annem çubuk makarnayı kavurduğunda içine birazda pirinç atar ...mükemmel bişeydir yaaa bayılırımmm
öyle yapınca 2 tabak yerim
aaa bakim netten neydi acaba ismi, 2 kabağım var yapsammı bunu ama kaşar yok evde, eşim alsın gelirken, o yoldayken atarım fırına..nekim geçen tvde bir borcama kabak üstüne patates rendeleniyor en üste kaşar peynir rendelediler fırına attılar çok güzeldi ama sebzeler çiğmi haşlanmışmı bilmiyorum basit bunu yapabilrsin
boynum kireçlendi resmen arkamdaki pervane yüzünnden
artık çok gerilioum ya 2 şal sarıp oturuoum adam görmüo sanki
Kızlar kızlarrr gelem miiiii yanağınızdan öpem miiiiay nerden geldi yahu bu şarkı aklıma :44:
ay Allahım kış günü pervaneboynum kireçlendi resmen arkamdaki pervane yüzünnden
artık çok gerilioum ya 2 şal sarıp oturuoum adam görmüo sanki
tebrikler canımCanım masanı değiştirme şansın yok mu?:26:Varsa başka masaya geç.. O adamda kör değil ya görüyordur
Bu arada Durudan duş jeli seti kazanmışımm
Sağol canımmtebrikler canım
ben koptum iyice yarışmalardan.. burda face yok, evde netim yok..
sürekli arayıp duruyorum ttneti arıza kaydı açtık diyolar 2 haftayı geçti.
Bugün öğrendim ki, eşimin ailesinin ev telefonu eşimin üzerine kayıtlıymış.
Onun 200 tl borcu olduğundan dolayı bizim de tel ve netimizi kesmişler
ben de üzülüp duruyorum niye sorun giderilmiyor diye
okadar canım sıkıldı ki bugün, eşimle kavga etmeyiz inş eve gidince.
yok canım yatırmıyomuş.Sağol canımm
Aa demek ondanmış kesilmesi.. eşinle tartışacak bişe yok annesi yatırmamış sonuçta söyler yatırırlar artık yatırsınlar yanii.. Ay hiç sevmem öyle işleri ne işi var annesinin tlf. eşinin üzerinde dimi.. Herkesin evi ayrı yolu ayrı..
aaa bakim netten neydi acaba ismi, 2 kabağım var yapsammı bunu ama kaşar yok evde, eşim alsın gelirken, o yoldayken atarım fırına..
saol tatlım
aaa bakim netten neydi acaba ismi, 2 kabağım var yapsammı bunu ama kaşar yok evde, eşim alsın gelirken, o yoldayken atarım fırına..
saol tatlım
yok canım yatırmıyomuş.
Abisi ile konuşmuş (ki o evde tel ve neti kullanan abisidir) yatırmam babama söyle bana ne demiş.
Babasının parası yok, duracak öyle yada biz ödiycez.
Şeytan diyo bu haftaki haftalığınla öde utansınlar ama nerde. Hiç utanmaz, nefret ediyorum o abisinden
Çok sinirliyim şuan kesin kavga edicez
Harfi ne kadar canımmagnetlerimi beğenenler facede bende ipekböceği diye biri ekli ordan sipariş verdim ödeme kapıda orda örnekleride var
canım burdaki arkimle konuştuk, kıyma ve domates püresi kavur onu da ekle dedi. öyle deniycem bakalım.ne demek canımismini bulamadım canım ama çok güzel görünüyordu börek gibi bende kabak aldım yarın yapıcam
yook iptal ettirmez, annesi babası madur olmasın. Canını verir!İptal ettiremiyormu peki kendi adını çeksin kaynın üzerine alsın.. Yarın birgün borç yapar bayağı ödemezde size kalmasın.. Sen kavga şeklinde söyleme.. Neden böyle oluyor canım bizim suçumuz ne de tamam mı
Harfi ne kadar canım
:105:yook iptal ettirmez, annesi babası madur olmasın. Canını verir!
yok canım yatırmıyomuş.
Abisi ile konuşmuş (ki o evde tel ve neti kullanan abisidir) yatırmam babama söyle bana ne demiş.
Babasının parası yok, duracak öyle yada biz ödiycez.
Şeytan diyo bu haftaki haftalığınla öde utansınlar ama nerde. Hiç utanmaz, nefret ediyorum o abisinden
Çok sinirliyim şuan kesin kavga edicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?