öyleyim öyleBende atletsiz duramam hiç. Yazın bile giyerim şimdi straplez uzun badilere geçtim atlet yerine giyiyorum çıtçıtlılar sıkmaya başladı bıraktım
L al bencede. Hem şişko değilsin sen taam mı :)))
paraları şöyle yok yani borçları var evet ama iki erkek çalışıyo evde, biri 2000 üzeri maaş alıyo, babası emekli maaşı alıyo, evleri kira değilii olmuş canım sorun yaşamamışsınız ama paraları yok diosun nası hallolcak ki:26:
----
evt hep sorun yaşadık aslında ben pazar günü abisi geldi onlara çok sinirlendim oda anladı
bana hiç neyin var demedim ağzımı açmamam için bende anlatmadıkça rahatlayamadım hep gergindik
akşama bakalım geçen hafta da tam yattık ama film izlioduk ben korktum die kavga ettik
bugün bakalım neler yaşancak?
ben bi kere gittim misafir odasına geldi bir sürü kızdı senin yaptığın iş diil böyle şey olmaz die hemen gidip yattam yanına
kuzum ben onları hiç kullanmıoum ama senin boyun uzun L uygun olur
evet yaptığı çok saçma.Bizdede şöyle bi durum var eşim dediki kuzenim aradı pazar günü bizi çağırıyorlar erken gitsek 3 gibi akşamada maç var izlesek falan.. olur dedim kuzenin eşiyle aram iyi güzel zaman geçiririz. Sonra kaynanam tutturur kızına sende gel diye baskı yapar o da anne sizi çağırmışlar beni çağırmadılarki yok illa sende gel diye baskı yapar görümcemde gelmem diye inatlaşır bazende ısrarlara dayanamayıp gelir.
şimdi benim ailemde ben olmadan akraba ziyaretlerine gidiyorlar annem benide peşinden sürükleyip zorla bi yerlere götürmeye çalışmıyor. bu bana çok saçma geliyor. kaynanam istiyorki çocukları hep yanında olsun dizinin dibinde olsun. Demekki bizde ayrı yaşasak çok sorun olurdu hergün gelmemizi isterdi kesin. evdede hakimiyet elimde zaten. lafımıda esirgemiyorum artık. Yani eşimle ailevi bi problem yaşamıyoruz.
inş L sıkmaz.. alıyım du 3 tane :)Nekk.. bencede L al bende çeyizime hep çıtçıtlı aldım normal atlet almadım giymiyorum diye.. Ama sıkıyor şimdi L iyi olur bol olsa bile bişi olmaz.. Şişko mu
Bana niye gelmemiş çek yaa:105:
...
Sinir oldum yine yaaaa.........
Bizim araba arıza verdi bikaç gün önce bi parçası değişecekmiş Parça şuan 70-90 tl arasında onu mecbur yaptıracaz eşim tlfnda 1.000 tl masraf yapıcam heralde diyo kaportasındada çürük varmış şanzımanındada arıza.. Yaptırıp uzun süre binicem diyo..Olmayan şeyi nasıl masraf yapıcaksın dedim.. Ben ehliyet elıcam dedim o kadar masraf yapamayızz.. Onu da alırız diyo. Evi taşımayı düşünüyo arabayı yaptırmayı düşünüyo herşey yapmayı düşünüyo ama ortada para yok
Akşamda netten parçalara bakıyor böyle uzun uzun çocuk gibi uğraşmayı seviyomuş... bekledim bekledim karnım ağrıyordu geliyomusun dedim, gelicem falan dedi yine bekledim gelmedi geçtim yattım...off sinirimden napıcağımı şaşırdım yaa.Arıcam yapamayız o kadar masraf dicem ucuz yolu yaptırıp satsın.. üzülürse üzülsün banane..
kuzu, ben bayıldım yemeğe. okadar çok yedim kigünaydın kızlar
elfim menü güzelmiş afiyet bal şeker olsun
nekim yaptın mı yemeği nasıl oldu
dilekciğim msn adresi var göndereyim istersen ordan isteyebilirsin
kızlar beni kargodan aradılar kargonuz var diye ama ne bilmiyorum
evet sigara içiyobu smiley sanki sigara içiyormuş gibi geliyor bana :) Belkide öyledir anlayamadım :)))
Bizim topikte sigara içen yok sanırım dimmi ?
evet yaptığı çok saçma.
şey de tuhaf geliyo bana görümcenin kendi k.v gelince sizi çağırıyolar :26:
size ne ki onun k.validesinden.. çok içiçesiniz siz :)
ilk evlenndiğimizde hftda iki kere üç kere gidioduk o zaman çalışmıodum sonra hft da olmaya başladı ama laflarda gelio tabiiBizdede şöyle bi durum var eşim dediki kuzenim aradı pazar günü bizi çağırıyorlar erken gitsek 3 gibi akşamada maç var izlesek falan.. olur dedim kuzenin eşiyle aram iyi güzel zaman geçiririz. Sonra kaynanam tutturur kızına sende gel diye baskı yapar o da anne sizi çağırmışlar beni çağırmadılarki yok illa sende gel diye baskı yapar görümcemde gelmem diye inatlaşır bazende ısrarlara dayanamayıp gelir.
