2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Hoşgeldin Dilşadcım. Nasılsın? bebek nasıl haber varmı? Bu arada sütün varmı süt götürüyormusun?

canım valla hiç birimiz abartılı şeyler yapmıouz yani
hepte konuşuouz zorluklardan sıkıntılardan
farkındayız yani bazı şeylerde ihtiyaç işte

yapmıyoruz canım çalışanlrın zamanı olmuyor zaten ne yapacaksın bende evdeyim ama öle oraya gideyim buraya gideyim aklıma gelmez eşim kardeşim kızarlar bana o yüzden kardeşim hadi gezelim şuraya gidelim der sağolsun kardeşimde burda çalışıyor oda alır bana bazen

hb kızlar sağolun iyi olmaya çalışıyorum kerem 2.derece beyin kanaması geçirdi ama hemen durduruldu. rabbim oğluma dayanma, hayata tutunma gücü versin.

hb kızlar sağolun iyi olmaya çalışıyorum kerem 2.derece beyin kanaması geçirdi ama hemen durduruldu. rabbim oğluma dayanma, hayata tutunma gücü versin.

canım geçmiş olsun...dualarımız sizle canım benim kerem dayanıcak canım az kaldı aklına kötü şeyler getirme olur mu hayata sımsıkı tutunuyor oğluşun....

AMİN CANIM... SEN SAKIN UMUTSUZLUĞA KAPILMA OĞLUN SENDEN GÜÇ ALIYOR... TEHLİKELİ OLAN 3 VE 4.DERECEDEN OLANMIŞ GALİBA BİRAZ ARAŞTIRDIM..
2.DERECEDEN KENDİLİĞİNDEN GERİLİYORMUŞ, GEÇİYORMUŞ... KEREMİMİZ İYİ OLACAK 2 AY SONRA YANIMIZDA OLACAK CANIM...

dilşadcım siz hiç gidebildiniz mi hastaneye mesafe uzak mıydı ben mi yanlış hatırlıoum :44:

sen çalışmayı hiç mi düşünmüosun canım gerçi bebek düşünüosunuz ama

amin canım sen moralini yüksek tut umutsuzluğa kapılma kerem dayanacak iyileşecek annesine kavuşacak

Son düzenleme:

Bak minicik kerem hayata sımsıkı tutunuyor sende öyle olmalısın moralin her zaman yerinde olsun güçlü ol. Keremde senden güç alsın

yavrum benim yaa, okadar çok dua ediyorum ki dilşad size..
Allah dualarımızı karşılıksız bırakmiycak, moralini yüksek tut..

sen çalışmayı hiç mi düşünmüosun canım gerçi bebek düşünüosunuz ama

düşünüyorum canım çalışmadan duramam bebek düşünüyoruz ya o yüzden eşim işe greceksin hamilelik ilerleyince çıkacaksın diyor e bebeğe bakacakda kimse yok kayınvalide ben bakarım diyor ama o anadolu yakasında oturuyor ben bakmak isityorum bebeğime evde yapabileceğim işte var netten bakalım hayırlısı

inş. Kerem çok iyi olacak herrrr şey çok güzel olacak canım sakın umutsuz olma hep olumlu düşün

ben uzandım sıkıldım kalktım yine. sanırım 5 gün evde duramam ben, perş falan dönerim işe vakit geçmiyorrr

dilşadcım çoook geçmiş olsun oğluşuna. iyi şeyler düşün ccanım sakın umutsuzluğa kapılma. srnin gibi güçlü olacak oğluşun inan, gelecek tüm bunların üstesinden.

yavrum benim yaa, okadar çok dua ediyorum ki dilşad size..
Allah dualarımızı karşılıksız bırakmiycak, moralini yüksek tut..

ağzına yürüğüne sağlık canım
valla hepimiz dua ediouz onlar için
inş karşılığını alcaz yuvasına gelcek kerem

amin kızlar hepinize çok tşk ederim inşallah bebeğim de ii olur, dualarınızı eksik etmeyin.

eşinde haklı tabii gir çık olcak yani
evden yürütebilcen işler çok mantıklı aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…