2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

felucas ben Oriflame Beauty 2FX Mascara kullanıyorum iki katlı ama bana tek katı yetiyor çünkü çok kalın da durmasını istemiyorum

özgee bu kadar gecikmesi normal mi?yani genelde böyle mi olur?

cecile in çift taraflı buldum bitane. Beyaz kısmını sürüosun ilk. Lorealdeki gibi. Onu merak ediyorum. Kullandın mı?

felucas ben Oriflame Beauty 2FX Mascara kullanıyorum iki katlı ama bana tek katı yetiyor çünkü çok kalın da durmasını istemiyorum

özgee bu kadar gecikmesi normal mi?yani genelde böyle mi olur?

Ayşecim 2ay öncede böyle olmuştu yine normal yani bana göre arada sırada gecikiyor böyle
Ben senin aldığını kullanıyorum..
Flormarın x5 fuşya rimeli günlük kullanım için uygun hoş bence felucas..

walla sen riskli bi şey de yapmadık kendimden eminim dedin diye ben pek test konusunda üstelemiyorum

kullanmana sevindim cnmm

nek nbr nasılsın cnm özledim seni bir bakayım dedim ...

uzun zaman oldu konuşamadık görüşemedik benim iş yoğunlaşmıştı sen biara geldiğinde...

böbreklerini üşütünce öyle oluyo insan :26:

aaa evet h.s olmazsa test yapıcaktı :44:

ayşamm :)))) bende illa yatağa girmeden yapıcam, bazen dediğin gibi wc den sonra oyalanıp yatınca ,yatakta geliyo busefer zorla kalkıyom, en iyisi yatmadan hemen önce :))))

nek benim ara ara yapıyo ya, heralde dediğin gibi böbreklerimi üşütmüşümdür

Olmadım.... Ama haftasonundan beri ağrım var regl olucam gibi ama gelmiyo bi türlü bazen sancı oluyo sonra normal herşey.. Bugün yarın derken salı oldu

Yarında geçsin öyle yapim bari test belki 1 hafta geç takip ediyordur..:44:

Sapphire avm nin terasına hep çıkmak istiyordum kişi başı 15 tl idi şehirfırsatlarında 2 kişi 10 tl ye gördüm şimdi hemen aldım. İstanbul ayaklarının altında gibi oluyor heryer gözüküyor ama sevgililer günümü gitsek bilemedim haftasonuda geçerli. gündüz mü güzel olur akşam mı acaba ya :) Resimler hep akşam çekimi.

süper fırsatmışş saat 5 gibi falan gidin aydınlıkken de bakın İstanbul'a, hava kararınca da

zuzu korkutmak gibi olmasın benim ilk hamilelik belirtim oydu canım sık wcye çıkma

Kızlaaaaaaaaaaar hangi rimeli kullanıyorsunuz? Memnun olduğunuz uygun fiyatlı rimel tavsiyesi bekliyoruum sizden

canım ben maybeline in fuşya renkli bi kabı olan tombul bi rimelini kullandım çok memnun kaldım ondan adını hatırlamıom ama keramet fırçasında imiş başka avon rimellerini filan da o bitince atmadım onun fırçası ile sürünce aynı oluyo hafif C şeklinde bi fırçası var

özgem seni de mi hamişler tarafına veriouz yoksa

max factor rimeli çok tavsiyet etmişlerdi
ben loreal beyaz sürüoum uzatmak için üstüne goldenlady var incecik tarak gibi bi fırçası var onunla ayırıoum ve yoğunlaşması içinde maybelline sürüoum mor olan
bazen de başka şeyler bende lancome istioum ama 64 tl dio yaa

ben gittim canım sapphire kardeşim götürmüştü sağolsun çok güzel manzarası vardı biz gündüz gitmişttik

sanırım maybeline aynından bahsedios canım tombul ambalajlı olan demi? Onun fırçasına bayıldım ben atmıom hiç benim kirpiklerime çok iyi geldi

buymuş

Son düzenleme:
ben gittim canım sapphire kardeşim götürmüştü sağolsun çok güzel manzarası vardı biz gündüz gitmişttik

Sevgililer günü gidersek akşam olur bizimki. belki cumartesi giderim ayşenin dediği gibi 5 te falan. ikiside görmüş oluruz. Eşime söylemedim süpriz olsun istiyorum tutayım elinden götüreyim onu istiyorum ama ekstre gelecek ayın 11 de :) orda görücek malesef. Benim kredi kartım yok onunkinden aldım

merhaba kızlar

bugün pazar vardı salata için malzeme aldım birde ayva .ayvayı tuz ve limonla yemek çok lezzetli .denedinizmi hiç böylelikle boğazınıza falan takılmıyor.

yarın kurs için bişeler hazırlıcam ama napsam bilemedim tarif bakıyorum kek ve tatlı kurabiye yapılacak bende tuzlu yapıcam

börek yap. Yada salata malzemelerinde yeşil soğan maydonoz varsa bi mercimek köftesi yap

bencede cumartesi gidin hem gündüzü hem geceyi görün 11ide cumartesine denk geliyor gitmeden görür heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…