şimdi benim ailemde ben olmadan akraba ziyaretlerine gidiyorlar annem benide peşinden sürükleyip zorla bi yerlere götürmeye çalışmıyor. bu bana çok saçma geliyor. kaynanam istiyorki çocukları hep yanında olsun dizinin dibinde olsun. Demekki bizde ayrı yaşasak çok sorun olurdu hergün gelmemizi isterdi kesin. evdede hakimiyet elimde zaten. lafımıda esirgemiyorum artık. Yani eşimle ailevi bi problem yaşamıyoruz.
evt ya benimkide öyle onu yapalım buda olur şunu da hallederiz ama yok biliosun ve saçma gelio söleyincede bozuluolarBizim araba arıza verdi bikaç gün önce bi parçası değişecekmiş Parça şuan 70-90 tl arasında onu mecbur yaptıracaz eşim tlfnda 1.000 tl masraf yapıcam heralde diyo kaportasındada çürük varmış şanzımanındada arıza.. Yaptırıp uzun süre binicem diyo..Olmayan şeyi nasıl masraf yapıcaksın dedim.. Ben ehliyet elıcam dedim o kadar masraf yapamayızz.. Onu da alırız diyo. Evi taşımayı düşünüyo arabayı yaptırmayı düşünüyo herşey yapmayı düşünüyo ama ortada para yok
Akşamda netten parçalara bakıyor böyle uzun uzun çocuk gibi uğraşmayı seviyomuş... bekledim bekledim karnım ağrıyordu geliyomusun dedim, gelicem falan dedi yine bekledim gelmedi geçtim yattım...off sinirimden napıcağımı şaşırdım yaa.Arıcam yapamayız o kadar masraf dicem ucuz yolu yaptırıp satsın.. üzülürse üzülsün banane..
gonderiyim canım birazdandilekciğim msn adresi var göndereyim istersen ordan isteyebilirsin
kızlar beni kargodan aradılar kargonuz var diye ama ne bilmiyorum
paraları şöyle yok yani borçları var evet ama iki erkek çalışıyo evde, biri 2000 üzeri maaş alıyo, babası emekli maaşı alıyo, evleri kira değilama hep yok sorsan.. abisinin var birikim yapıyo, ödemem demiş
bu smiley sanki sigara içiyormuş gibi geliyor bana :) Belkide öyledir anlayamadım :)))
Bilmiyorum yaa nerden vericek onuda bilmiyorum geçen ay 550 verdim maaşımdan kendine.. Annemin k.k borcunu yatırıp çeksin geri diye. Yatırdı çekmedi bu.. Sonra içinden elektrik su int. faturasını yatırdık 200 civ. bi kez alışveriş yaptık 50 tl falan hatırlamıyorum da öyleymişş.. Sonra benzin çekmiş içinden 3 defa toplam 75tl.. ee ne kadar kaldı içinden çek ver bana bi baktık 90Tl...evet sana niye gelmemiş :26:
maddi açıdan sıkışacaksanız durduk yere masraf çıkartmasın tabi.
Yda şimdi acil olan o 70-90 tl olan parçayı değiştirseniz diğerlerini daha sonra yapsanız :44:
yani bir ay birini, bir ay diğerini felan gibi..
o şekilde teklif etsen canım? ne desem bilemedim..
Hiç sorma bizim nasıl kıyafet ayakkabı tutkumuz varsa onlarında araba tutkusu var ve farkında değiller sanki ihtiyaçmış gibi yansıtıyorlar.evt ya benimkide öyle onu yapalım buda olur şunu da hallederiz ama yok biliosun ve saçma gelio söleyincede bozuluolar
gonderiyim canım birazdan
eşin sana süpriz mi yaptı acaba
Bilmiyorum yaa nerden vericek onuda bilmiyorum geçen ay 550 verdim maaşımdan kendine.. Annemin k.k borcunu yatırıp çeksin geri diye. Yatırdı çekmedi bu.. Sonra içinden elektrik su int. faturasını yatırdık 200 civ. bi kez alışveriş yaptık 50 tl falan hatırlamıyorum da öyleymişş.. Sonra benzin çekmiş içinden 3 defa toplam 75tl.. ee ne kadar kaldı içinden çek ver bana bi baktık 90Tl...1Ay çalıştığım para yokk..
