2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ayy canımı istettin nekkk Iştahım yerine geliyo sanırım sabah bi dilim ekmek bile yemedim kahvaltıda peyniri didikledim öle...
yapsana akşam, kolay bi tarif çook

" "

evet yemem h. içi :18:
Başka bişi yapmam lazım, ama ne
cumartesi akşamı yapatım mantı makarnayı

yalnız ben makarnayı önce kavuruyorum azcık sonra su ekliyorum, öyle daha lezzetli oluyo

aaa ilk defa duydum nası kavuruosun
yağda mı sonra haşlama
bende suyu az koyarım yani sonra süzmeye gerek kalmıcak durumda ayarlamaya çalışırım

maydanoz ağız kokusunu alıo aslında alkolden sonra yerler ya denedin mi

Ben dün bugün için havuçlu patatesli bezelye yaptım akşamada bi pilav yaparım çorbamda var yeter

Son düzenleme:
dilek makarna kavurmasına bayılırım hatta ben ona yarım tavuk bulyonda atıyorum..ımmhhh

nektar sarımsak kokusu ertesi güne kalmaz kiii sen ne kadar titizleniyormuşsun o konuda
ekşili sulu köfte yapabilrisin ama onda da sarımsak olur ama belirgin degildir.

yarım kaşık tereyağ, ve 1 kaşık sıvı yağ ile kavuruyosun kahve gibi olana kadar
sonra da su ekLiyosun ama çok değil yani ne bilim böyle 2 bardak makarnaya 4 bardak su gibi.. Güzel oluyo dilek dene bak
Maydanozu duymuştum canım, ama denemedim hiç.
dilek makarna kavurmasına bayılırım Hatta ben ona yarım tavuk bulyonda atıyorum..ımmhhh
ayyy çorba tadı gibi olur o yaa
ben bulyonu zaten normalde de pek sevmediğim için iştah açıcı gelemdi şimdi bana
Ama damak zevki tabisi..

nektar sarımsak kokusu ertesi güne kalmaz kiii sen ne kadar titizleniyormuşsun o konuda
ekşili sulu köfte yapabilrisin ama onda da sarımsak olur ama belirgin degildir.
kalıyo gibi canım yaa :26: Yiyince sonra da yatarken fırçalıyorum, sabah da fırçalıyorum ama ıhh içim rahat etmiyo
Yemeğe katarım ama, pişmiş yerim onunkisi kalmıyo evet

Son düzenleme:
ayyy çorba tadı gibi olur o yaa
ben bulyonu zaten normalde de pek sevmediğim için iştah açıcı gelemdi şimdi bana
Ama damak zevki tabisi..

canım tam atmıyosun, yarısını kırıyom öle atıyom..ama tabisii normaldede pek sevmiyomuşun ozamn bişey diyemem ...
Bende bi pilavda bide makarnada (kavurursam) kullnıyom

ımm başka ne olabilüüü:44:
Bulgurun varsa domatesli biberli yap, yanınada yoğurt koyarsın, eşinede cacık yaparsın Olmamıı

Gerçi makarnayıda öle yapabilirsin, eşinin tabağına sarımsaklı yoğurettan koyarsın, seninkine sarımsaksızdann

canım ben kendim eczaneye gittim o zaman hamileliğe hazırlık için almıştım folbiol diye 5 mg. o bitince doktor başka verdi ama daha almadım akşam adına bakayım söyliyim sana

anladım canım, ablama sordum ben o da benimkinden kullanmış. hiç olmazsa zaten haftaya doktora gittiğimde sorarım. ben hamileliğe hazırlanırken kullanmadım birşey. sen yine de yaz bana doktorun verdiğini lütfen.

kuzummm bence gayet güzel durmuş, gülen yüzüne de hasta kaldım bu arada

eşim işten erken geldi. etrafı toparladık biraz. şimdi çıktı iş yerinin arabasını teslim etmeye gitti. ben de dinleniyorum biraz. son kez ütü yapcam şimdi de, giyeceklerimiz ütülü olsun en azından. yarın da tır geliyor. bu akşam bilgisayarı toplarız. yarından itibaren haber alamazsanız benden merak etmeyin. ilk fırsatta girip size yazarım. ablamların laptoptan girerim belki pazartesiye kadar.

aydan ya Allah sabır versin canım sana. kayınvalideyle aynı evde oturmak gerçekten zor. annelerimizle bile zaman zaman anlaşamıyoruz. senin eşin de biraz sorunlu bence. bir ara psikologa gidecekti sanki ne oldu o muhabbet???

