2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

evet dün tam özgeme cvp yazıodum elektrik gitmişti :26:
Canım masanı değiştirme şansın yok mu?:26:Varsa başka masaya geç.. O adamda kör değil ya görüyordur
Bu arada Durudan duş jeli seti kazanmışımm
kuzum maalesef öyle bi şansım yok 4 kişinin oturabileceği büyük çalışma masası şuanki durdugu yere göre yaptırmışlar başka türlü olmuo adam da görüo ama umursamıo ki

tatlım dün kaçırmışım ne yaptınız akşam bi sorun çıkmadı umarım!

Annannemde aç gelin dedi ne yapacak acaba :)))
akşam ne yedin elfim neler yapmış annane

Harfi ne kadar canım
tam hatırlamıyorum canım ya 20tl yada 18-19 tl
Harfiii...
Allahtan eşimin adı Abdulrezzak değil
çok güldüm size ya bi alemsin özgem

Öyle dee..
Anladım canım kapıda ödeme mi yapılıyor bana özelden link atsana bi bakim inceliim..
bende istioum

yook iptal ettirmez, annesi babası madur olmasın. Canını verir!
vazgeçsinler demiouz ama hala kendi yuvalarına tam anlamıyla geçiş yapamıolar sanki sinir oluoum ya artık sorumluluk alanları değişti ama yok kendileri bilmez illa biz yırtıncaz

ayy ne yüzsüz kadın yaa utanmadan bide dilşadda kalıyo bebeği ve dilşadın iyi olmasına çok sevindim
nası ya kadın dilşadın yanında mı kalıomuş böle bişi olamaz yaa ben olsam laf çarpardım birsürü suratsızlık yapardım gitmesi için
dilşad yapıodur ama karşı taraf maalesef yüzsüz

özgem faceden özelden msj attım sana
kuzu sende bana at dicem ama illa faceden mi bakılıo benim yok ki

amin canım hayırlısıyla inşallah. Bir cimcime daha gelio

günaydın demeyi unuttumu

ya zaten az önce gerildim ben geldim 8,45te bi kız var küçük patronla
anladınız işte
az önce geldi ben bi kere 09,10da geldim de kavga etmiştik ne hak ne hukuk ya

Günaydın canım.. Sinir oldum o patrona da küçük patrona da o kıza da
Dilşad da hiç huzurlu değilmiş içinden gelmiomuş ama napsın ki. Annesigilde arada geliyorlarmış ama kalmıyorlarmış o kadın yüzünden.. Gidecekmiş k.v si annesi kalacakmış öyle idare ediyor işte...
....

Kuzu ben sana msnini gönderirim ben faceden ekledimde kabul etmedi daha bakalım.. Benimde hoşuma gitti..

köfte, patates kızartması, sactada ekmek yapmıştı ince yağlı ekmeklerden. peynirle birlikte çatlayana kadar yedim :)

oyy afiyet olsun tatlım
benimde canım köfte istio bu aralar
yarına makarna kavurması ve köfte yapim evde takılırız soğuk

gerçi;
dün akşam eşim annemi aramış oda yemeğe gel demiş ben zaten gittim
tlfda gelcem dedi babaannemede gitcem bekleyim mi dedim birlikte gideriz dedi
size de uğrarız belki dedim yarım saatte olsa
9,30da gelcem demişti 9da geldi gitcez ya
oturduk yemek çay 10,20 oldu babaneye gittik 11 oldu onlara da gidemedik yani napım
eve geldik yarın gidelim dio ya ben sölemesem senin öyle bi niyetin yoktu bile
yarın gidemem dedim nie dedi çalışıoum cmt akşamı seninle rahatça oturup bişiler yapabilioum dedim
pazarda evden çıkmıcam pzt gideriz dedim
tmm dilek otur evde die bi karşılık

her akşam bişi yüzünden kavga ediouz sonra yattık sarıldı
ya şunu yapma dedim ya küçücük şeye benle kavga etme yada kavga ediosak sarılma çok saçma dedim
bu daha da sıkı sarıldı baktım durum farklı hiç oralı olmadım
bana inanmıcaksınız ama 12gündür kesinlikle yüz vermioum bazı sinirli olduğum noktalar var
ama dün iice tepki gösterdi neyse akşama randevu verdim artık
ama onlara da pzt gitcem öyle dediysem öyle işte banane yaa

ya biz neler yaşadık resmen burda iş yaptılar yaa
benim diğer arkadaş yeter ya iş yerinin bereketi kalmadı die büyük patrona şikayet etti
sonra kamera takıldı her yere şimdi zor tabi bilmioum valla evli bi de çocugu var adamın

