- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
sonucu bize de bildirirsinn
bütün gün yatıyorum zaten. eşim de uyansın da kahvaltı ederiz. üf evde ekmek de yokk
o kadar fayda etti mi gerçektenn?adet döneminde mi öncesinde mi kullanılıyor?
evettt ay ne mutludur şimdi
sonunda buldum doğadanın özel günler çayını
bende arkadaşa dioum camı gösterioum burdan çıkış var mı kaçıyım die
bunaldım
kocam traş olunca hiç yanaşmamyabancı gibi ben sakallı haline bayılıoum akşamda saçlarını kestirmeye gitcek kısacık kestirio bayılıoum bende ona Eki Görüntüle 341099
hb kızlar sağolun iyi olmaya çalışıyorum kerem 2.derece beyin kanaması geçirdi ama hemen durduruldu. rabbim oğluma dayanma, hayata tutunma gücü versin.
evet canım, çok zorlanmıştım onun için yavaş toparlanıyorum ama yine de iyiyim artık, babamla eşim izin vermiyor yola gitmeme. doktor 13 ünde çağırdı, 13 ünde götürürüm diyor. beni tehlikeye atmamak içinmiş, ama ben çok özledim
dokunmayı bırak görmemiz bile çok sınırlı.
yani savunma yazdım ama veremedm şehirdışında telefeonda konuştuk ii konuştu bugün biliyosunuz belli olmuyo onun sağı solu bakalım çarşamba bi iş için görüşecem biriyle hayırlısı ne diyim..
Bakalım işe yarayacakmı sende de? Ben bi ay tek içebildim sonrasında mağlum hamilelik. Çok rahat geçti o ay ağrı kesici bile içmedim
Yarende şimdi izmirdedir. inş. bugün nete girer annesinde
sonucu bize de bildirirsinn
Ay bir tane topic var kızlar ''selam verenin kinci lafı bebek var mı? '' diye... İlgimi çekti doğrusu. Ne çok muzdarip varmış bu konuda yahu. Arada bana da yapıyorlar aynı şeyi. İlerleyen zamanlarda daha da artacağını düşünüyorum ve bu konu sıkıyor beni gerçekten.
inş fayda eder. hafta sonu olucm ben ..ama şimdiden ara ara sancı giriyo ,özellikle göbekimle kasığımın buluşma noktası , sancı giriyo birden :26: nasıl bi tarifti:44:
şimdiden günde 1 tane içeyim dimmi
Ay bir tane topic var kızlar ''selam verenin kinci lafı bebek var mı? '' diye... İlgimi çekti doğrusu. Ne çok muzdarip varmış bu konuda yahu. Arada bana da yapıyorlar aynı şeyi. İlerleyen zamanlarda daha da artacağını düşünüyorum ve bu konu sıkıyor beni gerçekten.
cevap olarak senmi bakıcan de :)))
iç bence.içeriğinde neler varmış zuzu?
topic linkini verebilir misin cnm? olayı böyle anlayamadım, onlar bebek istemiyor etrafındakiler de sürekli sıkıştırıyor gibi bir durum mu :44:
cevap olarak senmi bakıcan de :)))
geçenlerde eşimin ananesindeyiz, bana dio ki anane "çocuk veremedin mi bu oğlana daha?" bu arada anane hep öle konuşur biz alınmayız. eşim de diyor ki gülerek "olmuyor anane bizim çocuk". töbe töbe şakası bile kötü ama eşim de artık sorana böle dicem diotabii ki şakasına
iş arkadaşı ile koptuk resmen yaa
kış bizi delirtti
Hakan Peker - Karamela / 2011 Yeni Tek Parça - YouTubebu parçayı açtık oynayıp duruouz kameralar falan rezalet
Iç bence.içeriğinde neler varmış zuzu?
[sub]günaydın herkesee[/sub]
civanperçemi (bence tadıunı kötü yapan bu ) , mayıs papatyası , karahindiba , gül, zerdaçal
çok iyimiş içindekiler, özellikle civanperçemi( aslanağzı da diyolardı galiba) kadınların mutlaka kullanması gereken bi bitkiymiş
geçenlerde eşimin ananesindeyiz, bana dio ki anane "çocuk veremedin mi bu oğlana daha?" bu arada anane hep öle konuşur biz alınmayız. eşim de diyor ki gülerek "olmuyor anane bizim çocuk". töbe töbe şakası bile kötü ama eşim de artık sorana böle dicem diotabii ki şakasına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?