tam hatırlamıyorum canım ya 20tl yada 18-19 tl
:105:
..
Elfi napacak bakalım ananee..
Kızlar Dilşadla msjlaştım kendisi iyiymiş bebişde küvözde kalıyor hala o da iyiymiş. K.v kendinde kalıyormuşbişe olmamış gibi..
Hepinize slmı var..
Harfiii...
Allahtan eşimin adı Abdulrezzak değil
aleykm slm kadına bak ne yüzsüz ya gitsin evinde kalsın bebeği merak ediyorsa her gün oğlunu arasın öğrensin durumunu
hayır canım harfi değil gördüğünüz magnetlerin hepsi
:105:
..
Kızlar Dilşadla msjlaştım kendisi iyiymiş bebişde küvözde kalıyor hala o da iyiymiş. K.v kendinde kalıyormuşbişe olmamış gibi..
Hepinize slmı var..
a.selam :)):105:
..
Hepinize slmı var..
bizim ki de eşimin üzerine işte, diğer onlarınki de.canım sizin telefon kimin üstüne netiniz ona bağlı değilmi abisine deseydi babam mı giriyor internete sen giriyorsun ödmezsen tlfnu iptal edicem diye annesini babasını madur etmek istemiyoda cep telefonları vardır heralde
Ama öyleeayy ne yüzsüz kadın yaautanmadan bide dilşadda kalıyo bebeği ve dilşadın iyi olmasına çok sevindim
nekim sakince konuş eşinle küsüşmeyin....:18:
özge öldürdün bni gülmekten abdürrezzak
geçmiş olsun kuzum eltine bilmiyordum...allah hepimizi kötü hastalıklardan korusun doğru söylüyorsun tatlım bünyem zayıf çok hemde bnm anne tarafıma kanser ırsi annemin anneannesini teyzemi annemi kanserden kaybettim korkuyorum hep en ufak hastalık bni yatağa düşürüyo allah korusun büyük bişi olsa...düşünmek bile istemiorum...
luxxorum bende öyleyim hemen çeşmeleri açarım hiç dayanamam çata çat kavgada edemem o yüzden....
canımm allahım seni ve bebeğini nazarlardan saklasıntebrik ediyorum....
bu uykusuzluklar tatlı hatıralar olucak sana elvin alimiz büyüyordur her geçen gün sen nasılsın ağrın sızın var mı
Olsun, sağlık olsun da ...
Bebişinin fotosunu biara albüme koysana
Kuzuumm niye ağladın yaa.. Bugün konuşun işten geldikten sonra halledersiniz inş.a.selam :))
bizim ki de eşimin üzerine işte, diğer onlarınki de.
onu ödemeyince onlar onu kesmişler çoktan, bizimkini de kesmişler ödediğimiz halde onu ödemiyo eşim diye.
Ay sinirlerim bozuldu gittim ağladım toplantı odasında, herkes de gözlerimden anladı
iyi akşamlar kızlar
a.selam :))
bizim ki de eşimin üzerine işte, diğer onlarınki de.
onu ödemeyince onlar onu kesmişler çoktan, bizimkini de kesmişler ödediğimiz halde onu ödemiyo eşim diye.
Ay sinirlerim bozuldu gittim ağladım toplantı odasında, herkes de gözlerimden anladı
iyi akşamlar kızlar
Yarencim ev alacakmısınız yoksa kiraya mı çıkacaksınız?
canım bnm yaa o kadar sevindim ki haberi alınca çifte mutluluk oldu sana hayırlısıyla kucağınada alırsın inşallah....
iyi bi aile terapistine gtmek istiyorum ama çok pahalı seansları...devlette bu hizmeti vermiyo....
nekim gayat güzel olmuş montun büyüğünü alsaydın güzel durmazdı bol gelirdi için rahat olsun yüzünde çok şirin
ayşem allah mutluluğunuzu bozmasın arabanızda satmanız iyi olmuş artık düşünecek bişe kalmamış şurda 3 gün kalmış izmire dönmeye
elfim bu kaynanan hasta eder insanı beyin yorulunca dinlenmek daha zor vücut yorulsa eve gelince yatar dinlenirsin anlamazki
sedacığım allah patronunu şu mübark günde bildiği gibi yapsın niye uğraşır seninleki işallah daha iyi bir iş bulursunda kendin istifanı verirsin adama
Canım masanı değiştirme şansın yok mu?:26:Varsa başka masaya geç.. O adamda kör değil ya görüyordur
Bu arada Durudan duş jeli seti kazanmışımm
tebriklerrrrrrrrrrrrCanım masanı değiştirme şansın yok mu?:26:Varsa başka masaya geç.. O adamda kör değil ya görüyordur
Bu arada Durudan duş jeli seti kazanmışımm
Harfiii...
Allahtan eşimin adı Abdulrezzak değil
Kızlar hepinize iyi kandiller diliyorum bu güzel günde bebeğimin cinsiyetini öğrendim hepimizin içine doğan şekilde kızmış benim aşkım tatlı bir prenses daha gelecek kısmetse dünyaya Rabbim o günleri göstersin
Kızlar hepinize iyi kandiller diliyorum bu güzel günde bebeğimin cinsiyetini öğrendim hepimizin içine doğan şekilde kızmış benim aşkım tatlı bir prenses daha gelecek kısmetse dünyaya Rabbim o günleri göstersin
evet şaşmadım, inanamıyorum kendimeİnş. zamanında sağlıkla kucağına alırsın canım.
Nek bunuda bildin o zaman benimde kesin kızdır :)) Daha hiç şaşmadın çünkü :)
Aldım msjını canım tamam...özgem faceden özelden msj attım sana
ooo şanslı hatunum benim, güle güle kullan. İzmir'e gidince evden ben de bol bol takip ederim artık. bütün gün sıkılırım zaten evde.
tebriklerrrrrrrrrrrr
ahahaaaaaaaaaaaaa çok güldüm akşam akşam yaaaaaa :)))
herkesin de kandili mübarek olsun bu arada. özgecim saol mesajın için cvp yazdım ama inş.gelmiştir emin olamadım da
sağlıkla gelsinn
evet şaşmadım, inanamıyorum kendime
arkim, yarenin ablası, miray, diloş, bol'u da tahmin etmiştim sanki.. sonra diğer arkim
ama sende şaşabilirim, sen erkek istiyosun çinkim çok.. Allah gönlüne göre verir inş
Günaydın herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?