2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

daha çok yeni ne kadarlık oldugunu yarın ögrencem.

et bakalım yoluna devam sen 35 den sonra geb kalmak çok zormuş.

en ideal 20-35 arası imiş.inş.sonradan zorluk çekmesin arsecan

he heeee iyi o zaman 4 senem daha varmış

yok kanka ben bu yoğunlukta çocuk falan yapamam valla kafayı yerim kesin :))

Allah maddi manevi güç versin.

Kimler hamile şimdi ? kimler doğum yaptı.

he heeee iyi o zaman 4 senem daha varmış

yok kanka ben bu yoğunlukta çocuk falan yapamam valla kafayı yerim kesin :))

Allah maddi manevi güç versin.

Kimler hamile şimdi ? kimler doğum yaptı.

yarenay hamileymiş.biraz önce ögrendim bende..

o yogunluk hiç bitmez.gecen lise hocamla konuşmuştuk.dediki haytta birşeylerin oturmasını beklersen ooo dedi.

herşey yerine oturmaz öyle.bazı şeyler havada kalır.dedi.iş güç her zaman var.dedi haklı kadın hak verdim çok mantıklı geldi bana.

aman şunu yapalım bunu yapalım diyoruz.aman hemen çoçuk yapmayalım modern olalım diyoruz.hop diyor başlıyorsun çalışmaya olmuyor diyor.

o an diyor tüm herşey sana tokat gibi çarpıyor diyor.kendisinin çoçugu yok..tecrübe

böyle düşünmene şaşırmıyorum arsecim aslında malum akrep burcusun maddiyat maddiyat

paraya düşkündür akrepler..önceliğin oo

yok be güzelim yan bunun modernlikle falan ertelemeyle alakası yok. insanın kendi önceliklerini belirlemeyle alakası va bence.

kenimden örnek vereyin benim önceliklerim arasında kendi yaşam koşullarımi istediğim seviyeye getirmek kii bunu aynı zamanda ileride rahat edebilmek için yapıyorum,

aynı rahatlığı çocuğuma vermek için yapıyorum. bide manevi olarakta çocuk sorumluluğuiçin kendini hazır hissetmek önemli,o çocuğa hakettiği ilgiyi göstermek önemli.

ben bu yüzden düşünmüyorum. çok şükürki sevgilimde böyle düşünüyo. yoksa çok çatışma yaşardık ve evli olazdık

kızlar sancıdan kıvranıoum çok fena gitmek istioum eve yaa kasıklarım iltihap daha da kötüleştirio durumu sanırım!

Dilekk orda hastane yokmu yakınlarda acile gidip bi iğne vurulsan iyi gelir ben çok kötü olunca gidiyorum geçiriyo hemen..

Sağol zuzum hepimizin regli aynı zamana geldi sende iç o çaydan tekrar bol şekerlii.. benim hala devam ama ağrı arada oluyo artık azalıyo 3.günüm diye.
çanta hoş renkleri, biçimi, derisi güzel beğendim ben bu aldığım resimdekinden değil kasiyer kız ben bunu nasıl görmedim dedi yoksa hemen kendine ayıracaktı görseydi :)) foto çekim ekliyim albüme birazdan.

tabi haklısın sende,herkes düşünce yapısı ayrı canm.hayırlısı ne zaman ise o zaman olsun.ben öyle derim

barışmışsınız ya gerisini unut gitsin
inş bu gece evinizde, birlikte uyursunuz canım :))

kızlar sancıdan kıvranıoum çok fena gitmek istioum eve yaa kasıklarım iltihap daha da kötüleştirio durumu sanırım!
canım geçmiş olsunn, çalışacak durumda değilsen izin al canım vermezler mi :26:

çay fayda etmedi mi zuzum :26:

Özgem güle güle kullan aldıklarını :))

inş canım beraber uyuyabiliriz.
aslına öğleden sonra gitsem mi die düşünüoum yarında çalışmıoum 2,,5 gün ii olur valla
kardeşimde evde sabah servis alamadı takılırız beraberce ii olur aslında

