şaka gibiiiibir insan tek seferde kaç tane doğurabilir allah aşkınaa!!!
herkese iyi akşamlar ben yemek bakayım ne yapabilirim yemeğim yok
YA BU GERÇEKMİ acaba bebkler çok büyük çünkü 11 tanenin bir göbeğe sığması ve bukadar büyük olmaları şaşırtcı kiloları gayet ii duruyo küvöze bile gerek kalmamış yani..:26:
herkese iyi akşamlar ben yemek bakayım ne yapabilirim yemeğim yok
ben makarna kavurması soslu adana kebap
brokoli haşlamalı havuç salatası yapcam
makarna kavurmasını ilk kez yapcam pilav gibi sanırım
önce kavurcam sonra su ekleyip çektircem ve hazırrr
tek başıma da yicem eşim geç gelcekmiş
Iyi akşamlar kızlar burdan alışveriş merkezine gitcem eşimle burlusucaz. Ordan e bebek mağazasına uğrayıp prima paketini alicam...
Iyi akşamlar kızlar burdan alışveriş merkezine gitcem eşimle burlusucaz. Ordan e bebek mağazasına uğrayıp prima paketini alicam...
ne paketi bu kızlar
Günaydın Kızlar
günaydınnnn.
boğazımda gıcıkla uyandım uyuyamadım bi daha. kimsecikler yok ama burda
günaydınnnn
sonunda buldum doğadanın özel günler çayınısabah dişlerimi fırçalayamadım, diş fırçası alayım marketten büroda fırçalarım dediydim, anaaammm bide ne görim çay karşımda :))) sevindirik oldum
günaydınnnn
sonunda buldum doğadanın özel günler çayınısabah dişlerimi fırçalayamadım, diş fırçası alayım marketten büroda fırçalarım dediydim, anaaammm bide ne görim çay karşımda :))) sevindirik oldum
bütün gün yatıyorum zaten. eşim de uyansın da kahvaltı ederiz. üf evde ekmek de yokksenin uyuyup dinlenmen lazım. Bide iyi beslenmen lazım kalk bi güzel kahvaltını yap yat dinlen
o kadar fayda etti mi gerçektenn?adet döneminde mi öncesinde mi kullanılıyor?Bakalım işe yarayacakmı sende de? Ben bi ay tek içebildim sonrasında mağlum hamilelik. Çok rahat geçti o ay ağrı kesici bile içmedim
Yarende şimdi izmirdedir. inş. bugün nete girer annesinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?