kadın bi an önce gitsede dilşadın annesi gelse daha rahat eder kız yaa

ben faceden alamayacağıma göre başka yerden araştırıyım bakim bide

Dilekcim biz eşimle evlenmeden önce evlenmiş boşanmış işyerinden bi abi bize dediki ne olursa olsun yatağa küs girmeyin sorunlarınızı kesinlikle ailenizle paylaşmayın kendi aranızda çözün vs. falan adam deneyimli sonuçta boşanmış ve nedenlerini biliyor

eşimle bi karara vardık kesinlikle ama kesinlikle yatağa küs girmicez ben suçluysam bile yeri gelirse sarılıcam o suçlu olsa bile alltan alıcam falan. Ama sarılmamalara kesinlikle olumsuz tepki vermicez falan diye anlaştık

1.5 yıl bitti daha bi kere küs yatmadık aramızda problem varsada yatmadan konuşarak çözdük sarıldık yattık

Belki eşinde hatasını anlıyordur alltan alıp ona karşılık vermelisin bence

sen sizinkilere uğrayalım deyince hoşuna gitmiştir belki. heveslenmiştir. bugünde oraya bi yarım saatliğine gidebilirsiniz ki.

sağlıklı bir bebiş olsun da cinsiyeti hiiç önemli değil

tatlım dün kaçırmışım ne yaptınız akşam bi sorun çıkmadı umarım!
ben çook sinirliydim, ama hep alttan aldı, ben tersledim sarıldı öptü kavga çıkmadı yani
bana hırka ve kazak almış ayıca yemek yedik, sarıldık tv izledik, uyuduk
az önce de "al kuzum" diye sms atmış, küsmüyorum ama o konu hala canımı sıkıyo inş arar babasını söyler bugün

köfte, patates kızartması, sactada ekmek yapmıştı ince yağlı ekmeklerden. peynirle birlikte çatlayana kadar yedim :)
ayy süpermiş menü sacda ekmek çekti canımm

randevu işi iyi olmuş, bu hafta çok didiştiniz hafta sonunuz güzel geçer inş canım
iyice barışırsınız :)

birsürü boncuk size
ben de evlenmeden önce öyle diyodum, öyle konuştuk ama maalesef küsünce tam küsüyorum.
çok inatçıyım.. eşimin salonda yattığı günler bile oldu
eğer aynı yatakta yatarsam da küsken asla dokunmuyorum ona, kenara kıvrılıyorum..
keşke ben de hemen barışabilsem :/ sevmiyorum şu huyumu..
çok uygunmuş fiyatı daa
..
kızlar yaa alttan çıtçıtlı badilerde hangi beden giyosunuz?
ben sıkınca daralıyorum, aldıklarımı da hep sıktığı için kullanmıyorum genelde..
trendyol 20 tl çek vermiş onunla 3 tane alim diyorum da L alsam sıkar mı acaba iade edemem çekle alıcam :44:

Nekcim bu senin elinde olan bişey. Kenara kıvrılıyorum demişsin ya bi kere sarıl bak eşinin de hoşuna gidecek sonra bi dahakinde o aynısını yapacak. böylece hem küslüğünüz kısa sürecek hemde daha huzurlu olacaksınız. Tavsiye olarak bi kere denemeni istiyorum

canım o çıtçıtlı badiler bedenle alakalı değil bence ya sende uzunsun sıkar ben hep L beden alıyordum gövde uzun anca. bu seferde bol duruyordu bıraktım artık giymeyi.

bizimki küslük diil ki konuşouz
nası anlatsam aşk yaşamıouz işte bıcır bıcır tartışıouz ee şunu naptın kahve mi içsen gibi devam edio
yatakta sarılırız o bana ben ona dokunarak uyuruz öyle bi sorun yok
ama eşim konuşmuo bu böyle ben şöyle yapıoum sen şöyle davransan falan hep sünger çekilio gibi düşün
bende konuşup anlaşmayı çok sevioum ben konuşurken yaa neyse gel uzatmayalım dio sarılıo
e ee şikayetimi dinlemedim dicemi duymadım böyle böyle aynı şeyler tekrar yaşanıo
konuşamıouz dioum konuşsakta boş bu saatten sonra değişmeyiz böyle yaşıouz işte yıllardır dio
en sonunda bende susuoum çaresiz

sen sizinkilere uğrayalım deyince hoşuna gitmiştir belki. heveslenmiştir. bugünde oraya bi yarım saatliğine gidebilirsiniz ki.
yok gitmicem dediysem gitmem yani kesinlikle
bayram diil bişi diil pz giderim boş evde oturuoum da gitmio muyum
benim bi pazarım var sabah 7de kalkıp çamışır asıoum ütü yapıoum
eve gitcem aynı yarın aynı ve gidince eşim 4-5 saat oturuo kalk dioum birazdan birazdan o yüzden istemioum tüm pazarım gidio

