ay Ayşam dilek gibi başladın
birde örtmen olucann
ben 5 günlük rapor aldım ama iyileştim gibi artık.yarın da gitmeyip perş.başlamayı düşünüyorum sizce niye geldin 5 günlük raporun var diyen olur mu
yaa elfim benim yerime derse giren hocalara ayıp oluo die düşünüyorum, benim yüzümden onlara ekstra yük okuyor. bunu kime söylesem sen kendini düşün diyor ama napiimmm...İlk olarak ben diyim bari. niye gidiyon ya evinde zaman geçir boşver
selam kızlar anca geldim bi ara girdim kociş rahat bırakmadıişten yrıldı ya evde beyfendi yandım valla bari babamın yanına gitse...sabah kayınvalidem haldırdı t.lere kahvaltıy gidiyorum (eşimin kuzeni ) geliyomusun dedi bende apar topar giyindim çıktım hemen evden gittik sağolsun çok güzel masa hazırlamıştı patlayana kadar yedim gül reçeli almış ıspartadan enfesti bayıldım bidesi nutella yedim çok ayy canım yine çekti valla nutellaya doyamıyorum resmen.... sitem yükselişe geçti kızlar çok sevinçliyim mutluyum inş dahada güzel olucak yemek tarifi yazmaya başlıcam evdeki yemek tarifi defterimden kopya çakicem sizzlerde gönderin tarif onlarıda eklerim
bu arada özge test yapbidesi ben dün regl oldum ya ilaca başladım dün yazz ve yasmin çok kötü mide bulantısı yapıyordu bu yapmadı inş hiç yan etki yapmaz....
görürüm bennkız tuşum basmamışşş
nası da görmüş hemenn
hiç niye geldin diyen olucağını sanmıyorum, sevinirlerben 5 günlük rapor aldım ama iyileştim gibi artık.yarın da gitmeyip perş.başlamayı düşünüyorum sizce niye geldin 5 günlük raporun var diyen olur mu
İlk olarak ben diyim bari. niye gidiyon ya evinde zaman geçir boşver
ben sitene girdim ama hiç öyle tarif marif gömedim, yanlış yere mi baktım ki acabaselam kızlar anca geldim bi ara girdim kociş rahat bırakmadıişten yrıldı ya evde beyfendi yandım valla bari babamın yanına gitse...sabah kayınvalidem haldırdı t.lere kahvaltıy gidiyorum (eşimin kuzeni ) geliyomusun dedi bende apar topar giyindim çıktım hemen evden gittik sağolsun çok güzel masa hazırlamıştı patlayana kadar yedim gül reçeli almış ıspartadan enfesti bayıldım bidesi nutella yedim çok ayy canım yine çekti valla nutellaya doyamıyorum resmen.... sitem yükselişe geçti kızlar çok sevinçliyim mutluyum inş dahada güzel olucak yemek tarifi yazmaya başlıcam evdeki yemek tarifi defterimden kopya çakicem sizzlerde gönderin tarif onlarıda eklerim
bu arada özge test yapbidesi ben dün regl oldum ya ilaca başladım dün yazz ve yasmin çok kötü mide bulantısı yapıyordu bu yapmadı inş hiç yan etki yapmaz....
görürüm benn
hiç niye geldin diyen olucağını sanmıyorum, sevinirler
ben sitene girdim ama hiç öyle tarif marif gömedim, yanlış yere mi baktım ki acaba
dekorasyon şeyleri vardı sankii
evet tatlım daha yemek eklemedim zaten...sitem her telden çalan site dekorasyon üzerine ağırlık verdim müzik ekledim son zamanlarda en çok şimdide yemek eklicem sabır ve emek isteyen bi işmiş onu anladım ama ok heyecanlı günde kaç kişi girmiş googlede ne araştırırken bnm siteme girmişler kaçıncı sıradayım hep bunları kontrol ediyorum ve çok keyif alıyorum bunları yaparken ortaya yeni bişeyler çıkartmak çok eğlenceli daha çğreniceğim çok şey var ama abimden yavaş yavaş öğreniyorum işte
ayşam gönderdim tatlım özeldenkusura bakma nolur beni bu 10 dk şeysi mahvetti valla
kıyamammmmmmmm
Ay benimde canım çekti diyetteyim bir de dileekk şu senin yaptığın diyeti yapıyorum bugün başladım patates haşlamasından böğğ geldi yoğurtlu makarna bile güzel geliyo şuan
size sölemeyi unuttum bugün kendimi çok hoş bi babydol aldım
ayy biliirm arkadaşımpattis zor oluo valla
bakalım nası olcak senikinin sonucu:44:
teşekkür ederim tatlım dah da güzel olucak inşallah elimden geldiğince bişeyler yapmaya çalışıyorum iştebaktım biraz da baya kapsamlı bi sayfaymış cnm eline sağlık güzel yapmışsınn
afiyet olsun canım, ben de yaptım pazar akşamıkızlarrr
bu arada makarna kavurmasını yaptım çok güzeldi
vu-huuuusize sölemeyi unuttum bugün kendimi çok hoş bi babydol aldım
kıyamam :26: galeta al kendien, onu ye acıkınca ondan bişi olmaz yaa bak hasta olucan midene bişe olucakŞuan çok acıktım resmen gözlerim kararıyor.. Midem gurul gurul ayy nasıl çekecem ben 5 gün
Bırakmayı bile düşünüyorum valla....
ah kıyamammmyakın olsak yapardım sanada
ağlarrııımmmmm:84:
yap yappp, zeytin domates çay ımhhh
ayy nasıl canım istedi şimdi şu dörtlüden
ben akşama kesin yapıcam poğaça :) belkim katmeride yaparım bilmiyom yetiştirirsem :44:
ayy zuzuşum saol düşünmen yeter canım:))
valla bu soğuklarda hiç giyilecek gibi değil sabaha kadar klima çalışıyo ama yinede üşüyorum yani bide onları giymek çok zor geliyo:)zaten 2 dak. geri çıkıyo
afiyet olsun canım, ben de yaptım pazar akşamı
vu-huuuu
kıyamam :26: galeta al kendien, onu ye acıkınca ondan bişi olmaz yaa bak hasta olucan midene bişe olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?