özgecim seni de unutuoum sancıdan yaa güle güle kullan bi bakim netten
bende dün A101deki bardakları kaçırdım akşama bitmişti

selammmmmmmmm kızlarrrr
kıskanmııııışşşşş
cnmm çok sevindim her şeyin yolunda gitmesine arada girmeye çalışşş
moralim çok bozuk benimde. eşim gelemedi kar nedeniyle annesine gitti bende annemlere geldim şimdi
ayrıyız yani bu gece

yaaa o kadar kötü müydü gerçekten hava

dilek ve zuzuuuu geçmiş olsunn. bi pet şişe falan bulup sıcak su doldurum belinize ya da mümkünse ayaklarınızın altına koyun o da rahatlatır inş.

özge gülegüle kullan cnm foto bekliyoruzz

Özgem güle güle kullan aldıklarını :))
Sağol kuzum

özgecim seni de unutuoum sancıdan yaa güle güle kullan bi bakim netten
bende dün A101deki bardakları kaçırdım akşama bitmişti
Bende beğendim o bardakları ama uzak buraya gidemiyorum

cnm bencede iğne yaptır anında etki ediyor..
4 ay kullandım izin..

özgecim hayırlı olsun aldıkların..
Sağol bolcum..

özge gülegüle kullan cnm foto bekliyoruzz
Sağol ayşam :)) Çekicem ama ofis kalabalık şuan çekerim boşa düşünce

4 ay kullandım izin..

özgecim hayırlı olsun aldıkların..

bol hoşgeldin nasılsın ? aynı işemi döndün ? sorun olmadı dimi ? patronundan dolayı.

bebiş nasıl ? bu arada bebiş diyoruz ama adı ne oldu ben bilmiyorum.

özge yerine foto ekleyim
BİM A.Ş. > Aktüel Ürünler
benim aslında sıcak su torbam var ama örgü şal sardım belime
annem de hep öyle yapıo ama insan bozuluo

ben ilaç bile içmioum iğne de yaptırmam yani hiç yaptırmadım
bu ay yağmurdan kardar ayaklarım çok ıslandı kuzum yaa
ondan bu kadar ağrı çekioum

kızlar keremimden haber var ama değişen bişe yok. durumu aynı, bağırsaklarındaki ödemden dolayı tedaviye cevap veremiyor hala.

Çantada babette fotodakinden değil dilekcim sadece yastıklar doğru çekicem resmini müsait olunca bakim beğenicekmisiniz

kızlar keremimden haber var ama değişen bişe yok. durumu aynı, bağırsaklarındaki ödemden dolayı tedaviye cevap veremiyor hala.
iyi olucak inş. O benim feysbukumdaki minik ikiz prensesler var ya onlar da 6,5 aylık doğdu, ama tutundular hayata. çook sağlıklılar şimdi kerem de öyle olucak :))

evet aynı zamana denk geldi ... ben dün oldum ama şimdi sökülüyo iice, ondan ağrıyo
tamm ekle müsait olduğunda...

çay fayda etmedi mi zuzum :26:

valla canım gene şükür , geçen ay acile gittim dayanamadım... bu ay öle değil ...birazcık fayda etti galiba :26:
en hafifim böle geçiyo işte , hiç ağrısız regl ,hiç bizaman geçmediki

dilek ve zuzuuuu geçmiş olsunn. bi pet şişe falan bulup sıcak su doldurum belinize ya da mümkünse ayaklarınızın altına koyun o da rahatlatır inş.

sağol canım..demin bayan müşterimize gittim, oda öle dedi ... bide buscopan verdi zorla :) yemekten sonra iç bunu kıyamam kötü görünüyon dedi... içim bari, bi çay daha içerim sonrada

anca toparlıcak kendini
enaz 2 ay demiş ya zaten dr, ümitsizlenme o yüzden .. 2 ay çabucak geçicek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…