2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

bende cmt akşam yapcaktım tlf görüşmeleri yaptım bol bol :102: iş kaldı
pazar günü 10,30 kalktım eşim kalkana kadar 12ye kadar evi süpürdüm sildim toz aldım tuvalet banyo ciflendi mutfağı biraz düzenledim oldu sayılır yani napim

kuzum ne ballısın yaaww güle güle kullan

diyeti ben bıraktım biliosun şimdi ekmek ve şeker yok dikkat edioum
ama hft sonu eşimle cmt pazar cipsler çikolatalar havada uçuştu

Haftasonu serbest yazmışlardı da sen verdiklerini de geri aldın sanırım
Ben sana danışırım artık yarın pattis günü pattis haşlıcam
Dün o göbek ertime bandındanda vardı bilmem nekadar dan düşmüş bu limangoda her alışverişe başka tlf no istiyor 2 numara var diye 2 alışveriş yapabildim bi bakim kampanyası bitmiş mi

ya o benimde dikkatimi çekio kaç gündür

Kız dilek denesek mi napsak ? Ayy spor dışında herşeyi denedim bir spor yapmayı gözüm yemiyorNefret ediyorum spor yapmaktan. Böyle hareketsiz yollarla da ne kadar sonuç sağlanır ki bilemiyorum. :44: Şimdiye kadar hep parama yazık oldu ama gene de akıllanmıyorum

regl olcam boğazıma düşkünüm bu aralar
hep tatlı istio canım napım
patatesi fırında yap boş haşlama çekilmio tüm gün
fırında bi harikaydı kabuklu falan yapmıştım

selam kızlarrr.
rapor aldım geldim evdeym doktor iyileşmiş olman lazımdı dedi, ama iyileşmedim dedim ( 2 kutu daha antibiyotik kullanıcam kulaklarım hala duymuyor içerdeki sıvının kuruması lazımmış antibiyotikle. alerjik rinit dedi bi de üfff.

derse gidemeyince de benim yerime başkaları girmek zorunda kalıyor onlara da üzülüyorum ekstra yük, ama 2hafta tuttum yani kendimi rapor almıyım diye diye, artık dayanamadım. doktor da kendine dikkat et dedi...

canım öyle şeyler söylemede düşünmede kafanızı tabiki dağıtacaksınız sen iyi olmalısınki moralin yerinde olmalıki bebeğinde iyi olsun daha çabuk iyileşsin o seni muhakkak hissediyodur kerem bebişimiz en kısa zamanda sağlığına kavuşacak ve kollarına gelecek dualarımız sizinle canım

yaa bence yine para boşa gider pek inandırıcı diil gibi bi de 170tl sanırım :26:

Ay limangoda mı vardı o bantlardan ? 89 tlye satıolar normal satış sitelerinde orda kaçtı acaba ya tühh kaçırdık

Evde bol bol dinlen ayşecim, dinlenemediğin için iyileşemedin. Tekrar geçmiş olsun canım

canım dinlenmen lazım bencede, çok geçmiş olsun inşallah

tünaydın herkese hayırlı haftalar

ben bugün kursa gitmedim çok yorgunum bacaklarım belim çok ağrıyor topuklarıma basamıyorum

cumartesi 2alışveriş kursuna gittim bot bakmak için ama bulamadım çok klabalıktı tüm kadınlar alışverişe çıkmıştı snki 4te evden çıktım 11de eve geldim işim bitince eşimin yanına gittim onla geldik .tantitoni de indirim vardı çerezlik aldım papatya şeklinde salata kaşığı ve çatalı aldım eşimede 2tane küllük aldım .

pazar günüde 12de kalktık kahvaltımızı yaptık eşim hadi alışveriş merkezine gidelim dedi indirim varsa sana bişler alırız dedi cevahire gittik.kısa çizme,mevsimlik kısa mont,spor ayakkabısı ve eşohman takımı aldık .10gibi eve geldik .eşime birdaha alışverişe gitmem diyorum dur telefona kaydedeyim diyor

regl olcam boğazıma düşkünüm bu aralar
hep tatlı istio canım napım
patatesi fırında yap boş haşlama çekilmio tüm gün
fırında bi harikaydı kabuklu falan yapmıştım

