2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

herkese iyi akşamlar ben yemek bakayım ne yapabilirim yemeğim yok

ben makarna kavurması soslu adana kebap
brokoli haşlamalı havuç salatası yapcam

makarna kavurmasını ilk kez yapcam pilav gibi sanırım
önce kavurcam sonra su ekleyip çektircem ve hazırrr

tek başıma da yicem eşim geç gelcekmiş

YA BU GERÇEKMİ acaba bebkler çok büyük çünkü 11 tanenin bir göbeğe sığması ve bukadar büyük olmaları şaşırtcı kiloları gayet ii duruyo küvöze bile gerek kalmamış yani..:26:

sen tecrübelisin tabi de bana büyük gelmedi yaa
çöp bacaklılar ne bilim
ama özel bi hastanede sorunsuz bi operasyonla dünyaya gelmişler maşallah yani

herkese iyi akşamlar ben yemek bakayım ne yapabilirim yemeğim yok

bende dünden makarna var.annem şehriye çorbası yapıcak. hazır inegöl köfte kızartıcaz.bi de mantar vardı sote yapıverelim yoksa bozulcak.dilek diyince de aklıma geldi bende brokoli de vardı onu da haşlayalım.vayy ne çok yemek oldu

hiç duymadım makarna kavurmasını nasıl çektiriyosun çok kuru olmazmı?

Iyi akşamlar kızlar burdan alışveriş merkezine gitcem eşimle burlusucaz. Ordan e bebek mağazasına uğrayıp prima paketini alicam...

Iyi akşamlar kızlar burdan alışveriş merkezine gitcem eşimle burlusucaz. Ordan e bebek mağazasına uğrayıp prima paketini alicam...

aaaa benim de vardı 8 şubattan sonra gelin mi demişlerdi ne demişlerdi unuttum bak...sen bi al bakalım neler var içinde ona göre ben de gideyim bize baya uzak çünkü değerse gidicem.

iyi gezmelerrrrrr

günaydınnnn

sonunda buldum doğadanın özel günler çayını sabah dişlerimi fırçalayamadım, diş fırçası alayım marketten büroda fırçalarım dediydim, anaaammm bide ne görim çay karşımda :))) sevindirik oldum

Bakalım işe yarayacakmı sende de? Ben bi ay tek içebildim sonrasında mağlum hamilelik. Çok rahat geçti o ay ağrı kesici bile içmedim

sonucu bize de bildirirsinn
senin uyuyup dinlenmen lazım. Bide iyi beslenmen lazım kalk bi güzel kahvaltını yap yat dinlen
bütün gün yatıyorum zaten. eşim de uyansın da kahvaltı ederiz. üf evde ekmek de yokk
Bakalım işe yarayacakmı sende de? Ben bi ay tek içebildim sonrasında mağlum hamilelik. Çok rahat geçti o ay ağrı kesici bile içmedim
o kadar fayda etti mi gerçektenn?adet döneminde mi öncesinde mi kullanılıyor?
Yarende şimdi izmirdedir. inş. bugün nete girer annesinde

evettt ay ne mutludur şimdi

günaydın kızlar
eşimin işleriyle uğraşıoum
esortman almıştım paçaları kısaltılcaktı
eşim terziye yarım yamalak anlattı
sonra iş arkadaşımı aradım o uğrayıp söledi
eşim daraltma olsun demiş
bu seferde aradı daraltmasın dedi
tekrar giyindim çıktım
terzide şaşırdı yani
amann işte yeni geldim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…