2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

bende fayda etmişti sancım başlayınca bi bardak içeyim dedim tadı iğrenç yarım bardak içebildim ama o kokuyu hep içime çektim :) o ay ağrısız geçirdim

hb kızlar sağolun iyi olmaya çalışıyorum kerem 2.derece beyin kanaması geçirdi ama hemen durduruldu. rabbim oğluma dayanma, hayata tutunma gücü versin.

Allah korumuş, yavrum nasıl dayanıyor küçücük bedeniyle ,güçlü bi bebek

git görüş canım, hayırlısı

Bakalım işe yarayacakmı sende de? Ben bi ay tek içebildim sonrasında mağlum hamilelik. Çok rahat geçti o ay ağrı kesici bile içmedim

Yarende şimdi izmirdedir. inş. bugün nete girer annesinde

ay evet

sonucu bize de bildirirsinn

inş fayda eder. hafta sonu olucm ben ..ama şimdiden ara ara sancı giriyo ,özellikle göbekimle kasığımın buluşma noktası , sancı giriyo birden :26: nasıl bi tarifti :44:
şimdiden günde 1 tane içeyim dimmi

Ay bir tane topic var kızlar ''selam verenin kinci lafı bebek var mı? '' diye... İlgimi çekti doğrusu. Ne çok muzdarip varmış bu konuda yahu. Arada bana da yapıyorlar aynı şeyi. İlerleyen zamanlarda daha da artacağını düşünüyorum ve bu konu sıkıyor beni gerçekten.

cevap olarak senmi bakıcan de :)))

iç bence.içeriğinde neler varmış zuzu?

topic linkini verebilir misin cnm? olayı böyle anlayamadım, onlar bebek istemiyor etrafındakiler de sürekli sıkıştırıyor gibi bir durum mu :44:

İşte öyle cevap da herkese verilmez ki.. Aile büyüklerinden biri olduğu zaman eveleyip gevelemek zorunda kalıyorsun. Gerçi şükür şimdilik çok bastıran yok ama açıkcası daha 2 sene daha düşünmüyorum ve bu iki sene iiçinde soranların artacağına eminim. ilkini yapınca da ikinciyi sorarlar bu böyleee giderr :)

geçenlerde eşimin ananesindeyiz, bana dio ki anane "çocuk veremedin mi bu oğlana daha?" bu arada anane hep öle konuşur biz alınmayız. eşim de diyor ki gülerek "olmuyor anane bizim çocuk". töbe töbe şakası bile kötü ama eşim de artık sorana böle dicem dio tabii ki şakasına

http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/501683-selam-verenin-ikinci-lafi-bebek-var.html

Şimdi ne kadar boğuyor bizi bu sualler konuşmalar, içimizden kızıyoruz. Ben asla böyle olmucam diyorum içimden ama ya biz de böyle olursak yaşlanınca :44:

Iç bence.içeriğinde neler varmış zuzu?

civanperçemi (bence tadıunı kötü yapan bu ) , mayıs papatyası , karahindiba , gül, zerdaçal

çok iyimiş içindekiler, özellikle civanperçemi( aslanağzı da diyolardı galiba) kadınların mutlaka kullanması gereken bi bitkiymiş

ıyyyyyyyy ben o civanperçeminin bitkisini aldım adet sancısına iyi geliyormuş diye.içemedimmmmmmm berbat bi tadı var.ama burda diğer bitkilerle karışınca o kadar da ağır gelmez heralde.:26:

kuzum yaa bizde de olay şöyle olcak sanırım biraz daha zaman geçince
çevredekiler "bunların çocuğu olmuyor" diyecekler
eşimin ailesinde benden sonra 4 kişi falan evlendi biri doğurdu biri hamile biri düşük yaptı birinden hbrim yok uzakta ama onunda ya vardır yada yakındır
geriyi biz kalıouz işte olmuo dicekler yani
ve ozaman bende cırlıcam
k.validem de yelek örüoum kazak örüoum die
olduuuu ozamannn sana kolay gelsin dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…