Olabilir
Şimdi baktım kızlar termal kemer e lut gölü tuzuda hediyesiymiş 20tela hedaye çekimle aldım 14.90 dı fiyatı 6.90a da boyun yastığı aldım kargo ile 8.90 a geldi ikisi...
Bir de bugün için geçerli kargo bedava hediye çeki verdi diğer hesabıma aktarıp bakim ne alabilirim ondada 20 tl vardı
Vericiim o göbüşleri hem diyet hem kemer gider göbük heralde...

zuzum çok geçmiş olsun önemli bişe yokmuş ama hareketlerini ihmal etme banada vermişlerdi bel ve diz için ama yapmadım şimdide ağrısından duramıyorum

Nekk, birbirimizi gaza getirelim biraz yaaa :))

halıyı neyle fırçaladın, bende oturma odasındakini fırçalamam lazım
zuzum öyle çok güzel bir halı olmadığı için (girişte kullanıyorum)
ben leğene ılık su yaptım, azcık bulaşık deterjanı damlattım, bildiğin Pril (annem prilden güzel temizleyen hiç bişi yok der, koltukları bile onunla siliyor ) 1-2 damla da yumuşatıcı.. Bukadar :))

Smart Life Theramax Thermal Sauna Kemer
Neden Theramax Termal Sauna Kemer ?Kilo veremedim diye üzülenler zayıflamak için vakit ayıramayanlar. Karın, bel ve göbek bölgesindeki fazla yağlardan şikayetçi olanlar kısa sürede etki edebilecek güvenilir ve sağlıklı yöntem arayanlar.İşte aradığınız ürün!ETKİ MEKANİZMASI:Termal Sauna Kemer doğal hareketler esnasında vücudun oluşturduğu ısıyı tutup yükselterek fizyoterapik mikro masaj ve deri altında sauna etkisi meydana getirir.Bu sayede hızlanan kan dolaşımını meydana getirdiği sirkülasyon yağlı ve selülitli dokulara fazla miktarda oksijen ulaşmasını sağlar, termal tuzun yoğun ödem çözücü özelliği ile selülit ve yağ dokularının yanına ulaşan fazla miktarda oksijen yağ ve selülitleri hızlı bir biçimde enerjiye dönüştürüp yakarak özellikle bel, göbek ve bel bölgesinde yoğun bir incelmeyi selülitlerin giderilmesini cildin narin ve pürüzsüz bir hale gelmesini sağlar.Belinizi ve Göbeğinizi kısa sürede inceltmeye yardımcı olur.Termal Sauna Kemer, belden ayarlamalı (cırt cırtlı) ergonomik göbek, bel ve mide bölgesindeki yağlanmayı kısa sürede incelmeye yardımcı olur. Şekil özelliğinden dolayı bel ağrılarında, bel fıtığında beli destekleyerek tedaviye yardımcı özellik taşır.Yıkama TalimatıIlık su ve beyaz sabun ile elde yıkanır. Açık havada asarak kurutulur. Kesinlikle çıplak radyatör üzerinde ve soba üzerinde kurutmayınız.Uygulamanın sonunda mutlaka duş alınmalıdır.

Smart Life Şişme Seyehat Boyun Yastığı
COSFER ŞİŞME FLOK KAPLI SEYEHAT VE BOYUN YASTIĞI SEYAHAT VE BOYUN DESTEK YASTIĞI OTO - OTOBÜS - TREN VE UÇAKTA SEYAHAT EDERKEN ARAÇ KULLANIRKEN SÜPER KULLANIŞLI VE FAYDALI KORUYUCU PRATİK YASTIK ŞİŞME OLDUĞUNDAN İŞİ BİTTİĞİNDE YER KAPLAMAZ FLOK KAPLIDIR VE TENE YAPIŞMA YAPMAZ EKONOMİK İYİ KALİTE FİYAT PERFORMANSA GÖRE BEDAVA SAYILACAK BİR ÜRÜNDÜR RENK GARANTİSİ YOKTUR MUHTELİF RENKLERDEDİR. KENDİ UFACIK BİR ŞEY AMA BAZEN İNSANLARIN ÇOK PARALAR VERİPTE ULAŞAMIYACAĞI RAHATLIĞA KAVUŞTURAN GERÇEK BİR İHTİYAÇ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…