- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
iyide bunda sinirlnecek bişey yokki. Sen sürekli azar işittiğin için eşinden rica etmişsin. Bide bu kadar kızacak ne varki senin kaynana menopoza giriyor bence. Nereye saldıracağını bilmiyor. eşinde bi tuhaf yani.
amiinnnnn
..
zuzu montum, saçlarım çok cadı stayla çıkmış ama yaa ve göbekli çıkmışım..taam göbdeğim var ama böyle montlardan hiiç belli olmaz
oturunca potluk olmuş o kalkınca da düzelmemiş ay benim göbeğim öyle çirkin durmuyo
Eki Görüntüle 339177 Eki Görüntüle 339178
bende dün gibi çok kötüyüm burnumda tıkandı ateşimde var çok halsizim kaynanamlada pek konuşmuyoruz dün zaten bni sinir etti...eşim eve geldiğinde ilk iş gider elini yüzünü ayaklarını yıkar tuvalete giderkende çamaşır makinası banyonun dışında bizim yanında ufak bi çamaşır sepeti var çoraplarını onun içine atar dün ıskalamış bi tanesi yere düşmüş 5 10 dk geçmedi aradan kaynanam tuvalete geldi tuvalette bnm odamın hemen yanı bu çorap ne yerde diye bi bağırdı ödüm koptu valla uzanmıştım bende o sırada kim kaldırırsa kaldırsın umrumda değil ama ciyak ciyak bağırıyo tuvaletin kapısınıda bi çarptı böle o kadar abartıcak ne vardı resmen bana yaptı bunu çünkü eşi salondaydı kalktım bende aldım çorapları o tuvaletten çıkınca tuvaletteki kirli sepetine attım bana bağrıyo içerden odamda kirli eşofmanım var onuda kirliye atsana diye dün demiştim ya odaya gidip eşimle tartıştı diye ogün eşim bi çorap aldı çekmeceden giydi baktı bi ufak deliği var aşkım dikersin dedi yere attı bnde tamam bal gündüz gözüyle dikerim dedim çorabı sandalyenin üstüne koydum unutmiyim diye işte tartışmaya gidince görmüş çorabı oda çorap kokuyo kaldır aydan o çorabı sandalyenin üstünden dedi bnde o çorap temiz deliği var dikilicek dedim hmm iyi dedi her gün çorap muhabbeti her gün ama bıktım usandım artık yok öteki oğlunun çorabı yok ötekinin çorabı yok yiğeninin çorabı öğretseydin o zaman çorabı yatağın kenarına atmamayı eşim işten geldiği gibi çıkartıyo ayaklarınıda yıkıyo diğer oğullarından banane... işte dün bu olay olunca ben salona gitmedim eşim geldi sonra gelsene salona diye bende yok canım istemiyo dedim aydan gel dedim dedi gelmicem kendimi iyi hissetmiyorum dedim gitti sonra ben uyumuşum kaçtı saat bilmiyorum geldi eşim o gelince bni uyandırdı ilacını içmedin diye ilacımı içtim o sırada hayatım bişi dicem çoraplarını banyodaki sepete at ben artık sinirleniyorum her gün çorap yüzünden azar yemekten dedim sanki küfür ettim adama bi hışımla geldi yatağa yattı sarıldım bende git dedi bnde sırtımı döndüm yattım delimidir nedir....
