2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

nekim gayat güzel olmuş montun büyüğünü alsaydın güzel durmazdı bol gelirdi için rahat olsun yüzünde çok şirin

ayşem allah mutluluğunuzu bozmasın arabanızda satmanız iyi olmuş artık düşünecek bişe kalmamış şurda 3 gün kalmış izmire dönmeye

elfim bu kaynanan hasta eder insanı beyin yorulunca dinlenmek daha zor vücut yorulsa eve gelince yatar dinlenirsin anlamazki

sedacığım allah patronunu şu mübark günde bildiği gibi yapsın niye uğraşır seninleki işallah daha iyi bir iş bulursunda kendin istifanı verirsin adama

Kızlar kızlarrr gelem miiiii yanağınızdan öpem miiii ay nerden geldi yahu bu şarkı aklıma :44:

nekim geçen tvde bir borcama kabak üstüne patates rendeleniyor en üste kaşar peynir rendelediler fırına attılar çok güzeldi ama sebzeler çiğmi haşlanmışmı bilmiyorum basit bunu yapabilrsin

nekim geçen tvde bir borcama kabak üstüne patates rendeleniyor en üste kaşar peynir rendelediler fırına attılar çok güzeldi ama sebzeler çiğmi haşlanmışmı bilmiyorum basit bunu yapabilrsin
aaa bakim netten neydi acaba ismi, 2 kabağım var yapsammı bunu ama kaşar yok evde, eşim alsın gelirken, o yoldayken atarım fırına..
saol tatlım

boynum kireçlendi resmen arkamdaki pervane yüzünnden

artık çok gerilioum ya 2 şal sarıp oturuoum adam görmüo sanki

Kızlar kızlarrr gelem miiiii yanağınızdan öpem miiii ay nerden geldi yahu bu şarkı aklıma :44:

boynum kireçlendi resmen arkamdaki pervane yüzünnden

artık çok gerilioum ya 2 şal sarıp oturuoum adam görmüo sanki
ay Allahım kış günü pervane

Canım masanı değiştirme şansın yok mu?:26:Varsa başka masaya geç.. O adamda kör değil ya görüyordur
Bu arada Durudan duş jeli seti kazanmışımm
tebrikler canım
ben koptum iyice yarışmalardan.. burda face yok, evde netim yok..
sürekli arayıp duruyorum ttneti arıza kaydı açtık diyolar 2 haftayı geçti.
Bugün öğrendim ki, eşimin ailesinin ev telefonu eşimin üzerine kayıtlıymış.
Onun 200 tl borcu olduğundan dolayı bizim de tel ve netimizi kesmişler
ben de üzülüp duruyorum niye sorun giderilmiyor diye
okadar canım sıkıldı ki bugün, eşimle kavga etmeyiz inş eve gidince.

Sağol canımm
Aa demek ondanmış kesilmesi.. eşinle tartışacak bişe yok annesi yatırmamış sonuçta söyler yatırırlar artık yatırsınlar yanii.. Ay hiç sevmem öyle işleri ne işi var annesinin tlf. eşinin üzerinde dimi.. Herkesin evi ayrı yolu ayrı..

yok canım yatırmıyomuş.
Abisi ile konuşmuş (ki o evde tel ve neti kullanan abisidir) yatırmam babama söyle bana ne demiş.
Babasının parası yok, duracak öyle yada biz ödiycez.
Şeytan diyo bu haftaki haftalığınla öde utansınlar ama nerde. Hiç utanmaz, nefret ediyorum o abisinden
Çok sinirliyim şuan kesin kavga edicez

aaa bakim netten neydi acaba ismi, 2 kabağım var yapsammı bunu ama kaşar yok evde, eşim alsın gelirken, o yoldayken atarım fırına..
saol tatlım

ne demek canım ismini bulamadım canım ama çok güzel görünüyordu börek gibi bende kabak aldım yarın yapıcam

saol tatlım

ne demek canım tvde börek gibi gözüküyordu çok güzeldi bende yarın yapıcam yapta nasıl oluyor bizede söylersin

magnetlerimi beğenenler facede bende ipekböceği diye biri ekli ordan sipariş verdim ödeme kapıda orda örnekleride var

İptal ettiremiyormu peki kendi adını çeksin kaynın üzerine alsın.. Yarın birgün borç yapar bayağı ödemezde size kalmasın.. Sen kavga şeklinde söyleme.. Neden böyle oluyor canım bizim suçumuz ne de tamam mı

Biz akşama anneanneme gidiyoruz benim bezelye kaldı neyse yarın yenilir.

Annannemde aç gelin dedi ne yapacak acaba :)))

ne demek canım ismini bulamadım canım ama çok güzel görünüyordu börek gibi bende kabak aldım yarın yapıcam
canım burdaki arkimle konuştuk, kıyma ve domates püresi kavur onu da ekle dedi. öyle deniycem bakalım.

yook iptal ettirmez, annesi babası madur olmasın. Canını verir!

canım sizin telefon kimin üstüne netiniz ona bağlı değilmi abisine deseydi babam mı giriyor internete sen giriyorsun ödmezsen tlfnu iptal edicem diye annesini babasını madur etmek istemiyoda cep telefonları vardır heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…