iyi pazarlar kızlar. bizim eşyaların hepsi yüklendi, tır gitti nihayet. darısı bizim başımıza inşallah.
dilşadcım moralini yüksek tut lütfen. sen anneliğinin ilk saniyelerinde bile diğer annelere fark attın zaten. Allah güç verecek oğluna, kollarına alıp kokusunu doyasıya çekeceksin içine. kötü birşey getirme aklına. dualarımız seninle ve oğlunla beraber canım.
yarın akşam 20.25/te biniyoruz hayırlısıyla adaşım :)))
çok sağolun teyzeleri güzel dilekler için hepinize teşekkür ederim Allah tüm isteyenlere yaşatsın inşallah. Albüme koydum kızımın yeni fotolarını bu arada ismini de kesinleştirdik böylece Ayça koyacağız
EVET ÖZGECİM :)
SAĞOL LUXX, AYÇA İSMİ GÜZEL, ADIYLA YAŞASIN İNŞ
DİZLERİM AĞRIYODU, GERİNCE DİZİMİ, KÜTÜR KÜTÜR ÖTÜYODU ...
TAHLİL YAPTI BABAMDA ROMATİZMA VAR DİYE, TEMİZ ÇIKTI ALLAH TAN ... HAREKET VERDİ ,YAPILMASI/YAPILMAMASI GEREKENLER ....EN AZ 6 AY UYGULUCAKMIŞIM ...
ÖNEMLİ SORUN YOK YANİ
çok zor canım. onu orda bırakıp gelmek burda onsuz yatmak. rabbim kimseye yaşatmasın.
tabi öyle canım ama onu göremiyorum, her geçen dakika stres artıyor. rabbim oğluma dayanma gücü versin, onun için neler çektim o gece, bir ömür de çekmeye razıyım, uykusuz bıraksın, beni yorsun ama yaşasın sağlıklı olsun yeter ki. her şeyine razıyım.
sağol zuzum önemli bir şey olmamasına sevindim ama kontrole gittiğin de iyi olmuş
yarın akşam 20.25/te biniyoruz hayırlısıyla adaşım :)))
geçmiş olsun zuzum. hareketleri mutlaka uygula aksatma
O psikoloji bende de var ama hamilelik psikolojisi değil bendeki elfim.. Dün 10.30da uyandım 12ye doğru kahvaltı yaptık temizlik gözümde büyüdü böyle içimden gelmiyodu oturduğumuz odayı temizledim mutfak kalmıştı gözümde büyüttüm büyüttüm yapamadım 1.30 gibi geri yattımcumartesi bende eve gittim canım hiç iş yapmak istemiyordu ağlaya ağlaya (hamilelik psikolojisi) evi süpürdüm toz aldım sonra eşim geldi birlikte market alışverişine gittik yemek yedik öylece geçti pazar günü 10 da kalktık kahvaltı yaptık bi güzel yıkandık 3 te evden çıkıp eşimin kuzenine gittik orda yemek yedik maçı izlediler bizde oturma odasında çay keyfi yaptık saat 11 de eve döndük hemen yattım
Bizde c.ertesi arkilerden gece 3te geldik ,pazar sabah 12,30 gibi uyandık... Saat 2de kahvaltı yaptıkEşim tıraşa gitti, bende evi süpürdüm biraz orayı burayı topladım,sonra k.pederin doğum günüydü, yukarı çıkıp kaynanama yardım ettim akşamada kendi annemler falan geldi ,öle geçti ..
Bu hafta temizlik haftası ilan ediyorum kendime :) akşama gardolabı düzenlicem, bi akşam kapıları bi akşam avizeleri bi akşam banyoyu bi akşam mutfağıPazar gününe kalınca hiçbirini yapamıyorum yoksam
Dilek bende yaptığın diyeti yapmaya karar verdimm ama yarın başlıcam cmt. ne kadar bakalım verebilecekmiyim..herkes nerde yaa
ne kadar durgun bu sabah topik
ben de bu hafta hiç bişi yapmiycaktım. Zaten süpürgem bozuldu, ev toz içinde halılar da kabartmalı felan araları hep minik çöpler dolmuş.Sağol nekk
..
Bizde c.ertesi arkilerden gece 3te geldik ,pazar sabah 12,30 gibi uyandık... Saat 2de kahvaltı yaptıkEşim tıraşa gitti, bende evi süpürdüm biraz orayı burayı topladım,sonra k.pederin doğum günüydü, yukarı çıkıp kaynanama yardım ettim akşamada kendi annemler falan geldi ,öle geçti ..
Bu hafta temizlik haftası ilan ediyorum kendime :) akşama gardolabı düzenlicem, bi akşam kapıları bi akşam avizeleri bi akşam banyoyu bi akşam mutfağıPazar gününe kalınca hiçbirini yapamıyorum yoksam
limangoda kampanya vardı anlık 7tl indirim ve kargo bedavaydı eve tahta kaşık seti aldım özel kabı ile birde manyetik çipli sırt yeleği aldım ağrılar için kaşık seti 2.99 a yelek de 5tl ye geldi
Dilek bende yaptığın diyeti yapmaya karar verdimm ama yarın başlıcam cmt. ne kadar bakalım verebilecekmiyim..
Kızlar günaydınlarrrrİyi haftalar herkeseee...
Bişey sorucam şu göbek eritme bandını kullananınız var mı ? Şimdi reklamını gördüm de ilgimi çekti bir ayva göbekli olaraktan :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?