kuzum maalesef öyle bi şansım yok 4 kişinin oturabileceği büyük çalışma masası şuanki durdugu yere göre yaptırmışlar başka türlü olmuo adam da görüo ama umursamıo kiCanım masanı değiştirme şansın yok mu?:26:Varsa başka masaya geç.. O adamda kör değil ya görüyordur
Bu arada Durudan duş jeli seti kazanmışımm
tatlım dün kaçırmışım ne yaptınız akşam bi sorun çıkmadı umarım!sürekli arayıp duruyorum ttneti arıza kaydı açtık diyolar 2 haftayı geçti.
Bugün öğrendim ki, eşimin ailesinin ev telefonu eşimin üzerine kayıtlıymış.
Onun 200 tl borcu olduğundan dolayı bizim de tel ve netimizi kesmişler
ben de üzülüp duruyorum niye sorun giderilmiyor diye
okadar canım sıkıldı ki bugün, eşimle kavga etmeyiz inş eve gidince.
akşam ne yedin elfim neler yapmış annaneAnnannemde aç gelin dedi ne yapacak acaba :)))
Harfi ne kadar canım
tam hatırlamıyorum canım ya 20tl yada 18-19 tl
çok güldüm size ya bi alemsin özgemHarfiii...
Allahtan eşimin adı Abdulrezzak değil
bende istioumÖyle dee..
Anladım canım kapıda ödeme mi yapılıyor bana özelden link atsana bi bakim inceliim..
vazgeçsinler demiouz ama hala kendi yuvalarına tam anlamıyla geçiş yapamıolar sanki sinir oluoum ya artık sorumluluk alanları değişti ama yok kendileri bilmez illa biz yırtıncazyook iptal ettirmez, annesi babası madur olmasın. Canını verir!
nası ya kadın dilşadın yanında mı kalıomuş böle bişi olamaz yaa ben olsam laf çarpardım birsürü suratsızlık yapardım gitmesi içinayy ne yüzsüz kadın yaautanmadan bide dilşadda kalıyo bebeği ve dilşadın iyi olmasına çok sevindim
kuzu sende bana at dicem ama illa faceden mi bakılıo benim yok kiözgem faceden özelden msj attım sana
amin canım hayırlısıyla inşallah. Bir cimcime daha gelioKızlar hepinize iyi kandiller diliyorum bu güzel günde bebeğimin cinsiyetini öğrendim hepimizin içine doğan şekilde kızmış benim aşkım tatlı bir prenses daha gelecek kısmetse dünyaya Rabbim o günleri göstersin
akşam ne yedin elfim neler yapmış annane
evet dün tam özgeme cvp yazıodum elektrik gitmişti :26:
kuzum maalesef öyle bi şansım yok 4 kişinin oturabileceği büyük çalışma masası şuanki durdugu yere göre yaptırmışlar başka türlü olmuo adam da görüo ama umursamıo ki
çok güldüm size ya bi alemsin özgem
bende istioum
nası ya kadın dilşadın yanında mı kalıomuş böle bişi olamaz yaa ben olsam laf çarpardım birsürü suratsızlık yapardım gitmesi için
dilşad yapıodur ama karşı taraf maalesef yüzsüz
kuzu sende bana at dicem ama illa faceden mi bakılıo benim yok ki
köfte, patates kızartması, sactada ekmek yapmıştı ince yağlı ekmeklerden. peynirle birlikte çatlayana kadar yedim :)
Günaydın canım.. Sinir oldum o patrona da küçük patrona da o kıza da
Dilşad da hiç huzurlu değilmiş içinden gelmiomuş ama napsın ki.Annesigilde arada geliyorlarmış ama kalmıyorlarmış o kadın yüzünden.. Gidecekmiş k.v si annesi kalacakmış öyle idare ediyor işte...
....
