2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

uff bişi denedim oldu.. aslında almiycaktım 15 tl çektim karttan off yaa :18:
şunu almış bulundum

iyi tatiller herkese

bende burdayım bugün iş yapmıcam kendime tatil verdim dışarı çıkıcam bot bakmya

çok sağolun teyzeleri güzel dilekler için hepinize teşekkür ederim Allah tüm isteyenlere yaşatsın inşallah. Albüme koydum kızımın yeni fotolarını bu arada ismini de kesinleştirdik böylece Ayça koyacağız

canım adıyla sağlıcakla büyüsün vakitlice gelsin dünyaya inş.
anlamına baktım da çok hoş
1. Ayın yeni doğduğu günlerdeki şekli, yeni ay, hilal
2. Cami kubbelerine ve minare külahlarına konulan hilal şeklindeki süs
3. Ay kadar güzel, aydınlık.

anlamı gibi aydınlık güzel bi hayatı olsun inşallah

baktım fotoğrafına canım maşallah adıda çok güzelmiş anlamıda çok güzel adıyla uzun ömürler yaşasın sağlıklıca işalllah

güle güle giy canım kaç çift kışlık ayakkabın oldu
baya oldu :18: son 2 haftada aldığım bu 4. ayakkabı sayim bi ara, saol canım
Adıyla yaşasın, güzel isim Ayça :)))

güle güle kullan da ben kaça aldığını tam anlamadım 30 hediye çeki 15te karttan mı oldu yani
20 hediye çeki, 15 karttan :)) saol canım

baktım fotoğrafına canım maşallah adıda çok güzelmiş anlamıda çok güzel adıyla uzun ömürler yaşasın sağlıklıca işalllah

baya oldu :18: son 2 haftada aldığım bu 4. ayakkabı sayim bi ara, saol canım

Adıyla yaşasın, güzel isim Ayça :)))

20 hediye çeki, 15 karttan :)) saol canım
çok sağolun kızlar evet anlamı benim de çok hoşuma gitti Bu arada dilşaddan haber var mı tekrar en son iyiyiz diye mesaj atmıştı buraya ama görüşen var mı? dün o kadar dua ettim ki minik kerem'e inşallah sağlıkla gelişsin. Nektarcım ayakkabıların hayırlı olsun canım iyi günlerde kullan ben de az önce uyduruktan bi kek yaptım attım fırına nasıl olacak çok merak ediyorum. mandalina suyu filan koydum içine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…