canım ii akşamlar dikkat et kendine
ağzına yüreğine sağlık canım
canım hayırlısı gidip evini de bulursun inşallah ii bi dr da bebişine de baktırırsın umarım hiç bi sorun çıkmaz.
elfi bu aralar pek gelmio işleri yoğun galiba.
belkide erken çıkmıştır eşi aldıysa
aynen ya aklımdan bile geçmeyen şekilde anlıo kurduğum cümleyi bende onunkini öyleymiş
bu hep kavga zamanı oluo eğer aramız ii elektrik çoksa bakışlarla anlaşıouz gülüp eğleniouz aynı cümleleri bile kurabiliouz hepimiz sorunsuz ve uzun soluklu evlilikler yaşarız inş.
nekim vicksi burun deliklerime de sürdüm açmadı nasıl bir burunsa benimki
duyduğum ama yapmadığım şöyle kötü bişi var
o vicksi su ile karıştırarak içenler var
eltim denemişti ancak o geçirmiş boğaz ve burunu o tıkanıklığı ses bozukluğunu kötüydüm ama ertesi gün geçti dedi:26:
ıhlamur iç bol bol içine bal at o bal boğazı yakıyo, geçiriyo :/inş. cnmm, ama kocişlerimiz de biraz daha halden anlayan insanlar olsunlar inş. büyüdükçeee
ya kızlar ben doktora gitmek istemiyorum bi kutu antibiyotik bitirdim iyi gelse iyileşirdim şimdiye kadar. şimdi yine gidicem yine antibiyotik vercekler, ilaç kullanmayı bu kadar vücuduma yükleyemi sevmiyorum.bugün derste artık son nokta olarak sesim de kısıldı fısır fısır ders anlattım rezalettinane limon adaçayı falan sıcak içecekler içmeye çalışıyorum.bildiğiniz uyguladığınız boğazı yumuşatmaya yarayan ya da burun tıkanıklığına iyi gelecek tarifleriniz var mııı:44:
nekim vicksi burun deliklerime de sürdüm açmadı nasıl bir burunsa benimki
duyduğum ama yapmadığım şöyle kötü bişi var
o vicksi su ile karıştırarak içenler var
eltim denemişti ancak o geçirmiş boğaz ve burunu o tıkanıklığı ses bozukluğunu kötüydüm ama ertesi gün geçti dedi:26:
amman allahımmmmmmmm
bi araştırayım nette, belki denerim son çare olarak :)) saol cnmm
ben çıkıyorum herkese iyi akşamlar. bikaç saat sonra tekrar girerim tariflerinizi bekliyorummm :2::2:
yarenim acaba senin hamişlik nasıl geçicek :)
bi fatmanın bide bolun hep kusmalı geçmişti yanlış hatırlamıyosam :44:
elfi de ilkten bulanıyodu ama kusması yok galiba, olmasın da
canım ii akşamlar dikkat et kendine
ağzına yüreğine sağlık canım
canım hayırlısı gidip evini de bulursun inşallah ii bi dr da bebişine de baktırırsın umarım hiç bi sorun çıkmaz.
elfi bu aralar pek gelmio işleri yoğun galiba.
belkide erken çıkmıştır eşi aldıysa
aynen ya aklımdan bile geçmeyen şekilde anlıo kurduğum cümleyi bende onunkini öyleymiş
bu hep kavga zamanı oluo eğer aramız ii elektrik çoksa bakışlarla anlaşıouz gülüp eğleniouz aynı cümleleri bile kurabiliouz hepimiz sorunsuz ve uzun soluklu evlilikler yaşarız inş.
montum geldi markafoniden, tam istediğim beklediğim gibi ama kasıyo koltuk altından galiba iade edicemhiç ayılmak da istemiyorum ama keşke 40 beden alsaydım (
kaçıyorum şimdi, iyi akşamlar herkese
Günaydın Kızlar
dün akşam 6 da evdeydim hemen bi çorba yaptım bişeylerde vardı evde yedik sonra ben 7 de yattım taa sabah 7 de uyandım. gece 3 te bi uyandım eşim inliyor gibiydi seslendim sırtım çok kötü dedi. Dün tam 5 saat yolda kalmış arabaya zincir takmış yine çıkmamış yardım çağırmış ayakları su içinde kalmış çok hastaydı dün. Sırtına krem sürdüm geri yattım.
hmm evet özge... ama bi dr görünsene heray neden gecikiyokii...
