Foto ekledim
selam kızlartopiği ilk kez bu kadar sakin gördüm. Naber ne var ne yok? ben bugün işe gitmedim dün ankaraya çok kar yağmıştı izin aldım amirden beni idare edermisiniz diye her yer kar buz çıkmak istemedim valla dışarı
selam kızlartopiği ilk kez bu kadar sakin gördüm. Naber ne var ne yok? ben bugün işe gitmedim dün ankaraya çok kar yağmıştı izin aldım amirden beni idare edermisiniz diye her yer kar buz çıkmak istemedim valla dışarı
dilekçim geçmiş olsun canım yaa neden iltihaplandı kasıklar ameliyattan ötürü mü? inşallah iyileş hemenkızlar sancıdan kıvranıoum çok fena gitmek istioum eve yaa kasıklarım iltihap daha da kötüleştirio durumu sanırım!
kızlar keremimden haber var ama değişen bişe yok. durumu aynı, bağırsaklarındaki ödemden dolayı tedaviye cevap veremiyor hala.
gördüm canm, güzelmiş çantan beğendim...
akşama bende bakayım neler kalmış :)
:) iyi yapmışın ...dilek izinli, elfide ya işlerden yada oda gitmedi galiba işe (dünde gitmemişti)
benim işim çok, nekk de yoğun heralde ... yaren zaten yok bisüre ...
diğer arkilerimde nerelerde kaldı bende bilmiyom :)
neysem işime geri döneyim,gelirim gene
luxxor naber, nasıl gidiyor hamilelik?
Selam kızlar yeni bilgisayarlar alındı işimize geri döndük ama tabi bunlarıda almazlarsa. benim kasayı kurtarmıştım monitör klavye yeni işte. bugünlük işlerime odaklanmalıyım görüşürüz sonra
Selam kızlar yeni bilgisayarlar alındı işimize geri döndük ama tabi bunlarıda almazlarsa. benim kasayı kurtarmıştım monitör klavye yeni işte. bugünlük işlerime odaklanmalıyım görüşürüz sonra
dilekçim geçmiş olsun canım yaa neden iltihaplandı kasıklar ameliyattan ötürü mü? inşallah iyileş hemen
sen hiç merak etme canım melekler koruyordur keremimizi inşallah iyi düşün her şey iyiye varacak
kolay gelsin zuzucum anladım
iyilik süpercim senden naber? ben de fotolarına bakıp yorum yazıodum hayırlı olsun sen de bebiş bekliyormuşsunben iyiyim çok şükür ben de saçımı kestirdim geçen gün onun fotolarını yüklicem şimdi. hamilelik iyi gidiyor çok şükür 6-12 hafta arası çok bulantım olmuştu şimdilerde çok iyiyim kızım olacakmış cinsiyeti de öğrendik
hayırlı olsun cnm ya.nasıl gidiyor hamilelik?????kolaymı?
kolay süpercim ya yani bulantı dönemim zordu işte bi tek bişey yiyememek kusmak, kokulardan etkilenmek vs.ama 6 hafta sürdü sonra geçti benim. kimisinde hiç olmuyormuş umarım sende olmaz. Onun dışında karnım erken çıktı benim 3. ayı doldurunca çıktı şimdi 5. aya yeni girdik bakalım eskisi gibi rahat hareket edemiyorsun hemen yorulunuyor ama her şeye değer ultrasonda onu gördükçe heyecandan ölürsün artık. ne zaman gideceksiniz doktora? Adet tarihinden kaç gün geçti?
Kızlar yeni saçımı ekledim albüme
dilşadcım nasıl oldun canım? ağrı kesici birşey aldın mı?
tatlım ben yarın gitcem benimki çok yeni daha günlük bile dedi.kan degerime bakıcak tekrar yarın gitcem.deger düşmezse iyiymi.vs.
saçını nasıl kestin ya hamileyken oluyormu öyle?
canım benm değil dileğin sancısı vardı.
a aaaa doğru diyorsun yavs bi de kıza ameliyattan mı filan diye sordum iyi mi sen sanıpdüzelteyim bari mesajımı göz kalmadı. Sen nasılsın tatlım? Bu arada keremi neyle besliyorlar dilşadcım sütün geldi mi senin?
mesaj düzenleme de kalkmış o mesajımdan ama neyse siz açıklarsınız durumu seni dilşad olarak görmüş bir an diye
Süpercim Canim sende mi bebis bekliyorsun ayy ne güzel yaa
Herkes hamis
Sevindim senin adina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?