2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

süperrrrrr. şimdi ne zaman kaçta nasıl gidiyorsunuz cnmmm?

luxxorcum çok sevindim mimik Ayça'yaa. bilio musun sen o cinsiyetini öğrenip buraya yazdığın gün ya da bi önceki gün tam hatırlayamadım kendi kendime düşünüordum Ayça da güzel isim aslında kızıma koyabilirim belki die. sonra bi baktım si de Ayça demişsiniz anlamı da çok hoşmuş dilek yazmış sanırım adıyla yaşasın fıstıkk

aydancım bence eşin bu sefer iyi düşünmüş hem belki bu sayede de o oyundan tamamen kurtulur innnnnş. hayırlısı olsun cnm sizin için

dilşadcım k.valideniz yollaman ii olmuş kafan bi de onunla meşgul olmaz şimdi.
dualarımız hep seninle inş. beklenenden daha da kısa amanda sağlıklı bi şekilde kavuşacaksın Kerem'e, kendne iyi bak güçlü olmaya çalış cnmmmm

benim gribim bi iyiye gdiyor bi kötüye. hala çözebilmiş diilim, ama kulağımın biri hala tıkalı, diğeri de ne kadar duyuo seçemiyorum. p.tesi doktora gidcem heralde :26: bu arada regl oldum sabah, ağrı kesici almıyım evdeyim nası olsa atlatırım bi şekilde dedim ama olmadı, bi ilaç attım sonra uyumuşum 5 saat falan az önce kalktım bişiler yedim...

Son düzenleme:
günaydın kızlar

ismiyle büyüsün canım. İsimde anlamıda çok güzel.

geçmiş olsun zuzum. hareketleri mutlaka uygula aksatma

çok zor canım. onu orda bırakıp gelmek burda onsuz yatmak. rabbim kimseye yaşatmasın.

amin canımm

sağol zuzum önemli bir şey olmamasına sevindim ama kontrole gittiğin de iyi olmuş

evet canm sağol

yarın akşam 20.25/te biniyoruz hayırlısıyla adaşım :)))

günaydın kızlar
cmt çalıştım tüm günüm rezildi ama akşam eşimle güzel vakit geçirdim
dünde seni nereye götürüyüm dedi ikea'ya götürmemi ister misin dedi
bende çok istiodum ama girince çıkılmıo ya bunalır die söleyemiodum
hemen hazırlandım 3te çıktık evden bol bol gezdik mangodan elbise ve hırka aldım
ikeadan poşet mandalı ve peçetelik ve orta sehpası aldım
sonra metroya gittik araba için bişiler aldık
kendimize de votka aldık
20,30da anneme geldik yemek yedik kestane yapmış onu yedik
eve indik soframızı kurduk o miss gibi sarılıp keyif yaptık valla
sonra yattık kalktık ve burdayım

tabii ben yine çok para harcadık evden çıkmasak ii olur dedim
eşim kızdı sanki napıyoruz da bunaltma kendini falan die
ama 30 ocakta son ödemesi olan 160 tllik doğalgaz faturamız hala duruo:26:

cumartesi bende eve gittim canım hiç iş yapmak istemiyordu ağlaya ağlaya (hamilelik psikolojisi) evi süpürdüm toz aldım sonra eşim geldi birlikte market alışverişine gittik yemek yedik öylece geçti pazar günü 10 da kalktık kahvaltı yaptık bi güzel yıkandık 3 te evden çıkıp eşimin kuzenine gittik orda yemek yedik maçı izlediler bizde oturma odasında çay keyfi yaptık saat 11 de eve döndük hemen yattım

Zuzum, bacağında kötü bişe çıkmamasına sevindim canım, tekrar geçmiş olsun :))

Günaydın herkese

Sağol nekk

..

Bizde c.ertesi arkilerden gece 3te geldik ,pazar sabah 12,30 gibi uyandık... Saat 2de kahvaltı yaptık Eşim tıraşa gitti, bende evi süpürdüm biraz orayı burayı topladım,sonra k.pederin doğum günüydü, yukarı çıkıp kaynanama yardım ettim akşamada kendi annemler falan geldi ,öle geçti ..