kızlar bende c.ertesi dr gidicem ... dr den sonra gel dedi ,uyuz yaa..zaten c.ertesi ,öğlene kadar hastanede olucam ,yok illa gelcem
dizlerimi göstertcem, ağrıuyolar bide çok ağrıdığı zaman geriyorum bacağımı, dizim kütür kütür ötüyo :18:
dilşad ile konuştum :102:
sesi biraz kısık geliodu tabi (sanki normalde biliomuşum gibi)
sancısı varmış biraz yatıomuş
bebişi sordum
az önce dr ile konuşmuşlar
gözlerinde sorun varmış ama geçmiş makinaya bağlıymış ama şimdi kendi kendine nefes alabiliomuş
dr bizde bu kadar beklemioduk demiş
hayata tutunmaya çalışıo dio dilşad
bende dedim güçlü bi bebek olacak inşallah
Allah yardımcısı olsun çok uzatmadım yormak istemedim evde kalabalık gibiydi
hepinize de çok selamı var
kerem bebek hayata dört elle sarıldı belli ki çok sevindirici bi haber bu allahımın izniyle dahada toparlanıcak....
günaydın kızlar bugün çok daha kötüyüm...boğazım çok ağrıyo yutkunamıyorum ateşimde düşmedi öle yatıyorum....geceleri hiç uyuyamıyorum kaç gündür uyku tutmuyo 3e 4e kadar yatakta debeleniyorum...
bide dün eşim işten çıkma kararı almış 800 lira maaş alıyo zaten 50 lira park cezası filan kesmişlerdi geçen ay zaten az alıyorum eve 500 veriyorum geri kalan yetmiyo bize babamın yanına döncem yine diyo önce sigortan var balım bak ben hep hasta oluyorum doktora para vermiyoruz dedim babamın yanında işçi gözükürüm filan dedi bnde üstüne varmadım...her yere eşimi gönderiyolar onun işi teklif hazırlamak ama tahsilatlara proje sunumlara hep onu gönderiyolar sabahtan akşama kadar altında araba ordan oraya trafikte cebelleşiyo oda haklı her şeyden kesinti yapıyolar çok bi maaş alıyomuş gibi bi yandanda kalsın istiyorum iş yerinde sigorta yemek hem ilerde yükselir belkim daha gireli 6 ay oldu ama eşim hiç laf söylemeye gelmiyo hemen sinirleniyo bağırıyo sinirleniyo çok fena hemde yeter kes diyorum sus diyorum demeye başlıyo bazen benim kocam bumu ya diyorum o derece...dün annesi oğlum çıkma işten babanın yanında bölük bölük para alıcaksın onun bereketi olmaz dedi annesinede bağırdı kavga etti baya bende kayınvalideme anne ne kafana takıyosun bırak ya ben artık hiç laf söz söyleyip kendimi yorup yıpratmıyorum sabahlara kadar ağlamıyorum elbet yaptığı hataların farkına varıcak bırak bir müsibet bin nasihattan iyidir biyerde kafasına dank edicek ne beni ne seni ne abilerini ne babasını dinliyo bırak burnunun dikine gitsin istediğini yapsın ben usandır artık onun sinirinden bağırıp çağırmasından bi yerleri yumruklamasaından kendi haline bırak sen neyi söyledinde yaptı ben neyi söyledimde yaptı anca höt höt bağırsın biz niye kendimizi üzelim yaptığı hatalarla olgunlaşıcak o bizim dememizle olmuyo bırak kafasına koyduysa yapsın dedim bana öle bi bakışı vardı ki dövcek sandım valla ben anneyim sözüm dinlenicek dedi bende sözünü geçirebiliyosan buyur anne git geçir ama kendini boşuna üzüp hasta diceksin benden söylemesi dedim gitti odaya konuşak için eşimle ağlaya ağlaya döndü sonra ben dedim anne konuşulmaz diye sana dedim zaten benim sözüm hiç dinlenmesin dedi hiç karışmıyorum artık hiç karışmıyorum eşime çareyi bunda buldum o beni boğma evden soğutma dedikçe daha çok kahroluyorum o yüzden artık böle ama bnmde bardağımı taşırırsa çeker giderim hiç acımam...kendi eden kendi bulur....
Kızlaarr size güzel bi haberim varr bebek bugün çıkıyor küvözden eve getiriyorlar yeğenimi ay çokk sevindimmDarısı kerem yeğenimizee
kızlar hepinize çok tşk ederim dualarınızı eksik etmeyin bizden.
bugün bebeğimizin nüfus cüzdanını aldı eşim, doktorumuzu da aradık beklemediğimiz kadar ii gidiyor kendi nefes almaya başladı diye söyledi.
hepinizi öpüyorum.
