ben de bu hafta hiç bişi yapmiycaktım. Zaten süpürgem bozuldu, ev toz içinde halılar da kabartmalı felan araları hep minik çöpler dolmuş.
Öyle oturacaktım (süpürge sipariş ettik gelecek göyaa).. dayanamadım halıyı kaldırdım mutfak ve oturma odasından güzelce sildim yerleri, nevresim değiştir, pike/battaniye yıka derken girişteki halı battı gözüme, süpüremiyorum aldım leğeni fırçayı güzelce fırçaladım.. şimdi de bacaklarım nasıl ağrıyove daha yapılacak çok iş var.. bitmiyo şu evin temizliği pisliği sinir oluyorumm gyaa hafta içi evde değiliz nasıl tozlanıyo bukadar yaa :26:
bu hafta ben de dolapları düzenlemeliyim, kapıları da silsem fena olmiycak.
kuzum ne ballısın yaawwgüle güle kullan
diyeti ben bıraktım biliosun şimdi ekmek ve şeker yok dikkat edioum
ama hft sonu eşimle cmt pazar cipsler çikolatalar havada uçuştu
günydın.............................
mrh fatma
nasılsın?
çizelgen çok şeker olmuş
ya o benimde dikkatimi çekio kaç gündür
Haftasonu serbest yazmışlardı da sen verdiklerini de geri aldın sanırım
Ben sana danışırım artık yarın pattis günü pattis haşlıcam
Dün o göbek ertime bandındanda vardı bilmem nekadar dan düşmüş bu limangoda her alışverişe başka tlf no istiyor2 numara var diye 2 alışveriş yapabildim bi bakim kampanyası bitmiş mi
ağrılarım var ama benm ağrılarım bebeğimin çektiklerinin yanında ne ki diye düşünüyorum. eşim çok bunalıyor, kafamız dağılsın diye film açıyor anneliğimden utanıyorum, bebeğim orda hayata tutunmaya çalışırken ben nasıl keyif yapıp film izliyorum nasıl anneyim diyorum :85:
Kız dilek denesek mi napsak ? Ayy spor dışında herşeyi denedim bir spor yapmayı gözüm yemiyorNefret ediyorum spor yapmaktan. Böyle hareketsiz yollarla da ne kadar sonuç sağlanır ki bilemiyorum. :44: Şimdiye kadar hep parama yazık oldu ama gene de akıllanmıyorum
Haftasonu serbest yazmışlardı da sen verdiklerini de geri aldın sanırım
Ben sana danışırım artık yarın pattis günü pattis haşlıcam
Dün o göbek ertime bandındanda vardı bilmem nekadar dan düşmüş bu limangoda her alışverişe başka tlf no istiyor2 numara var diye 2 alışveriş yapabildim bi bakim kampanyası bitmiş mi
selam kızlarrr.
rapor aldım geldim evdeymdoktor iyileşmiş olman lazımdı dedi, ama iyileşmedim dedim ( 2 kutu daha antibiyotik kullanıcam kulaklarım hala duymuyor içerdeki sıvının kuruması lazımmış antibiyotikle. alerjik rinit dedi bi de üfff.
derse gidemeyince de benim yerime başkaları girmek zorunda kalıyor onlara da üzülüyorum ekstra yük, ama 2hafta tuttum yani kendimi rapor almıyım diye diye, artık dayanamadım. doktor da kendine dikkat et dedi...
selam kızlarrr.
Rapor aldım geldim evdeymDoktor iyileşmiş olman lazımdı dedi, ama iyileşmedim dedim ( 2 kutu daha antibiyotik kullanıcam kulaklarım hala duymuyor içerdeki sıvının kuruması lazımmış antibiyotikle. Alerjik rinit dedi bi de üfff.
Derse gidemeyince de benim yerime başkaları girmek zorunda kalıyor onlara da üzülüyorum ekstra yük, ama 2hafta tuttum yani kendimi rapor almıyım diye diye, artık dayanamadım. Doktor da kendine dikkat et dedi...
regl olcam boğazıma düşkünüm bu aralar
hep tatlı istio canım napım
patatesi fırında yap boş haşlama çekilmio tüm gün
fırında bi harikaydı kabuklu falan yapmıştım
dilşadonder ne oldu diye soracagım ama...
zuzum öyle çok güzel bir halı olmadığı için (girişte kullanıyorum)Nekk, birbirimizi gaza getirelim biraz yaaa :))
halıyı neyle fırçaladın, bende oturma odasındakini fırçalamam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?