ben 2 triko aldım, bugün gelicekler..başka bişi almam herhalde.. pasta alırım..
ben de bu ara mont ayakkabı, pantolon derken 400 küsür harcamışım kendime, hepsini eşim aldı ben maaşımı çok düzenli alamadığım için
daha hiiç bişi istememyaza kadar..
üffhiçbişi almıcam hevesim yok bu sene nedense. şehirfırsatında falan güzel müzikli alkollü yemekler oluyor onlardan denk gelirse alırım belki. 2 tane orjinal parfüm kazandırdım facebooktan kocama ömür boyu sıksın kullansın işte onlardan iyi sevgililer günü hediesi mi olur
iptal ettik canım işallah yaza benim doğum günümde evlilik yıldönümüde güzel zamana geliyor işallah ozaman gideriz
kızlar sevgililer günü hediyesi ne alcaksınız kocişlere
Kızlar güle güle giyin/kullanın yeni aldıklarınızı
Ayşam çok geçmiş olsun canım...
ben 2 triko aldım, bugün gelicekler..başka bişi almam herhalde.. pasta alırım..
ben de bu ara mont ayakkabı, pantolon derken 400 küsür harcamışım kendime, hepsini eşim aldı ben maaşımı çok düzenli alamadığım için
daha hiiç bişi istememyaza kadar..
annem de ayakkabı, tişört, hırka, elbise almış bana geçen
sanırım 2-3 gömlek hariç hiç eksiğim yok şimdilik.
Tşk. kızlar bi deniyim ben size söylerim etkisini.. Ama şuan fiyatı çok uygun 40tl den 14.90a düşmüş bi bakın isterseniz..
zuzu senin neyin var geçmiş olsun,?
deli gibi alışveriş yapmak istiyorummmmgeçen gün annemle tartıştım, dio ki kaç çift botun oldu hala istiosun.sen kendine bak dedim senin benden çokkkk sonra sustu, "para kazanıosun alıcaksın tabi ben de kazanırken alıodum" dedi bu sefer
nekk güle güle kullann
Tşk. kızlar bi deniyim ben size söylerim etkisini.. Ama şuan fiyatı çok uygun 40tl den 14.90a düşmüş bi bakın isterseniz..
taraftar terliği alim yaa
nası isze zaten eskimişti ev terliği
Ben hediye alamıcam,sıkışığım buara, eşime de dedim sende alma, zaten ikimizin özel bi günü değil dedimInş almaz ..
Bende sadece pasta yaparım, kendi elimle ,okadan :101:
sağol canım, bişeyim yokmuş
Dizlerim ağrıyodu da hareket verdi sadece
..
Ben hediye alamıcam,sıkışığım buara, eşime de dedim sende alma, zaten ikimizin özel bi günü değil dedimInş almaz ..
Bende sadece pasta yaparım, kendi elimle ,okadan :101:
hangi siteden aldın canım
dilekciğim bende mi alsam eşime iyi fikir
benimde durum kötü ama ufakta olsa bişi almak istioum sanırım terliği alırım
selam kızlar. alıntı yapamadım ama herkese iyi dilekleri için teşekkürler. saatler kaldı, heyecanımız dorukta. kaşım bıyığım fena halde ama kuaföre gidesim yok heyecandan. biran önce ev bulup doktora gitmek istiyorum. bütün güzellikler üstüste geldi, Allah bozmasınsize hoş sohbetler, beni özleyin anacımmmm
bence gayet uygun olur. bizimki çok öyle fanatik diil o yüzden pek taraftar şeysi yoktur evde, hatta hiç
selam kızlar. alıntı yapamadım ama herkese iyi dilekleri için teşekkürler. saatler kaldı, heyecanımız dorukta. kaşım bıyığım fena halde ama kuaföre gidesim yok heyecandan. biran önce ev bulup doktora gitmek istiyorum. bütün güzellikler üstüste geldi, Allah bozmasınsize hoş sohbetler, beni özleyin anacımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?