Beni düşünen kimmmKendinin servisi geçiyor ya taşınmayı düşündüğü yerden o yeter !!!
günaydın kızlar okadar moralim bozukki anlatamam dün savunmamı istedi müdür saat 6 da çıktığım için normalde bayan bir müdür var hep ona sölerdim çıkmadan tesadüf oda erken çıkmıştı ogün başak müdürlerede sölemedm bende çıkmıştım girdim özür diledm bidaha olmıcak dedim affedin nuh dedi peygamber demedi çıkarken şöföre söle arabadan gözlüğümü getrsin demişti bende moralim bozuk unutmuşum sabah geldi sölemednmi sen dün diye söz dinlememekten tekrar savunma alacam dedi ve sanırım 3 savunma tazminatsız çıkışa sebep biran önce göndermeye çalışıyo beni napacam bilmiyorum hemen nasıl iş bulacam kafayıyicem(
Merhabalar Nasılsınız Görüşmeyeli ....
üzülme dicem de, belki seni üzmek için öle demiştir, korkutmuştur sadece:26:
iyiyim sen nasılsınn
günaydın kızlar okadar moralim bozukki anlatamam dün savunmamı istedi müdür saat 6 da çıktığım için normalde bayan bir müdür var hep ona sölerdim çıkmadan tesadüf oda erken çıkmıştı ogün başak müdürlerede sölemedm bende çıkmıştım girdim özür diledm bidaha olmıcak dedim affedin nuh dedi peygamber demedi çıkarken şöföre söle arabadan gözlüğümü getrsin demişti bende moralim bozuk unutmuşum sabah geldi sölemednmi sen dün diye söz dinlememekten tekrar savunma alacam dedi ve sanırım 3 savunma tazminatsız çıkışa sebep biran önce göndermeye çalışıyo beni napacam bilmiyorum hemen nasıl iş bulacam kafayıyicem(
Canım yaa, çok iyi anlıyorum seni.Öyle tabi de.... Ama artık bunalıyorum kendimden bile sıkıldım hayatımın ne yöne gidiceği belli değil gibi geliyor.. Eşim çok kararsız yada kararlı hep fikir değiştiriyor bunalıyorummmm
ben de çok merak ediyorumkız kadına resmen uyuz demişssin yaa
bu k.valide konusu açılınca
tlfda dilşada soramadım ordaysa kadın die nette de yazamadım eşi yanındaysa görmesin dedim
ama k.validesi ne yaptı çok merak edioum.
adam kafasına koymuş evet, senle çalışmak istemiyor galiba ayy çok vijdansızmış ama yaagünaydın kızlar okadar moralim bozukki anlatamam dün savunmamı istedi müdür saat 6 da çıktığım için normalde bayan bir müdür var hep ona sölerdim çıkmadan tesadüf oda erken çıkmıştı ogün başak müdürlerede sölemedm bende çıkmıştım girdim özür diledm bidaha olmıcak dedim affedin nuh dedi peygamber demedi çıkarken şöföre söle arabadan gözlüğümü getrsin demişti bende moralim bozuk unutmuşum sabah geldi sölemednmi sen dün diye söz dinlememekten tekrar savunma alacam dedi ve sanırım 3 savunma tazminatsız çıkışa sebep biran önce göndermeye çalışıyo beni napacam bilmiyorum hemen nasıl iş bulacam kafayıyicem(
evt gerçekten şaka gibi normalde o burdayken o çıktıktan sonra çıkıyorum aslında çıkış saati 6 dır ama hiçbir zaman 6 da çıkmadım doğum izninden sonra 2 kez çıktım sadece..diyoki şimdi bu savunmayı almazsam herkes farklı şeyler düşünür bol ne kadar rahat hiç müdürü takmıyor altında başka şeyler ararlar dedi ki kendinden başka kimse böle bişe düşünmez aklı fikri şeyinde pislik..
eşimde çok sinirlendi pztsi gelip konuşacam diyor iş aramaya başladım bende umarım biran önce ii bişe bulabilirim
dilek albümünde çanta yok,nereye koydun
aminnnnn :)) çok yorma kendinieşime diyom, 1,5 yıldır hiç böyle kalkıp ben istemeden kahvaltı hazırlamadın, demek ki bu kahvaltı bana değil bebişimizeAşk olsun ya diyor, hem bebişimiz geliyor, hem izmir'e gidiyoruz, hem araba satılıyor çok heyecanlıyım, mutluyum paylaşayım istedim seninle ve bebişimizle diyor. Allah'ım hiçbirimizin mutluluğunu, huzurunu bozmasın inşallah. Hepimiz eşlerimizle çooook mutlu olalım, evdeki huzurun yerini hiçbirşey tutmuyor çünkü.
Ben gideyim de yatak odasını falan biraz biraz toparlayayım artık. Yarın tır geliyor bizim ev hala aynı duruyor
inşallah çok daha iyi bir iş bulursun canım, burda huzurlu olmiycan belli yani.. Belki de en hayırlısı budur :26:evt gerçekten şaka gibi normalde o burdayken o çıktıktan sonra çıkıyorum aslında çıkış saati 6 dır ama hiçbir zaman 6 da çıkmadım doğum izninden sonra 2 kez çıktım sadece..diyoki şimdi bu savunmayı almazsam herkes farklı şeyler düşünür bol ne kadar rahat hiç müdürü takmıyor altında başka şeyler ararlar dedi ki kendinden başka kimse böle bişe düşünmez aklı fikri şeyinde pislik..
