2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

inş. cnmm, ama kocişlerimiz de biraz daha halden anlayan insanlar olsunlar inş. büyüdükçeee

ya kızlar ben doktora gitmek istemiyorum bi kutu antibiyotik bitirdim iyi gelse iyileşirdim şimdiye kadar. şimdi yine gidicem yine antibiyotik vercekler, ilaç kullanmayı bu kadar vücuduma yükleyemi sevmiyorum.bugün derste artık son nokta olarak sesim de kısıldı fısır fısır ders anlattım rezaletti nane limon adaçayı falan sıcak içecekler içmeye çalışıyorum.bildiğiniz uyguladığınız boğazı yumuşatmaya yarayan ya da burun tıkanıklığına iyi gelecek tarifleriniz var mııı:44:

nekim vicksi burun deliklerime de sürdüm açmadı nasıl bir burunsa benimki

nekim vicksi burun deliklerime de sürdüm açmadı nasıl bir burunsa benimki

duyduğum ama yapmadığım şöyle kötü bişi var
o vicksi su ile karıştırarak içenler var
eltim denemişti ancak o geçirmiş boğaz ve burunu o tıkanıklığı ses bozukluğunu kötüydüm ama ertesi gün geçti dedi:26:

amman allahımmmmmmmm
bi araştırayım nette, belki denerim son çare olarak :)) saol cnmm

ben çıkıyorum herkese iyi akşamlar. bikaç saat sonra tekrar girerim tariflerinizi bekliyorummm :2::2:

ıhlamur iç bol bol içine bal at o bal boğazı yakıyo, geçiriyo :/
ay vick bile açmadı yani :26: sen fena üşütmüşsünn

amman allahımmmmmmmm
bi araştırayım nette, belki denerim son çare olarak :)) saol cnmm

ben çıkıyorum herkese iyi akşamlar. bikaç saat sonra tekrar girerim tariflerinizi bekliyorummm :2::2:

ay yok kızlar yaa içilmez o
yapmayın sakın

..
montum geldi markafoniden, tam istediğim beklediğim gibi ama kasıyo koltuk altından galiba iade edicem hiç ayılmak da istemiyorum ama keşke 40 beden alsaydım (

kaçıyorum şimdi, iyi akşamlar herkese

yarenim acaba senin hamişlik nasıl geçicek :)

bi fatmanın bide bolun hep kusmalı geçmişti yanlış hatırlamıyosam :44:
elfi de ilkten bulanıyodu ama kusması yok galiba, olmasın da

bizim ev, eşya koşturmacasından nasıl geçer ben de çok merak ediyorum canım. inşallah bebiş sağlıklı büyüsün de katlanırız kusmalara da, ağrılara da

inşallah canım ya. şu 3 gün de geçsin de gidelim artık İzmir'imize

montum geldi markafoniden, tam istediğim beklediğim gibi ama kasıyo koltuk altından galiba iade edicem hiç ayılmak da istemiyorum ama keşke 40 beden alsaydım (

kaçıyorum şimdi, iyi akşamlar herkese

kuzum yaa artık kalıplar dar oluo kollar dar oluo anlamıoum
tüh yaa üzüldüm yine koyarlar belki aynısını

Kızlaarr size güzel bi haberim varr bebek bugün çıkıyor küvözden eve getiriyorlar yeğenimi ay çokk sevindimm Darısı kerem yeğenimizee

geçmiş olsun elfim eşine işallah çabucak iyileşir sende çok dikkat et kendine

geçmiş olsun zuzum göster dizini belki film falan ister benimde sağ dizim çok ağrıyor menüsküs varmış çok fazla ayakta kalma oturma gelmiyor

aleykm slm canım bende bende aradım akşam açtı sonra kapandı tekrar aradım meşgule attı eşinin tlfonuydu sanırım o aradı iyiyim geziyorum ama sancım var dedi kerem bebiş iyiymiş doktorla konuşmuş iyiye gidiyor dedi bebiş samsunda hastanedeymiş 1.buçuk saat mesafe varmış durumu şuan telefonla öğreniyolarmış nasıl olsa beklicektik şimdide bekliyoruz diyor bende işallah zamanı dolduğunda çıkacak sağlıkla alacaksın dedim 2 kilo olduğunda çıkartacaklarmış

aydancığım çok dikkat et kendine içine atma bişeyleri kendini daha fazla yıpratıyorsun eşinide bırakın kendi haline doğruyu yanlışı hata yapa yapa anlasın madem kimseyi dinlemiyor sonunda sizin haklı olduğunuzu anlar işallah kendi evinize çıktığınızda o zaman daha güzel olur herşey.eşinin üzerine fazla düşme onu kendi haline bırak her zaman kaçan kovalanır biz onların üzerine düştükçe ters tepiyo.erkeklerin hepsi aynıdır ince ayrıntı düşünmezler bizler daha ince düşünüp kendimizi yıpratırız.

gözünüz aydın özgeciğim .işallah kerem bebişimizde sağlığına kavuştuğunda oda küvezden çıkar.

dilşadcığım tekrar geçmiş olsun gözün aydın .dualarımız hep sizinle kerem bebiş sağlığına kavuşup senin kollarına kavuşacak.o çok güçlü ve inatçı bir bebek olacak .

merhaba kızlar sabah giremedim havalar soğuk olunca bizimki kursa gitmemi istemiyor bende sıkıldım er geç gideceğim dedim gittim 2.dersin ortasında girdim kendi öğretmenimiz yoktu işi varmış başkası geldi çıkıştada mantıcıya gittik ordan arkadaşıma gittim oturdmaya 7.30da geldim eve dışarısı çok soğuktu .çantam geldi dün akşam eşim aldı kargodan. albüme ekliyorum ama rengi daha koyu gibi gelmişti bana yinede güzel 10tl

Günaydın Kızlar

Eşim erken gelip aldı beni yine servis yoktu sinir harbi yaşıyorum bu işyerinde. İşler hep yarım yamalak kalıyor yine yoğunum bugün.

