2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Beni düşünen kimmm Kendinin servisi geçiyor ya taşınmayı düşündüğü yerden o yeter !!!

üzülme dicem de, belki seni üzmek için öle demiştir, korkutmuştur sadece:26:

Merhabalar Nasılsınız Görüşmeyeli ....

iyiyim sen nasılsınn

ayyyy valla çok gıcık oldum ben o adama ya. normalde senin belirli bir mesai saatin var mı ki? o ne zaman derse ona göre mi çalışıyorsunuz? ayrıca ufak bir unutkanlık da söz dinlememe mi oluyormuş??? ne diyim ki bilemedim canım ya, kariyer den falan yeni iş baksan, belki uygun birşey çıkar şansına. bu adam baştan beri takık sana zaten, hiç huzur vermeyecek anlaşıldı yani. ne diyim başka bilemiyorum ki ya. terbiyesiz, vicdansız adam. tazminatını da yicek yani.

Öyle tabi de.... Ama artık bunalıyorum kendimden bile sıkıldım hayatımın ne yöne gidiceği belli değil gibi geliyor.. Eşim çok kararsız yada kararlı hep fikir değiştiriyor bunalıyorummmm
Canım yaa, çok iyi anlıyorum seni.
Hepimizin farklı farklı düşünceleri takıldığı şeyler var.. belki de yansıttığımızdan daha fazlası, inş herşey yoluna girer.
Bol bol dua edelim birbirimize bugün :) Allah kendine ettiğin dualardan çok başkasına ettiğin duaları kabul edermiş :)

kız kadına resmen uyuz demişssin yaa
bu k.valide konusu açılınca
tlfda dilşada soramadım ordaysa kadın die nette de yazamadım eşi yanındaysa görmesin dedim
ama k.validesi ne yaptı çok merak edioum.
ben de çok merak ediyorum

adam kafasına koymuş evet, senle çalışmak istemiyor galiba ayy çok vijdansızmış ama yaa
savunma almasını gerektirecek elle tutulur bişe yokki.. gözlük? şaka gibi..

evt gerçekten şaka gibi normalde o burdayken o çıktıktan sonra çıkıyorum aslında çıkış saati 6 dır ama hiçbir zaman 6 da çıkmadım doğum izninden sonra 2 kez çıktım sadece..diyoki şimdi bu savunmayı almazsam herkes farklı şeyler düşünür bol ne kadar rahat hiç müdürü takmıyor altında başka şeyler ararlar dedi ki kendinden başka kimse böle bişe düşünmez aklı fikri şeyinde pislik..
eşimde çok sinirlendi pztsi gelip konuşacam diyor iş aramaya başladım bende umarım biran önce ii bişe bulabilirim

umarım hemen bulabilirsin iş canım. ev kredisi, bebişin ihtiyaçları falan zor olur tabii.

elfiş senin kullandığın folik asit kaç mglık canım ya?

aminnnnn :)) çok yorma kendini

inşallah çok daha iyi bir iş bulursun canım, burda huzurlu olmiycan belli yani.. Belki de en hayırlısı budur :26:

Maşşallah canım size Allah bozmasın kimsenin mutluluğunu
Evet yarenaycım bilmiyorum bugün ben bakıcam istediğim semtlerde dairelere en azından daha makul olur.. bazen ne olacaksa olsun istediğini yapsın karışmıcam diyorum.. Bazende hayat benimde hayatım neden kendi istediği yönde oluyor diyorum bilmiyorum herşey yoluna otursun bir an önce tek isteğim bu...
:105:

Amin canım.. bugün regl olmam inş. ama sancı var biraz olurum galiba yinede okurum hepimize...
Bazen herşeyden uzak 1 hafta tatil yapmak istiyorum.. Bazen çok mutluyum çok seviyorum.. Bazen hayat kararıyor bi anda kimse seni anlamıyor...
Şunu biliyorum kimsenin hayatı dört dörtlük değil ve bi şekilde en iyisini yapmaya çalışıyoruz idare ediyoruz ve yaşıyoruz ufak şeylerden mutlu oluyoruz... :97:
İnşallah istediğimiz, gönlümüzden geçen herşey gerçekleşir ve hayırlısıysa olur AMİN...

ya inanamıoum yaptı yine yapacağını ne kadar vicdansızmış şu mübarek gün Allahından bulsun yaa

Bol bol dua edelim birbirimize bugün :) Allah kendine ettiğin dualardan çok başkasına ettiğin duaları kabul edermiş :)

eşimde çok sinirlendi pztsi gelip konuşacam diyor iş aramaya başladım bende umarım biran önce ii bişe bulabilirim
bebişin kısmetiyle inş daha rahat güzel daha ii bi iş en kısa zamanda bulursun

amiinnnnn

..
zuzu montum, saçlarım çok cadı stayla çıkmış ama yaa ve göbekli çıkmışım..taam göbdeğim var ama böyle montlardan hiiç belli olmaz
oturunca potluk olmuş o kalkınca da düzelmemiş ay benim göbeğim öyle çirkin durmuyo

umarım hemen bulabilirsin iş canım. ev kredisi, bebişin ihtiyaçları falan zor olur tabii.

