2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

kızlarr nasılsınız.
dilekcim bebeğin kilosu hakkında gittiğimizde görüşcez canım.
prima paketi ben de almıştım. benmkinden bez tupperware kutu vodafone kontör falan çıkmıştı.

kızlarr nasılsınız.
prima paketi ben de almıştım. benmkinden bez tupperware kutu vodafone kontör falan çıkmıştı.

Hoşgeldin canım sen nasılsın?? Prima için gittim ama kalmamış dediler tekrar getircekler bende merak ediyorum nasıl şeyler var içinde diye.. Bez nasıl canım kaç adet

iyiyim çok şükür, kerem de bugün ateşlenmiş, ilaç verip düşürmüşler. bugünümüze şükür rabbim beterinden saklasın ne diyim...
dilek :))) güle güle giy.

iyiyim çok şükür, kerem de bugün ateşlenmiş, ilaç verip düşürmüşler. bugünümüze şükür rabbim beterinden saklasın ne diyim...
canım hastane size uzak mı? gitme şansınız yok mu gün aşırı felan?
babası gidiyodur gerçi her gün..
sen toparlandın mı biraz..

canım oğluşum çok güçlü ve savaşıyor inancını asla kaybetme oldumu herşey çok güzel olucak...dualarımız sizinle canım...

uuvvvvvvalbüme koysana

Şuan çok acıktım resmen gözlerim kararıyor.. Midem gurul gurul ayy nasıl çekecem ben 5 gün
Bırakmayı bile düşünüyorum valla....

Sevgililer gününe özel bende bi tane alsam mı acaba :)))

afiyet olsun canım, ben de yaptım pazar akşamı

vu-huuuu

kıyamam :26: galeta al kendien, onu ye acıkınca ondan bişi olmaz yaa bak hasta olucan midene bişe olucak

Yarın sebze günü :/ İstediğin kadar çeşit sebze haşlaması yada yemeği yada çorbası yiyebiliyorsun daha iyi sanırım..

dilekkk foto isteriz isterizz

kızlar burda foto eklemem mümkün diil eve gidip foto çekcem yarını eklerim inş
geç cvp verdiğim için kusura bakmyın iş beni delirtti
özgem sebze günü daha ii geçer bebeğim fırında havuç kabak yap ii oluo

hepiniz alın tabi sevgililer gününe

kızlarr nasılsınız.
hadi bakalım pztsiye görcen oğluşunu hayırlısıyla inş

bebeğim teşekkurler canım
kıyamam ona yaa Allah yardımcısı olsun her an

canım hastane size uzak mı? gitme şansınız yok mu gün aşırı felan?
babası gidiyodur gerçi her gün..
sen toparlandın mı biraz..
1,5 saat canım ama eşim de gidemiyor o benden kötü sürekli ağlıyor, ben ona destek oluyorum, beni bıraksalar hemen giderim de, eşim dayanamıyor gücü yok. o da benmle gidecek.
dilşatcım şimdi doğum izni olayı nasıl olacak senin?

8 haftalık doğum iznindeyim canım.
babam benm müdürm ya keşke rapor almasaydın normal maaşını almaya devam ederdin dedi ama almıştık bile. bir de doğum parası için almam da gerekiyordu zaten galiba. ama doğum öncesi iznim erken doğum olduğu için yanıyor zaten.

hayır canım iznin yanmazki hepsini kullanabilirsin sen ya izindeykende maaş alınıyo hem sen devlet memuru değilmisin?

hayır canım iznin yanmazki hepsini kullanabilirsin sen ya izindeykende maaş alınıyo hem sen devlet memuru değilmisin?

yok canım ben belediyede sözleşmeliyim. maaşımı raporun bitiminde 3 te 2 si olarak ptt den alıcam. doğum öncesi 8 haftalık iznm yanıyor babam da zaten onu ekletme kesintili maaş alma diyor. 8 hafta şimdilik yeter bebeğim hayırlısıyla gelince de bir süre rapor falan idare edicem. yeter ki gelsin belki de çalışmam.

hım anladım canım hayırlısı tabiki inşallah biran önce o günler gelecek kucağına alacaksın yavrunu..

canım şimdi baktım da doğum öncesi erken doğumlarda da iptal olmuyormuş ama ben ekletmem boşa kesinti almayım. hiç hazırlıksız özel hastaneye gittik, baya zorladı zaten bizi.

Günaydın Kızlar

Doğum izni 32. haftada başlıyor sen doğum yapar yapmaz rapor mu çıkarttın. Erken doğumlarda doğum öncesi 3 hafta alınıyor diye biliyorum. Doktor izniyle 32. haftada değilde 37. haftaya kadar çalışmak istersen o 5 haftayı doğum sonrasına ekliyorlar yani doğum sonrası 8 hafta+ 5 hafta kullanabiliyorsun ama erken doğum yapılmışssa 5 haftayı saymıyorlar 3 haftalık doğum öncesi sayılıyo

zuzu yapacaksan tek poğaça yap iki tanesi fazla gelmez mi

zaten 1 saat mayalancak + 1 saat daha tepside mayalancakmış, yetişmedi yapmadım :)

zuzum kat kat koyuyosun ama sigara böreği gibi hamuru kesip tek hamurla poğaça yapıyosun benmi yanlış anldım

evet öyle :26:

bence de ikisi birlikte olmaz zuzuş :) birini yap
ay evet yaa domates, poğaça, çay çeri de var evde ımm

ben yaptım nekk :))) kaynanamda sarma yapmış onu gönderdi ,arkileri çağırdım, çay poğaça domates sarma pattis salatası yedik

kızlarrr
bu arada makarna kavurmasını yaptım çok güzeldi

:81: Afiyet olsun ..

Günayddınnnnn :80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…