Dilşad gelmiş sevindim kerem bebişe. İnş. daha iyi olacak

Günaydın kızlarr yorgunum ( Sabah 6.da kalkıp 6,30da otobüse bindim yeni geldim uyku akıyor gözlerimden...
Dün bebişimizi görmeye gittik ayy minnacıkk yaa, böyle tutmaya korkuyorum... Kardeşiminde çok misafiri var herkes bişe diyo şöyle yap şöyle yapma böyle emzir şunu yeme kız artık bunalmış eşine patladı Ama minik şey varyaa herşeye değiyor gerçekten hemen büyüsün 40 ı çıksın foto eklicem size..
Bu arada evi de görmeye gittik dün :105:Beğenmedik.. Bir dubleks arkalı önlü bitişik arkandada oturan var ve odalar küçük biz sığmayız oraya.. Başka bakıcaz ama ben çok kararsızım taşınmak istiyomuyum istemiyomuyum bilmiyorum Mesela bugün erkenden kalkıp 2 dolmuş yapıp anca gelebildim çeyrek geçe taşınınca nasıl olur bilmem çok yorulacağım kesin zaten.. Akşam 7de çıksam 8.30da ancak evde olurum Burda 7ye 10 kala çıkıyoruz 7de evde oluyordum off off

günaydın kızlar
ankarada azcık kar yağmışta hava yumuşamış

Eşim erken gelip aldı beni yine servis yoktu sinir harbi yaşıyorum bu işyerinde. İşler hep yarım yamalak kalıyor yine yoğunum bugün.

ben bildim ben bildim :122:
dedim ben eşi almıştır dedim

kuzum yaa artık kalıplar dar oluo kollar dar oluo anlamıoum
tüh yaa üzüldüm yine koyarlar belki aynısını
eşim iptal etme dedi giydim ben de bugün, üzerine tam oturmuş 40 beden bol ulucak dedi, ay inş pişman olmam :18:
canım tartıldın mı? kaç kilo olmuşsun..
hayırlısı olsun canım.. başke ev bakarsınız, belki o taraftan da iş çıkar oraya geçersin.. herşey olucağına varır

Günaydın herkese

Son düzenleme:

ayy evt herkes çok bilmiştir valla o yaşlı teyzeler falan anlatır dururlar ben hiç haz etmem ablanda haklı bunalmakta
ev işi senin için yol probleminden dolayı epey eziyetli sabah 1,5 akşam 1,5 3 saat yaşamından boşa gidio resmen
eve gidince temizlik yok yemek yapma derdi yok çamaşır sıkıntısı yok gibi düşün nası olsa annen olacak.
başka kardeşin var bekar birlikte yaşayacağız:44:

eşim iptal etme dedi giydim ben de bugün, üzerine tam oturmuş 40 beden bol ulucak dedi, ay inş pişman olmam :18:
canım tartıldın mı? kaç kilo olmuşsun..

evt akşam 58 bastım tartıda ve bıraktım tabi çok yüklenmedim şimdi de yeşil çay light bisküvi yioum öğlende yoğurtlu pişmiş havuç salatası hazırladım meyve günüydü zaten markette güzel meyve yokki donmuş çözülmüş yamulmuş çürük almadım çikolata falan da yemedim birden yüklenmeyim metabolizma kötü etkilenmesin dedim
akşam yine kemeri taktım yarım saat falan
çok kasmadan daha dikkatli olcam
mesela senin eşinde geç gelio sen yemek olayını nası yapıosun beklio musun onu?

GÜNAYDINN , KEYFİM YOK

GÜLE GÜLE GİY NEK, FOTO EKLESENE BAKAYIM NASIL DURUYO ÜSTÜNDE..

ÖZGE, YİĞENİNE

nigarım ii olmuş eşin doğru sölemiş bol olcak bizlerde bol dökümlü pek sevmiouz
kilo almamaya bak bari

özge 1 buçuk saat yol çok uzun .... Ben yarım saate zor katlanıyorum, patlıyorum sıkıntıdan ... Bide hep ayakta gidiyorum ...

Sende ayakta kalırsan 1 buçuk saat çekilirmi ...

Inan bak 30dk bilem çoknzor, eve gelince bazen eşime mızlıyorum ...istemiyorum artık diyorumm
Tüm gün büroda yorulmasam bile, yolda çok yoruluyorum

kuzu, bizim senle göbek, kilo sorunu hep eşilerimiz yüzünden oluyo bence.
Geç saatte yemek yemekten
evet, genelde eşimi bekliyorum.. yemek yapmaya başlıyorum gidince pişene kadar felan 8 i geçiyo, e diyorum 1 saat daha beklim eşimle yerim.. eşim geliyo yemek yiyene kadar 10 oluyo saat hep bu yüzden kilo alıyorum
eşim de tek yemeyi hiiiç sevmiyo, mırın kırın ediyo bekliyorum genelde ben de :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…