2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Dün diyodun unutmuşum canım ne dedi dr.?

merhaba kızlar nasılsınız?
Hoşgeldin canımm nasılsın napıyorsun geldi mi annenler?

oh ne güzel canım çiğ köfte partisi var akşama hayırdır zuzum doktora niye gittin? geçmiş olsun

canımmm hayırlı olsun çok sevindim....ayçamız geliyo allahın izniyle
dilşadcım hoş geldin nasılsın kerem yiğenimizden yeni güzel haberler getirdin inşallah....

bugün kendimi çok iyi hissediyorum...
ben sabah kahvaltıdan beri temizlik yapıyorum daha yeni popomu yere koydum geberdim yorgunluktan....önce aspretörü yağ çözücüyle bi güzel temizledim mutfak dolaplarını tezgahını fayanslarını cifledim pırıl pırıl oldu sonra evi süpürdüm sildim odamın duvarlarını sildim malum küf tutuyo hatta bi yer var bildiğiniz yosun tutuyo yemyeşil... usandım artık valla herşeyim küf içinde....
sonra banyoya giriştim klozet küvet lavabo parladı...küçük tuvaletide güzel tuzruhuyla temizledim içim açıldı vallahafta içide salonun perdelerini makinaya atıp camlarını silerim artık kayınvalidem elini hiç bişeye süredi çok sevindim işime karışılmasından hiç hoşlanmıyorum bi tek yemek yaptı şimdi sıkma dedikleri börek gibi bişi var onun hamurunu yoğuruyo ayy çok yoruldum bugün geberdim aydan sen açarsın artık hamurları ben dayanamıcam dedi iyi dedim bu arada eşim kendi kafasına göre plan yapmış onun çalıştığı şirketin servis şöförüyle konuşmuş biraz adam 2 yere gidiyomuş servise 3500 lira alıyomuş ayda...eşimde oyundaki çarını satıcak şimdi satılığa çıkarttı 2.500 lira 10.000 lık kredi çekicek 500de birkmiş var bi hundai starex var temiz servis aracı 13000 sahibiyle konuşmuş onu alıcak günlük 120 lira veriyolarmış tek iş vapsa bile 22 günden 2400 gibi bi rakam yapıyo 1000 lira bizim geçimimiz olsa gerisiyle krediyi kapatabilir arabanın masraflarını karşılayabilir sizce nasıl iyi değilmi bnm aklıma yattı....

Sevindim canım eşinin oyununu satmasına hem iş kurması güzel hemde oyundan kurtulması.. Ne insanlar var ya bi oyuna 2.500 lira veren varmıdır

Sevindim canım eşinin oyununu satmasına hem iş kurması güzel hemde oyundan kurtulması.. Ne insanlar var ya bi oyuna 2.500 lira veren varmıdır

ayy dün akşam koydu kaç kişi aradı koyar koymaz şehir dışı olduğu için eşim kabul etmedi devir işlemi için yüzyüze görüşmeleri gerekiyo karşı taraf parayı vericek nakit eşimde çarın şifresini mail adresini filan devredicek...öle işte fikir iyi mi sence sonuçta kredi çekicek kurtarır dimi ödeyelimde borçtan çok korkuyorum....

Dün diyodun unutmuşum canım ne dedi dr.?

Hoşgeldin canımm nasılsın napıyorsun geldi mi annenler?

oh ne güzel canım çiğ köfte partisi var akşama hayırdır zuzum doktora niye gittin? geçmiş olsun

EVET ÖZGECİM :)

SAĞOL LUXX, AYÇA İSMİ GÜZEL, ADIYLA YAŞASIN İNŞ

DİZLERİM AĞRIYODU, GERİNCE DİZİMİ, KÜTÜR KÜTÜR ÖTÜYODU ...

TAHLİL YAPTI BABAMDA ROMATİZMA VAR DİYE, TEMİZ ÇIKTI ALLAH TAN ... HAREKET VERDİ ,YAPILMASI/YAPILMAMASI GEREKENLER ....EN AZ 6 AY UYGULUCAKMIŞIM ...

