kızlar hem geç kaldım, hem uyukluyorum yerimde
2 peşpeşe randevulu geceden sonra bi halsizim, yorgunum, sinirliyim
dileğe benzedim
Bu hafta kocişin yanına bile oturmiycam evde
Zuzum bol şekerli iç onu, reglin ilk günü hani şekerli su yapıyoz ya öyle şekerli iç..
canım hiç inanmıyorum hem de yaa allah ve melekler koruyor kızımı saç kestirmekle bi ilgisi yok bence ama inanan o kadar çok ki bir ara kararsız kaldığım olduAkşam eşime çektirebilirsem koyarım canım foto. Size de maşallah yani sabahlar olmasın modundasınız desene
kaçınca da üzülüyo insan, çocuk gibi suratı asılıyoDünde ben kaçtım ama bugece kaçırmaz kesin :)))
tamm canm ,bol şekerli :13:
ıyi öğlenler şekerlerr :)
Madem inanmıyosun hiç söz etmemiş olalım,Zaten inanmamak en iyisi de işte ben takılıyorum o batıl şeylere :18:
kaçınca da üzülüyo insan, çocuk gibi suratı asılıyo
Ben de kaçıyorum yemeğeeHerkese afiyet olsunn
Allah'ımm pek tatlı yaaaaa maşallah 41 kereAllah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin tam prenses nasıl da güleç
kızlar sizin oralar nası bilmioum ama burası soğuk ve çok yağmurlu
tekrar gel gelecek :18:
kaçınca da üzülüyo insan, çocuk gibi suratı asılıyo
böbreklerini üşütünce öyle oluyo insan :26:ay kızlar buara okadar sık wc ye gidiyorumki anlatamam, dün evde isyan ettim gitmedim sinirden tuttumEşimde öle kızıyo, tutma diyo...
Ama napim işten gelince wc ye giriyom, yemekten 10-15 dk sonra giriyom, gece otururken giriyom, yatmadan illaki giriyom :111:
şimdide yemeğe çıkmadan girdim, şimdi gene geldi ,içtiğim 1 küçük bardak çay ....akşama kadar hiçbişey içmesemde gene gelicek biliyorum
aaa evet h.s olmazsa test yapıcaktı :44:özge regl oldumu ya?
ay kızlar buara okadar sık wc ye gidiyorumki anlatamam, dün evde isyan ettim gitmedim sinirden tuttumeşimde öle kızıyo, tutma diyo...
ama napim işten gelince wc ye giriyom, yemekten 10-15 dk sonra giriyom, gece otururken giriyom, yatmadan illaki giriyom :111:
şimdide yemeğe çıkmadan girdim, şimdi gene geldi ,içtiğim 1 küçük bardak çay ....akşama kadar hiçbişey içmesemde gene gelicek biliyorum
özge regl oldumu ya?
böbreklerini üşütünce öyle oluyo insan :26:
aaa evet h.s olmazsa test yapıcaktı :44:
Olmadım.... Ama haftasonundan beri ağrım var regl olucam gibi ama gelmiyo bi türlü bazen sancı oluyo sonra normal herşey.. Bugün yarın derken salı oldu
Kızlaaaaaaaaaaar hangi rimeli kullanıyorsunuz? Memnun olduğunuz uygun fiyatlı rimel tavsiyesi bekliyoruum sizden
Yarında geçsin öyle yapim bari test belki 1 hafta geç takip ediyordur..:44:hepimiz başına üşüşücez şimdi test diye. hani haftasonu yapacaktın bak kaç gün oldu bugün test al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?