2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Ben hap kullandığım için adetlerimin gün şaşması imkansız. Tıkır tıkır geliyor. Gerçi benim hep düzenliydi haptan önce de .Ama ağrısına hap map çözüm olmadı. İlk 2 günü sabah öğle akşam ağrı kesici kullanıyorum.

ya anlamıyorum niye karışırlar ne çok meraklılar çocuğa? sanki onlara doğuruyoruz onlar beslicek bakıcak hayret bi şey uzaktan sevmesi agu bugu oynaması herkese kolay...
ya ben 3 ay oldu hala hastalanmadım(

eltime göre söylüyorum normal bence o da 4.ayda mı ne regl olmuştu.iş görüşmesine gittin mi cnm dün?

özge e bebeğe gittin mi?

evt cnm kimi 1 yıl bile sürüyomuş olması ama böle insan istemez stres oluyo sağlık ocağında biri vardı kucağında bebek kadının 7 aylık falan kadın gelmiş hamile olduğunu öğrenmiş tesadüfen 6 aylık hemde allah korusun kötü bişe yaa(
görüşmeye yarın gidecem canım..

daha küçük yazsaydın

Günaydın canım

Ay bilgisayara bişiler oldu yazılar küçüldü falan düzeltmeye çalıştım şimdi olmuştur umarım:26:

Gittim canım ama ellerinde kalmamış çrş. gelecek dediler ben haftasonu gidip alcam ayıracaklar adıma.

normal canım 3 ay ,evet 1 sene sürende var, benim arkim 6 ay falan olamadı..

Ama o kadında yuh artık bebeği 7 aylık , kendi 6 aylık hamile...bunlar kırk çıkmasını falan beklememişler belliki

inş sana da faydası olur canım, benim karın ağrımı çook hafifletiyor

zuzum şimdiden içmen bişe farketmez gibi geliyo bana, özel gününde içiyosun kesiyor :)) o an iyi geliyo yanisi..

normal canım 3 ay ,evet 1 sene sürende var, benim arkim 6 ay falan olamadı..

Ama o kadında yuh artık bebeği 7 aylık , kendi 6 aylık hamile...bunlar kırk çıkmasını falan beklememişler belliki

..
Günaydın herkese

Günaydın kızlar dün akşam çıkmadan önce bi selam verip kaçmıştım şimdi biraz geçmişi okuyayım. Dün de saçlarımı kestirdim küt önler uzun biraz çok güzel oldu rahat ederim artık saç başla uğraşması zor oluyordu.

saol cnm anlarsa

slm cnm kızın oluyomuş seninde inan bana çok cadı oluyo bu kızlar gözünaydın cnm:)

teşekkür ederim bolcum. Ay tatlım bi gelsin de dünyaya cadı da olsa razıyım ne tatlıdır şimdi senin meleğin. Fotosu yok mu bolcum?Koydun mu albüme?
hoşgeldin canım napıosun akşamcısın bugün

dilekçim kusura bakma canım cevap bekleyemeden çıkmıştım

ya anlamıyorum niye karışırlar ne çok meraklılar çocuğa? sanki onlara doğuruyoruz onlar beslicek bakıcak hayret bi şey uzaktan sevmesi agu bugu oynaması herkese kolay...

aynen öyle karışıp duruolar her zaman yaa
sevgiliydik bi nişan takın dendi nişan oldu düğüne geçtiler o oldu çocuk olayı gündemde o da olunca 2.si erkekse sünneti

inş fayda eder , ölemi diyosun pekim iki tane atayım çantama ozaman,ama akşam bitane içerim merak ettim tadını :) şeker atıyomusunuz içine :26:

:)geç kaldın kuzu, tünaydın dicektin :)

ayy sana bişi diyim mi geçen annemle konuşuyoruz ben nişanlıyken herkes düğün ne zaman düğün ne zaman, evlendik çocuk yok mu çocuk yok mu, çocuk geldi cinsiyeti belli oldu mu olmadımı hala, cins. belli oldu şimdi doğum ne zaman? Sanırım doğum olacak dediğiniz gibi 2. ne zaman:)) ay bu sorular hiç bitmicek anacım ben alıştım artık herkese aynı cevapları verip duruyosun

aa normalmiymiş peki? sordun mu doktora canım? Bu arada bolcum bebeğinin aşılarını nereye yaptırıyorsun? Sağlık ocağına mı hastaneye mi ?

ayy hemde ne tatlı onu bırakıp gelmek okadar zoruma gidiyoki zaten öğlen koşa koşa gidiyorum yanına ölürüm ben ona yaa allahıma binlerce şükür onu bana verdiği için:)resimleri facede var cnm buraya koymadım..
hastalanmamak normal canım olabiliyomuş böle aşılarını sağlık ocağında yaptırıyorum herkes orda yaptırıyo yani özele gidip boşa para vermeye gerek yok özel aşılar oluyo mesela rotavirüs 140 tl bir aşı 2 kez yapılıyo onlar sağlık ocağında olmadığı için mecbur dışardan yaptırıyosun..

anladım canım Allah bağışlasın herkesin evladını pek şekerdir tahmin edebiliyorum benim faceim yok tatlım ya merak da ediyorum 1 tane yüklesen ya albüme burda bakınca silersin yine?

ay hamişken kestirmeseydin keşke, ama batıl inançlara inanmıyosan sorun yok tabisi :) güle güle kullan, foto isteriiiiz
kuzu nerelerdesin yaww

inş fayda eder , ölemi diyosun pekim iki tane atayım çantama ozaman,ama akşam bitane içerim merak ettim tadını :) şeker atıyomusunuz içine :26:

:)geç kaldın kuzu, tünaydın dicektin :)
kızlar hem geç kaldım, hem uyukluyorum yerimde
2 peşpeşe randevulu geceden sonra bi halsizim, yorgunum, sinirliyim
dileğe benzedim
bu hafta kocişin yanına bile oturmiycam evde

zuzum bol şekerli iç onu, reglin ilk günü hani şekerli su yapıyoz ya öyle şekerli iç..

Son düzenleme:

canım hiç inanmıyorum hem de yaa Allah ve melekler koruyor kızımı saç kestirmekle bi ilgisi yok bence ama inanan o kadar çok ki bir ara kararsız kaldığım oldu akşam eşime çektirebilirsem koyarım canım foto. Size de maşallah yani sabahlar olmasın modundasınız desene

anladım canım Allah bağışlasın herkesin evladını pek şekerdir tahmin edebiliyorum benim faceim yok tatlım ya merak da ediyorum 1 tane yüklesen ya albüme burda bakınca silersin yine?

cnm yeni resmimiz yok ama bitane yükledm bak bi:)

Allah'ımm pek tatlı yaaaaa maşallah 41 kere Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin tam prenses nasıl da güleç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…