2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

iyide bunda sinirlnecek bişey yokki. Sen sürekli azar işittiğin için eşinden rica etmişsin. Bide bu kadar kızacak ne varki senin kaynana menopoza giriyor bence. Nereye saldıracağını bilmiyor. eşinde bi tuhaf yani.

nekim
koptum yaa sana o yüzün beni benden aldı delüü
iyiki değişmemişsin kuzum gayet ii duruo üstünde

Son düzenleme:

kaynanam girmiş menepoza tatlım 6 7 yıl olmuş bi daha giriyo heralde eşimde erken yaşta antrapozamı giriyo ne ana oğul delirticekler beni....

Nekk bence cuk oturmuş üstüne :13: Iyiki değişmemişsin, bu sefer de bel kısmı çok pot olurdu

bundan aslında olağan şeyler ama sen daha kalabalıkta ve sürekli yaşadğın için daha çok yara alıosun
bak bende sana akşamımı anlatıyım
eşim dün erken geldi yemek falan yoktu hemen mikro dalgada ısıttım mutfak masasını hazırladım bardaklar tabaklar ekmek herneyse hazırladım elleri yıkayıp üstüne değişene kadar
gitti tvyi açtı burda yiyelim die seslendi
ben burayı hazırladım yorma beni gel işte dedim
geldi yardım ediyim icerde yiyelim dedi
orda yiyince tencerelere götür baharatlıkları götür sürahiyi götür falan bi ton iş mutfakta masanın üstünde yani bunlar
geldi sofra bezi aradı içerde dedim bu sefer eline çorba kaseleri almış gidio
yardımı bak
sen hiç mi bişi bilmiosun ya ben öyle mi sofra hazırlıoum dedim
nolmuş falan dedi
tepsiye yada siniye koyup getiririm ben sen git dedim
hazırladım odaya gittim
bak işte oldu gibi bişi dedi
sofra bezinin orda dolapta olduğunu sölememe rağmen sermemiş çünkü hiç bişiyin yerini şeklini detayını bilmez
sermediğini görüp laf çarptığını da anlayınca 30 yaşındasın artık bişiler öğren ya hiç mi bişi görmedin dedim
salakmışım muamelesimi yapıosun die bağırdı atıştık kes sesini doğru düzgün konuş dedi
sen çok doğru konuşuosun da benden karşılığını mı bekliosun dedim
ağız tadıyla yemek yedirtmicen dedi koydum siniyi onunda al ye işte yaa ama sen kes sesini dedim

sonrada oturdum hiç takmadım onu işlerimi yaptım bitki çayı yaptım onada götürdüm yokmuş gibi neşem gıcır gibi
sonra yatak odasında dua okurken geldi sen yatmadın mı dedi cvp bile vermedin kalktım kitabımı koyup yattım
sarıldı itekledim yine sarıldı bişi demedim yattık
sabahta çok konuşmadım
arabada ellerimi ısıt falan dio
ya saçma anlıo musun derdin sıkıntın çözümün önerin ne gibi konuşmalar kesinlikle yok
atıştık ama uzamasın hep bu yönde davranıo
ve biz hep aynı şeyleri yaşıouz kapatmak çözüm diil ki anlamıo

böle gücüm yetceğini bilsem pataklamak istiyorum bazen dün gece öyle olunca uykum kaçtı bnmde uykum kaçınca ayağımı sallarım uykum gelsin diye baktım o hemen uyudu iyice hırslandım baktım böle suratına ahh dedim böle bi tane yapıştırsam sana şimdi ne güzel olur yanlışlıkl yapmış gibi bi tane diz geçirdim sırtına hırsımı almak için...hıh noldu filan dedi uyku sersemi hiç ses etmedim sonra tabi bununda uykusu kaçtı bn hala ayağımı sallıyorum yeter aydan uyuyaamıyorum dedi bnde uyuyamıyorum uykum gelsin diye sallıyorum heralde dedim off tmm filan dedi sabah ezanı okunuyodu uykuya daldığımda....sabahta kalkmış bn ne giycem bugün diyo istediğini giy banane dedim off iyi filan dedi ne giyip gitti bakmadım bile he bide dün gece bnm yeni aldığım kazakla yattı yuhh dedim bunla yatağa giremezsin kalk değiştir off soğuk dedi hayır dedim hem kazak laçkalaşıyo hemde bütün gün üstündeydi onla yatağa girilmez çok hırslıyım valla dövmek istiyorm onu sende çaktırmadan uyurken 2 tane yapıştır ne garip yaratıklar ya ne zaan büyücek bizim bu kocalarımız artık hiç bişi olmamış gibi davranmaktan yoruldum valla hep üstünü kapat kapat olmuyo ama patlıcam en sonunda...

bence üzerinde gayet güzel durmuş güle güle giy canım

Suratını yirimm

nekim
koptum yaa sana o yüzün beni benden aldı Delüü
iyiki değişmemişsin kuzum gayet ii duruo üstünde

nekk bence cuk oturmuş üstüne :13: ıyiki değişmemişsin, bu sefer de bel kısmı çok pot olurdu

nekimmm çok güzel durmuşşş hiç değiştirme derim...
Yirim seni......
teşekkür ederim kızlar
Kötü, dar demedi kimse rahatladımm

ay allahım annesine tavır yapsın sana niye kızıyo ki :26:
Hem dün annesi okadar bağırıp çağırdı duymadı mı hiç, problem nedir diye sormadı mı