elfiş senin kullandığın folik asit kaç mglık canım ya?

canım ben kendim eczaneye gittim o zaman hamileliğe hazırlık için almıştım folbiol diye 5 mg. o bitince doktor başka verdi ama daha almadım akşam adına bakayım söyliyim sana

aminnnnn :)) çok yorma kendini

inşallah çok daha iyi bir iş bulursun canım, burda huzurlu olmiycan belli yani.. Belki de en hayırlısı budur :26:

Sadece çantayı okumuşum, biliçaltı işte sen sandım :)))

..

Bol inş daha iyi bi yer bulursun, hayırlısı canım ... Bencede eşin gelsin bi görünsün artık şu adama

ya inanamıoum yaptı yine yapacağını ne kadar vicdansızmış şu mübarek gün Allahından bulsun yaa

bebişin kısmetiyle inş daha rahat güzel daha ii bi iş en kısa zamanda bulursun

tşk ederim kızlar umarım daha ii biryer bulurum en kısa zamanda..

Amin canım

Sadece çantayı okumuşum, biliçaltı işte sen sandım :)))

selam kızlar...cumanız ve kandiliniz mübarek olsun.....
nekim güle güle giy montunu...
yarenim hayırlı olsun arabayı satmışsınız ve güne çok güzel uyanmışsın allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah
sedacım ne kadar insafsız ne kadar rezil bi adam senin patronun öyle tam dayaklık valla eşin i gözüksün bence ona inşallah güzel bi iş bulur kurtulursun o adamdan....
elfiş kaynanan laf yemek için kaşınıyo bence onun ki can senin ki patlıcan sanki....masa başı daha çok yorucu beynin uyuşuyo bi süre sonra...anlayışsız kadın....

bende dün gibi çok kötüyüm burnumda tıkandı ateşimde var çok halsizim kaynanamlada pek konuşmuyoruz dün zaten bni sinir etti... eşim eve geldiğinde ilk iş gider elini yüzünü ayaklarını yıkar tuvalete giderkende çamaşır makinası banyonun dışında bizim yanında ufak bi çamaşır sepeti var çoraplarını onun içine atar dün ıskalamış bi tanesi yere düşmüş 5 10 dk geçmedi aradan kaynanam tuvalete geldi tuvalette bnm odamın hemen yanı bu çorap ne yerde diye bi bağırdı ödüm koptu valla uzanmıştım bende o sırada kim kaldırırsa kaldırsın umrumda değil ama ciyak ciyak bağırıyo tuvaletin kapısınıda bi çarptı böle o kadar abartıcak ne vardı resmen bana yaptı bunu çünkü eşi salondaydı kalktım bende aldım çorapları o tuvaletten çıkınca tuvaletteki kirli sepetine attım bana bağrıyo içerden odamda kirli eşofmanım var onuda kirliye atsana diye dün demiştim ya odaya gidip eşimle tartıştı diye ogün eşim bi çorap aldı çekmeceden giydi baktı bi ufak deliği var aşkım dikersin dedi yere attı bnde tamam bal gündüz gözüyle dikerim dedim çorabı sandalyenin üstüne koydum unutmiyim diye işte tartışmaya gidince görmüş çorabı oda çorap kokuyo kaldır aydan o çorabı sandalyenin üstünden dedi bnde o çorap temiz deliği var dikilicek dedim hmm iyi dedi her gün çorap muhabbeti her gün ama bıktım usandım artık yok öteki oğlunun çorabı yok ötekinin çorabı yok yiğeninin çorabı öğretseydin o zaman çorabı yatağın kenarına atmamayı eşim işten geldiği gibi çıkartıyo ayaklarınıda yıkıyo diğer oğullarından banane... işte dün bu olay olunca ben salona gitmedim eşim geldi sonra gelsene salona diye bende yok canım istemiyo dedim aydan gel dedim dedi gelmicem kendimi iyi hissetmiyorum dedim gitti sonra ben uyumuşum kaçtı saat bilmiyorum geldi eşim o gelince bni uyandırdı ilacını içmedin diye ilacımı içtim o sırada hayatım bişi dicem çoraplarını banyodaki sepete at ben artık sinirleniyorum her gün çorap yüzünden azar yemekten dedim sanki küfür ettim adama bi hışımla geldi yatağa yattı sarıldım bende git dedi bnde sırtımı döndüm yattım delimidir nedir....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…