- 28 Mayıs 2010
- 7.093
- 23
- 158
kızlarr nasılsınız.
dilekcim bebeğin kilosu hakkında gittiğimizde görüşcez canım.
prima paketi ben de almıştım. benmkinden bez tupperware kutu vodafone kontör falan çıkmıştı.
canım hastane size uzak mı? gitme şansınız yok mu gün aşırı felan?iyiyim çok şükür, kerem de bugün ateşlenmiş, ilaç verip düşürmüşler. bugünümüze şükür rabbim beterinden saklasın ne diyim...
dilek :))) güle güle giy.
iyiyim çok şükür, kerem de bugün ateşlenmiş, ilaç verip düşürmüşler. bugünümüze şükür rabbim beterinden saklasın ne diyim...
uuvvvvvvalbüme koysana
Şuan çok acıktım resmen gözlerim kararıyor.. Midem gurul gurul ayy nasıl çekecem ben 5 gün
Bırakmayı bile düşünüyorum valla....
Sevgililer gününe özel bende bi tane alsam mı acaba :)))
teşekkür ederim tatlım dah da güzel olucak inşallah elimden geldiğince bişeyler yapmaya çalışıyorum işte
wooouwwwwresim istiyoruzzzz ayy ben ben bu aralar hiç bişi giymiyorum adamın gözü gönlü açılsın diye havalar çok soğuk gitti ya pazen pijamalarımla çok mutluyummm
afiyet olsun canım, ben de yaptım pazar akşamı
vu-huuuu
kıyamam :26: galeta al kendien, onu ye acıkınca ondan bişi olmaz yaa bak hasta olucan midene bişe olucak
Yarın sebze günü :/ İstediğin kadar çeşit sebze haşlaması yada yemeği yada çorbası yiyebiliyorsun daha iyi sanırım..
dilekkk foto isteriz isterizz
hadi bakalım pztsiye görcen oğluşunu hayırlısıyla inşkızlarr nasılsınız.
dilekcim bebeğin kilosu hakkında gittiğimizde görüşcez canım.
prima paketi ben de almıştım. benmkinden bez tupperware kutu vodafone kontör falan çıkmıştı.
iyiyim çok şükür, kerem de bugün ateşlenmiş, ilaç verip düşürmüşler. bugünümüze şükür rabbim beterinden saklasın ne diyim...
1,5 saat canım ama eşim de gidemiyor o benden kötü sürekli ağlıyor, ben ona destek oluyorum, beni bıraksalar hemen giderim de, eşim dayanamıyor gücü yok. o da benmle gidecek.canım hastane size uzak mı? gitme şansınız yok mu gün aşırı felan?
babası gidiyodur gerçi her gün..
sen toparlandın mı biraz..
dilşatcım şimdi doğum izni olayı nasıl olacak senin?
1,5 saat canım ama eşim de gidemiyor o benden kötü sürekli ağlıyor, ben ona destek oluyorum, beni bıraksalar hemen giderim de, eşim dayanamıyor gücü yok. o da benmle gidecek.
8 haftalık doğum iznindeyim canım.
babam benm müdürm ya keşke rapor almasaydın normal maaşını almaya devam ederdin dedi ama almıştık bile. bir de doğum parası için almam da gerekiyordu zaten galiba. ama doğum öncesi iznim erken doğum olduğu için yanıyor zaten.
hayır canım iznin yanmazki hepsini kullanabilirsin sen ya izindeykende maaş alınıyo hem sen devlet memuru değilmisin?
yok canım ben belediyede sözleşmeliyim. maaşımı raporun bitiminde 3 te 2 si olarak ptt den alıcam. doğum öncesi 8 haftalık iznm yanıyor babam da zaten onu ekletme kesintili maaş alma diyor. 8 hafta şimdilik yeter bebeğim hayırlısıyla gelince de bir süre rapor falan idare edicem. yeter ki gelsin belki de çalışmam.
1,5 saat canım ama eşim de gidemiyor o benden kötü sürekli ağlıyor, ben ona destek oluyorum, beni bıraksalar hemen giderim de, eşim dayanamıyor gücü yok. o da benmle gidecek.
8 haftalık doğum iznindeyim canım.
babam benm müdürm ya keşke rapor almasaydın normal maaşını almaya devam ederdin dedi ama almıştık bile. bir de doğum parası için almam da gerekiyordu zaten galiba. ama doğum öncesi iznim erken doğum olduğu için yanıyor zaten.
zuzu yapacaksan tek poğaça yap iki tanesi fazla gelmez mi
zuzum kat kat koyuyosun ama sigara böreği gibi hamuru kesip tek hamurla poğaça yapıyosun benmi yanlış anldım
bence de ikisi birlikte olmaz zuzuş :) birini yap
ay evet yaa domates, poğaça, çayçeri de var evde ımm
kızlarrr
bu arada makarna kavurmasını yaptım çok güzeldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?