ya anlamıyorum niye karışırlar ne çok meraklılar çocuğa? sanki onlara doğuruyoruz onlar beslicek bakıcak hayret bi şeykuzum yaa bizde de olay şöyle olcak sanırım biraz daha zaman geçince
çevredekiler "bunların çocuğu olmuyor" diyecekler
eşimin ailesinde benden sonra 4 kişi falan evlendi biri doğurdu biri hamile biri düşük yaptı birinden hbrim yok uzakta ama onunda ya vardır yada yakındır
geriyi biz kalıouz işte olmuo dicekler yani
ve ozaman bende cırlıcam
k.validem de yelek örüoum kazak örüoum die
olduuuu ozamannn sana kolay gelsin dedim
ya ben 3 ay oldu hala hastalanmadım(
ya anlamıyorum niye karışırlar ne çok meraklılar çocuğa? sanki onlara doğuruyoruz onlar beslicek bakıcak hayret bi şeyuzaktan sevmesi agu bugu oynaması herkese kolay...
eltime göre söylüyorum normal bence o da 4.ayda mı ne regl olmuştu.iş görüşmesine gittin mi cnm dün?
özge e bebeğe gittin mi?
daha küçük yazsaydın
Günaydın canım
ya anlamıyorum niye karışırlar ne çok meraklılar çocuğa? sanki onlara doğuruyoruz onlar beslicek bakıcak hayret bi şeyuzaktan sevmesi agu bugu oynaması herkese kolay...
eltime göre söylüyorum normal bence o da 4.ayda mı ne regl olmuştu.iş görüşmesine gittin mi cnm dün?
özge e bebeğe gittin mi?
evt cnm kimi 1 yıl bile sürüyomuş olması ama böle insan istemez stres oluyo sağlık ocağında biri vardı kucağında bebek kadının 7 aylık falan kadın gelmiş hamile olduğunu öğrenmiş tesadüfen 6 aylık hemde allah korusun kötü bişe yaa(
görüşmeye yarın gidecem canım..
normal canım 3 ay ,evet 1 sene sürende var, benim arkim 6 ay falan olamadı..
Ama o kadında yuh artık bebeği 7 aylık , kendi 6 aylık hamile...bunlar kırk çıkmasını falan beklememişler belliki
norbunlar kırk çıkmasını falan beklememişler belliki
inş sana da faydası olur canım, benim karın ağrımı çook hafifletiyorgünaydınnnn
sonunda buldum doğadanın özel günler çayınıSabah dişlerimi fırçalayamadım, diş fırçası alayım marketten büroda fırçalarım dediydim, anaaammm bide ne görim çay karşımda :))) sevindirik oldum
zuzum şimdiden içmen bişe farketmez gibi geliyo bana, özel gününde içiyosun kesiyor :)) o an iyi geliyo yanisi..inş fayda eder. Hafta sonu olucm ben ..ama şimdiden ara ara sancı giriyo ,özellikle göbekimle kasığımın buluşma noktası , sancı giriyo birden :26: Nasıl bi tarifti:44:
şimdiden günde 1 tane içeyim dimmi
normal canım 3 ay ,evet 1 sene sürende var, benim arkim 6 ay falan olamadı..
Ama o kadında yuh artık bebeği 7 aylık , kendi 6 aylık hamile...bunlar kırk çıkmasını falan beklememişler belliki
saol cnm anlarsa
slm cnm kızın oluyomuş seninde inan bana çok cadı oluyo bu kızlar gözünaydın cnm:)
hoşgeldin canım napıosun akşamcısın bugün
Günaydın herkese
inş sana da faydası olur canım, benim karın ağrımı çook hafifletiyor
Zuzum şimdiden içmen bişe farketmez gibi geliyo bana, özel gününde içiyosun kesiyor :)) o an iyi geliyo yanisi..
..
Günaydın herkese
kuzum yaa bizde de olay şöyle olcak sanırım biraz daha zaman geçince
çevredekiler "bunların çocuğu olmuyor" diyecekler
eşimin ailesinde benden sonra 4 kişi falan evlendi biri doğurdu biri hamile biri düşük yaptı birinden hbrim yok uzakta ama onunda ya vardır yada yakındır
geriyi biz kalıouz işte olmuo dicekler yani
ve ozaman bende cırlıcam
k.validem de yelek örüoum kazak örüoum die
olduuuu ozamannn sana kolay gelsin dedim
ayy hemde ne tatlı onu bırakıp gelmek okadar zoruma gidiyoki zaten öğlen koşa koşa gidiyorum yanına ölürüm ben ona yaa allahıma binlerce şükür onu bana verdiği için:)resimleri facede var cnm buraya koymadım..
hastalanmamak normal canım olabiliyomuş böle aşılarını sağlık ocağında yaptırıyorum herkes orda yaptırıyo yani özele gidip boşa para vermeye gerek yok özel aşılar oluyo mesela rotavirüs 140 tl bir aşı 2 kez yapılıyo onlar sağlık ocağında olmadığı için mecbur dışardan yaptırıyosun..
ay hamişken kestirmeseydin keşke, ama batıl inançlara inanmıyosan sorun yok tabisi :) güle güle kullan, foto isteriiiizGünaydın kızlardün akşam çıkmadan önce bi selam verip kaçmıştım şimdi biraz geçmişi okuyayım. Dün de saçlarımı kestirdim küt önler uzun biraz çok güzel oldu rahat ederim artık saç başla uğraşması zor oluyordu.
kuzu nerelerdesin yaww
kızlar hem geç kaldım, hem uyukluyorum yerimdeinş fayda eder , ölemi diyosun pekim iki tane atayım çantama ozaman,ama akşam bitane içerim merak ettim tadını :) şeker atıyomusunuz içine :26:
:)geç kaldın kuzu, tünaydın dicektin :)
ay hamişken kestirmeseydin keşke, ama batıl inançlara inanmıyosan sorun yok tabisi :) güle güle kullan, foto isteriiiiz
kızlar hem geç kaldım, hem uyukluyorum yerimde
2 peşpeşe randevulu geceden sonra bi halsizim, yorgunum, sinirliyim
dileğe benzedim
bu hafta kocişin yanına bile oturmiycam evde
zuzum bol şekerli iç onu, reglin ilk günü hani şekerli su yapıyoz ya öyle şekerli iç..
anladım canım Allah bağışlasın herkesin evladınıpek şekerdir tahmin edebiliyorum benim faceim yok tatlım ya merak da ediyorum 1 tane yüklesen ya albüme burda bakınca silersin yine?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?