2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

slm kızlar...
ayşecim çok geçmiş olsun sana..
zuzuşum sanada neyse bişe çıkmamış..
dilşatcım umarım herşey yoluna girecek biran önce seni çok ii anlayabiliyorum ama geçecek bu günler ve bebişini kucağına alabileceksin inşallah en kısa zamanda..
yarenayım ii yolculuklar sanada..

canım ya senin için en iyisi dinlenmek olcak sanırım ii olmuş rapor aldığın

çok teşekkürler hepinize kızlarr
enkii maşallah döktürmüşün yine güle güle kullan aldıklarını cnm

ya o kemerler gerçekten fayda ediyor mu? ediyorsa kullanmak çok mantıklı çünkü bizlerin genelde hep göbek bölgesi problemli

dilşadcım böyle düşünmene çok üzüldüm canım benim...böyle düşünme ikinizinde kafa dağıtmaya ihtiyacı var...sen harika bi anne olucaksın emir yiğenimizde her geçen gün kendini dahada topluyacak....dualarımız sizin için canım
ayyyy ayşam bugün izmirine kavuşuyosun sonunda

sağol canım benim inşallah dün bütün gün araba baktı belki ilk ay kiralarım işler nasıl bi bakarım dedi bilmiyorum bugün kayınpederimle konuşucaktı bu konuyu bid bugün maaş alcak işten çıkcak heralde...

selam kızlar nasılsınız....bugün sabah karın ağrısıyla kalktım iğrenç hissediyorum kendimi sivilceler bastı 2 günde yüzümü...dün çok sıkıcı bi gündü hava çok güzeldi aşk hadi bugün dişarı çıkalım dedim tamam çıkarız dedi o sırada ortanca abisi arabayı aldı kız arkisiyle buluşmaya gitti kızda çok uzakta oturuyo bize avrupa yakasında erken gelirim çıkarsınız sizde dedi tamam dedik kociş arabalara baktı bütün gün bnmde uykum geldi can sıkıntısından 3 gibi bi uyumuşum 6 da zorla uyandırdı bni uykucu kalk yeter uyuduğun diye yüzüm gözüm şişmişti resmen uyandım kayınvalidem canım yemek yapmak istemedi sen bişey yapıver dedi bende yalancı mantı yaptım sarmısaklı iyi gitti sonra eşim dediki giyin abim birazdan gelir giyindim süslendim salonda beklemeye başladık gelmedi abisi 3 te geldi gece....hem tel açmış geliyrum birazdan hazırlanın diye hemde gelmedi aradık açmadı heves ettiydim bende kuzenine gideriz eşimin onların bahçede nargile filan var ufo altında oturup sohbet muhabbet iyi olurdu neysem artık haftaya gideriz yarın yine kar geliyomuş ya of bıktım kardan evden bilem çıkamadım hiç okul tatil olduğundan beri....

fatmacım hoşgeldin nasılsın nasıl gidiyor hamilelik....
zuzum bu arada geçiş olsun iyi ki romatizma değilmiş o çok fena bişey...hareketlerinide ihmal etme oldumu

geçmiş olsun canım öksürüğün varmı içten göğsün acıyosa zencefil bal sıcak suyla karıştır iç normalde yenmesi gerekiyo ama çok acı oluyo

sağol canım aslında bot alıcaktım sadece ama kociş sevgililer günü için büyükada da otele rezervasyon yaptırmış pazar söyledi bende bir sürü masraf şimdi kış olduğu için vapur saatleri erken akşam geç saat yoktu 6-6.30 da var eşiminde erken çıkması lazım çıkamaz ikilemde kaldı iptal et dedim 300 tlye geliyo gerek yok dedim gel ozaman onun yerine sana bişiler alayım dedi sevgililer günü hediyesi olsun dedi

ayşam çok geçmiş olsun iyileşemedin sende bir türlü bazı bakteri türleri var her antibiyotiğe cevap vermiyolar büyük ihtimal seninkide o yüzden iyileşmedi ilaç içmekten artık miden allak bullak olmuştür çok iyi anlıyorum seni...sinuzit varmı sende o hemen iyileşmiyo sinüsler hmen açılmıyo...alerjik rinit demiş doktor bendede var zaman zaman genzin kaşınıyomu özellikle bahr dönemi tatlım korkma ama üzülmede tek kötü yanı ilaç kullandım geçicek diye bekleme tekrarlıyo antihistamitik ilaçlarını şikayetlerin arttığında kullan ben öyle yapıyorum genzim kaşınmaya öksürüp hapşırmaya başladığımda kullanıyorum toz filanda rahatsız ediyo inşallah biran önce iyileşrisin kuzucum bol bol dinlen yorma kendini