bildiğim için evden çıkınca babaneme gidelim dioum dönüşte uğrarız dio ama annesinden kalkamıo hep benimkiler kalıo yani
kaç 2 ay gitmedi babaneme çok kızdım atlatıo gibi
şimdi bende benim istediğim zaman gitcem
huyum bu yani değişmem
bilioum benim için sölüosun canım tşk ederim ama elimde diil yani inadım işte

işte aşsam, kırsam şu inadımı ama denemeye çalışıcam, yani o an zaten gelir aklıam bu yazdıkların..
ama küsmeyelim tabisi.. gerek kalmasın inş..

ben de giymem pek çıtçıtlı badi ama bu ara çok üşüyorum giydim hep şu karda kışta..
ben birde işte giymesem de evde, yatarken felan giyorum onları uyurken belim açılmasın diye.. yorganı atıyorum üstümden donuyorum sonra L alim, bende bol durmaz şişko oldum zaten :105:

Bende atletsiz duramam hiç. Yazın bile giyerim şimdi straplez uzun badilere geçtim atlet yerine giyiyorum çıtçıtlılar sıkmaya başladı bıraktım

L al bencede. Hem şişko değilsin sen taam mı :)))

ii olmuş canım sorun yaşamamışsınız ama paraları yok diosun nası hallolcak ki:26:
----
evt hep sorun yaşadık aslında ben pazar günü abisi geldi onlara çok sinirlendim oda anladı
bana hiç neyin var demedim ağzımı açmamam için bende anlatmadıkça rahatlayamadım hep gergindik
akşama bakalım geçen hafta da tam yattık ama film izlioduk ben korktum die kavga ettik
bugün bakalım neler yaşancak?

ben bi kere gittim misafir odasına geldi bir sürü kızdı senin yaptığın iş diil böyle şey olmaz die hemen gidip yattam yanına

kuzum ben onları hiç kullanmıoum ama senin boyun uzun L uygun olur

gözünaydın canım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin işallah

Bizdede şöyle bi durum var eşim dediki kuzenim aradı pazar günü bizi çağırıyorlar erken gitsek 3 gibi akşamada maç var izlesek falan.. olur dedim kuzenin eşiyle aram iyi güzel zaman geçiririz. Sonra kaynanam tutturur kızına sende gel diye baskı yapar o da anne sizi çağırmışlar beni çağırmadılarki yok illa sende gel diye baskı yapar görümcemde gelmem diye inatlaşır bazende ısrarlara dayanamayıp gelir.

şimdi benim ailemde ben olmadan akraba ziyaretlerine gidiyorlar annem benide peşinden sürükleyip zorla bi yerlere götürmeye çalışmıyor. bu bana çok saçma geliyor. kaynanam istiyorki çocukları hep yanında olsun dizinin dibinde olsun. Demekki bizde ayrı yaşasak çok sorun olurdu hergün gelmemizi isterdi kesin. evdede hakimiyet elimde zaten. lafımıda esirgemiyorum artık. Yani eşimle ailevi bi problem yaşamıyoruz.

Nekk.. bencede L al bende çeyizime hep çıtçıtlı aldım normal atlet almadım giymiyorum diye.. Ama sıkıyor şimdi L iyi olur bol olsa bile bişi olmaz.. Şişko mu
Bana niye gelmemiş çek yaa:105:
...
Sinir oldum yine yaaaa.........
Bizim araba arıza verdi bikaç gün önce bi parçası değişecekmiş Parça şuan 70-90 tl arasında onu mecbur yaptıracaz eşim tlfnda 1.000 tl masraf yapıcam heralde diyo kaportasındada çürük varmış şanzımanındada arıza.. Yaptırıp uzun süre binicem diyo.. Olmayan şeyi nasıl masraf yapıcaksın dedim.. Ben ehliyet elıcam dedim o kadar masraf yapamayızz.. Onu da alırız diyo. Evi taşımayı düşünüyo arabayı yaptırmayı düşünüyo herşey yapmayı düşünüyo ama ortada para yok
Akşamda netten parçalara bakıyor böyle uzun uzun çocuk gibi uğraşmayı seviyomuş... bekledim bekledim karnım ağrıyordu geliyomusun dedim, gelicem falan dedi yine bekledim gelmedi geçtim yattım...off sinirimden napıcağımı şaşırdım yaa. Arıcam yapamayız o kadar masraf dicem ucuz yolu yaptırıp satsın.. üzülürse üzülsün banane..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…