ahahahzuzu bence o kadar da çok diil kiii.ben sadece yatmadan önce3-4ker girdiğimi bilirim. yatmadan önce mutlaka wc gitme alışkanlığım vardır.diyelim gittim geldim tv'de 15-20dk bişeye takıldım sonra yatmaya karar verdim hopp yine git,gelince yine bişeyle oyalanırsam yatıcamda hopp bidaha git...benim yatmadan önce seremoni halini alıo
ben pek rimel kullanmam ama şimdi mak. çantamda avon super shock var, onu kullanıyorum gayet memnunum..Kızlaaaaaaaaaaar hangi rimeli kullanıyorsunuz? Memnun olduğunuz uygun fiyatlı rimel tavsiyesi bekliyoruum sizden
hemen test yapOlmadım.... Ama haftasonundan beri ağrım var regl olucam gibi ama gelmiyo bi türlü bazen sancı oluyo sonra normal herşey.. Bugün yarın derken salı oldu
canımmmmnek nbr nasılsın cnm özledim seni bir bakayım dedim ...
uzun zaman oldu konuşamadık görüşemedik benim iş yoğunlaşmıştı sen biara geldiğinde...
aaa süpermiş.. ben de istiyorum oraya gitmeyi çokSapphire avm nin terasına hep çıkmak istiyordum kişi başı 15 tl idi şehirfırsatlarında 2 kişi 10 tl ye gördüm şimdi hemen aldım. İstanbul ayaklarının altında gibi oluyor heryer gözüküyor ama sevgililer günümü gitsek bilemedim haftasonuda geçerli. gündüz mü güzel olur akşam mı acaba ya :) Resimler hep akşam çekimi.
börek yap. Yada salata malzemelerinde yeşil soğan maydonoz varsa bi mercimek köftesi yap
nek nbr nasılsın cnm özledim seni bir bakayım dedim ...
uzun zaman oldu konuşamadık görüşemedik benim iş yoğunlaşmıştı sen biara geldiğinde...
kızlar öğlen floya gitmiştim
herşey indirim de
%50
şık bi çizme vardı topuklu diil ama taşlı bi kemeri var bilekte zarif bişi upuzun 44 tlydi
babetler 20 ayakkabilar 25 abiye ayakkabılar 30 şok oldum yaa çok hoş platformlu pullu ayakkabılar vardı yani
bencede cumartesi gidin hem gündüzü hem geceyi görün 11ide cumartesine denk geliyor gitmeden görür heralde
poğaça düşünmüştüm ama çıpıcım bozuldu yufka alıp yada komşudn mikser alıp poğaça yaparım aslında sınıftakiler mercimek köftesi istedi ama geçen yaptım tutturamadık sulu oldu
sanırım maybeline aynından bahsedios canım tombul ambalajlı olan demi? Onun fırçasına bayıldım ben atmıom hiç benim kirpiklerime çok iyi geldi
Yok dilekcim yaa değilim ben eminim şüpheli bişilerde olmadı hiç yani..özgem seni de mi hamişler tarafına veriouz yoksa
hemen test yap
poğaça için mikser mi kullanıyorsun cnm? ben hep elimle yoğuruyorum :26:
işyerin alışveriş merkezine falan mı yakın cnmmne güzel nerdeyse her öğlen biyerlere gidiosunn fiyatları çok uygunmuş gerçekten ayakkabıların bu aradaa .......
zuzu korkutmak gibi olmasın benim ilk hamilelik belirtim oydu canım sık wcye çıkma
canım ben maybeline in fuşya renkli bi kabı olan tombul bi rimelini kullandım çok memnun kaldım ondan adını hatırlamıom ama keramet fırçasında imiş başka avon rimellerini filan da o bitince atmadım onun fırçası ile sürünce aynı oluyo hafif C şeklinde bi fırçası var
poğaça düşünmüştüm ama çıpıcım bozuldu yufka alıp yada komşudn mikser alıp poğaça yaparım aslında sınıftakiler mercimek köftesi istedi ama geçen yaptım tutturamadık sulu oldu
evet ben de cumartesi baktım floya,süper indirimler..ama 5 teleye olsa almam çinkim eşim beni evden kovacak bu gidişle :101:kızlar öğlen floya gitmiştim
herşey indirim de
%50
şık bi çizme vardı topuklu diil ama taşlı bi kemeri var bilekte zarif bişi upuzun 44 tlydi
babetler 20 ayakkabilar 25 abiye ayakkabılar 30 şok oldum yaa çok hoş platformlu pullu ayakkabılar vardı yani
poğaçaya mikser gerekmez kii :26:poğaça düşünmüştüm ama çıpıcım bozuldu yufka alıp yada komşudn mikser alıp poğaça yaparım aslında sınıftakiler mercimek köftesi istedi ama geçen yaptım tutturamadık sulu oldu
peki sustum, sen daha iyi bilirsin tabi ama :18:Yok dilekcim yaa değilim ben eminim şüpheli bişilerde olmadı hiç yani..Eğer olursa şok etkisi yaratır bende beklemiyoruz kii:18:
Ya kızlar böyle yapmayın işte ben her ay gecikince test mi yaptım, geçen ayda bu kadar gecikti yapmadım ve oldum..
Siz böyle diyince o psikolojiye giriyorum.. Sancım var şuan bile
aa neydi acaba tarifi, merak ettim katmer poğaçayıben rimel olarak mac kullanıyorum çok memnunum önceden yves saint lorent di rimelim gerçi o da iyiydi ama mac daha iyi geldi bana.
enkidu madem tuzlu bir şeyler yapacaksın katmer poğaça yapsana
burda tarifi vardı ben arada yapıyorum mükemmel oluyor herkes tarifini soruyor
yok canım öle bi ihtimal ...
bende istiyom maybeline, rimelimde bitti
ilk defa duyuyorum poğaçada mikseri
bende akşama yapıcam poğaça içine bimin köy peynirini ,pul biber ve dere otu (yoksa maydonoz) koyucam
evet ben de cumartesi baktım floya,süper indirimler..ama 5 teleye olsa almam çinkim eşim beni evden kovacak bu gidişle :101:
poğaçaya mikser gerekmez kii :26:
peki sustum, sen daha iyi bilirsin tabi ama :18:
aa neydi acaba tarifi, merak ettim katmer poğaçayı
Zuzu test yappp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?