çıkıyoruz kuzu :/kızlar birazdan çıkcaksınız dimi
elfi nek
özge ikimiz mi burdayız
uff bişi denedim oldu.. aslında almiycaktım 15 tl çektim karttan off yaa :18:
şunu almış bulundum
Eki Görüntüle 339773
güle güle giy canım kaç çift kışlık ayakkabın oldu
güle güle kullan da ben kaça aldığını tam anlamadım 30 hediye çeki 15te karttan mı oldu yaniuff bişi denedim oldu.. aslında almiycaktım 15 tl çektim karttan off yaa :18:
şunu almış bulundum
Eki Görüntüle 339773
çok sağolun teyzeleri güzel dilekler için hepinize teşekkür ederim Allah tüm isteyenlere yaşatsın inşallah. Albüme koydum kızımın yeni fotolarını bu arada ismini de kesinleştirdik böylece Ayça koyacağız
çok sağolun teyzeleri güzel dilekler için hepinize teşekkür ederim Allah tüm isteyenlere yaşatsın inşallah. Albüme koydum kızımın yeni fotolarını bu arada ismini de kesinleştirdik böylece Ayça koyacağız
baya oldu :18: son 2 haftada aldığım bu 4. ayakkabı sayim bi ara, saol canımgüle güle giy canım kaç çift kışlık ayakkabın oldu
Adıyla yaşasın, güzel isim Ayça :)))çok sağolun teyzeleri güzel dilekler için hepinize teşekkür ederim Allah tüm isteyenlere yaşatsın inşallah. Albüme koydum kızımın yeni fotolarını bu arada ismini de kesinleştirdik böylece Ayça koyacağız
20 hediye çeki, 15 karttan :)) saol canım
güle güle kullan da ben kaça aldığını tam anlamadım 30 hediye çeki 15te karttan mı oldu yani
eve gitmekkkkkk istioooooouuuuummmmmmmm
nerdeydin sen??selamm ben geldim
canım adıyla sağlıcakla büyüsün vakitlice gelsin dünyaya inş.
anlamına baktım da çok hoş
1. Ayın yeni doğduğu günlerdeki şekli, yeni ay, hilal
2. Cami kubbelerine ve minare külahlarına konulan hilal şeklindeki süs
3. Ay kadar güzel, aydınlık.
anlamı gibi aydınlık güzel bi hayatı olsun inşallah
baktım fotoğrafına canım maşallahadıda çok güzelmiş anlamıda çok güzel adıyla uzun ömürler yaşasın sağlıklıca işalllah
çok sağolun kızlar evet anlamı benim de çok hoşuma gittibaya oldu :18: son 2 haftada aldığım bu 4. ayakkabı sayim bi ara, saol canım
Adıyla yaşasın, güzel isim Ayça :)))
20 hediye çeki, 15 karttan :)) saol canım
nerdeydin sen??
zuzum patronun gel demişti dimi öğleden sonra ee kaça kadar çalışcaksın:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?