Eşimde çok sinirlendi pztsi gelip konuşacam diyor iş aramaya başladım bende umarım biran önce ii bişe bulabilirim
zeynep koymuş çantayı ben diil
saolun kızlar evet içim rahatladı araba da satılınca. eşim bugün de çalışıyor canım, yarın çalışmayacak artık. e zaten tır geliyor, yüklicez eşyaları. ayyy çok az kaldı İzmir'İme
annen de çalışıyorsa ev işi konusunda rahatlamazsın canım, tam tersine evlendin diye daha çok üstüne gelir annen. benim annem de öyledir, şimdi gitcem İzmir'e herkesten çok annem eleştirir, laf söyler bana eminim. ama eşinin askerliği yapmamış olması gerçekten sorun. ben de istemezdim o kadar zaman evde tek yaşıyayım da o eve kira ödeyim. ne zaman gidecek askere belli mi?
:105:
Amin canım..Canım yaa, çok iyi anlıyorum seni.
Hepimizin farklı farklı düşünceleri takıldığı şeyler var.. belki de yansıttığımızdan daha fazlası, inş herşey yoluna girer.
Bol bol dua edelim birbirimize bugün :) Allah kendine ettiğin dualardan çok başkasına ettiğin duaları kabul edermiş :)
ya inanamıoum yaptı yine yapacağını ne kadar vicdansızmış şu mübarek gün Allahından bulsun yaagünaydın kızlar okadar moralim bozukki anlatamam dün savunmamı istedi müdür saat 6 da çıktığım için normalde bayan bir müdür var hep ona sölerdim çıkmadan tesadüf oda erken çıkmıştı ogün başak müdürlerede sölemedm bende çıkmıştım girdim özür diledm bidaha olmıcak dedim affedin nuh dedi peygamber demedi çıkarken şöföre söle arabadan gözlüğümü getrsin demişti bende moralim bozuk unutmuşum sabah geldi sölemednmi sen dün diye söz dinlememekten tekrar savunma alacam dedi ve sanırım 3 savunma tazminatsız çıkışa sebep biran önce göndermeye çalışıyo beni napacam bilmiyorum hemen nasıl iş bulacam kafayıyicem(
Bol bol dua edelim birbirimize bugün :) Allah kendine ettiğin dualardan çok başkasına ettiğin duaları kabul edermiş :)
bebişin kısmetiyle inş daha rahat güzel daha ii bi iş en kısa zamanda bulursuneşimde çok sinirlendi pztsi gelip konuşacam diyor iş aramaya başladım bende umarım biran önce ii bişe bulabilirim
amiinnnnnAmin canım..bugün regl olmam inş. ama sancı var biraz olurum galiba yinede okurum hepimize...
Bazen herşeyden uzak 1 hafta tatil yapmak istiyorum..Bazen çok mutluyum çok seviyorum.. Bazen hayat kararıyor bi anda kimse seni anlamıyor...
Şunu biliyorum kimsenin hayatı dört dörtlük değil ve bi şekilde en iyisini yapmaya çalışıyoruz idare ediyoruz ve yaşıyoruz ufak şeylerden mutlu oluyoruz... :97:
İnşallah istediğimiz, gönlümüzden geçen herşey gerçekleşir ve hayırlısıysa olur AMİN...
umarım hemen bulabilirsin iş canım. ev kredisi, bebişin ihtiyaçları falan zor olur tabii.
elfiş senin kullandığın folik asit kaç mglık canım ya?
amiinnnnn
..
zuzu montum, saçlarım çok cadı stayla çıkmış ama yaa ve göbekli çıkmışım..taam göbdeğim var ama böyle montlardan hiiç belli olmaz
oturunca potluk olmuş o kalkınca da düzelmemiş ay benim göbeğim öyle çirkin durmuyo
Eki Görüntüle 339177 Eki Görüntüle 339178
amiinnnnn
..
zuzu montum, saçlarım çok cadı stayla çıkmış ama yaa ve göbekli çıkmışım..taam göbdeğim var ama böyle montlardan hiiç belli olmaz
oturunca potluk olmuş o kalkınca da düzelmemiş ay benim göbeğim öyle çirkin durmuyo
Eki Görüntüle 339177 Eki Görüntüle 339178
aminnnnn :)) çok yorma kendini
inşallah çok daha iyi bir iş bulursun canım, burda huzurlu olmiycan belli yani.. Belki de en hayırlısı budur :26:
Sadece çantayı okumuşum, biliçaltı işte sen sandım :)))
..
Bol inş daha iyi bi yer bulursun, hayırlısı canım ... Bencede eşin gelsin bi görünsün artık şu adama
ya inanamıoum yaptı yine yapacağını ne kadar vicdansızmış şu mübarek gün Allahından bulsun yaa
bebişin kısmetiyle inş daha rahat güzel daha ii bi iş en kısa zamanda bulursun
Amin canımBazen herşeyden uzak 1 hafta tatil yapmak istiyorum..Bazen çok mutluyum çok seviyorum.. Bazen hayat kararıyor bi anda kimse seni anlamıyor...
Şunu biliyorum kimsenin hayatı dört dörtlük değil ve bi şekilde en iyisini yapmaya çalışıyoruz idare ediyoruz ve yaşıyoruz ufak şeylerden mutlu oluyoruz... :97:
İnşallah istediğimiz, gönlümüzden geçen herşey gerçekleşir ve hayırlısıysa olur AMİN...
Sadece çantayı okumuşum, biliçaltı işte sen sandım :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?