşallah.

Kızlaarr size güzel bi haberim varr bebek bugün çıkıyor küvözden eve getiriyorlar yeğenimi ay çokk sevindimm Darısı kerem yeğenimizee

canım çok güzel bir haber bu geçmiş olsun diyelim, darısı Kerem yeğenimize inşallah.

Kızlar bu arada yarın akşam kandil, hep beraber birbirimiz için dua edip bir Yasin okuyalım diyorum ben. toplu dua şeysi

Ay evet yarın kandil ....

Buakşam yıkanayım diyodum ,ozamn yarın yıkanayımda temiz temiz abdest alıp okurum

evet kuzum daha dikkatli olucam güç alıyorum sizden valla allah razı olsun kızlar hepinizden....
allahın izniyle tatlım sende tadıcaksın o günleri....
harika bi fikir tatlım bencede bugün cuma gecesi ya ben her cuma gecesi okumaya çalışıyorum yarında kandil süper olur...

Amin...Sağol yarenaycımm Çok sevindim yaa çıkıcam 5,30gibi gitcem görmeye bebişi
Aa kandilmi yarın evet bende banyo yapıp abdest aliyim dua okuyalımm..
Bu arada nasıl gidiyor hamişlik

tşk ederim kızlar. allah razı olsun hepimizden inşallah oğluşumun ii haberlerini veririm sizlere.

seni titrettim hbr vercektim geri dönmedin bana

dua olayı bende tamamdır hatta yarın oruç mu tutsam zaten aç gezioum

çok sabırsız, aceleci olucak senin bu oğlan söleyim inş yürümeside konuşmasıda erkenden olur

ayy zuzuu sağol canm aminn
grşrs kızlar
yarenaycım gözün aydın canım rabbm hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

üşüyoruummmm üşüyoruummm

Burnum buz gibi
ben bu aralar mümkün olduğunca okumaya çalışıyorum, bu akşam da okuyayım yarın da okurum hepimiz için kerem bebiş için

Amin...Sağol yarenaycımm Çok sevindim yaa çıkıcam 5,30gibi gitcem görmeye bebişi
Aa kandilmi yarın evet bende banyo yapıp abdest aliyim dua okuyalımm..
Bu arada nasıl gidiyor hamişlik

canım valla İzmir için heyecanım ikiye katlandı. biran önce hem memleketime kavuşayım hem de hayırlısıyla keseyi göreyim, doktor da onaylasın istiyorum hamileliğimi. önce ev mi arayım, bebişim için doktora mı gideyim bilemiorum yaaa

seni titrettim hbr vercektim geri dönmedin bana

dua olayı bende tamamdır hatta yarın oruç mu tutsam zaten aç gezioum

canım dışarıdaydım, gelince de yanlışlıkla kapattım ya kusura bakma. neyse ki burda okudum, diloşu da yakalamış oldum.

ayy zuzuu sağol canm aminn
grşrs kızlar
yarenaycım gözün aydın canım rabbm hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

saol canım, Allah oğluşuna güç kuvvet versin inşallah. bütün dualarım sizinle.

bu arada elfiş nerde ya, o hangi folik asiti kullanıyormuş. ben neye göre alcam bu folik asiti???

dilşadddd çok sevindim canım maşallah ikinize deee, tez zamanda kucağına da alıcaksın inşallahhhhh
biz de aynen çok zıtız çoğu şeyde anlaşamıyoruz ben A derim o B der, walla elimden tek gelen duymamak mümkün olduğu kadar.

heheheee bence de. eltimden biliyorum kızcağız isyanlarda uykusuzluktan :))) ama bi gülüşü her şeye değiyor dimmiiii

yarenim acaba senin hamişlik nasıl geçicek :)

bi fatmanın bide bolun hep kusmalı geçmişti yanlış hatırlamıyosam :44:
elfi de ilkten bulanıyodu ama kusması yok galiba, olmasın da

dilşad çizelgene baktım da seni bekliouz bebişim yazıo ya
seni çok bekletmedi birlikte hayatla mücadele etceksiniz inş.

çizelgeni de yenileyim

iyi akşamlar herkese
canım ii akşamlar dikkat et kendine

ben bu aralar mümkün olduğunca okumaya çalışıyorum, bu akşam da okuyayım yarın da okurum hepimiz için kerem bebiş için
ağzına yüreğine sağlık canım

canım hayırlısı gidip evini de bulursun inşallah ii bi dr da bebişine de baktırırsın umarım hiç bi sorun çıkmaz.
elfi bu aralar pek gelmio işleri yoğun galiba.
belkide erken çıkmıştır eşi aldıysa

biz de aynen çok zıtız çoğu şeyde anlaşamıyoruz ben A derim o B der, walla elimden tek gelen duymamak mümkün olduğu kadar.
aynen ya aklımdan bile geçmeyen şekilde anlıo kurduğum cümleyi bende onunkini öyleymiş
bu hep kavga zamanı oluo eğer aramız ii elektrik çoksa bakışlarla anlaşıouz gülüp eğleniouz aynı cümleleri bile kurabiliouz hepimiz sorunsuz ve uzun soluklu evlilikler yaşarız inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…