Eşim erken gelip aldı beni yine servis yoktu sinir harbi yaşıyorum bu işyerinde. İşler hep yarım yamalak kalıyor yine yoğunum bugün.
eşim iptal etme dedi giydim ben de bugün, üzerine tam oturmuş 40 beden bol ulucak dedi, ay inş pişman olmam :18:kuzum yaa artık kalıplar dar oluo kollar dar oluo anlamıoum
tüh yaa üzüldüm yine koyarlar belki aynısını
hayırlısı olsun canım.. başke ev bakarsınız, belki o taraftan da iş çıkar oraya geçersin.. herşey olucağına varırGünaydın kızlarr yorgunum( Sabah 6.da kalkıp 6,30da otobüse bindim yeni geldim uyku akıyor gözlerimden...
Dün bebişimizi görmeye gittik ayy minnacıkk yaa, böyle tutmaya korkuyorum... Kardeşiminde çok misafiri var herkes bişe diyo şöyle yap şöyle yapma böyle emzir şunu yeme kız artık bunalmış eşine patladıAma minik şey varyaa herşeye değiyor gerçekten hemen büyüsün 40 ı çıksın foto eklicem size..
Bu arada evi de görmeye gittik dün :105:Beğenmedik.. Bir dubleks arkalı önlü bitişik arkandada oturan var ve odalar küçük biz sığmayız oraya.. Başka bakıcaz ama ben çok kararsızım taşınmak istiyomuyum istemiyomuyum bilmiyorumMesela bugün erkenden kalkıp 2 dolmuş yapıp anca gelebildim çeyrek geçe taşınınca nasıl olur bilmem çok yorulacağım kesin zaten.. Akşam 7de çıksam 8.30da ancak evde olurum Burda 7ye 10 kala çıkıyoruz 7de evde oluyordum off off
Günaydın kızlarr yorgunum( Sabah 6.da kalkıp 6,30da otobüse bindim yeni geldim uyku akıyor gözlerimden...
Dün bebişimizi görmeye gittik ayy minnacıkk yaa, böyle tutmaya korkuyorum... Kardeşiminde çok misafiri var herkes bişe diyo şöyle yap şöyle yapma böyle emzir şunu yeme kız artık bunalmış eşine patladıAma minik şey varyaa herşeye değiyor gerçekten hemen büyüsün 40 ı çıksın foto eklicem size..
Bu arada evi de görmeye gittik dün :105:Beğenmedik.. Bir dubleks arkalı önlü bitişik arkandada oturan var ve odalar küçük biz sığmayız oraya.. Başka bakıcaz ama ben çok kararsızım taşınmak istiyomuyum istemiyomuyum bilmiyorumMesela bugün erkenden kalkıp 2 dolmuş yapıp anca gelebildim çeyrek geçe taşınınca nasıl olur bilmem çok yorulacağım kesin zaten.. Akşam 7de çıksam 8.30da ancak evde olurum Burda 7ye 10 kala çıkıyoruz 7de evde oluyordum off off
eşim iptal etme dedi giydim ben de bugün, üzerine tam oturmuş 40 beden bol ulucak dedi, ay inş pişman olmam :18:
canım tartıldın mı? kaç kilo olmuşsun..
kuzu, bizim senle göbek, kilo sorunu hep eşilerimiz yüzünden oluyo bence.evt akşam 58 bastım tartıda ve bıraktım tabi çok yüklenmedim şimdi de yeşil çay light bisküvi yioum öğlende yoğurtlu pişmiş havuç salatası hazırladım meyve günüydü zaten markette güzel meyve yokki donmuş çözülmüş yamulmuş çürükalmadım çikolata falan da yemedim birden yüklenmeyim metabolizma kötü etkilenmesin dedim
akşam yine kemeri taktım yarım saat falan
çok kasmadan daha dikkatli olcam
mesela senin eşinde geç gelio sen yemek olayını nası yapıosun beklio musun onu?
GÜNAYDINN , KEYFİM YOK
GÜLE GÜLE GİY NEK, FOTO EKLESENE BAKAYIM NASIL DURUYO ÜSTÜNDE..
ÖZGE, YİĞENİNE
tamam eklimnigarım ii olmuş eşin doğru sölemiş bol olcak bizlerde bol dökümlü pek sevmiouz
kilo almamaya bak bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?