selam kızlarrr.
rapor aldım geldim evdeymdoktor iyileşmiş olman lazımdı dedi, ama iyileşmedim dedim ( 2 kutu daha antibiyotik kullanıcam kulaklarım hala duymuyor içerdeki sıvının kuruması lazımmış antibiyotikle. alerjik rinit dedi bi de üfff.
derse gidemeyince de benim yerime başkaları girmek zorunda kalıyor onlara da üzülüyorum ekstra yük, ama 2hafta tuttum yani kendimi rapor almıyım diye diye, artık dayanamadım. doktor da kendine dikkat et dedi...
ağrılarım var ama benm ağrılarım bebeğimin çektiklerinin yanında ne ki diye düşünüyorum. eşim çok bunalıyor, kafamız dağılsın diye film açıyor anneliğimden utanıyorum, bebeğim orda hayata tutunmaya çalışırken ben nasıl keyif yapıp film izliyorum nasıl anneyim diyorum :85:
ayyyy ayşam bugün izmirine kavuşuyosun sonundaiyi pazarlar kızlar. bizim eşyaların hepsi yüklendi, tır gitti nihayet. darısı bizim başımıza inşallah.
dilşadcım moralini yüksek tut lütfen. sen anneliğinin ilk saniyelerinde bile diğer annelere fark attın zaten. Allah güç verecek oğluna, kollarına alıp kokusunu doyasıya çekeceksin içine. kötü birşey getirme aklına. dualarımız seninle ve oğlunla beraber canım.
süperrrrrr. şimdi ne zaman kaçta nasıl gidiyorsunuz cnmmm?
luxxorcumçok sevindim mimik Ayça'yaa. bilio musun sen o cinsiyetini öğrenip buraya yazdığın gün ya da bi önceki gün tam hatırlayamadım kendi kendime düşünüordum Ayça da güzel isim aslında kızıma koyabilirim belki die. sonra bi baktım si de Ayça demişsiniz anlamı da çok hoşmuş dilek yazmış sanırım adıyla yaşasın fıstıkk
aydancım bence eşin bu sefer iyi düşünmüş hem belki bu sayede de o oyundan tamamen kurtulur innnnnş. hayırlısı olsun cnm sizin için
dilşadcım k.valideniz yollaman ii olmuş kafan bi de onunla meşgul olmaz şimdi.
dualarımız hep seninle inş. beklenenden daha da kısa amanda sağlıklı bi şekilde kavuşacaksın Kerem'e, kendne iyi bak güçlü olmaya çalış cnmmmm
benim gribim bi iyiye gdiyor bi kötüye. hala çözebilmiş diilim, ama kulağımın biri hala tıkalı, diğeri de ne kadar duyuo seçemiyorum. p.tesi doktora gidcem heralde :26: bu arada regl oldum sabah, ağrı kesici almıyım evdeyim nası olsa atlatırım bi şekilde dedim ama olmadı, bi ilaç attım sonra uyumuşum 5 saat falanaz önce kalktım bişiler yedim...
çok teşekkürler hepinize kızlarr
enkii maşallah döktürmüşün yine güle güle kullan aldıklarını cnm
ya o kemerler gerçekten fayda ediyor mu? ediyorsa kullanmak çok mantıklı çünkü bizlerin genelde hep göbek bölgesi problemli
selam kızlarrr.
rapor aldım geldim evdeymdoktor iyileşmiş olman lazımdı dedi, ama iyileşmedim dedim ( 2 kutu daha antibiyotik kullanıcam kulaklarım hala duymuyor içerdeki sıvının kuruması lazımmış antibiyotikle. alerjik rinit dedi bi de üfff.
derse gidemeyince de benim yerime başkaları girmek zorunda kalıyor onlara da üzülüyorum ekstra yük, ama 2hafta tuttum yani kendimi rapor almıyım diye diye, artık dayanamadım. doktor da kendine dikkat et dedi...