Hiç sorma bizim nasıl kıyafet ayakkabı tutkumuz varsa onlarında araba tutkusu var ve farkında değiller sanki ihtiyaçmış gibi yansıtıyorlar.
dün akşam zaten o sinirle nefret ediyorum şu abinden, onun yüzünden size gidesim gelmiyo dedimya öyle şeymi olurmuş kullan kullan nası olsa üstüme diil boşver ödemem nası bi pislik yaa
geldi benim pervaneci
Bilmiyorum yaa nerden vericek onuda bilmiyorum geçen ay 550 verdim maaşımdan kendine.. Annemin k.k borcunu yatırıp çeksin geri diye. Yatırdı çekmedi bu.. Sonra içinden elektrik su int. faturasını yatırdık 200 civ. bi kez alışveriş yaptık 50 tl falan hatırlamıyorum da öyleymişş.. Sonra benzin çekmiş içinden 3 defa toplam 75tl.. ee ne kadar kaldı içinden çek ver bana bi baktık 90Tl...1Ay çalıştığım para yokk..
Hiç sorma bizim nasıl kıyafet ayakkabı tutkumuz varsa onlarında araba tutkusu var ve farkında değiller sanki ihtiyaçmış gibi yansıtıyorlar.
dün akşam zaten o sinirle nefret ediyorum şu abinden, onun yüzünden size gidesim gelmiyo dedim
bişe demedi sustu.
ay bi cırla artık şuna
Eki Görüntüle 339766
dün akşam zaten o sinirle nefret ediyorum şu abinden, onun yüzünden size gidesim gelmiyo dedim
bişe demedi sustu.
150 tl felan ne olmuş, harcamış unutmuşsunuz belkim canım..
konuştun mu? masraf çıkarmayalım felan diye.. akşam mı konuşacaksın..
güzel bir dille anlat..
..
kızlar hangisini alıyım?
Eki Görüntüle 339765 Eki Görüntüle 339766 Eki Görüntüle 339767 Eki Görüntüle 339768
çıtçıtlı 3 tane badi mi alıyım? ay çok kararsızım..
siyah gömleğe de ihtiyacım var ama bu çok güzel değil sanki..?
bişe demedi sustu.
ay bi cırla artık şuna
150 tl felan ne olmuş, harcamış unutmuşsunuz belkim canım..
konuştun mu? masraf çıkarmayalım felan diye.. akşam mı konuşacaksın..
güzel bir dille anlat..
..
kızlar hangisini alıyım?
Eki Görüntüle 339765 Eki Görüntüle 339766 Eki Görüntüle 339767 Eki Görüntüle 339768
çıtçıtlı 3 tane badi mi alıyım? ay çok kararsızım..
siyah gömleğe de ihtiyacım var ama bu çok güzel değil sanki..?
bu smiley sanki sigara içiyormuş gibi geliyor bana :) Belkide öyledir anlayamadım :)))
Bizdede şöyle bi durum var eşim dediki kuzenim aradı pazar günü bizi çağırıyorlar erken gitsek 3 gibi akşamada maç var izlesek falan.. olur dedim kuzenin eşiyle aram iyi güzel zaman geçiririz. Sonra kaynanam tutturur kızına sende gel diye baskı yapar o da anne sizi çağırmışlar beni çağırmadılarki yok illa sende gel diye baskı yapar görümcemde gelmem diye inatlaşır bazende ısrarlara dayanamayıp gelir.
evet yaptığı çok saçma.
şey de tuhaf geliyo bana görümcenin kendi k.v gelince sizi çağırıyolar :26:
size ne ki onun k.validesinden.. çok içiçesiniz siz :)
inş L sıkmaz.. alıyım du 3 tane :)
evet sana niye gelmemiş :26:
maddi açıdan sıkışacaksanız durduk yere masraf çıkartmasın tabi.
Yda şimdi acil olan o 70-90 tl olan parçayı değiştirseniz diğerlerini daha sonra yapsanız :44:
yani bir ay birini, bir ay diğerini felan gibi..
o şekilde teklif etsen canım? ne desem bilemedim..
kuzu, ben bayıldım yemeğe. okadar çok yedim ki
ama tarifi değiştirdim çok, kaşar koymadım..
kabak ve patatesleri ince halka halka dilimleyip büyük bir kapta yağ,tuz, pul biber ve kekikle harmanladım, biraz domates püresi ekledim öyle de harmanladım.. 2 kaşık su gezdirdim fırına attım.
tavada da 2 diş sarımsak, küçük bir soğanı rendeleyip kavurdum, 200 gr kıyma ekledim azcık daha kavurdum, domates püresi ekledim biraz daha kavurup.. fırından yemeğin çıkmasına 15-20 dk kala patateslere ekledim..
süper oldu.
kaşarkısını da deniycem ama bir ara
kızlar birazdan çıkcaksınız dimi
elfi nek
özge ikimiz mi burdayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?