2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ayy poğaçalar süper gözküyr çok canım çekti ama biraz zahmetliymiş ben bebişle ev işi yapamıyorumki bunu nerden yapim(

okuyorum canım şimdi yumurta bazılarına şeker konuyo onlar mikserle çırpılıyor undan önce

bende öle biliyodum canım ama bi kaç tarif okuyunca bazılarında gerekiyomuş

canım yumurtasız yap, ben geçen 1 su bardağı ılık su / 1 su bardağı ılık süt / 1 su bardağından 2-3 parmak kadar eksik sıvıyağ / 1 kaşık margarin le yaptım, çokda güzel oldu :)))

Belirtiler var yapman gerek olmazzz

ozamn 13 üne kadar bekle gelmezse, birlikte yaparız :))

katmerli poğaça ve bisküvili toplar yapıcam.katmerli poğaçanın şeklini yapabilrsem yaparım kat kat konmasa nolur birer birer yapar keserim

13üne kalırsa test yapmama gerek kalmaz zatii zuzum

katmerli poğaça ve bisküvili toplar yapıcam.katmerli poğaçanın şeklini yapabilrsem yaparım kat kat konmasa nolur birer birer yapar keserim

ama kat kat olmazsa, katmer olmazki :101:

akşama onudamı yapsam acaba yaa :) çok hoşuma gitti tarif

13üne kalırsa test yapmama gerek kalmaz zatii zuzum

olmazzzz ben o testi yaptırırım sana

..

ay çok çene çaldım, işlerim birikti önümde, bisürü dosya, azaltayım bari.. patron dicek "geliyom gidiyom dosyalar azalmamış, çalışmıyonmu" :)))

hadi sizde dağılın , aklım burda kalmasın

evet ben de cumartesi baktım floya,süper indirimler..ama 5 teleye olsa almam çinkim eşim beni evden kovacak bu gidişle :101:
evt sen artık alma yani en son netten aldığın ne zaman gelio

internet ve telefonum düzelmiş olllley :119:
akşama kardeşimle dedikodu yapcam telefonda çook özlediiim
ayy kıyamam bolca hasret giderin bari :102:

dilek senin diyet ne durumda?
1,300 verdim ve bıraktım canım
şimdi ekmek ve şekere dikkat edip kemeri kullanıoum

bennde yoğunum zar zor girdim bugün hep yazma penceresi açık yazamamışım neyse yazim boşa gitmesin dioum sonra bakıoum mevzu değişmiş çok alakasız yere bişi yazmışım

bu akşama yemeğim yok, ben de mi poğaça yapsam

ayy poğaçalar süper gözküyr çok canım çekti ama biraz zahmetliymiş ben bebişle ev işi yapamıyorumki bunu nerden yapim(

ah kıyamammm yakın olsak yapardım sanada

Ben yapmazsam nasıl yaptırıcan zuzum

ağlarrııımmmmm:84:

bu akşama yemeğim yok, ben de mi poğaça yapsam

yap yappp, zeytin domates çay ımhhh
ayy nasıl canım istedi şimdi şu dörtlüden

ben akşama kesin yapıcam poğaça :) belkim katmeride yaparım bilmiyom yetiştirirsem :44:

ben de acıkmaya başladım eşimi aradım bi saate gelicekmiş.yukarı çıkarız belki dio somon falan bi şeyler geveledi ama bilmiyoum, akşama balık olabilir yani

kıyamammmmmmmm

Ay benimde canım çekti diyetteyim bir de dileekk şu senin yaptığın diyeti yapıyorum bugün başladım patates haşlamasından böğğ geldi yoğurtlu makarna bile güzel geliyo şuan

zuzum kat kat koyuyosun ama sigara böreği gibi hamuru kesip tek hamurla poğaça yapıyosun benmi yanlış anldım

yap yappp, zeytin domates çay ımhhh
ayy nasıl canım istedi şimdi şu dörtlüden

ben akşama kesin yapıcam poğaça :) belkim katmeride yaparım bilmiyom yetiştirirsem :44:
bence de ikisi birlikte olmaz zuzuş :) birini yap
ay evet yaa domates, poğaça, çay çeri de var evde ımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…