geçmiş olsun canım öksürüğün varmı içten göğsün acıyosa zencefil bal sıcak suyla karıştır iç normalde yenmesi gerekiyo ama çok acı oluyo
sağol canım aslında bot alıcaktım sadece ama kociş sevgililer günü için büyükada da otele rezervasyon yaptırmış pazar söyledi bende bir sürü masraf şimdi kış olduğu için vapur saatleri erken akşam geç saat yoktu 6-6.30 da var eşiminde erken çıkması lazım çıkamaz ikilemde kaldı iptal et dedim 300 tlye geliyo gerek yok dedim gel ozaman onun yerine sana bişiler alayım dedi sevgililer günü hediyesi olsun dedi
ayşam çok geçmiş olsun iyileşemedin sende bir türlü bazı bakteri türleri var her antibiyotiğe cevap vermiyolar büyük ihtimal seninkide o yüzden iyileşmedi ilaç içmekten artık miden allak bullak olmuştür çok iyi anlıyorum seni...sinuzit varmı sende o hemen iyileşmiyo sinüsler hmen açılmıyo...alerjik rinit demiş doktor bendede var zaman zaman genzin kaşınıyomu özellikle bahr dönemi tatlım korkma ama üzülmede tek kötü yanı ilaç kullandım geçicek diye bekleme tekrarlıyo antihistamitik ilaçlarını şikayetlerin arttığında kullan ben öyle yapıyorum genzim kaşınmaya öksürüp hapşırmaya başladığımda kullanıyorum toz filanda rahatsız ediyo inşallah biran önce iyileşrisin kuzucum bol bol dinlen yorma kendini
öksürük de var cnm baya hırıltılı hem de. ben de sabahları pekmez içmeye başladım eşimin amcası dedi :)) bal yok yaa zencefil var da...onu ben severim aslında yemesini dur bi bal bulsun annem gelecek öğleden sonra. az önce de raporuma baktım da efüzyonlu otitis media yazmış orta kulakta sıvı +orta kulak iltihabı deniomuş gugıl amcam öle dedi. 10 günlük antibiyotik tedavisi falan diyor, doktor da öyle söyledi 2 kutu kullanıcaksın dedi bakalım inş. fayd eder.
ayyy süprizi de çok hoşmuş kocişinin gerçekten ama dediğin gibi biraz ters olmuş. ama olsunnn ben bu alışveriş işini daha çok sevdim
Eki Görüntüle 340948
Smart Life Theramax Thermal Sauna Kemer
Neden Theramax Termal Sauna Kemer ?Kilo veremedim diye üzülenler zayıflamak için vakit ayıramayanlar. Karın, bel ve göbek bölgesindeki fazla yağlardan şikayetçi olanlar kısa sürede etki edebilecek güvenilir ve sağlıklı yöntem arayanlar.İşte aradığınız ürün!ETKİ MEKANİZMASI:Termal Sauna Kemer doğal hareketler esnasında vücudun oluşturduğu ısıyı tutup yükselterek fizyoterapik mikro masaj ve deri altında sauna etkisi meydana getirir.Bu sayede hızlanan kan dolaşımını meydana getirdiği sirkülasyon yağlı ve selülitli dokulara fazla miktarda oksijen ulaşmasını sağlar, termal tuzun yoğun ödem çözücü özelliği ile selülit ve yağ dokularının yanına ulaşan fazla miktarda oksijen yağ ve selülitleri hızlı bir biçimde enerjiye dönüştürüp yakarak özellikle bel, göbek ve bel bölgesinde yoğun bir incelmeyi selülitlerin giderilmesini cildin narin ve pürüzsüz bir hale gelmesini sağlar.Belinizi ve Göbeğinizi kısa sürede inceltmeye yardımcı olur.Termal Sauna Kemer, belden ayarlamalı (cırt cırtlı) ergonomik göbek, bel ve mide bölgesindeki yağlanmayı kısa sürede incelmeye yardımcı olur. Şekil özelliğinden dolayı bel ağrılarında, bel fıtığında beli destekleyerek tedaviye yardımcı özellik taşır.Yıkama TalimatıIlık su ve beyaz sabun ile elde yıkanır. Açık havada asarak kurutulur. Kesinlikle çıplak radyatör üzerinde ve soba üzerinde kurutmayınız.Uygulamanın sonunda mutlaka duş alınmalıdır.
