2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ahahah aynı ben.. bende de ritüeldir

Kızlaaaaaaaaaaar hangi rimeli kullanıyorsunuz? Memnun olduğunuz uygun fiyatlı rimel tavsiyesi bekliyoruum sizden
ben pek rimel kullanmam ama şimdi mak. çantamda avon super shock var, onu kullanıyorum gayet memnunum..

Olmadım.... Ama haftasonundan beri ağrım var regl olucam gibi ama gelmiyo bi türlü bazen sancı oluyo sonra normal herşey.. Bugün yarın derken salı oldu
hemen test yap

nek nbr nasılsın cnm özledim seni bir bakayım dedim ...

uzun zaman oldu konuşamadık görüşemedik benim iş yoğunlaşmıştı sen biara geldiğinde...
canımmmm yoğunum anca gördüm gittin mi?

aaa süpermiş.. ben de istiyorum oraya gitmeyi çok

kızlar öğlen floya gitmiştim
herşey indirim de
%50
şık bi çizme vardı topuklu diil ama taşlı bi kemeri var bilekte zarif bişi upuzun 44 tlydi
babetler 20 ayakkabilar 25 abiye ayakkabılar 30 şok oldum yaa çok hoş platformlu pullu ayakkabılar vardı yani

börek yap. Yada salata malzemelerinde yeşil soğan maydonoz varsa bi mercimek köftesi yap

poğaça düşünmüştüm ama çıpıcım bozuldu yufka alıp yada komşudn mikser alıp poğaça yaparım aslında sınıftakiler mercimek köftesi istedi ama geçen yaptım tutturamadık sulu oldu

nek nbr nasılsın cnm özledim seni bir bakayım dedim ...

uzun zaman oldu konuşamadık görüşemedik benim iş yoğunlaşmıştı sen biara geldiğinde...

miraycım hayırlı olsn bebeişin inşallah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin allahım..

rimel bende loreal kullanıyorum tavsiye ederim çok güzel biraz pahalı ama ben zaten çok yoğun sürmem oyüzden çabuk bitirmiyorum.

işyerin alışveriş merkezine falan mı yakın cnmm ne güzel nerdeyse her öğlen biyerlere gidiosunn fiyatları çok uygunmuş gerçekten ayakkabıların bu aradaa

sıkıldımmm..........

poğaça düşünmüştüm ama çıpıcım bozuldu yufka alıp yada komşudn mikser alıp poğaça yaparım aslında sınıftakiler mercimek köftesi istedi ama geçen yaptım tutturamadık sulu oldu

poğaça için mikser mi kullanıyorsun cnm? ben hep elimle yoğuruyorum :26:

özgem seni de mi hamişler tarafına veriouz yoksa
Yok dilekcim yaa değilim ben eminim şüpheli bişilerde olmadı hiç yani.. Eğer olursa şok etkisi yaratır bende beklemiyoruz kii:18:

Ya kızlar böyle yapmayın işte ben her ay gecikince test mi yaptım, geçen ayda bu kadar gecikti yapmadım ve oldum..
Siz böyle diyince o psikolojiye giriyorum.. Sancım var şuan bile

işyerin alışveriş merkezine falan mı yakın cnmm ne güzel nerdeyse her öğlen biyerlere gidiosunn fiyatları çok uygunmuş gerçekten ayakkabıların bu aradaa .......

evt canım şehrin merkezinde yani kızılaydayım ben heryere yakınım

ben rimel olarak mac kullanıyorum çok memnunum önceden yves saint lorent di rimelim gerçi o da iyiydi ama mac daha iyi geldi bana.

enkidu madem tuzlu bir şeyler yapacaksın katmer poğaça yapsana

burda tarifi vardı ben arada yapıyorum mükemmel oluyor herkes tarifini soruyor

yok canım öle bi ihtimal ...

bende istiyom maybeline, rimelimde bitti

ilk defa duyuyorum poğaçada mikseri

bende akşama yapıcam poğaça içine bimin köy peynirini ,pul biber ve dere otu (yoksa maydonoz) koyucam

evet ben de cumartesi baktım floya,süper indirimler..ama 5 teleye olsa almam çinkim eşim beni evden kovacak bu gidişle :101:

poğaçaya mikser gerekmez kii :26:

peki sustum, sen daha iyi bilirsin tabi ama :18:

aa neydi acaba tarifi, merak ettim katmer poğaçayı

okuyorum canım şimdi yumurta bazılarına şeker konuyo onlar mikserle çırpılıyor undan önce

internet ve telefonum düzelmiş olllley :119:
akşama kardeşimle dedikodu yapcam telefonda çook özlediiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…