2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

:105:
..
Elfi napacak bakalım ananee..
Kızlar Dilşadla msjlaştım kendisi iyiymiş bebişde küvözde kalıyor hala o da iyiymiş. K.v kendinde kalıyormuş bişe olmamış gibi..
Hepinize slmı var..

Harfiii...
Allahtan eşimin adı Abdulrezzak değil

aleykm slm kadına bak ne yüzsüz ya gitsin evinde kalsın bebeği merak ediyorsa her gün oğlunu arasın öğrensin durumunu

hayır canım harfi değil gördüğünüz magnetlerin hepsi

aleykm slm kadına bak ne yüzsüz ya gitsin evinde kalsın bebeği merak ediyorsa her gün oğlunu arasın öğrensin durumunu

hayır canım harfi değil gördüğünüz magnetlerin hepsi

Öyle dee..
Anladım canım kapıda ödeme mi yapılıyor bana özelden link atsana bi bakim inceliim..

..
Kızlar Dilşadla msjlaştım kendisi iyiymiş bebişde küvözde kalıyor hala o da iyiymiş. K.v kendinde kalıyormuş bişe olmamış gibi..
Hepinize slmı var..

ayy ne yüzsüz kadın yaa utanmadan bide dilşadda kalıyo bebeği ve dilşadın iyi olmasına çok sevindim
nekim sakince konuş eşinle küsüşmeyin....:18:
özge öldürdün bni gülmekten abdürrezzak

..
Hepinize slmı var..
a.selam :))

bizim ki de eşimin üzerine işte, diğer onlarınki de.
onu ödemeyince onlar onu kesmişler çoktan, bizimkini de kesmişler ödediğimiz halde onu ödemiyo eşim diye.
Ay sinirlerim bozuldu gittim ağladım toplantı odasında, herkes de gözlerimden anladı
iyi akşamlar kızlar

Olsun, sağlık olsun da ...

Bebişinin fotosunu biara albüme koysana

Acomert canim simdi okudum msj. aminnn tesekkürler. hatli hatira olucak evet daha minicik agzi var dili yok zavallim.

Zuzum ekliyecm en kisa zaman da resim de ama zamanimyok ki arada giriyorum cikiyorum.

Kuzuumm niye ağladın yaa.. Bugün konuşun işten geldikten sonra halledersiniz inş.

sen sinirlenme canım eşinle sakin sakin konuş mantıklı bir şekilde doğruları söyleyerek konuş iptal ettirsin daha sonra yine olur böyyle

Yarencim ev alacakmısınız yoksa kiraya mı çıkacaksınız?

maalesef canım evi alamıyoruz. kredi faizleri çok yüksek şuan. e ben gidince çalışmıcam. hayırlısıyla hamilelik ve doğumda hatta doğumdan sonra da 1 yıl bebişime kendim bakmayı düşünüyorum. eğer o sırada Toki falan ev yaparsa ona girebiliriz. onun dışında aylık 1000 tl kadar kredi ödeyemeyiz canım.

amin canım inşallah, darısı başına inşallah. tabii önce kocanı büyütmen lazım daha. devletin aslında bu hizmeti vermesi lazım. evlilik okulları açılıyor da, evlilik terapisti neden yok ki sgk da falan???

çooook az kaldı enkim. evimizi de toparladık baya. mutfak, yatak odası falan. ama heryerden ıvır kıvır çıkıyor küçük küçük. eşyalı ev tuttuk güya ama baya eşyamız olmuş 1,5 yılda ya.

Canım masanı değiştirme şansın yok mu?:26:Varsa başka masaya geç.. O adamda kör değil ya görüyordur
Bu arada Durudan duş jeli seti kazanmışımm

ooo şanslı hatunum benim, güle güle kullan. İzmir'e gidince evden ben de bol bol takip ederim artık. bütün gün sıkılırım zaten evde.

Canım masanı değiştirme şansın yok mu?:26:Varsa başka masaya geç.. O adamda kör değil ya görüyordur
Bu arada Durudan duş jeli seti kazanmışımm
tebriklerrrrrrrrrrrr
Harfiii...
Allahtan eşimin adı Abdulrezzak değil

ahahaaaaaaaaaaaaa çok güldüm akşam akşam yaaaaaa :)))

bol inş. bir an önce şu gerizekalı adamdan kurtulursun başka bi iş buluppp

nekk montun tam oturmuş üstüne bence çok ii olmuş güle güle kullan bi de ağlama yaa eşinle akşam sakin sakin konuşsan da üstünüze alsanız çok ii olur yaa

aydancım bizim burda aile toplum merkezi mi ne öle bi yer var danışmanlık hizmeti falan verio belediyeye ait, araştırsana cnm sizin yaşadığınız yerde de vardır belki

ayşecim hadi gözün aydın araba da gitti kaldı size sadece taşınmakkkkk

herkesin de kandili mübarek olsun bu arada. özgecim saol mesajın için cvp yazdım ama inş.gelmiştir emin olamadım da

Kızlar hepinize iyi kandiller diliyorum bu güzel günde bebeğimin cinsiyetini öğrendim hepimizin içine doğan şekilde kızmış benim aşkım tatlı bir prenses daha gelecek kısmetse dünyaya Rabbim o günleri göstersin

İnş. zamanında sağlıkla kucağına alırsın canım.

Nek bunuda bildin o zaman benimde kesin kızdır :)) Daha hiç şaşmadın çünkü :)

sağlıkla gelsinn

İnş. zamanında sağlıkla kucağına alırsın canım.

Nek bunuda bildin o zaman benimde kesin kızdır :)) Daha hiç şaşmadın çünkü :)
evet şaşmadım, inanamıyorum kendime
arkim, yarenin ablası, miray, diloş, bol'u da tahmin etmiştim sanki.. sonra diğer arkim
ama sende şaşabilirim, sen erkek istiyosun çinkim çok.. Allah gönlüne göre verir inş

Günaydın herkese

özgem faceden özelden msj attım sana
Aldım msjını canım tamam...

ooo şanslı hatunum benim, güle güle kullan. İzmir'e gidince evden ben de bol bol takip ederim artık. bütün gün sıkılırım zaten evde.
Sağol canım...

tebriklerrrrrrrrrrrr
ahahaaaaaaaaaaaaa çok güldüm akşam akşam yaaaaaa :)))
herkesin de kandili mübarek olsun bu arada. özgecim saol mesajın için cvp yazdım ama inş.gelmiştir emin olamadım da

..
Aldım canım msjını sende sağol cvp yazamadım o an işim vardı sonrada unuttum burdan diim barime

Amin canım.. Çok sevindim...

yok canım benim özellikle istediğim bi cinsiyet yok ama hep bekarken bile kesin benim ilk çocuğum erkek olacak derdim o hep o şekilde kafamda kaldı. Ama hamile olunca bi his oluştu ve o da kız. Hislerime göre kız diyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…