Eki Görüntüle 340950
Smart Life Şişme Seyehat Boyun Yastığı
COSFER ŞİŞME FLOK KAPLI SEYEHAT VE BOYUN YASTIĞI SEYAHAT VE BOYUN DESTEK YASTIĞI OTO - OTOBÜS - TREN VE UÇAKTA SEYAHAT EDERKEN ARAÇ KULLANIRKEN SÜPER KULLANIŞLI VE FAYDALI KORUYUCU PRATİK YASTIK ŞİŞME OLDUĞUNDAN İŞİ BİTTİĞİNDE YER KAPLAMAZ FLOK KAPLIDIR VE TENE YAPIŞMA YAPMAZ EKONOMİK İYİ KALİTE FİYAT PERFORMANSA GÖRE BEDAVA SAYILACAK BİR ÜRÜNDÜR RENK GARANTİSİ YOKTUR MUHTELİF RENKLERDEDİR. KENDİ UFACIK BİR ŞEY AMA BAZEN İNSANLARIN ÇOK PARALAR VERİPTE ULAŞAMIYACAĞI RAHATLIĞA KAVUŞTURAN GERÇEK BİR İHTİYAÇ
selam kızlar çok az bi geçmişe göz attım geldim
enkidu eşin sürpriz hazırladı demek süper yaa ne güzelaldıklarını da güzel günlerde kullan
alisha büyük geçmiş olsun kulaklarına ne iyi olur bilmiyorum ama öksürüğün için adaçayı içmelisin benim geceleri uyku uyutmayan öksürüğüm adaçayıyla geçti göğsü baya bir yumuşatıyor.
kendimi 7dim kemerini güle güle kullan sen bi kullan memnun kalırsan benim alma ihtimalim de artar :))
şubat bitsin soluğu ben de avmlerde almak istiyorum artık
zuzum çok geçmiş olsun önemli bişe yokmuş ama hareketlerini ihmal etme banada vermişlerdi bel ve diz için ama yapmadım şimdide ağrısından duramıyorum
zuzum öyle çok güzel bir halı olmadığı için (girişte kullanıyorum)
ben leğene ılık su yaptım, azcık bulaşık deterjanı damlattım, bildiğin pril (annem prilden güzel temizleyen hiç bişi yok der, koltukları bile onunla siliyor) 1-2 damla da yumuşatıcı.. Bukadar :))
slm kızlar...
Ayşecim çok geçmiş olsun sana..
Zuzuşum sanada neyse bişe çıkmamış..
Dilşatcım umarım herşey yoluna girecek biran önce seni çok ii anlayabiliyorum ama geçecek bu günler ve bebişini kucağına alabileceksin inşallah en kısa zamanda..
Yarenayım ii yolculuklar sanada..
zuzum bu arada geçiş olsun iyi ki romatizma değilmiş o çok fena bişey...hareketlerinide ihmal etme oldumu
teşekkür ederim canım evet sürpriz hazırlamıştı ama iptal ettik soğuk nedeniyle adaların soğuk tadı çıkmıyor
dilek ben hiç bir şey almayacam bu seferlik böyle olacak
ben 2 triko aldım, bugün gelicekler..başka bişi almam herhalde.. pasta alırım..kızlar sevgililer günü hediyesi ne alcaksınız kocişlere
adaçayını baya içiyorum cnm içine limon falan da sıkıyorum bazen c vitamini olsun maksat
alisha büyük geçmiş olsun kulaklarına ne iyi olur bilmiyorum ama öksürüğün için adaçayı içmelisin benim geceleri uyku uyutmayan öksürüğüm adaçayıyla geçti göğsü baya bir yumuşatıyor.
kızlar sevgililer günü hediyesi ne alcaksınız kocişlere
6.5 aylık doğum yaptı canım. Bebeği kuvözde. 900 gr doğdu ama en son herşey yolundaydı. Dahada iyi olacak inş.
tamamen mi iptal ettiniz yoksa ertelediniz mi??
zuzu senin neyin var geçmiş olsun,?
dilek ben hiç bir şey almayacam bu seferlik böyle olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?