kızlar sancıdan kıvranıoum çok fena gitmek istioum eve yaa kasıklarım iltihap daha da kötüleştirio durumu sanırım!
daha çok yeni ne kadarlık oldugunu yarın ögrencem.
et bakalım yoluna devam sen 35 den sonra geb kalmak çok zormuş.
en ideal 20-35 arası imiş.inş.sonradan zorluk çekmesin arsecan
he heeee iyi o zaman 4 senem daha varmış
yok kanka ben bu yoğunlukta çocuk falan yapamam valla kafayı yerim kesin :))
Allah maddi manevi güç versin.
Kimler hamile şimdi ? kimler doğum yaptı.
yarenay hamileymiş.biraz önce ögrendim bende..
o yogunluk hiç bitmez.gecen lise hocamla konuşmuştuk.dediki haytta birşeylerin oturmasını beklersen ooo dedi.
herşey yerine oturmaz öyle.bazı şeyler havada kalır.dedi.iş güç her zaman var.dedihaklı kadın hak verdim çok mantıklı geldi bana.
aman şunu yapalım bunu yapalım diyoruz.aman hemen çoçuk yapmayalım modern olalım diyoruz.hop diyor başlıyorsun çalışmaya olmuyor diyor.
o an diyor tüm herşey sana tokat gibi çarpıyor diyor.kendisinin çoçugu yok..tecrübe
kızlar sancıdan kıvranıoum çok fena gitmek istioum eve yaa kasıklarım iltihap daha da kötüleştirio durumu sanırım!
Sağol zuzum hepimizin regli aynı zamana geldi sende iç o çaydan tekrar bol şekerlii.. benim hala devam ama ağrı arada oluyo artık azalıyo 3.günüm diye.özgecim güle güle kullan aldıklarını .. çantalar nasıl , broşürde güzel görünüyodu ama,kumaşları nasıl ...
ayy karnım ağrıdı iice( inşallah daha şiddetli olmaz dua ediyorum
ve sürekli üşüme geliyodiken diken oluyo tüylerim:2:
yok be güzelim yan bunun modernlikle falan ertelemeyle alakası yok. insanın kendi önceliklerini belirlemeyle alakası va bence.
kenimden örnek vereyin benim önceliklerim arasında kendi yaşam koşullarımi istediğim seviyeye getirmek kii bunu aynı zamanda ileride rahat edebilmek için yapıyorum,
aynı rahatlığı çocuğuma vermek için yapıyorum. bide manevi olarakta çocuk sorumluluğuiçin kendini hazır hissetmek önemli,o çocuğa hakettiği ilgiyi göstermek önemli.
ben bu yüzden düşünmüyorum. çok şükürki sevgilimde böyle düşünüyo. yoksa çok çatışma yaşardık ve evli olazdık
barışmışsınız ya gerisini unut gitsinyaa bilmioum kızdım aslında oraya gidebildi kızılay merkezde durum kötü die gelmedi
bende oraya giderkende yol kötü die korktum sen bilirsin deyip kapattım
sonra beni aradı tekrar kızdı bağırdı gelioum şimdi yolda kaza geçirip ölüyüm o zaman da trip yap falan die
bende biraz sinr krizi geçirdim nası bağırdıysam boğazım patladı resmen
ağldım ben senin kötülğünü ister miyim ne kadar manyaksın die barıştık tabi sonra defalarca aradı gece boyu
sbh falan bakalım bu akşam nolcak kar hala devam edio belediyeler bi işe yaramıo zaten
canım geçmiş olsunn, çalışacak durumda değilsen izin al canım vermezler mi :26:kızlar sancıdan kıvranıoum çok fena gitmek istioum eve yaa kasıklarım iltihap daha da kötüleştirio durumu sanırım!
çay fayda etmedi mi zuzum :26:özgecim güle güle kullan aldıklarını .. çantalar nasıl , broşürde güzel görünüyodu ama,kumaşları nasıl ...
ayy karnım ağrıdı iice( inşallah daha şiddetli olmaz dua ediyorum
ve sürekli üşüme geliyodiken diken oluyo tüylerim:2:
papatya çayı veya herhangi bir bitki çayı iç cnm
seni dinledim limonllu şekerli yeşil çay yaptım umarım geçer
barışmışsınız ya gerisini unut gitsin
inş bu gece evinizde, birlikte uyursunuz canım :))
canım geçmiş olsunn, çalışacak durumda değilsen izin al canım vermezler mi :26:
çay fayda etmedi mi zuzum :26:
Özgem güle güle kullan aldıklarını :))
oww harika :)
ne kadar izin kullandın sen?
