2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Ay kaçırdım ya yareni. İyi yolculuklar güzel haberlerle gel canım

Eşime dedimki bu sene birbirimizden habersiz gizli hediye alalım genelde birlikte çıkıp alıyoruz kabul etti sonra pişman oldum eşim dışarda sürekli istediği an bulur alır ama ben hangi ara alıcam ki:44: sonra dedim vazgeçtim almayalım birbirimize hediye.

bu aralarda HTC diye tutturmuş telefon istiyor sevgililer günü hediyesi olarak alayım sana diyor dedim ki ben telefon istemiyorum ki sen istiyosun bana bi mesaj verdi ama ben telefon alamam ki anca oturup birlikte karar verip gidip alırız keşke süpriz yapabilsem (

teşekkür ederim kızlar, hepimiz güle güle kullanalım :) bu ara alışverişe vurduk kendimizi

Bence süper fikir

şu kolyeye bayıldım yaa :))
Eki Görüntüle 341043
kolye güzelmiş gerçekten nek.. Ne kadan??
ben vurdum kendimi çıkamıyorum valla 20tl hediye çekim var nereye kullansam diye düşünüyorum.. 34 parça saklama kabımı, nail art tırnak süsleme seti mi? :26::44:
..
Yarencim güle güle gelin canım yolunuz açık olsun

iyi yolculuklar yarenimmmm fırsat bulunca yaz, merakta bırakma bizi

teşekkür ederim kızlar, hepimiz güle güle kullanalım :) bu ara alışverişe vurduk kendimizi

bence süper fikir

şu kolyeye bayıldım yaa :))
Eki Görüntüle 341043

ayşem işalla hayırlısıyla gelirsin izmirine hayırlı yolculuklar sana bizi habersiz bırakma kendine ve bebişe çok iyi bak

çok güzelmiş canım kolye bende dün atasaydan şans bilekliği baktım 500tl ve üzeri alışveriş yapana kolyeside hediye

benim de dün sağ dizim döndü gibi oldu kahvaltı yaparken çığlık attım resmen acıdan neyseki hemen geçti

sanada geçmiş olsun canım, ters bi hareket etmişindir, dikkat etmemiz gerekiyo aslında otururken kalkarken ...

iyi yolculuklarr

ben çıkıyorum kızlar annem geldi
yatayım uzanayım biraz görüşürüzzzz

görüşürüz canım, yat dinlen hadi

..

üff bende eve gitmek, eşimle uzanmak istiyorum, bide dün traş oldu saç+sakal.. Daha bi yiyesim var onu :98:

nie kocam ne der die düşündün

bu sıralar çok fazla alışveriş yaptım canım çalışsam rahat olurum o çalışıyor ben yiyorum allah razı olsun hiçbişe demiyor benim huyum kendi kendime stres yapıyorum bazen düşünür derim bende işe gireyim bana çok kızar

üff bende eve gitmek, eşimle uzanmak istiyorum, bide dün traş oldu saç+sakal.. Daha bi yiyesim var onu :98:

bende arkadaşa dioum camı gösterioum burdan çıkış var mı kaçıyım die
bunaldım
kocam traş olunca hiç yanaşmam yabancı gibi ben sakallı haline bayılıoum akşamda saçlarını kestirmeye gitcek kısacık kestirio bayılıoum bende ona

merhaba kızlar geçmişi okuyamadım nasılsınız?
yarenay bugün gidiyor galiba izmire, inşallah çok yormaz kendini.

canım valla hiç birimiz abartılı şeyler yapmıouz yani
hepte konuşuouz zorluklardan sıkıntılardan
farkındayız yani bazı şeylerde ihtiyaç işte

Kızlar hiç bilmiyorum fiyatını ama trendyola felan geliyor o marka, bakarız oraya geldiğinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…