Bu hafta temizlik haftası ilan ediyorum kendime :) akşama gardolabı düzenlicem, bi akşam kapıları bi akşam avizeleri bi akşam banyoyu bi akşam mutfağı Pazar gününe kalınca hiçbirini yapamıyorum yoksam

O psikoloji bende de var ama hamilelik psikolojisi değil bendeki elfim.. Dün 10.30da uyandım 12ye doğru kahvaltı yaptık temizlik gözümde büyüdü böyle içimden gelmiyodu oturduğumuz odayı temizledim mutfak kalmıştı gözümde büyüttüm büyüttüm yapamadım 1.30 gibi geri yattım uyumuşum!!! 3de kalktım bulaşık aklıma geldikçe kötü oldum sonra eşim ben yaparım sen yapma bulaşığı dedi o halletti mutfağıBende çamaşır attım serdim falan 5de evden çıktık alışveriş merkezine gittik yemek yedik falan eve geldik tv izledik eşim yattı 11 gibi tabi benim uykum yok 1.30da yattım 1.30 a kadar nete takıldım limangoda kampanya vardı anlık 7tl indirim ve kargo bedavaydı eve tahta kaşık seti aldım özel kabı ile birde manyetik çipli sırt yeleği aldım ağrılar için kaşık seti 2.99 a yelek de 5tl ye geldi

Aslında bende bu şekilde yapsam iyi olacak zuzum da hiç halim olmuyo eve gidince zaten yemek yap ye kaldır yıka saat geç oluyo.. Bu arada geçmiş olsun hareketlerini yap unutma.. Hep masa başı oturmaktan kaynaklanıyor..
herkes nerde yaa
ne kadar durgun bu sabah topik
Dilek bende yaptığın diyeti yapmaya karar verdimm ama yarın başlıcam cmt. ne kadar bakalım verebilecekmiyim..

Yarenayy o gün bugün bu sana gelsin... :)

[video=dailymotion;xdu5b2]http://www.dailymotion.com/video/xdu5b2_metin-arolat-izmir-2010_music[/video]

Sağol özgecim ...

Valla ben yapmaya çalışıcam canım, başka türlü olmuyor ..bitmiyor iş ...

Benim işlerim yoğun, bugün patronda yok ,karışık bi gün olucak bana galiba

ben de bu hafta hiç bişi yapmiycaktım. Zaten süpürgem bozuldu, ev toz içinde halılar da kabartmalı felan araları hep minik çöpler dolmuş.
Öyle oturacaktım (süpürge sipariş ettik gelecek göyaa).. dayanamadım halıyı kaldırdım mutfak ve oturma odasından güzelce sildim yerleri, nevresim değiştir, pike/battaniye yıka derken girişteki halı battı gözüme, süpüremiyorum aldım leğeni fırçayı güzelce fırçaladım.. şimdi de bacaklarım nasıl ağrıyo ve daha yapılacak çok iş var.. bitmiyo şu evin temizliği pisliği sinir oluyorumm gyaa hafta içi evde değiliz nasıl tozlanıyo bukadar yaa :26:
bu hafta ben de dolapları düzenlemeliyim, kapıları da silsem fena olmiycak.

Son düzenleme:
Nekk, birbirimizi gaza getirelim biraz yaaa :))

halıyı neyle fırçaladın, bende oturma odasındakini fırçalamam lazım

Kızlar günaydınlarrrr İyi haftalar herkeseee...

Bişey sorucam şu göbek eritme bandını kullananınız var mı ? Şimdi reklamını gördüm de ilgimi çekti bir ayva göbekli olaraktan :44:

Son düzenleme:

kuzum ne ballısın yaaww güle güle kullan

diyeti ben bıraktım biliosun şimdi ekmek ve şeker yok dikkat edioum
ama hft sonu eşimle cmt pazar cipsler çikolatalar havada uçuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…