Kuzu ben sana msnini gönderirim ben faceden ekledimde kabul etmedi daha bakalım.. Benimde hoşuma gitti..
sağlıklı bir bebiş olsun da cinsiyeti hiiç önemli değilyok canım benim özellikle istediğim bi cinsiyet yok ama hep bekarken bile kesin benim ilk çocuğum erkek olacak derdim o hep o şekilde kafamda kaldı. Ama hamile olunca bi his oluştu ve o da kız. Hislerime göre kız diyorum bende
ben çook sinirliydim, ama hep alttan aldı, ben tersledim sarıldı öptü kavga çıkmadı yanitatlım dün kaçırmışım ne yaptınız akşam bi sorun çıkmadı umarım!
ayy süpermiş menüköfte, patates kızartması, sactada ekmek yapmıştı ince yağlı ekmeklerden. peynirle birlikte çatlayana kadar yedim :)
oyy afiyet olsun tatlım
benimde canım köfte istio bu aralar
yarına makarna kavurması ve köfte yapim evde takılırız soğuk
gerçi;
dün akşam eşim annemi aramış oda yemeğe gel demiş ben zaten gittim
tlfda gelcem dedi babaannemede gitcem bekleyim mi dedim birlikte gideriz dedi
size de uğrarız belki dedim yarım saatte olsa
9,30da gelcem demişti 9da geldi gitcez ya
oturduk yemek çay 10,20 oldu babaneye gittik 11 oldu onlara da gidemedik yani napım
eve geldik yarın gidelim dio ya ben sölemesem senin öyle bi niyetin yoktu bile
yarın gidemem dedim nie dedi çalışıoum cmt akşamı seninle rahatça oturup bişiler yapabilioum dedim
pazarda evden çıkmıcam pzt gideriz dedim
tmm dilek otur evdedie bi karşılık
her akşam bişi yüzünden kavga ediouz sonra yattık sarıldı
ya şunu yapma dedim ya küçücük şeye benle kavga etme yada kavga ediosak sarılma çok saçma dedim
bu daha da sıkı sarıldı baktım durum farklı hiç oralı olmadım
bana inanmıcaksınız ama 12gündür kesinlikle yüz vermioum bazı sinirli olduğum noktalar var
ama dün iice tepki gösterdi neyse akşama randevu verdim artık
ama onlara da pzt gitcem öyle dediysem öyle işte banane yaa
birsürü boncuk sizeDilekcim biz eşimle evlenmeden önce evlenmiş boşanmış işyerinden bi abi bize dediki ne olursa olsun yatağa küs girmeyin sorunlarınızı kesinlikle ailenizle paylaşmayın kendi aranızda çözün vs. falan adam deneyimli sonuçta boşanmış ve nedenlerini biliyor
eşimle bi karara vardık kesinlikle ama kesinlikle yatağa küs girmicez ben suçluysam bile yeri gelirse sarılıcam o suçlu olsa bile alltan alıcam falan. Ama sarılmamalara kesinlikle olumsuz tepki vermicez falan diye anlaştık
1.5 yıl bitti daha bi kere küs yatmadık aramızda problem varsada yatmadan konuşarak çözdük sarıldık yattık
Belki eşinde hatasını anlıyordur alltan alıp ona karşılık vermelisin bence
çok uygunmuş fiyatı daa
birsürü boncuk size
ben de evlenmeden önce öyle diyodum, öyle konuştuk ama maalesef küsünce tam küsüyorum.
çok inatçıyım.. eşimin salonda yattığı günler bile oldu
eğer aynı yatakta yatarsam da küsken asla dokunmuyorum ona, kenara kıvrılıyorum..
keşke ben de hemen barışabilsem :/ sevmiyorum şu huyumu..
çok uygunmuş fiyatı daa
..
kızlar yaa alttan çıtçıtlı badilerde hangi beden giyosunuz?
ben sıkınca daralıyorum, aldıklarımı da hep sıktığı için kullanmıyorum genelde..