bundan aslında olağan şeyler ama sen daha kalabalıkta ve sürekli yaşadğın için daha çok yara alıosun
bak bende sana akşamımı anlatıyım
eşim dün erken geldi yemek falan yoktu hemen mikro dalgada ısıttım mutfak masasını hazırladım bardaklar tabaklar ekmek herneyse hazırladım elleri yıkayıp üstüne değişene kadar
gitti tvyi açtı burda yiyelim die seslendi
ben burayı hazırladım yorma beni gel işte dedim
geldi yardım ediyim icerde yiyelim dedi
orda yiyince tencerelere götür baharatlıkları götür sürahiyi götür falan bi ton iş mutfakta masanın üstünde yani bunlar
geldi sofra bezi aradı içerde dedim bu sefer eline çorba kaseleri almış gidio
yardımı bak
sen hiç mi bişi bilmiosun ya ben öyle mi sofra hazırlıoum dedim
nolmuş falan dedi
tepsiye yada siniye koyup getiririm ben sen git dedim
hazırladım odaya gittim
bak işte oldu gibi bişi dedi
sofra bezinin orda dolapta olduğunu sölememe rağmen sermemiş çünkü hiç bişiyin yerini şeklini detayını bilmez
sermediğini görüp laf çarptığını da anlayınca 30 yaşındasın artık bişiler öğren ya hiç mi bişi görmedin dedim
salakmışım muamelesimi yapıosun die bağırdı atıştık kes sesini doğru düzgün um bazen...konuş dedi
sen çok doğru konuşuosun da benden karşılığını mı bekliosun dedim
ağız tadıyla yemek yedirtmicen dedi koydum siniyi onunda al ye işte yaa ama sen kes sesini dedim
sonrada oturdum hiç takmadım onu işlerimi yaptım bitki çayı yaptım onada götürdüm yokmuş gibi neşem gıcır gibi
sonra yatak odasında dua okurken geldi sen yatmadın mı dedi cvp bile vermedin kalktım kitabımı koyup yattım
sarıldı itekledim yine sarıldı bişi demedim yattık
sabahta çok konuşmadım
arabada ellerimi ısıt falan dio
ya saçma anlıo musun derdin sıkıntın çözümün önerin ne gibi konuşmalar kesinlikle yok
atıştık ama uzamasın hep bu yönde davranıo
ve biz hep aynı şeyleri yaşıouz kapatmak çözüm diil ki anlamıo
bence üzerinde gayet güzel durmuş güle güle giy canım
Suratını yirimm
nekim
koptum yaa sana o yüzün beni benden aldıDelüü
iyiki değişmemişsin kuzum gayet ii duruo üstünde
nekk bence cuk oturmuş üstüne :13: ıyiki değişmemişsin, bu sefer de bel kısmı çok pot olurdu
teşekkür ederim kızlarnekimmm çok güzel durmuşşş hiç değiştirme derim...
Yirim seni......
ay allahım annesine tavır yapsın sana niye kızıyo ki :26:selam kızlar...cumanız ve kandiliniz mübarek olsun.....
Nekim güle güle giy montunu...
Yarenim hayırlı olsun arabayı satmışsınız ve güne çok güzel uyanmışsın allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah
sedacım ne kadar insafsız ne kadar rezil bi adam senin patronun öyle tam dayaklık valla eşin i gözüksün bence ona inşallah güzel bi iş bulur kurtulursun o adamdan....
Elfiş kaynanan laf yemek için kaşınıyo bence onun ki can senin ki patlıcan sanki....masa başı daha çok yorucu beynin uyuşuyo bi süre sonra...anlayışsız kadın....
Bende dün gibi çok kötüyüm burnumda tıkandı ateşimde var çok halsizim kaynanamlada pek konuşmuyoruz dün zaten bni sinir etti...Eşim eve geldiğinde ilk iş gider elini yüzünü ayaklarını yıkar tuvalete giderkende çamaşır makinası banyonun dışında bizim yanında ufak bi çamaşır sepeti var çoraplarını onun içine atar dün ıskalamış bi tanesi yere düşmüş 5 10 dk geçmedi aradan kaynanam tuvalete geldi tuvalette bnm odamın hemen yanı bu çorap ne yerde diye bi bağırdı ödüm koptu valla uzanmıştım bende o sırada kim kaldırırsa kaldırsın umrumda değil ama ciyak ciyak bağırıyo tuvaletin kapısınıda bi çarptı böle O kadar abartıcak ne vardı resmen bana yaptı bunu çünkü eşi salondaydı kalktım bende aldım çorapları o tuvaletten çıkınca tuvaletteki kirli sepetine attım bana bağrıyo içerden odamda kirli eşofmanım var onuda kirliye atsana diye Dün demiştim ya odaya gidip eşimle tartıştı diye ogün eşim bi çorap aldı çekmeceden giydi baktı bi ufak deliği var aşkım dikersin dedi yere attı bnde tamam bal gündüz gözüyle dikerim dedim çorabı sandalyenin üstüne koydum unutmiyim diye işte tartışmaya gidince görmüş çorabı oda çorap kokuyo kaldır aydan o çorabı sandalyenin üstünden dedi bnde o çorap temiz deliği var dikilicek dedim hmm iyi dedi her gün çorap muhabbeti her gün ama bıktım usandım artık yok öteki oğlunun çorabı yok ötekinin çorabı yok yiğeninin çorabı öğretseydin o zaman çorabı yatağın kenarına atmamayı eşim işten geldiği gibi çıkartıyo ayaklarınıda yıkıyo diğer oğullarından banane... Işte dün bu olay olunca ben salona gitmedim eşim geldi sonra gelsene salona diye bende yok canım istemiyo dedim aydan gel dedim dedi gelmicem kendimi iyi hissetmiyorum dedim gitti sonra ben uyumuşum kaçtı saat bilmiyorum geldi eşim o gelince bni uyandırdı ilacını içmedin diye ilacımı içtim o sırada hayatım bişi dicem çoraplarını banyodaki sepete at ben artık sinirleniyorum her gün çorap yüzünden azar yemekten dedim sanki küfür ettim adama bi hışımla geldi yatağa yattı sarıldım bende git dedi bnde sırtımı döndüm yattım delimidir nedir....
