ahahahah
günü geçen ben değilim kuzu daha 13nde :)))
okuyorum canım şimdi yumurta bazılarına şeker konuyo onlar mikserle çırpılıyor undan önce
bende öle biliyodum canım ama bi kaç tarif okuyunca bazılarında gerekiyomuş
Belirtiler var yapman gerek olmazzz
teşekkürler canım:)ben en iyi sonuç aldığınız topicinde görüp yapmıştım ama şu linkte de tarifi var
http://www.kadinlarkulubu.com/hamur-isleri/274941-katmer-pogaca-fotograflarla-anlatimli.html
teşekkürler canım:)
çok güzel görünüyor ama çok zahmetli gibi gibi :18: Anneme söylim yapsın da yiyelim
canım yumurtasız yap, ben geçen 1 su bardağı ılık su / 1 su bardağı ılık süt / 1 su bardağından 2-3 parmak kadar eksik sıvıyağ / 1 kaşık margarin le yaptım, çokda güzel oldu :)))
ozamn 13 üne kadar bekle gelmezse, birlikte yaparız :))
katmerli poğaça ve bisküvili toplar yapıcam.katmerli poğaçanın şeklini yapabilrsem yaparım kat kat konmasa nolur birer birer yapar keserim
13üne kalırsa test yapmama gerek kalmaz zatii zuzum
Yok dilekcim yaa değilim ben eminim şüpheli bişilerde olmadı hiç yani..Eğer olursa şok etkisi yaratır bende beklemiyoruz kii:18:
olmazzzzben o testi yaptırırım sana
evt sen artık alma yani en son netten aldığın ne zaman gelioevet ben de cumartesi baktım floya,süper indirimler..ama 5 teleye olsa almam çinkim eşim beni evden kovacak bu gidişle :101:
internet ve telefonum düzelmiş olllley :119:
akşama kardeşimle dedikodu yapcam telefonda çook özlediiim
1,300 verdim ve bıraktım canımdilek senin diyet ne durumda?
ay çok çene çaldım, işlerim birikti önümde, bisürü dosya, azaltayım bari.. patron dicek "geliyom gidiyom dosyalar azalmamış, çalışmıyonmu" :)))
hadi sizde dağılın, aklım burda kalmasın
bu akşama yemeğim yok, ben de mi poğaça yapsamama kat kat olmazsa, katmer olmazki :101:
akşama onudamı yapsam acaba yaa :) çok hoşuma gitti tarif
olmazzzzben o testi yaptırırım sana
..
ay çok çene çaldım, işlerim birikti önümde, bisürü dosya, azaltayım bari.. patron dicek "geliyom gidiyom dosyalar azalmamış, çalışmıyonmu" :)))
hadi sizde dağılın, aklım burda kalmasın
ayy poğaçalar süper gözküyr çok canım çekti ama biraz zahmetliymiş ben bebişle ev işi yapamıyorumki bunu nerden yapim(
Ben yapmazsam nasıl yaptırıcan zuzum
bu akşama yemeğim yok, ben de mi poğaça yapsam
haftaya geliyomuş kuzu..evt sen artık alma yani en son netten aldığın ne zaman gelio
ayy kıyamam bolca hasret giderin bari :102:
ah kıyamammmyakın olsak yapardım sanada
ağlarrııımmmmm:84:
yap yappp, zeytin domates çay ımhhh
ayy nasıl canım istedi şimdi şu dörtlüden
ben akşama kesin yapıcam poğaça :) belkim katmeride yaparım bilmiyom yetiştirirsem :44:
bence de ikisi birlikte olmaz zuzuş :) birini yapyap yappp, zeytin domates çay ımhhh
ayy nasıl canım istedi şimdi şu dörtlüden
ben akşama kesin yapıcam poğaça :) belkim katmeride yaparım bilmiyom yetiştirirsem :44:
ay Ayşam dilek gibi başladınben de acıkmaya başladım eşimi aradım bi saate gelicekmiş.yukarı çıkarız belki dio somon falan bi şeyler geveledi ama bilmiyoum, akşama balık olabilir yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?