- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
canım valla hiç birimiz abartılı şeyler yapmıouz yani
hepte konuşuouz zorluklardan sıkıntılardan
farkındayız yani bazı şeylerde ihtiyaç işte
hb kızlar sağolun iyi olmaya çalışıyorum kerem 2.derece beyin kanaması geçirdi ama hemen durduruldu. rabbim oğluma dayanma, hayata tutunma gücü versin.
hb kızlar sağolun iyi olmaya çalışıyorum kerem 2.derece beyin kanaması geçirdi ama hemen durduruldu. rabbim oğluma dayanma, hayata tutunma gücü versin.
yapmıyoruz canım çalışanlrın zamanı olmuyor zaten ne yapacaksın bende evdeyim ama öle oraya gideyim buraya gideyim aklıma gelmez eşim kardeşim kızarlar bana o yüzden kardeşim hadi gezelim şuraya gidelim der sağolsun kardeşimde burda çalışıyor oda alır bana bazen
yavrum benim yaa, okadar çok dua ediyorum ki dilşad size..hb kızlar sağolun iyi olmaya çalışıyorum kerem 2.derece beyin kanaması geçirdi ama hemen durduruldu. rabbim oğluma dayanma, hayata tutunma gücü versin.
sen çalışmayı hiç mi düşünmüosun canım gerçi bebek düşünüosunuz ama
yavrum benim yaa, okadar çok dua ediyorum ki dilşad size..
Allah dualarımızı karşılıksız bırakmiycak, moralini yüksek tut..
düşünüyorum canım çalışmadan duramam bebek düşünüyoruz ya o yüzden eşim işe greceksin hamilelik ilerleyince çıkacaksın diyor e bebeğe bakacakda kimse yok kayınvalide ben bakarım diyor ama o anadolu yakasında oturuyor ben bakmak isityorum bebeğime evde yapabileceğim işte var netten bakalım hayırlısı
amin kızlar hepinize çok tşk ederim inşallah bebeğim de ii olur, dualarınızı eksik etmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?