2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

dilşatcım allahım korusun bebişini sende güçlü ol oğlun gibi ve kötü düşünme sakın..

bolcum sen naptın iş durumunda var mı bi değişiklik düzelme falan

yani savunma yazdım ama veremedm şehirdışında telefeonda konuştuk ii konuştu bugün biliyosunuz belli olmuyo onun sağı solu bakalım çarşamba bi iş için görüşecem biriyle hayırlısı ne diyim..

hakkında hayırlısı olsun tabi canım o adam düzelmez gerçi

kesin bi çıkarı vardır da ondan iyi konuşuyordur uyuz!! inş. gönlüne göre daha iyi bi iş bulur da kurtulursun o adamdan cnmm

sedacığım işallah daha iyi bir iş bulur kurtulursun o adamdan senin yerine gelende seni aratır ozaman görür o adamda

kesin bi çıkarı vardır da ondan iyi konuşuyordur uyuz!! inş. gönlüne göre daha iyi bi iş bulur da kurtulursun o adamdan cnmm

hakkında hayırlısı olsun tabi canım o adam düzelmez gerçi

tşk ederim kızlar hayırlısı artık valla kısmetimde ne varsa aslında kurumsal biyer çıkmak istemiyorum ama huzur yok ne işe yarar.

yavrum benim yaa, okadar çok dua ediyorum ki dilşad size..
Allah dualarımızı karşılıksız bırakmiycak, moralini yüksek tut..

Allah razı olsun canım kabul etsin inşallah.

hepinize çok tşk ederim destekleriniz dualarınız için.
sizlerle sohbet etmeyi de çok özledim.
dilekcim 13 şubat pazartesi gidecez bir hafta sonra yani. benm de bebeğin de toparlanmamızı bekliyor eşim.

evt seninde sancıların var dimi hem zaten gitsende öyle dokunmaya falan izin verirler mi ki:44:

inş. gittiğinizde iyice toparlanmış kilo almış olur. En yakın zamanda kucağında olur inşallah

Son düzenleme:
evt seninde sancıların var dimi hem zaten gitsende öyle dokunmaya falan izin verirler mi ki:44:

evet canım, çok zorlanmıştım onun için yavaş toparlanıyorum ama yine de iyiyim artık, babamla eşim izin vermiyor yola gitmeme. doktor 13 ünde çağırdı, 13 ünde götürürüm diyor. beni tehlikeye atmamak içinmiş, ama ben çok özledim
dokunmayı bırak görmemiz bile çok sınırlı.

Canım sabret 1 hafta kaldı biliyorum o bir hafta sana ömür gibi geliyor ama sabret canım Allah mükafatını verir...

canım bu size hayatın zorlu bi sınavı oldu maalesef sen isyan etme
herşeye rağmen şükret nefes alıo uzağında da olsa
ve çok harika bi bebek herşeyi aşabilcek güçte

kiloda herhangi bi artış olmuş mu

eşin de haklı cnm sen de o zaman kadar iyice kendini toplamış olursun hem kerem de bir haftada daha da büyür onu da çok çok daha iyi şekilde görmüş olursun cnm allah en kısa zamanda sizi kavuşturacak inşş
hindistan da 11 çocuk doğuran kadını duydunuz mu?

Eki Görüntüle 341250

şaka gibiiii bir insan tek seferde kaç tane doğurabilir allah aşkınaa!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…