- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
selam kızlar. alıntı yapamadım ama herkese iyi dilekleri için teşekkürler. saatler kaldı, heyecanımız dorukta. kaşım bıyığım fena halde ama kuaföre gidesim yok heyecandan. biran önce ev bulup doktora gitmek istiyorum. bütün güzellikler üstüste geldi, Allah bozmasınsize hoş sohbetler, beni özleyin anacımmmm
A 101 - Hoşgeldiniz
kupalar çok şirinmişşş.
saç kurutma makinesinin o başlığını kullanan var mı? düz saçlarda işe yarıyor mu?
canlı çiçekler de güzelmiş
teşekkür ederim kızlar, hepimiz güle güle kullanalım :) bu ara alışverişe vurduk kendimizi
bence süper fikir
şu kolyeye bayıldım yaa :))
Eki Görüntüle 341043
kolye güzelmiş gerçekten nek.. Ne kadan??teşekkür ederim kızlar, hepimiz güle güle kullanalım :) bu ara alışverişe vurduk kendimizi
Bence süper fikir
Eki Görüntüle 341043
iyi yolculuklar yarenimmmmselam kızlar. alıntı yapamadım ama herkese iyi dilekleri için teşekkürler. saatler kaldı, heyecanımız dorukta. kaşım bıyığım fena halde ama kuaföre gidesim yok heyecandan. biran önce ev bulup doktora gitmek istiyorum. bütün güzellikler üstüste geldi, Allah bozmasınsize hoş sohbetler, beni özleyin anacımmmm
selam kızlar. alıntı yapamadım ama herkese iyi dilekleri için teşekkürler. saatler kaldı, heyecanımız dorukta. kaşım bıyığım fena halde ama kuaföre gidesim yok heyecandan. biran önce ev bulup doktora gitmek istiyorum. bütün güzellikler üstüste geldi, Allah bozmasınsize hoş sohbetler, beni özleyin anacımmmm
teşekkür ederim kızlar, hepimiz güle güle kullanalım :) bu ara alışverişe vurduk kendimizi
bence süper fikir
Eki Görüntüle 341043
benim de dün sağ dizim döndü gibi oldu kahvaltı yaparken çığlık attım resmen acıdan neyseki hemen geçti
selam kızlar. Alıntı yapamadım ama herkese iyi dilekleri için teşekkürler. Saatler kaldı, heyecanımız dorukta. Kaşım bıyığım fena halde ama kuaföre gidesim yok heyecandan. Biran önce ev bulup doktora gitmek istiyorum. Bütün güzellikler üstüste geldi, allah bozmasınSize hoş sohbetler, beni özleyin anacımmmm
ben çıkıyorum kızlar annem geldi
yatayım uzanayım biraz görüşürüzzzz
bende aldım kemer kociş beni npr bilmiyorum 7tlde hediye çeki verdiler
nie kocam ne der die düşündün
üff bende eve gitmek, eşimle uzanmak istiyorum, bide dün traş oldu saç+sakal.. Daha bi yiyesim var onu:98:
bu sıralar çok fazla alışveriş yaptım canım çalışsam rahat olurum o çalışıyor ben yiyorum allah razı olsun hiçbişe demiyor benim huyum kendi kendime stres yapıyorum bazen düşünür derim bende işe gireyim bana çok kızar
merhaba kızlar geçmişi okuyamadım nasılsınız?
yarenay bugün gidiyor galiba izmire, inşallah çok yormaz kendini.
merhaba kızlar geçmişi okuyamadım nasılsınız?
yarenay bugün gidiyor galiba izmire, inşallah çok yormaz kendini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?