Zuzu sen hafta sonu güveç yaptın mı canım nasıl oldu ben kaçırdımmı olayı? :26:
Kaç saat pişirdin?

manyak ya geçirdin yani adama
zuzunun dediğini gibi annesini nie bağırıosun demedi mi
Kaç saat pişirdin?
ayyy bende hft sonu ii bişiler yapıp yiyim ya
bugün sabah anneme kuru patlıcan ve kıyma verdim dolma yapcaktı
kurutulmuş patlıcanı k.validem vermişti
kıymayı taaa kurbanda yengem vermişti kullanmadım pek yemiouz kalmıştı öyle
pişirme işini de anneme devrettim
yemesi bana kaldı

bnm kuzuma herşey yakışır... ayy umrunda mı allah aşkına hiç bişi demedi sanki küfür ettim annesine yada kendine delimidir nedir bi hırsla geldi yattı bıktım onun dağınıklığından zaten geliyo pantolonu bi yere atıyo gömleği kazağı bi yere atıyo sabha pijamalar öle sonra anneside bana diyo eşyalar orta yerde olmaz diye ne diye baıyosun kapı arasından ben uyuzluğuna bazen toplamıyorum sen topla diyorum ama toplaıyo yani bn bi hafta öle bıraksam ne kaldır der nede kendi kaldırır sonra tek dediği bu niye kırışmış paçavra gibi atarsan tabi kırışır ayy çok hırslandım bu gecede bi tane yapıştırayım ben dur
yapıştırdım valla çok güzel oldu içimin yağları eridi
off kuru patlıcannnn bayılırımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm canım çekti valla
afiyet olsun kuzummmm

ben bu akşam ne yapsam kızlar yaa
Yalancı mantı istiyor eşim ama onu yapamam, cumartesi dişçiye gitcem ağzım sarımsak kokmasın :120:
Evde de çok bi malzeme yok

afiyet olsun kuzummmm
canım yaa saol
Yalancı mantı istiyor eşim ama onu yapamam, cumartesi dişçiye gitcem ağzım sarımsak kokmasın :120:

canım akşam sabah gitmedin fırçalasan koku kalmaz ki yaa
nası yapıosun yalancı mantıyı şu bi makarna çeşidi var ya onunla mı
sen onu söleyince benimde canım sosyete mantısı istedi valla

frında pattis yappp
fırında köfteli patates bugün işte yedik canım yaa akşam da yemek istemem :18:

kalıyo gibi geliyo bana, ki günde 3-4 defa fırçalıyorum ben dişlerimi

Fiyonk makarna ile yapıyorum ben canım.
Normal haşlıyosun makarnayı
sarımsaklı yoğurt hazırlıyosun tabisi..
Az yağda kıyma kavuruyorum, azcık domates püresi ekliyorum (yoksa domates rendesi yada salça) azcık daha kavuruyorum..
karabiber, sevdiğin baharatlar varsa onlardan koyuyosun..
sonra makarnayı koyuyorum servis tabağına, üzerine yoğurt, en üstüne kıyma
bukadar

yalnız ben makarnayı önce kavuruyorum azcık sonra su ekliyorum, öyle daha lezzetli oluyo

ayy canımı istettin nekkk iştahım yerine geliyo sanırım sabah bi dilim ekmek bile yemedim kahvaltıda peyniri didikledim öle...

Kaç saat pişirdin?

yok gülüm yaa, ogün kaynanam köfte istedi, köfte yaptım..
kaçırmadın yani, zati yapınca ciyaklarım "yaptıımmm"diye hemde foto koyarım

Allaamm senin şu sarımsak düşüncene hastayım yaww, biliyom sen h.içi sarımsaklı şeyler yemiyosun ...ama akşamdan sabaha sarımsakmı kalır ...gerçi yormucam kendimi, çinkim ne desem de sen o sarımsağı yemiceksin

selam kızlar işler çok yogundu yazamadım anca hallettim; sınav tarihim belli oldu ayın 27 sindeymiş. Mart a tüy gibi hafiflemiş olarak girecem inşallah.

Nektar aldıgın mont çok güzelmiş ben beğendim güle güle giyin.

Enkidu da evini eklemiş çanta filan çanta güzel;ama benim daha çok mutfak ilgimi çekti orda poşette duran ekmekler :)) Benim de öylece poşette duruyor geçenlerde bir yerde gördüm ekmek torbası kalın kumaştan; annemi ikna ettim böyle bunlardan dikecek bana :))) Enkidu sen de yapabilrisn hem güzel görünür hem de ekmekler yumuşak durur.

ImageShack® - Online Photo and Video Hosting

acomert hala hastalığı atlatamadın sen de, geçmiş olsun; eşininin yaptıklarına gerçekten iyi dayanıyorsun bir dönem bizim evde de çoraplar hep kapı arkasından halı tozlarıyla yuvarlanmış bir şekilde çıkıyordu önce uyardım baktım hala devam ediyor baya bir çorabını yok ettim sordugunda da çöpe atıyorum gördükçe dedim düzeltti şimdi bir sorun yok çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…