2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Dünde ben kaçtım ama bugece kaçırmaz kesin :)))

tamm canm ,bol şekerli :13:

Iyi öğlenler şekerlerr :)

Madem inanmıyosun hiç söz etmemiş olalım, Zaten inanmamak en iyisi de işte ben takılıyorum o batıl şeylere :18:

Dünde ben kaçtım ama bugece kaçırmaz kesin :)))

tamm canm ,bol şekerli :13:

ıyi öğlenler şekerlerr :)
kaçınca da üzülüyo insan, çocuk gibi suratı asılıyo
Ben de kaçıyorum yemeğee Herkese afiyet olsunn

ohhh güzelce kahvaltımızı ettik eşim dışarı çıktı ben de burayaa

bizimki hastayım die hiç yanaşmıo bana yavrum yazık o deneme yaptığımız günden beri bi daha olmadı bi de şimdi reglim hoppaaaa

tamam özgecim biz de belki akşam çıkıcaz o tarafa doğru,uğrayabilirsem bi de ben bakayım vereceklermi:26:

kızlar sizin oralar nası bilmioum ama burası soğuk ve çok yağmurlu
tekrar gel gelecek :18:

sabah erken yıkılıodu gökgürültüsü şimşekler falan. şimdi hiç bi şey yok gibi parçalı bulutlu ama sıcaklık normal.şuan cam açık oturuyorum mesela. ama buraya da 2-3gün yağmur glecekmiş

kaçınca da üzülüyo insan, çocuk gibi suratı asılıyo

ay valla yaa

burda gece başladı yağmur, bugünde ara ara yağıyo, perşembe kar diyolar...inşallah bidaha yağar kar ,ama pazar günü yağsın..kar topu oynamak istiyorum

ay kızlar buara okadar sık wc ye gidiyorumki anlatamam, dün evde isyan ettim gitmedim sinirden tuttum eşimde öle kızıyo, tutma diyo...

ama napim işten gelince wc ye giriyom, yemekten 10-15 dk sonra giriyom, gece otururken giriyom, yatmadan illaki giriyom :111:

şimdide yemeğe çıkmadan girdim, şimdi gene geldi ,içtiğim 1 küçük bardak çay ....akşama kadar hiçbişey içmesemde gene gelicek biliyorum

böbreklerini üşütünce öyle oluyo insan :26:

özge regl oldumu ya?
aaa evet h.s olmazsa test yapıcaktı :44:

zuzu bence o kadar da çok diil kiii.ben sadece yatmadan önce3-4ker girdiğimi bilirim. yatmadan önce mutlaka wc gitme alışkanlığım vardır.diyelim gittim geldim tv'de 15-20dk bişeye takıldım sonra yatmaya karar verdim hopp yine git,gelince yine bişeyle oyalanırsam yatıcamda hopp bidaha git...benim yatmadan önce seremoni halini alıo

sevmioum yaa
kar buz çamur
ayakkabı sorun robot gibi giyiniouz şapka eldiven çantanı uydur kasıo beni
bunaldım şıkır şıkır terliklerimi giymek istioum artık

Kızlaaaaaaaaaaar hangi rimeli kullanıyorsunuz? Memnun olduğunuz uygun fiyatlı rimel tavsiyesi bekliyoruum sizden

Olmadım.... Ama haftasonundan beri ağrım var regl olucam gibi ama gelmiyo bi türlü bazen sancı oluyo sonra normal herşey.. Bugün yarın derken salı oldu

hepimiz başına üşüşücez şimdi test diye. hani haftasonu yapacaktın bak kaç gün oldu bugün test al

Kızlaaaaaaaaaaar hangi rimeli kullanıyorsunuz? Memnun olduğunuz uygun fiyatlı rimel tavsiyesi bekliyoruum sizden

ben flormarın çok methini duydum alacaktım bulamayınca cecile aldım. ama herkesin kirpik yapısına göre değişiyor bence. Mesela benim rimel fırçam incecik olmalı kalın olursa hiç belli olmuyor ama ince fırçalı sürünce kirpikler kaşlara değiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…