2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

GÜNAYDINN , KEYFİM YOK

zuzum benimde keyfim yoktu akşam eşimle çırlaştık küs yattık sabah arabada elimi ısıt bilmem ne saçma sapan yine delirtti beni
krem sürelim biraz yumuşasın dedim kremi sürerken ışık yandı vitesi 1 e tak dedi ii onu yaptım o da tam geçmedi galiba kendi düzeltti sonra direksiyonu tut dio el kremli ya
nası tutuyum dedim ya kar buz ters taraftayım tehlikeye atıosun bizi dedim
biz hep yaparız dio
siz kim yaa dedim
biz şöforler dio
bende çok şöfor tanıoum böle saçmalık yok dedim

ama gelip sizle muhabbete başlayınca gerginliğim geçti

kızlar

hayırlı cumalar ve kandiliniz mübarek olsun

ben dün akşam dualar okudum biraz bu akşamda okurum
hepinizi düşünürek okudum valla herkesler için dua ettim gece 12de

Nektar, dilek, zuzu günaydın kızlaaarrrr
günaydın canımm

kızlar

Allah kabul etsin canım, ben dün gece okuyamadım. Bu gece inşallah :)

Herkesin kandili mübarek olsun...

günaydın kızlar. bu sabah süper uyandım. bizim arabanın satış işlemleri için eşim evdeydi. baktım sabah benden erken kalkmış, kahvaltıyı hazırlamış, sazını da almış serenat yaparak uyandırdı beni

şimdi de alıcıdan telefon geldi, satış işlemlerini yapmaya çıktı yazarken işlemleri bitirip geldi bile. arabamızı da sattık çok şükür kazasız belasız. ayyyy süper başladım bugüne

off evt ya bende yalnız yemek istemioum o da sevmio dediğin gibi 10 oluo herkes 7den snr yemeyin dio ama bu mümkün diil ki
böyle şişmeye devam mı etcez die korkuoum:18:

kızlar

Allah kabul etsin, süpersin tatlım. ben de bu akşam okucam. hepimiz için.

Bizim şoförde dün 2 saat oturdu sonra gitti karşıya daha gelmem dedi. bende eşimi aradım bu adi adam yine aynısını yaptı gel dedim sonra çıktım müdürün yanına. Dediki değil ben patron bile bu adama bişey diyemiyor kafasının dikine gidiyor 2 saattir internette ama kalkmadı ben napabilirim. sonra dedim o zaman ben çıkıyorum yok tek sen değilsin servisle giden diğerleri nasıl gidecekse öyle git taksiyle gidersiniz bilmem nee. yok dedim eşim geldi ben gidiyorum çıktım gittim sinirlerim bozuluyor burda ya. kaynanamda sabah yok siz oturarak çalışıyorsunuz o da iş mi ben hep ayaktayım deyince benim sinirler yine bozuldu dedim bizimde beynimiz yoruluyor keşke beden yorulsada bizde akşamları ayaklarımızı uzatsak dinlensek. Uyuz oluyorum oturanlarinkide işmi diyenlere dedim. Kadın benimle tartışıyor ya uyuz olmana gerek yok tamam mı oturarak çalışıyorsunuz yalanmı diye söylenmeye başladı ya.

Son düzenleme:
Nektar, dilek, zuzu günaydın kızlaaarrrr

GÜNAYDIN

kızlar

ALLAH KABUL ETSİN CANIM...

HAYIRLI OLSUN, GÖZÜNÜZ AYDIN ... MAŞALLAH DİYELİM 2012 SANA GÜZEL VALLA

CÜMLETEN HAYIRLI KANDİLLERR

Gözünüz aydın canım. sonunda bu da bitti çok şükür. Çok takılmıştın ama bak değmedi. Sevindim satılmasına

..

Sizlerinde kandili mübarek olsun

hani gözün aydın bak herşey yoluna girio
eşin işi bıraktımı

Öyle tabi de.... Ama artık bunalıyorum kendimden bile sıkıldım hayatımın ne yöne gidiceği belli değil gibi geliyor.. Eşim çok kararsız yada kararlı hep fikir değiştiriyor bunalıyorummmm

Evet hep büyükler zaten su içme bile dediler yanii saçmalığa bak eskiden içirmezlermişmiş.. Dr. şimdi tavsiye ediyor bol bol su içsin loğusalar süt yapar diye...
Ev konusuna gelince yol konusunda haklısın ama annem çalışıyor zaten dediğin gibi yemek ev işi sıkıntısı olmicak değil hatta evde istediğim zaman yapmicaksam annemle olduğumda annem dicek yap et diyeEvlenmeden önce çok kavga ederdik bu yüzden.. Ama aynı evi istememin sebebi 1. 2ailede kira vermesin aynı evde pişsin yensin 2. si askerlik olayında tek kalmıyım..1erkek kardeşim var 14 yaşında canım okuyor...
GÜNAYDINN , KEYFİM YOK

GÜLE GÜLE GİY NEK, FOTO EKLESENE BAKAYIM NASIL DURUYO ÜSTÜNDE..

