2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ee yeter zaten 2 kazak almışsın işte

ooo orj parfüm daha nossun yani

ben napcam yaa

kızlar sevgililer günü hediyesi ne alcaksınız kocişlere

geçen ayakkabı aldım kravat alıcam güzel masa hazırlarım birde pasta yeter

sağol canım sende güle güle giy benimde kış harcamam için 550 harcamışım artık bişe almam yazın tşört gömlek alırım yeter kilo ldığım için dar yada mini oluyor

deli gibi alışveriş yapmak istiyorummmm geçen gün annemle tartıştım, dio ki kaç çift botun oldu hala istiosun.sen kendine bak dedim senin benden çokkkk sonra sustu, "para kazanıosun alıcaksın tabi ben de kazanırken alıodum" dedi bu sefer

nekk güle güle kullann

Tşk. kızlar bi deniyim ben size söylerim etkisini.. Ama şuan fiyatı çok uygun 40tl den 14.90a düşmüş bi bakın isterseniz..

zuzu senin neyin var geçmiş olsun,?

sağol canım, bişeyim yokmuş
Dizlerim ağrıyodu da hareket verdi sadece

..

Ben hediye alamıcam,sıkışığım buara, eşime de dedim sende alma, zaten ikimizin özel bi günü değil dedim Inş almaz ..
Bende sadece pasta yaparım, kendi elimle ,okadan :101:

yaa hep ikilem durumu var yani
çok var zaten almayım ama çalışıoum alabilirim die sonu da hiç gelmio

Ben hediye alamıcam,sıkışığım buara, eşime de dedim sende alma, zaten ikimizin özel bi günü değil dedim Inş almaz ..
Bende sadece pasta yaparım, kendi elimle ,okadan :101:

benimde durum kötü ama ufakta olsa bişi almak istioum sanırım terliği alırım

benim de dün sağ dizim döndü gibi oldu kahvaltı yaparken çığlık attım resmen acıdan neyseki hemen geçti

selam kızlar. alıntı yapamadım ama herkese iyi dilekleri için teşekkürler. saatler kaldı, heyecanımız dorukta. kaşım bıyığım fena halde ama kuaföre gidesim yok heyecandan. biran önce ev bulup doktora gitmek istiyorum. bütün güzellikler üstüste geldi, Allah bozmasın size hoş sohbetler, beni özleyin anacımmmm

canımmm iyi yolculuklarrr fırsatını bulur bulmaz bize yaz face ya da burdan güle güleeee gelllll

canım hadi hayırlısı bizi habersiz bırakma merak ederiz seni...hayırlı yolculuklar...

canım ii yolculuklar
herşey gönlünce olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…