2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ben 5 günlük rapor aldım ama iyileştim gibi artık.yarın da gitmeyip perş.başlamayı düşünüyorum sizce niye geldin 5 günlük raporun var diyen olur mu

selam kızlar anca geldim bi ara girdim kociş rahat bırakmadı işten yrıldı ya evde beyfendi yandım valla bari babamın yanına gitse...sabah kayınvalidem haldırdı t.lere kahvaltıy gidiyorum (eşimin kuzeni ) geliyomusun dedi bende apar topar giyindim çıktım hemen evden gittik sağolsun çok güzel masa hazırlamıştı patlayana kadar yedim gül reçeli almış ıspartadan enfesti bayıldım bidesi nutella yedim çok ayy canım yine çekti valla nutellaya doyamıyorum resmen.... sitem yükselişe geçti kızlar çok sevinçliyim mutluyum inş dahada güzel olucak yemek tarifi yazmaya başlıcam evdeki yemek tarifi defterimden kopya çakicem sizzlerde gönderin tarif onlarıda eklerim
bu arada özge test yap bidesi ben dün regl oldum ya ilaca başladım dün yazz ve yasmin çok kötü mide bulantısı yapıyordu bu yapmadı inş hiç yan etki yapmaz....

İlk olarak ben diyim bari. niye gidiyon ya evinde zaman geçir boşver
yaa elfim benim yerime derse giren hocalara ayıp oluo die düşünüyorum, benim yüzümden onlara ekstra yük okuyor. bunu kime söylesem sen kendini düşün diyor ama napiimmm...

aydannn bi bana yollamadın blog'unun adresini

kız tuşum basmamışşş

nası da görmüş hemenn
görürüm benn

ben 5 günlük rapor aldım ama iyileştim gibi artık.yarın da gitmeyip perş.başlamayı düşünüyorum sizce niye geldin 5 günlük raporun var diyen olur mu
hiç niye geldin diyen olucağını sanmıyorum, sevinirler

İlk olarak ben diyim bari. niye gidiyon ya evinde zaman geçir boşver

ben sitene girdim ama hiç öyle tarif marif gömedim, yanlış yere mi baktım ki acaba
dekorasyon şeyleri vardı sankii

evet tatlım daha yemek eklemedim zaten...sitem her telden çalan site dekorasyon üzerine ağırlık verdim müzik ekledim son zamanlarda en çok şimdide yemek eklicem sabır ve emek isteyen bi işmiş onu anladım ama ok heyecanlı günde kaç kişi girmiş googlede ne araştırırken bnm siteme girmişler kaçıncı sıradayım hep bunları kontrol ediyorum ve çok keyif alıyorum bunları yaparken ortaya yeni bişeyler çıkartmak çok eğlenceli daha çğreniceğim çok şey var ama abimden yavaş yavaş öğreniyorum işte

ayşam gönderdim tatlım özelden kusura bakma nolur beni bu 10 dk şeysi mahvetti valla

baktım biraz da baya kapsamlı bi sayfaymış cnm eline sağlık güzel yapmışsınn

kıyamammmmmmmm

Ay benimde canım çekti diyetteyim bir de dileekk şu senin yaptığın diyeti yapıyorum bugün başladım patates haşlamasından böğğ geldi yoğurtlu makarna bile güzel geliyo şuan

ayy biliirm arkadaşım pattis zor oluo valla
bakalım nası olcak senikinin sonucu:44:

baktım biraz da baya kapsamlı bi sayfaymış cnm eline sağlık güzel yapmışsınn
teşekkür ederim tatlım dah da güzel olucak inşallah elimden geldiğince bişeyler yapmaya çalışıyorum işte
size sölemeyi unuttum bugün kendimi çok hoş bi babydol aldım

wooouwwww resim istiyoruzzzz ayy ben ben bu aralar hiç bişi giymiyorum adamın gözü gönlü açılsın diye havalar çok soğuk gitti ya pazen pijamalarımla çok mutluyummm

kızlarrr
bu arada makarna kavurmasını yaptım çok güzeldi
afiyet olsun canım, ben de yaptım pazar akşamı

size sölemeyi unuttum bugün kendimi çok hoş bi babydol aldım
vu-huuuu

Şuan çok acıktım resmen gözlerim kararıyor.. Midem gurul gurul ayy nasıl çekecem ben 5 gün
Bırakmayı bile düşünüyorum valla....
kıyamam :26: galeta al kendien, onu ye acıkınca ondan bişi olmaz yaa bak hasta olucan midene bişe olucak

ayy zuzuşum saol düşünmen yeter canım:))

valla bu soğuklarda hiç giyilecek gibi değil sabaha kadar klima çalışıyo ama yinede üşüyorum yani bide onları giymek çok zor geliyo:)zaten 2 dak. geri çıkıyo

bolum çok güzel bi noktaya değindin hemencicik çıkıyolar zaten üstümüzden

afiyet olsun canım, ben de yaptım pazar akşamı

vu-huuuu

kıyamam :26: galeta al kendien, onu ye acıkınca ondan bişi olmaz yaa bak hasta olucan midene bişe olucak

Yarın sebze günü :/ İstediğin kadar çeşit sebze haşlaması yada yemeği yada çorbası yiyebiliyorsun daha iyi sanırım..

dilekkk foto isteriz isterizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…