2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

günaydın kızlar

elfim menü güzelmiş afiyet bal şeker olsun

nekim yaptın mı yemeği nasıl oldu

dilekciğim msn adresi var göndereyim istersen ordan isteyebilirsin

kızlar beni kargodan aradılar kargonuz var diye ama ne bilmiyorum

Bende atletsiz duramam hiç. Yazın bile giyerim şimdi straplez uzun badilere geçtim atlet yerine giyiyorum çıtçıtlılar sıkmaya başladı bıraktım

L al bencede. Hem şişko değilsin sen taam mı :)))
öyleyim öyle
bu arada eşimle dün gece konuştuk, martta folik asit alıp içiyorum, nisanda bebiş çalışmalarına başlıyouz.
Aryık caymiycam.. karar değiştirmiycem

paraları şöyle yok yani borçları var evet ama iki erkek çalışıyo evde, biri 2000 üzeri maaş alıyo, babası emekli maaşı alıyo, evleri kira değil ama hep yok sorsan.. abisinin var birikim yapıyo, ödemem demiş

bu smiley sanki sigara içiyormuş gibi geliyor bana :) Belkide öyledir anlayamadım :)))

Bizim topikte sigara içen yok sanırım dimmi ?

evet yaptığı çok saçma.
şey de tuhaf geliyo bana görümcenin kendi k.v gelince sizi çağırıyolar :26:
size ne ki onun k.validesinden.. çok içiçesiniz siz :)

inş L sıkmaz.. alıyım du 3 tane :)
evet sana niye gelmemiş :26:

maddi açıdan sıkışacaksanız durduk yere masraf çıkartmasın tabi.
Yda şimdi acil olan o 70-90 tl olan parçayı değiştirseniz diğerlerini daha sonra yapsanız :44:
yani bir ay birini, bir ay diğerini felan gibi..
o şekilde teklif etsen canım? ne desem bilemedim..

kuzu, ben bayıldım yemeğe. okadar çok yedim ki
ama tarifi değiştirdim çok, kaşar koymadım..
kabak ve patatesleri ince halka halka dilimleyip büyük bir kapta yağ,tuz, pul biber ve kekikle harmanladım, biraz domates püresi ekledim öyle de harmanladım.. 2 kaşık su gezdirdim fırına attım.
tavada da 2 diş sarımsak, küçük bir soğanı rendeleyip kavurdum, 200 gr kıyma ekledim azcık daha kavurdum, domates püresi ekledim biraz daha kavurup.. fırından yemeğin çıkmasına 15-20 dk kala patateslere ekledim..
süper oldu.
kaşarkısını da deniycem ama bir ara

evet yaptığı çok saçma.
şey de tuhaf geliyo bana görümcenin kendi k.v gelince sizi çağırıyolar :26:
size ne ki onun k.validesinden.. çok içiçesiniz siz :)

Benim görümcem aşırı anneci. K.validesi gelince uğraşıp yemek yapıyor ya mutlaka anneside yemeli orda olmalı. Kaynanası ile kayınpederi sürekli memleketteler zaten arada doktor kontrolü için gelirler ona bile sitem eder.

ilk evlenndiğimizde hftda iki kere üç kere gidioduk o zaman çalışmıodum sonra hft da olmaya başladı ama laflarda gelio tabii
öyle de böylede laf işitince şimdi 15te bir falan gidiouz oda eltilerle toplu gidiouz daha eğlenceli en azından

evt ya benimkide öyle onu yapalım buda olur şunu da hallederiz ama yok biliosun ve saçma gelio söleyincede bozuluolar

dilekciğim msn adresi var göndereyim istersen ordan isteyebilirsin

kızlar beni kargodan aradılar kargonuz var diye ama ne bilmiyorum
gonderiyim canım birazdan
eşin sana süpriz mi yaptı acaba

ya öyle şeymi olurmuş kullan kullan nası olsa üstüme diil boşver ödemem nası bi pislik yaa

bu smiley sanki sigara içiyormuş gibi geliyor bana :) Belkide öyledir anlayamadım :)))

eli yanmış gibi öpüo mu ne ?
ben içioum canım çok diil günde 2-3 bazen hiç hftada 1 paket yada 10gün falan 1 paket oda naneli hafif zaten

Bilmiyorum yaa nerden vericek onuda bilmiyorum geçen ay 550 verdim maaşımdan kendine.. Annemin k.k borcunu yatırıp çeksin geri diye. Yatırdı çekmedi bu.. Sonra içinden elektrik su int. faturasını yatırdık 200 civ. bi kez alışveriş yaptık 50 tl falan hatırlamıyorum da öyleymişş.. Sonra benzin çekmiş içinden 3 defa toplam 75tl.. ee ne kadar kaldı içinden çek ver bana bi baktık 90Tl... 1Ay çalıştığım para yokk..

evt ya benimkide öyle onu yapalım buda olur şunu da hallederiz ama yok biliosun ve saçma gelio söleyincede bozuluolar

gonderiyim canım birazdan
eşin sana süpriz mi yaptı acaba
Hiç sorma bizim nasıl kıyafet ayakkabı tutkumuz varsa onlarında araba tutkusu var ve farkında değiller sanki ihtiyaçmış gibi yansıtıyorlar.

ya öyle çok kötü oluo çalışıosun ama yok
benimki allahtan araba ihtiyacına çok düşkün diil
yıkatmaz bişi almaz
sadece gaz çok ii valla
Allah'a şükür arabamızda bize masraf çıkarmıo

sizde şu durumda 1000lık masraf edemezsiniz bunu anlatmaya çalışcan mecbur yolda bırakmıcak şekilde biraz toparlatsın yani yeterli
yoksa yine maaşın kalmayacak

ya öyle şeymi olurmuş kullan kullan nası olsa üstüme diil boşver ödemem nası bi pislik yaa
dün akşam zaten o sinirle nefret ediyorum şu abinden, onun yüzünden size gidesim gelmiyo dedim
bişe demedi sustu.

geldi benim pervaneci
ay bi cırla artık şuna

150 tl felan ne olmuş, harcamış unutmuşsunuz belkim canım..
konuştun mu? masraf çıkarmayalım felan diye.. akşam mı konuşacaksın..
güzel bir dille anlat..

..

kızlar hangisini alıyım?

çıtçıtlı 3 tane badi mi alıyım? ay çok kararsızım..
siyah gömleğe de ihtiyacım var ama bu çok güzel değil sanki..?

Son düzenleme:

Akkabı da güzelmiş.. Renkli kazakta.. :26:Gömlek çok güzel diil sanki nekim..
..
Daha konuşmadım kendimi de zor tutuyorum kötü bişe dicem diye.. Eğer öğlen konuşursam bütün gün morali bozulacak.. Akşam mı konuşsam

ben bi tek erkek kazağı beğendim diğerlerini beğenmedim

bende içmiyorum sigara
elfim en iyisini yapıyosun lafını esirgeme eşinlede bir problem yaşamıyosanız ozaman hiç problem değil

afiyet olsun tatlım güzel olduysa bende ondan yapayım ama diğerindende sonra yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…