ÖZGE, YİĞENİNE

Beni düşünen kimmm Kendinin servisi geçiyor ya taşınmayı düşündüğü yerden o yeter !!!

herkese günaydın kızlar

hayırlı cumalar .herkesin kandili mübarek olsun benda akşama kuranımı okuyayım hepimize dua edeyim.

kızlar albüme fotoğraf ekledim çantamı ,yeni salonmun (koltuğum sığmamııştı yeni eve çekyat aldım mecburen)

SAZLA SERENAT MAŞALLAH SİZE YA, HEP BÖYLE OLUN İNŞ..
ARABA İŞİNİN BUKADAR GÜZEL SONUÇLANMASINA DA ÇOK SEVİNDİMM

kız kadına resmen uyuz demişssin yaa
bu k.valide konusu açılınca
tlfda dilşada soramadım ordaysa kadın die nette de yazamadım eşi yanındaysa görmesin dedim
ama k.validesi ne yaptı çok merak edioum.

günaydın kızlar okadar moralim bozukki anlatamam dün savunmamı istedi müdür saat 6 da çıktığım için normalde bayan bir müdür var hep ona sölerdim çıkmadan tesadüf oda erken çıkmıştı ogün başak müdürlerede sölemedm bende çıkmıştım girdim özür diledm bidaha olmıcak dedim affedin nuh dedi peygamber demedi çıkarken şöföre söle arabadan gözlüğümü getrsin demişti bende moralim bozuk unutmuşum sabah geldi sölemednmi sen dün diye söz dinlememekten tekrar savunma alacam dedi ve sanırım 3 savunma tazminatsız çıkışa sebep biran önce göndermeye çalışıyo beni napacam bilmiyorum hemen nasıl iş bulacam kafayıyicem(

hani gözün aydın bak herşey yoluna girio
eşin işi bıraktımı

saolun kızlar evet içim rahatladı araba da satılınca. eşim bugün de çalışıyor canım, yarın çalışmayacak artık. e zaten tır geliyor, yüklicez eşyaları. ayyy çok az kaldı İzmir'İme

annen de çalışıyorsa ev işi konusunda rahatlamazsın canım, tam tersine evlendin diye daha çok üstüne gelir annen. benim annem de öyledir, şimdi gitcem İzmir'e herkesten çok annem eleştirir, laf söyler bana eminim. ama eşinin askerliği yapmamış olması gerçekten sorun. ben de istemezdim o kadar zaman evde tek yaşıyayım da o eve kira ödeyim. ne zaman gidecek askere belli mi?

ben gördüm canım fotoları, yorumumu da yaptım

SAZLA SERENAT MAŞALLAH SİZE YA, HEP BÖYLE OLUN İNŞ..
ARABA İŞİNİN BUKADAR GÜZEL SONUÇLANMASINA DA ÇOK SEVİNDİMM

eşime diyom, 1,5 yıldır hiç böyle kalkıp ben istemeden kahvaltı hazırlamadın, demek ki bu kahvaltı bana değil bebişimize aşk olsun ya diyor, hem bebişimiz geliyor, hem İzmir'e gidiyoruz, hem araba satılıyor çok heyecanlıyım, mutluyum paylaşayım istedim seninle ve bebişimizle diyor. Allah'ım hiçbirimizin mutluluğunu, huzurunu bozmasın inşallah. hepimiz eşlerimizle çooook mutlu olalım, evdeki huzurun yerini hiçbirşey tutmuyor çünkü.

ben gideyim de yatak odasını falan biraz biraz toparlayayım artık. yarın tır geliyor bizim ev hala aynı duruyor

Canem senin bu kaynaanı evlendirsekmi ne yapsak ozaman kurtulursun ancak :)
Evlenmeden önce hatırlıyormusun sen cok iyi cok iyi diyordun hem kaynanan hemde görümcen için degişirler demiştim fazla yüz verme bi aynı eve geç görürsün bak nasıl hemen döküldüler gelip dövcem en sonunda o kadını akli başina gelicek :)
İşyerini dersende ben sana senelerdir diyorumm filiz çık ordan git düzgün biryerde caliş hem çok çaliştiriyorlar hem karşiligini alamiyorsun sen onlara muhtaç degilsin çokta raaht iş bulursun işini iyi yapiyorsun bak sana işten ayrıl diye diye saçlarım beyazladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…