trendyol 20 tl çek vermiş onunla 3 tane alim diyorum da L alsam sıkar mı acaba iade edemem çekle alıcam :44:
bizimki küslük diil ki konuşouzDilekcim biz eşimle evlenmeden önce evlenmiş boşanmış işyerinden bi abi bize dediki ne olursa olsun yatağa küs girmeyin sorunlarınızı kesinlikle ailenizle paylaşmayın kendi aranızda çözün vs. falan adam deneyimli sonuçta boşanmış ve nedenlerini biliyor
eşimle bi karara vardık kesinlikle ama kesinlikle yatağa küs girmicez ben suçluysam bile yeri gelirse sarılıcam o suçlu olsa bile alltan alıcam falan. Ama sarılmamalara kesinlikle olumsuz tepki vermicez falan diye anlaştık
1.5 yıl bitti daha bi kere küs yatmadık aramızda problem varsada yatmadan konuşarak çözdük sarıldık yattık
Belki eşinde hatasını anlıyordur alltan alıp ona karşılık vermelisin bence
yok gitmicem dediysem gitmem yani kesinliklesen sizinkilere uğrayalım deyince hoşuna gitmiştir belki. heveslenmiştir. bugünde oraya bi yarım saatliğine gidebilirsiniz ki.
işte aşsam, kırsam şu inadımıNekcim bu senin elinde olan bişey. Kenara kıvrılıyorum demişsin ya bi kere sarıl bak eşinin de hoşuna gidecek sonra bi dahakinde o aynısını yapacak. böylece hem küslüğünüz kısa sürecek hemde daha huzurlu olacaksınız. Tavsiye olarak bi kere denemeni istiyorum
canım o çıtçıtlı badiler bedenle alakalı değil bence ya sende uzunsun sıkar ben hep L beden alıyordum gövde uzun anca. bu seferde bol duruyordu bıraktım artık giymeyi.
işte aşsam, kırsam şu inadımıama denemeye çalışıcam, yani o an zaten gelir aklıam bu yazdıkların..
ama küsmeyelim tabisi.. gerek kalmasın inş..
ben de giymem pek çıtçıtlı badi ama bu ara çok üşüyorum giydim hep şu karda kışta..
ben birde işte giymesem de evde, yatarken felan giyorum onları uyurken belim açılmasın diye.. yorganı atıyorum üstümden donuyorum sonraL alim, bende bol durmaz şişko oldum zaten :105:
ben çook sinirliydim, ama hep alttan aldı, ben tersledim sarıldı öptü kavga çıkmadı yani
bana hırka ve kazak almış ayıcayemek yedik, sarıldık tv izledik, uyuduk
az önce de "al kuzum" diye sms atmış, küsmüyorum ama o konu hala canımı sıkıyoinş arar babasını söyler bugün
----
randevu işi iyi olmuş, bu hafta çok didiştiniz hafta sonunuz güzel geçer inş canım
iyice barışırsınız :)
birsürü boncuk size
ben de evlenmeden önce öyle diyodum, öyle konuştuk ama maalesef küsünce tam küsüyorum.
çok inatçıyım.. eşimin salonda yattığı günler bile oldu
eğer aynı yatakta yatarsam da küsken asla dokunmuyorum ona, kenara kıvrılıyorum..
keşke ben de hemen barışabilsem :/ sevmiyorum şu huyumu..
çok uygunmuş fiyatı daa
..
kızlar yaa alttan çıtçıtlı badilerde hangi beden giyosunuz?
ben sıkınca daralıyorum, aldıklarımı da hep sıktığı için kullanmıyorum genelde..
trendyol 20 tl çek vermiş onunla 3 tane alim diyorum da L alsam sıkar mı acaba iade edemem çekle alıcam :44:
Kızlar hepinize iyi kandiller diliyorum bu güzel günde bebeğimin cinsiyetini öğrendim hepimizin içine doğan şekilde kızmış benim aşkım tatlı bir prenses daha gelecek kısmetse dünyaya Rabbim o günleri göstersin
işte aşsam, kırsam şu inadımıama denemeye çalışıcam, yani o an zaten gelir aklıam bu yazdıkların..
ama küsmeyelim tabisi.. gerek kalmasın inş..
ben de giymem pek çıtçıtlı badi ama bu ara çok üşüyorum giydim hep şu karda kışta..
ben birde işte giymesem de evde, yatarken felan giyorum onları uyurken belim açılmasın diye.. yorganı atıyorum üstümden donuyorum sonraL alim, bende bol durmaz şişko oldum zaten :105:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?