ÖNEMLİ SORUN YOK YANİ

Özgecim annem yanımda canım, kayınvalidem gitmeyim falan dedi, yok yok sen git annem gelecek sağol dedim. yolladım.
zuzum geçmiş olsun canım, ii bari önemli birşey yokmuş.
aydancım eşinle gelişmeler iimiş canım çok şükür.
luxxor canım, kız demiştik de mi sana :) rabbim hayırlısıyla ve zamanında sağlıklı sıhatli kucağına almanı nasip etsin.

dilşadcım sen nasılsın ağrın sızın çok var mı?
iyi dilekerin için teşekkür ederim
dün akşam kuran okuyup kerem yiğenimiz için dua ettim tatlım en kısa sürede kendini daha çok toplayacak sen bile inanamıyacaksın oğluşunun bu kadar hızlı büyüdüğüne bende prematüre bebeğim inatla hayata sımsıkı tutunmuşum canım o yüzden hiç moralini bozma olur mu

iyi yapmışın yollamakla göstermelik , sonra okadar kaldım baktım der :))

sağol canım, evet bişey çıkmadı şükür.

canım kızın sağlıkla gelsin adı gibi güzel yaşasın inşallah.

kızlar biz eşyaları toparlaqdık eşimle eniştem de yüklemeye çalışıyorlar. iş arkadaşlarımız mesai falan dedi, gelen giden yok yani.iş bizmikilere kaldı. akşam yattıkları yeri beğenecekler yazık. çok yorulacaklar bugün, yarın. daha bizim eşyalara başlamadılar bile. yarın bizimkilere ancak sıra gelir. görüşmek üzere. öptüm herkesi :)))

ağrılarım var ama benm ağrılarım bebeğimin çektiklerinin yanında ne ki diye düşünüyorum. eşim çok bunalıyor, kafamız dağılsın diye film açıyor anneliğimden utanıyorum, bebeğim orda hayata tutunmaya çalışırken ben nasıl keyif yapıp film izliyorum nasıl anneyim diyorum :85:

saçmalama yaa, o nasıl laf...

senin moralini yüksek tutman gerek en çok .... sürekli dua et canım ... bizde ediyoruz kerem e

çok zor canım. onu orda bırakıp gelmek burda onsuz yatmak. rabbim kimseye yaşatmasın.

canım öyle düşünme yaa bebişin hayata başlangıç kaderi böyleymiş ama sonrası çok güzel olcak
üçünüz evde çok mutlu olcaksınız
şimdi zuzunun dedigi gibi kerem için sadece dua etmelisin
ve seni hala hissediodur o mutsuzlugu ağlayan anneyi yaşatma bebişe senden güç alcak unutma bitanem

tabi öyle canım ama onu göremiyorum, her geçen dakika stres artıyor. rabbim oğluma dayanma gücü versin, onun için neler çektim o gece, bir ömür de çekmeye razıyım, uykusuz bıraksın, beni yorsun ama yaşasın sağlıklı olsun yeter ki. her şeyine razıyım.

inşallah canım aklına kötüsünü getirme hem drlerde iiye gidio demişlerdi hep iyisini düşün ki öyle olsun canım

ben biraz erken çıkıoum lazere gitcem hepinize ii tatiller öpüoum

sağol aydancım teşekkür ederim maşallah ne çok işin altından kalkmışsın tek başına bence servis aracı çok iyi olur canım bak Allah yeni kapılar açıyor her seferinde içinizi ferah tutun

sağol zuzum önemli bir şey olmamasına sevindim ama kontrole gittiğin de iyi olmuş

canım benim senin ve keremin de iyi haberlerini aldıkça biz de iyi oluyoruz. Evet valla kız demiştiniz çıktı amin inşallah sen de bir an önce bebeğine kavuşursun canım hastaneye gidip göremiyormusunuz?

sağol yarenaycım size de kolay gelsin kendine dikkat et yeni hamişimiz olarak
öyle düşünme canım tabiki kafanı dağıtmaya da ihtiyacınız var Allah'ın izniyle her şey iiyi olacak merak etme

iyi pazarlar kızlar. bizim eşyaların hepsi yüklendi, tır gitti nihayet. darısı bizim başımıza inşallah.

dilşadcım moralini yüksek tut lütfen. sen anneliğinin ilk saniyelerinde bile diğer annelere fark attın zaten. Allah güç verecek oğluna, kollarına alıp kokusunu doyasıya çekeceksin içine. kötü birşey getirme aklına. dualarımız seninle ve oğlunla beraber canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…