ben flormarın çok methini duydum alacaktım bulamayınca cecile aldım. ama herkesin kirpik yapısına göre değişiyor bence. Mesela benim rimel fırçam incecik olmalı kalın olursa hiç belli olmuyor ama ince fırçalı sürünce kirpikler kaşlara değiyor
felucas ben Oriflame Beauty 2FX Mascara kullanıyorum iki katlı ama bana tek katı yetiyor çünkü çok kalın da durmasını istemiyorum
özgee bu kadar gecikmesi normal mi?yani genelde böyle mi olur?
Ayşecim 2ay öncede böyle olmuştu yine normal yani bana göre arada sırada gecikiyor böyle
Ben senin aldığını kullanıyorum..
Flormarın x5 fuşya rimeli günlük kullanım için uygun hoş bence felucas..
böbreklerini üşütünce öyle oluyo insan :26:
aaa evet h.s olmazsa test yapıcaktı :44:
zuzu bence o kadar da çok diil kiii.ben sadece yatmadan önce3-4ker girdiğimi bilirim. yatmadan önce mutlaka wc gitme alışkanlığım vardır.diyelim gittim geldim tv'de 15-20dk bişeye takıldım sonra yatmaya karar verdim hopp yine git,gelince yine bişeyle oyalanırsam yatıcamda hopp bidaha git...benim yatmadan önce seremoni halini alıo
Olmadım.... Ama haftasonundan beri ağrım var regl olucam gibi ama gelmiyo bi türlü bazen sancı oluyo sonra normal herşey.. Bugün yarın derken salı oldu
Yarında geçsin öyle yapim bari test belki 1 hafta geç takip ediyordur..:44:
Sapphire avm nin terasına hep çıkmak istiyordum kişi başı 15 tl idi şehirfırsatlarında 2 kişi 10 tl ye gördüm şimdi hemen aldım. İstanbul ayaklarının altında gibi oluyor heryer gözüküyor ama sevgililer günümü gitsek bilemedim haftasonuda geçerli. gündüz mü güzel olur akşam mı acaba ya :) Resimler hep akşam çekimi.
ay kızlar buara okadar sık wc ye gidiyorumki anlatamam, dün evde isyan ettim gitmedim sinirden tuttumeşimde öle kızıyo, tutma diyo...
ama napim işten gelince wc ye giriyom, yemekten 10-15 dk sonra giriyom, gece otururken giriyom, yatmadan illaki giriyom :111:
şimdide yemeğe çıkmadan girdim, şimdi gene geldi ,içtiğim 1 küçük bardak çay ....akşama kadar hiçbişey içmesemde gene gelicek biliyorum
Kızlaaaaaaaaaaar hangi rimeli kullanıyorsunuz? Memnun olduğunuz uygun fiyatlı rimel tavsiyesi bekliyoruum sizden
cecile in çift taraflı buldum bitane. Beyaz kısmını sürüosun ilk. Lorealdeki gibi. Onu merak ediyorum. Kullandın mı?
Sapphire avm nin terasına hep çıkmak istiyordum kişi başı 15 tl idi şehirfırsatlarında 2 kişi 10 tl ye gördüm şimdi hemen aldım. İstanbul ayaklarının altında gibi oluyor heryer gözüküyor ama sevgililer günümü gitsek bilemedim haftasonuda geçerli. gündüz mü güzel olur akşam mı acaba ya :) Resimler hep akşam çekimi.
özgem seni de mi hamişler tarafına veriouz yoksa
max factor rimeli çok tavsiyet etmişlerdi
ben loreal beyaz sürüoum uzatmak için üstüne goldenlady var incecik tarak gibi bi fırçası var onunla ayırıoum ve yoğunlaşması içinde maybelline sürüoum mor olan
bazen de başka şeyler bende lancome istioum ama 64 tl dio yaa
ben gittim canım sapphire kardeşim götürmüştü sağolsun çok güzel manzarası vardı biz gündüz gitmişttik
merhaba kızlar
bugün pazar vardı salata için malzeme aldım birde ayva .ayvayı tuz ve limonla yemek çok lezzetli .denedinizmi hiç böylelikle boğazınıza falan takılmıyor.
yarın kurs için bişeler hazırlıcam ama napsam bilemedim tarif bakıyorum kek ve tatlı kurabiye yapılacak bende tuzlu yapıcam
Sevgililer günü gidersek akşam olur bizimki. belki cumartesi giderim ayşenin dediği gibi 5 te falan. ikiside görmüş oluruz. Eşime söylemedim süpriz olsun istiyorum tutayım elinden götüreyim onu istiyorum ama ekstre gelecek ayın 11 de :) orda görücek malesef. Benim kredi kartım yok onunkinden aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?