2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

gördüm canm, güzelmiş çantan beğendim...

akşama bende bakayım neler kalmış :)

:) iyi yapmışın ...dilek izinli, elfide ya işlerden yada oda gitmedi galiba işe (dünde gitmemişti)

benim işim çok, nekk de yoğun heralde ... yaren zaten yok bisüre ...

diğer arkilerimde nerelerde kaldı bende bilmiyom :)

neysem işime geri döneyim,gelirim gene

luxxor naber, nasıl gidiyor hamilelik?

Selam kızlar yeni bilgisayarlar alındı işimize geri döndük ama tabi bunlarıda almazlarsa. benim kasayı kurtarmıştım monitör klavye yeni işte. bugünlük işlerime odaklanmalıyım görüşürüz sonra

kızlar sancıdan kıvranıoum çok fena gitmek istioum eve yaa kasıklarım iltihap daha da kötüleştirio durumu sanırım!
dilekçim geçmiş olsun canım yaa neden iltihaplandı kasıklar ameliyattan ötürü mü? inşallah iyileş hemen
kızlar keremimden haber var ama değişen bişe yok. durumu aynı, bağırsaklarındaki ödemden dolayı tedaviye cevap veremiyor hala.

sen hiç merak etme canım melekler koruyordur keremimizi inşallah iyi düşün her şey iyiye varacak

kolay gelsin zuzucum anladım
luxxor naber, nasıl gidiyor hamilelik?

iyilik süpercim senden naber? ben de fotolarına bakıp yorum yazıodum hayırlı olsun sen de bebiş bekliyormuşsun ben iyiyim çok şükür ben de saçımı kestirdim geçen gün onun fotolarını yüklicem şimdi. hamilelik iyi gidiyor çok şükür 6-12 hafta arası çok bulantım olmuştu şimdilerde çok iyiyim kızım olacakmış cinsiyeti de öğrendik

hayırlı olsun cnm ya.nasıl gidiyor hamilelik?????kolaymı?

hayırlı olsun cnm ya.nasıl gidiyor hamilelik?????kolaymı?

kolay süpercim ya yani bulantı dönemim zordu işte bi tek bişey yiyememek kusmak, kokulardan etkilenmek vs.ama 6 hafta sürdü sonra geçti benim. kimisinde hiç olmuyormuş umarım sende olmaz. Onun dışında karnım erken çıktı benim 3. ayı doldurunca çıktı şimdi 5. aya yeni girdik bakalım eskisi gibi rahat hareket edemiyorsun hemen yorulunuyor ama her şeye değer ultrasonda onu gördükçe heyecandan ölürsün artık. ne zaman gideceksiniz doktora? Adet tarihinden kaç gün geçti?

Kızlar yeni saçımı ekledim albüme

dilşadcım nasıl oldun canım? ağrı kesici birşey aldın mı?

tatlım ben yarın gitcem benimki çok yeni daha günlük bile dedi.kan degerime bakıcak tekrar yarın gitcem.deger düşmezse iyiymi.vs.

saçını nasıl kestin ya hamileyken oluyormu öyle?

tatlım ben yarın gitcem benimki çok yeni daha günlük bile dedi.kan degerime bakıcak tekrar yarın gitcem.deger düşmezse iyiymi.vs.

saçını nasıl kestin ya hamileyken oluyormu öyle?

aman olur niye olmasın süper, batıl inançlara kapılma bence vücudumdaki preotein besin saçıma gideceğine bebişime gidiyor işte

canım benm değil dileğin sancısı vardı.

a aaaa doğru diyorsun yavs bi de kıza ameliyattan mı filan diye sordum iyi mi sen sanıp düzelteyim bari mesajımı göz kalmadı. Sen nasılsın tatlım? Bu arada keremi neyle besliyorlar dilşadcım sütün geldi mi senin?

mesaj düzenleme de kalkmış o mesajımdan ama neyse siz açıklarsınız durumu seni dilşad olarak görmüş bir an diye

ben de anlayamadım da sormadım da dilek ameliyat mı olmuş diye
ben iyiyim canım, oğlum damardan besleniyor benm sütüm var, normal doğum yaşadığım için geldi, ama sağıp biriktiriyorum, bebeğim şu an alacak durumda değil malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…