2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

kızlar keremimden haber var ama değişen bişe yok. durumu aynı, bağırsaklarındaki ödemden dolayı tedaviye cevap veremiyor hala.

dişad yeni öğrendim tatlım, inşallah çok iyi olacak herşey.

sen moralini sağlam tut uzakta olsanızda Kerem hissediyodur seni mutlaka unutma.

Dua larımız sizinle

bol hoşgeldin nasılsın ? aynı işemi döndün ? sorun olmadı dimi ? patronundan dolayı.

bebiş nasıl ? bu arada bebiş diyoruz ama adı ne oldu ben bilmiyorum.

saol cnm evt aynı yerdeyim sorun olmazmı hiç işte oluyo tabi( adı doğa cnm:)

kızlar keremimden haber var ama değişen bişe yok. durumu aynı, bağırsaklarındaki ödemden dolayı tedaviye cevap veremiyor hala.

cnm zorlu bir dönem inşallah hayırlısıyla geçecek..

ben daha adet olmadım ya merak ediyorum doğum yapınca geçiyor diyorlar acılı adet dönemi merak ediyorum umarım geçer benimde çok zorlu oluyo yoksa..

kızlar çay işe yarıyo gerçekten:)

Allah' ıma çok şükür, ağrım var hatta zaman zaman şiddetleniyo ama çok kötü değilim çok şükür ,biliyorum kendimi, daha kötü olurdum :18:

üstelik daha yemek yemedim, hele açken daha çok kıvranıyodum ....

patronumu bekliyom cumadan sonra birlikte yeriz yemeği, 30 dk ya gelir ,sonra biçay daha içicem

buscopanı şimdilik içmeyi düşünmüyorum :))

..
kim tavsiye istiyodu :) ben tavsiye ediyorummm doğadan özel günler çayını

elfiş de ben de tavsiye ettik zuzum, 3 onay almış oldu.. Alişa soruyodu galiba..
iyi olmana sevindim
..
çok sıkılıyorum benn

4 ay kullandım izin..

özgecim hayırlı olsun aldıkların..[/QUOTE]

senin mesleğin ney canım bu süreçte ,senin yerine kim baktı?

ay ben işyerimde aylıgım daha yıllık eleman değilim ne olcak acaba onu düşünüyorum

elfiş de ben de tavsiye ettik zuzum, 3 onay almış oldu.. Alişa soruyodu galiba..
iyi olmana sevindim
..
çok sıkılıyorum benn

sağol canım bende sevindim...
ayşammm duy sesimiziiii

ben eve gidioum kızlar

çok iyi canım, ama önce dr git istersen ,iğne yaptır git uy sonra...çok iyi gelir canım
geçmiş olsun tekrar

Bende varım bendee tavsiye ediyorum etkisini gördüm ben.. çok şeker atınca tadıda güzel oluyo hem

aynen :13:

süper ya du bismillah ...

daha ozamanlara çok var, konuşursun anlaşırsınız ...

daha en en enn baştasın, bırak bunları düşünmeyi

yarınmı gidicektin dr a bidaha...

süper ya du bismillah ...

daha ozamanlara çok var, konuşursun anlaşırsınız ...

daha en en enn baştasın, bırak bunları düşünmeyi

yarınmı gidicektin dr a bidaha...

kız napim derin duygulara daldım.bir sürü şey düşünüyorum

selam kızlar topiği ilk kez bu kadar sakin gördüm. Naber ne var ne yok? ben bugün işe gitmedim dün ankaraya çok kar yağmıştı izin aldım amirden beni idare edermisiniz diye her yer kar buz çıkmak istemedim valla dışarı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…