manyak ya geçirdin yani adamaböle gücüm yetceğini bilsem pataklamak istiyorum bazendün gece öyle olunca uykum kaçtı bnmde uykum kaçınca ayağımı sallarım uykum gelsin diye baktım o hemen uyudu iyice hırslandım baktım böle suratına ahh dedim böle bi tane yapıştırsam sana şimdi ne güzel olur yanlışlıkl yapmış gibi bi tane diz geçirdim sırtına hırsımı almak için...hıh noldu filan dedi uyku sersemi hiç ses etmedim sonra tabi bununda uykusu kaçtı bn hala ayağımı sallıyorum yeter aydan uyuyaamıyorum dedi bnde uyuyamıyorum uykum gelsin diye sallıyorum heralde dedim off tmm filan dedi sabah ezanı okunuyodu uykuya daldığımda.... sabahta kalkmış bn ne giycem bugün diyo istediğini giy banane dedim off iyi filan dedi ne giyip gitti bakmadım bile he bide dün gece bnm yeni aldığım kazakla yattı yuhh dedim bunla yatağa giremezsin kalk değiştir off soğuk dedi hayır dedim hem kazak laçkalaşıyo hemde bütün gün üstündeydi onla yatağa girilmez çok hırslıyım valla dövmek istiyorm onu sende çaktırmadan uyurken 2 tane yapıştır ne garip yaratıklar ya ne zaan büyücek bizim bu kocalarımız artık hiç bişi olmamış gibi davranmaktan yoruldum valla hep üstünü kapat kapat olmuyo ama patlıcam en sonunda...
ayyy bende hft sonu ii bişiler yapıp yiyim yaZuzu sen hafta sonu güveç yaptın mı canım nasıl oldu ben kaçırdımmı olayı? :26:
Kaç saat pişirdin?
bnm kuzuma herşey yakışır...teşekkür ederim kızlar
Kötü, dar demedi kimse rahatladımm
ay allahım annesine tavır yapsın sana niye kızıyo ki :26:
Hem dün annesi okadar bağırıp çağırdı duymadı mı hiç, problem nedir diye sormadı mı
yapıştırdım valla çok güzel oldu içimin yağları eridimanyak ya geçirdin yani adama
zuzunun dediğini gibi annesini nie bağırıosun demedi mi
ayyy bende hft sonu ii bişiler yapıp yiyim ya
bugün sabah anneme kuru patlıcan ve kıyma verdim dolma yapcaktı
kurutulmuş patlıcanı k.validem vermişti
kıymayı taaa kurbanda yengem vermişti kullanmadım pek yemiouz kalmıştı öyle
pişirme işini de anneme devrettim
yemesi bana kaldı
ben bu akşam ne yapsam kızlar yaamanyak ya geçirdin yani adama
Zuzunun dediğini gibi annesini nie bağırıosun demedi mi
ayyy bende hft sonu ii bişiler yapıp yiyim ya
bugün sabah anneme kuru patlıcan ve kıyma verdim dolma yapcaktı
kurutulmuş patlıcanı k.validem vermişti
kıymayı taaa kurbanda yengem vermişti kullanmadım pek yemiouz kalmıştı öyle
pişirme işini de anneme devrettim
yemesi bana kaldı
ben bu akşam ne yapsam kızlar yaa
Yalancı mantı istiyor eşim ama onu yapamam, cumartesi dişçiye gitcem ağzım sarımsak kokmasın:120:
Evde de çok bi malzeme yok
canım yaa saolafiyet olsun kuzummmm
Yalancı mantı istiyor eşim ama onu yapamam, cumartesi dişçiye gitcem ağzım sarımsak kokmasın:120:
fırında köfteli patates bugün işte yedik canım yaa akşam da yemek istemem :18:frında pattis yappp
kalıyo gibi geliyo bana, ki günde 3-4 defa fırçalıyorum ben dişlerimicanım yaa saol
Canım akşam sabah gitmedin fırçalasan koku kalmaz ki yaa
nası yapıosun yalancı mantıyı şu bi makarna çeşidi var ya onunla mı
sen onu söleyince benimde canım sosyete mantısı istedi valla
Zuzu sen hafta sonu güveç yaptın mı canım nasıl oldu ben kaçırdımmı olayı? :26:
Kaç saat pişirdin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?