kıskanmııııışşşşşkızlar karnım öyle çok ağrıo ki ve kar sabahtan beri yağıo yerler tuttu eve nası gitceksek
annemde aramış kardan dert yandı
bende sanıoum ki
kızım nası gelcen dicek
eşimi sorcakmış ahhh oğlum taa oralardan nası gelcekse die derdine düşmüş
saol anne dedim kapattım tlfnu
cnmm çok sevindim her şeyin yolunda gitmesine arada girmeye çalışşşselam kızlar. annemlerden yazıyorum. bilgisayar çok eski, takılıyor. o yüzden kısa yazcam. evimizi tuttuk annemlerin yakını9da. yarın sabahtan eşyalarımız da buırdda olacak hayırlısıyla. evdeki kiracı cumartesi günü boşaltacak evi. bizde erken olursa o gün, olmnazsa pzpar günü yerleşmeye başlıcaz.
bu arada doktora gidip kesemizi gördük. yerleşti,kten sonra da kalp atışlarını duymak için gitcez inşallah. görüşmek üzere herkesi öptümmmm
moralim çok bozuk benimde. eşim gelemedi kar nedeniyle annesine gitti bende annemlere geldim şimdi
ayrıyız yani bu gece
Sağol kuzumÖzgem güle güle kullan aldıklarını :))
Bende beğendim o bardakları ama uzak buraya gidemiyorumözgecim seni de unutuoum sancıdan yaa güle güle kullan bi bakim netten
bende dün A101deki bardakları kaçırdım akşama bitmişti
Sağol bolcum..cnm bencede iğne yaptır anında etki ediyor..
4 ay kullandım izin..
özgecim hayırlı olsun aldıkların..
Sağol ayşam :)) Çekicem ama ofis kalabalık şuan çekerim boşa düşünceözge gülegüle kullan cnm foto bekliyoruzz
cnm bencede iğne yaptır anında etki ediyor..
4 ay kullandım izin..
özgecim hayırlı olsun aldıkların..
selammmmmmmmm kızlarrrr
kıskanmııııışşşşş
dilek ve zuzuuuu geçmiş olsunn. bi pet şişe falan bulup sıcak su doldurum belinize ya da mümkünse ayaklarınızın altına koyun o da rahatlatır inş.
özge gülegüle kullan cnm foto bekliyoruzz
ben ilaç bile içmioum iğne de yaptırmam yani hiç yaptırmadımcnm bencede iğne yaptır anında etki ediyor..
Çantada babette fotodakinden değil dilekcim sadece yastıklar doğruözge yerine foto ekleyim
BİM A.Ş. > Aktüel Ürünler
benim aslında sıcak su torbam var ama örgü şal sardım belime
annem de hep öyle yapıo ama insan bozuluo
ben ilaç bile içmioum iğne de yaptırmam yani hiç yaptırmadım
bu ay yağmurdan kardar ayaklarım çok ıslandı kuzum yaa
ondan bu kadar ağrı çekioum
iyi olucak inş. O benim feysbukumdaki minik ikiz prensesler var ya onlar da 6,5 aylık doğdu, ama tutundular hayata. çook sağlıklılar şimdikızlar keremimden haber var ama değişen bişe yok. durumu aynı, bağırsaklarındaki ödemden dolayı tedaviye cevap veremiyor hala.
Sağol zuzum hepimizin regli aynı zamana geldi sende iç o çaydan tekrar bol şekerlii.. benim hala devam ama ağrı arada oluyo artık azalıyo 3.günüm diye.
çanta hoş renkleri, biçimi, derisi güzel beğendim ben bu aldığım resimdekinden değil kasiyer kız ben bunu nasıl görmedim dedi yoksa hemen kendine ayıracaktı görseydi :)) foto çekim ekliyim albüme birazdan.
çay fayda etmedi mi zuzum :26:
dilek ve zuzuuuu geçmiş olsunn. bi pet şişe falan bulup sıcak su doldurum belinize ya da mümkünse ayaklarınızın altına koyun o da rahatlatır inş.
kızlar keremimden haber var ama değişen bişe yok. durumu aynı, bağırsaklarındaki ödemden dolayı tedaviye cevap veremiyor hala.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?