öksürük de var cnm baya hırıltılı hem de. ben de sabahları pekmez içmeye başladım eşimin amcası dedi :)) bal yok yaa zencefil var da...onu ben severim aslında yemesini dur bi bal bulsun annem gelecek öğleden sonra. az önce de raporuma baktım da efüzyonlu otitis media yazmış orta kulakta sıvı +orta kulak iltihabı deniomuş gugıl amcam öle dedi. 10 günlük antibiyotik tedavisi falan diyor, doktor da öyle söyledi 2 kutu kullanıcaksın dedi bakalım inş. fayd eder.

ayyy süprizi de çok hoşmuş kocişinin gerçekten ama dediğin gibi biraz ters olmuş. ama olsunnn ben bu alışveriş işini daha çok sevdim

sağol aydancım aslında bende alerji falan hiç yoktur bence doktor onu af olsun die yazmış reçetenin üstüne. sinüzit ve farenjit var ama evet geçen gittiğimde burnuma kameralı hortum sokup baktılar orda gördü sinüziti. walla cnm bu sefer ne verdiyse kullanıcm geçen burun spreyi rahatsız edio die kullanmamıştım bu sefer onu da kullanıcam. kulağı sıcak tutmak da işe yararmış gugıl diyor onu da yapıcam hepsini yapıcam yeter ki geçsin ((

bal bul sen canım yada bal karabiber de iyi geliyor boğazalrını içini yakıyor ama iyi geliyor .bendede kulakta iltihap vardı banada damla vermişti özel yapım kullandım tıkanıklık gidene kadar hiçbişe duymuyodum ama o iltihabı akıttı geçti sonra.işallah fayda eder canım en kısa sürede iyileşirsin.

evet güzeldi yaza yaptıracak artık haani güne olur bilmiyorum .daha var doğum günü,evlilik yıl dönümü .bende çok sevdim indirimde vardı normal fiyatta almazdım onlrı

güle güle kullan canım kemerini yastığını bende kemer isityorum ama çalışmalar devam ettiği için kullanmamda sakıncaa olur diyede kararsızım

selam kızlar çok az bi geçmişe göz attım geldim

enkidu eşin sürpriz hazırladı demek süper yaa ne güzel aldıklarını da güzel günlerde kullan

alisha büyük geçmiş olsun kulaklarına ne iyi olur bilmiyorum ama öksürüğün için adaçayı içmelisin benim geceleri uyku uyutmayan öksürüğüm adaçayıyla geçti göğsü baya bir yumuşatıyor.

kendimi 7dim kemerini güle güle kullan sen bi kullan memnun kalırsan benim alma ihtimalim de artar :))

şubat bitsin soluğu ben de avmlerde almak istiyorum artık

teşekkür ederim canım evet sürpriz hazırlamıştı ama iptal ettik soğuk nedeniyle adaların soğuk tadı çıkmıyor

zuzum çok geçmiş olsun önemli bişe yokmuş ama hareketlerini ihmal etme banada vermişlerdi bel ve diz için ama yapmadım şimdide ağrısından duramıyorum

zuzum bu arada geçiş olsun iyi ki romatizma değilmiş o çok fena bişey...hareketlerinide ihmal etme oldumu

sağolun kızlar...

Nekk bende yapayım öle, halımda küçük küçük lekeler var, onları silmem gerek

teşekkür ederim canım evet sürpriz hazırlamıştı ama iptal ettik soğuk nedeniyle adaların soğuk tadı çıkmıyor

tamamen mi iptal ettiniz yoksa ertelediniz mi??

zuzu senin neyin var geçmiş olsun,?

dilek ben hiç bir şey almayacam bu seferlik böyle olacak

Kızlar güle güle giyin/kullanın yeni aldıklarınızı

Ayşam çok geçmiş olsun canım...

kızlar sevgililer günü hediyesi ne alcaksınız kocişlere
ben 2 triko aldım, bugün gelicekler..başka bişi almam herhalde.. pasta alırım..
ben de bu ara mont ayakkabı, pantolon derken 400 küsür harcamışım kendime, hepsini eşim aldı ben maaşımı çok düzenli alamadığım için
daha hiiç bişi istemem yaza kadar..

annem de ayakkabı, tişört, hırka, elbise almış bana geçen
sanırım 2-3 gömlek hariç hiç eksiğim yok şimdilik.

Son düzenleme:
adaçayını baya içiyorum cnm içine limon falan da sıkıyorum bazen c vitamini olsun maksat çok saol bu arada
kızlar sevgililer günü hediyesi ne alcaksınız kocişlere

üffhiçbişi almıcam hevesim yok bu sene nedense. şehirfırsatında falan güzel müzikli alkollü yemekler oluyor onlardan denk gelirse alırım belki. 2 tane orjinal parfüm kazandırdım facebooktan kocama ömür boyu sıksın kullansın işte onlardan iyi sevgililer günü hediesi mi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…