yapsana akşam, kolay bi tarif çook

" "

evet yemem h. içi :18:
Başka bişi yapmam lazım, ama ne
cumartesi akşamı yapatım mantı makarnayı

evde ymkleri kaynanam yapıyo ya o yüzden bn ellemiyorum bide bn ne yapsam aman zehirleniriz şimdi fln dye dalga geçiyo abiler kaynanamda her şeyine bi kulp buluyo ellemiyorum bnde...kndi evime geçince yaparım bze kadar yter...geçen gün ortanca abi aydan gelin yemek yap et yapta yiyelim dedi bnde et alır yaparız soner abi dedim ahmet abimde yarın bi gün kendi evinize geçceksiniz öğrendin mi kız fln dedi kaynanamda aaa ayrı eve geçincede bn yaparım o şimdi yapamaz dedi halbuki bn yemek yapmayı biliyorum babaannemdeyken bn yapıyodum hp sadece biz çok baharatlı ve salçalı yapmayız yemekleri kaynanamlar bol acılı ve salçalı yapıyolar

mırın kırın etti gitmedik tabisi yakında ana oğul yımarhaneye kapatcaklar bni
ayy sen ne heyecanlısındır şimdi küt küt atıyodur kalbin az kaldı çok az hadi gözün aydın kuzum

BULGUR PİLAVINI BU HAFTA YAPTIM KUZUM YA PAZARTESİ GALİBA

Gerçi makarnayıda öle yapabilirsin, eşinin tabağına sarımsaklı yoğurettan koyarsın, seninkine sarımsaksızdann
ama ben sarımsaklı yemek istiyorum, onu cumartesi yapim de ağzı tadıyla kokulu kokulu yiyim

du akşama ne yemek var başlığına bi göz atıyım

mırın kırın etti gitmedik tabisi yakında ana oğul yımarhaneye kapatcaklar bni
ayy sen ne heyecanlısındır şimdi küt küt atıyodur kalbin az kaldı çok az hadi gözün aydın kuzum

sorma canım ya acayip heyecanlıyım, bi de malum ikiye katlandı heyecan biran önce gidelim de düzenimizi kuralım istiyorum. eşim de hamilelikten sonra annemlerin oraya daha sıcak bakmaya başladı annemlerin yakını benim için daha iyi, sonuçta arkadaşlarım da, ailem de yakın olacak. herşey biran önce yerleşsin istiyorum sağ salim. malum hamileliğin de ilk ayları hem daha riskli hem de daha yorgun hissediyormuş insan kendini. ben o evreye gelmeden ev tutulup eşyalar tamamlansın istiyorum. hayırlısı artık.

eşini tekrar ikna etmeye çalış. anladığımız kadarıyla kendisi çözemeyecek bu sorunu. seni hırpalayacak böyle giderse.

yarım kaşık tereyağ, ve 1 kaşık sıvı yağ ile kavuruyosun kahve gibi olana kadar
sonra da su ekLiyosun ama çok değil yani ne bilim böyle 2 bardak makarnaya 4 bardak su gibi.. Güzel oluyo dilek dene bak

ya bu bana yıllarca yediğim ama tarifini alamadığım anlayamadığım cafedeki bi makarnayı hazırlattı sanki
çuubuk makarna ile yaparlardı su yok ama ıslaklığı anlaşır gibi diim rengi kahverengi olurdu
içindeki baharatlar neydi acaba hatta eşimle geçenlerde anmıştık orayı kapandı ve yiyemiouz artık

öyle yap nekk

hiç olmadı kahvaltılık yaparsın
ekmek falan kızartırsın domates zeytin çay :) ohh
maksat karın doysun

yarında keyfince yersin mantını ımhhh

annem çubuk makarnayı kavurduğunda içine birazda pirinç atar ...mükemmel bişeydir yaaa bayılırımmm
öyle yapınca 2 tabak yerim

canım bnm yaa o kadar sevindim ki haberi alınca çifte mutluluk oldu sana hayırlısıyla kucağınada alırsın inşallah....
iyi bi aile terapistine gtmek istiyorum ama çok pahalı seansları...devlette bu hizmeti vermiyo....

canım benim ekmeklerimi koyduğum bir yer var ama eşim ordan alıyorr ya dolaba ya oraya asıyor mutfağım küçük sonunda kapalı küçük balkonum var dolap haricinde yiyeceklerim orda 4lü çekmeceli bişe var ama dikilebilr torbalar çok şeker

kuzummm bence gayet güzel durmuş, gülen yüzüne de hasta kaldım bu arada

kendi evine geçince yaparsın canım, sabret

belkim kavurup yapıyomuş onlar da canım :26:
Fesleğen vardır kesin, keşke isteseydin tarifini..

Annem çubuk makarnayı kavurduğunda içine birazda pirinç atar ...mükemmel bişeydir yaaa bayılırımmm
öyle yapınca 2 tabak yerim
aa denemek lazım, makarna ve pilav bir arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…